Roy Keane

  • 5 353
  • 71

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Kyseinen ManU pelaaja on enemmän tai vähemmän kieroutunut ihminen. Mitä järkeä on teloa vastustajan polvi tahallaan ja vielä haukkua maassa olevaa loukkantunutta pelaaja. Käsittämätöntä toimintaa, elinikäinen pelikielto olisi paikallaan, kun vielä myönsi teon...
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Eikös kyseessä ollut jonkin sortin kosto? Ymmärrän sinänsä Keanen teon, mutten hyväksy sitä tuolla tasolla.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Jokaisessa Valioliigan joukkueessa on oma "lapsensa" joka käyttäytyy lapsen tavoin (milloin rähistään valmentajalle, milloin kostetaan jne.). Sitten vielä saavat palkaa tuollaisesta..:rolleyes:
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Olisi varmaan kannattanut soitella Cam Neelylle, ja kysellä neuvoa. Siinä on mies, joka tietää kuinka nämä hommat hoidetaan.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Kariyafani
Kyseinen ManU pelaaja on enemmän tai vähemmän kieroutunut ihminen. Mitä järkeä on teloa vastustajan polvi tahallaan ja vielä haukkua maassa olevaa loukkantunutta pelaaja. Käsittämätöntä toimintaa, elinikäinen pelikielto olisi paikallaan, kun vielä myönsi teon...
'

Kannattaa puhua kun faktat ovat noin hyvin tiedossa. Jos olet futista kahta vuotta kauemmin seurannut, muistanet varmaan mistä touhu lähti liikkeelle. Nimittäin Alf-Inge Haaland itse teloi ensin Keanen ja sitten ensin kentällä ja myöhemmin lehdissä väitti Keanen näytelleen loukkaantumisen. Sitä saa mitä tilaa.
Lisäksi voidaan kysyä, että oletko paljonkin lukenut Keanen kirjaa? Tai edes sitä lehtijuttua? Vai satuitko jopa törmäämään jossain sivuilla mainintaan asiasta? Tai kertoiko kaveri? Faktat tuntuvat olevan sitä verran hyvin hallussa.

Lisäksi on täysin naurettavaa esittää jotain holier than thou-kommentteja elinikäisistä pelikielloista. Ihan kuin Keane olisi ensimmäinen pelaaja, joka on telonut tahallaan vastustajia. Kannattaa katsoa vaikka nimiä Patrick Vieira ja Steven Gerrard hyvistä esimerkeistä siitä, miten tuota tapahtuu kaiken aikaa Valioliigassakin. Keanella oli munaa tunnustaa temppu eikä jauhaa paskaa tuomariston syrjinnästä (Vieira) tai nuoruuden innosta (Gerrard). Tuota tapahtuu futiksessa kaiken aikaa ja sillä jeesustelu on yhtä naurettavaa kuin väittää, että lätkäkaukalossa kukaan ei koskaan satuta toista tahallaan. "Vahingossa mä sitä poikittaisella tööttäsin, hei ihan tosi".

Tyhmä temppu se oli ja olisi voinut jättää tekemättä. Niin voisivat tosin kaikki muutkin, jotka vetelevät piikkarit edellä polville tai vetävät nyrkillä selkään kun tuomari ei näe. Samaten voisi jättää tahallisen ärsyttämisen, merkattavan pelaajan nipistämisen (joka muuten SATTUU kun puristaa täysillä) ja muun epäurheilijamaisen käytöksen. Sitten kun tuo on tehty, voidaankin encorena järkätä maailmanrauha.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Ei Vieira , eikä Gerrard sentään

Herrat Vieira / Gerrard eivät ole samanlaisia valan tehneitä ääliöitä kun roy keane . Tämä naistenhakkaaja ja valmentajille / tuomareille vittuilija ei kuulu minkään liigan kentille. Herra Vinnie Jones oli sentään rehellinen possuilija , eikä mikään " harmiton kostaja ". Tämä Mr. Jones siis esimerkkinä siitä , kuinka hullukin voi futiksessa menestyä.
 

Voittaja

Jäsen
Ja milloinkanhan Gerrard on jauhanut "paskaa" nuoruuden innosta???

Ymmärrän kyllä, ettei omaa suosikki pelaajaa viitsi kovin hirveästi haukkua/arvostella, mutta joku raja silläkin:rolleyes: Peleissä sattuu ja tapahtuu, mutta onhan tuo aivan idioottimaista TAHALLEEN vahingoittaa vastustajaa, ja sitten ikäänkuin machoilla asialla, vai onko joku oikeasti eri mieltä?
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tarkoituksena ei tainnut olla polven rikkominen vaan antaa "vähän" sikaa. Syynä se että aiemmassa kohtaamisessa Keano teloi polvensa vuodeksi ja norski tuli viereen aukomaan päätä filmaamisesta.

"I waited until five minutes from the end. I f****** hit him hard. I think the ball was there. "Take that you c*** - and don't ever stand over me again sneering about faking injuries - and tell your pal Wetherall (David) there's some for him as well!"

Typerä temppu tosin tunnustaa, aiheuttaa turhaa kohua ja mahdollisen pelikiellon. Vastaavaa on varmasti tapahtunut muulloinkin, mutta ovat pahikset tajunneet olla hiljaa.


Stooria löytyy hyvin osoitteesta www.soccernet.com
 

spade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti mission16w
Kannattaa puhua kun faktat ovat noin hyvin tiedossa. Jos olet futista kahta vuotta kauemmin seurannut, muistanet varmaan mistä touhu lähti liikkeelle. Nimittäin Alf-Inge Haaland itse teloi ensin Keanen ja sitten ensin kentällä ja myöhemmin lehdissä väitti Keanen näytelleen loukkaantumisen. Sitä saa mitä tilaa.

Haaland ei todellakaan telonut Keanea siinä Leeds-pelissä.

Keane ja Haaland olivat kamppailleet rajusti läpi pelin ja pelin loppupuolella Keane yritti taklata Haalandia. Siinä kävi vain niin hassusti, että Keanen nappulat tarttuivat nurmeen kun hän liukui päin Haalandia ja sitten polvi napsahti.

Keane kertoo uudessa elämänkertakirjassaan myös kyseisestä pelistä:

"Five minutes from time, I lunged at him in desperation," says Keane in his book.

"I knew it would mean a booking but **** it. As I slid in, my studs caught the turf and I heard my cruciate ligament snap."
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
ULOS ULOS ULOS!

Ei siinä muuta kuin kunnon pelikiellot vaan. Mitäs se multimiljonääriä haittaa, voi kiukutella rauhassa katsomossa.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Täysi idiootti tuo Keane jos tosiaan on ensin telonut oman polvensa ja sitten kostoksi telonut vielä Haalandinkin, koska Haaland oli sanonut häntä filmaajaksi. Eikö se tollo tajua, että kyllä itse kukainenkin saattaa haukkua toista filmaajaksi jos toinen itse taklaa ja alkaa huutamaan tuskasta vaikkei edes osu. Just tuommonen väkivaltainen idiootti joka ei itse kestä vittuilua, mutta vittuilee muille minkä kerkeää. Rautakankea ja mielellään polvilumpioon tuommoiselle.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Fc Lahti, Manchester United, La Lakers
En puolustele Royn tekoa mutta sanon vaan että sitä saa todellakin mitä tilaa. Jos todellisia sikoja haetaan niin minun mielestä Steve Gerrard sekä Alan Smith ovat tämän alan ammattilaisia isolla A:lla. Sakkoja tulee kuulemma 1,5 viikon palkan verran mutta pelikieltoa ei tule, eikä sitä nyt olisi enää järkevä antaakaan.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Tuon ei pitäisi yllättää ketään Keanen pelejä vähääkään seuraavaa. Kosto olisi pitänyt hoitaa vetämällä Haalandia turpaan pukuhuoneessa, mutta siitähän olisi voinut seurata vaikka mitä. Kentällä kostosta voi seurata korkeintaan kortti. Ei tuolla tavalla kostaminen mitenkään harvinaista ole, Keane vain tyhmyyksissään tunnusti.

Roy Keane on edelleen maailman paras puolustava keskikenttäpelaaja, eikä ansaitse pelikieltoa rehellisyydestä. Jos kaikki alkaisivat tunnustaa vastaavia kostojaan ja saada niistä pelikieltoja, Valioliigasta loppuisivat pelaajat. Tällä asialla jeesustelu on tekopyhyyden huippu, Arsenal-fanit ovat pahempia kuin Suvi Linden.
 

Vaicci#63

Jäsen
Viestin lähetti Snake The Great
Jos todellisia sikoja haetaan niin minun mielestä Steve Gerrard sekä Alan Smith ovat tämän alan ammattilaisia isolla A:lla..

Tuohon joukkoon lisäät vielä Arsenalin ylimieliset Ranskalaistähdet Henryn ja Vieiran ja Espanjasta Zidanen niin i agree.Zidane ei ehkä kuuluisi joukkoon mutta jos tuomaria lyö omalla otsalla lyö tuomaria naamaan kun saa keltaisen...
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Abu äläs nyt viitsi Keanen taitoja nostaa noin paljon. Mies on kuitenkin todella kädetön pallon kanssa. Ainoastaan lyhyet syötöt poikittain onnistuvat. Keane voi olla englannin liigan paras puhtaasti puolustava keskikenttä, mutta siihen se jääkin.

Eikä kyllä mikään ihme että Keane yritti satuttaa toista ja kunnolla, mikään ihme pelaajalta jolle on noussut päähän ja suhteellisuuden taju kadonnut.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Zidanesta...

Off-topic ZiZousta. Kumma juttu että miehen siirryttyä Espanjaan on mies kummasti rauhoittunut. Nyt sitten voidaan spekuloida söikö vahingossa/"vahingossa" samoja pillereitä Edgarin kanssa Vanhassa Rouvassa ollessaan.
 

SergeiBautin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mitä, tuohan on puhdasta goon-käytöstä, jota täällä pitäisi monen arvostaa. Moniko jääkiekossa ei myöntäisi tahallaan yrittäneensä vahingoittaa, kun lyö toista? Eikä kummassakaan lajissa kuulu telominen todellakaan mihinkään sääntöihin.

Vähän uutta näkökulmaa. :rolleyes:
 

Sorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Jokerit, LepRa (R.I.P.)
Viestin lähetti Saipafan


Tuohon joukkoon lisäät vielä Arsenalin ylimieliset Ranskalaistähdet Henryn ja Vieiran

Vieiran arvostelun ymmärrän jollain tasolla, koska kaveri ei todellakaan ole mikään puhdas pulmunen, mutta Henry? Mitäs Thierry on mennyt tekemään? :confused: Ylimielisyydestä en jaksa kysellä.
 

acidjam

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Milan
Mieshuora ulos! ULOS! ULOS!

Sorppa hyvä, Henryn tapa käyttää kyynärpäitä 16-boksin sisässä saa itsensä Mr. Kyynärpään, A. Shearerin levittelemään käsiään.

Itse Case Keaneen täytyy todeta, että toisaalta on kova jätkä kun on kanttia moinen sikailu tunnustaa. Toisaalta jää taas ihmettelemään, kuka vitun idiootti moista tunnustaisi. Ai niin. Keane.

Sitä ei tietysti mainita paljonko kustantaja esim. maksaa Keanelle, että tämä antaa moisen täkyn julkaista. Jos reilusti enemmän, kuin mitä sakko on, niin ihmekös tuo on, jos tällaisia suustaan päästää.

Ja tuskinpa Keane tätä itse on rustannut. Haamukirjoittajan osuus tähän ei selviä tietysti myöskään.

Miten lie taas asian oikea laita...
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Acidjam osuu mielestäni naulan kantaan tässä asiassa. Raha puhuu. Heittämällä tämä täky ilmaan ennen kirjan julkaisemista on varmistettu yksin Englannissa n. miljoonan kirjan myynti. Kun kyse on ManU-tähdestä, maailmalla kirjaa myydään monikymmenkertainen määrä.

Roy Keane on sen tason kaveri, että häneltä ei syntyisi minkäänlaista kirjaa omatoimisesti, uskaltaisin väittää. Niinpä taustalla on haamukirjoittajia ja bisnesmiehiä, jotka ovat kehittäneet asiasta mediasirkuksen. Keanen lupa asialle on varmasti. Enpä olisi yllättynyt siitäkään, että myös Haaland on mukana "juonessa". Hänen uransa on mennyt alamäkeen loukkaantumisen jälkeen, joten pikku siivu kirjan myyntipalkkioista ei välttämättä tee pahaa.
 

Sorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Jokerit, LepRa (R.I.P.)
Re: Mieshuora ulos! ULOS! ULOS!

Viestin lähetti acidjam
Sorppa hyvä, Henryn tapa käyttää kyynärpäitä 16-boksin sisässä saa itsensä Mr. Kyynärpään, A. Shearerin levittelemään käsiään.

Ja minä luulin, ettei Sheareria voita siinä hommassa kukaan. ;)
No, taas yksi asia, jota en ole onnistunut näkemään punavalkoisten lasieni läpi. Täytyy kiinnittää huomiota tarkemmin.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Sorppa
Vieiran arvostelun ymmärrän jollain tasolla, koska kaveri ei todellakaan ole mikään puhdas pulmunen, mutta Henry? Mitäs Thierry on mennyt tekemään? :confused: Ylimielisyydestä en jaksa kysellä.

Ensimmäisenä tulee mieleen tämä todella törkeä taklaus MM-kisoista, jonka seurauksena mies sai suoran punaisen. Tähän varmaankin viitattiin.
 

Kobe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuinka moni muistaa vielä Länsi-Saksan legendaarisen maalivahdin Tony "harald hirmuinen" Schumacherin. MM-kisoissa joskus 70-luvulla pleijareissa Ranskaa vastaan äijä teloi ulostulossaan Ranskan hyökkääjältä kylkiluut paskaks. Pallo oli jo mennyt ohi ja Schumi ei edes yrittänyt tavoitella sitä vaan hyppäsit polvet ja kyynerpäät edellä päin ranskalaista tuhoisin seuraksin. Ranskalainen jäi makaamaan tajottomana epämääräiseen kasaan 16-rajalle ja kaikki ryntäsivät auttamaan kaveria (siis myös kaikki saksan kenttäpelaajat). Tällöin Schumacher on jo antamassa maalipotkua ja huutelee vain jotain "vitun neiti!, raadot kentältä!...tyypisiä vittuiluja".

No Schumacher ei saannut edes varoitusta ja L-Saksa voitti ottelun:mad:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös