Roster Watch 2004-2005

  • 391 890
  • 2 567
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ihmemies

Jäsen
Teemu Kuusisto

Tämän päivän Vasabladet informoi Teemun tehneen kahden vuoden sopimuksen Jokereihin... Kaikki ruotsinkielen taitoiset voivat käydä itse toteamassa tämän osoitteessa www.vasabladet.fi Tämä uutinen sitten olikin totta. Hyvä maalintekijä, mutta tuleeko tehoja 3-4 ketjuissa.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Re: Teemu Kuusisto

Viestin lähetti Ihmemies
Tämän päivän Vasabladet informoi Teemun tehneen kahden vuoden sopimuksen Jokereihin...
Suora linkki

"Spel i FM-ligan lockade Kuusisto även om han inte är garanterad någon given roll i Jokerit. Men han räknar med att få en bra chans att göra sig gällande."

Tervetuloa vaan, maalintekijöitä tähän joukkueeseen ehdottomasti kaivataankin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Re: Re: Teemu Kuusisto

Viestin lähetti eh
Tervetuloa vaan, maalintekijöitä tähän joukkueeseen ehdottomasti kaivataankin.

Mihinkäs sen Kuusiston laittaisi noissa hahmotelmissa? No tehdään joku arvaus mihin meidän hyökkäyksessä tuota Kuusistoa voisi suunnitella:

Lind/Warriner - Filppula - Jantunen
Kuusisto - Pakaslahti - Virta/Dahlman
Laine - Piispanen - Vertala
Mäki - Kuki - Koivisto
Oksa

Ja Kuusistolle tervetuloa täältäkin suunnalta.

Tässä jatkoajan kommentti Kuusistosta pelaajana:
http://www.jatkoaika.com/mestis.php?pelaaja=2134

"Laukaus ilmiömäinen Mestikseen"
Täytyy todeta että tuo kuulostaa aika hyvältä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Mistäs Teemulle saataisiin pituutta lisää ?

Mahtaa olla hauskaa Jortzulla ensi kaudella kun huutaa treeneissä: "Teemu lisää vauhtia" ja kolme jätkää ihmettelee että minuako tarkoitat...

Tervetuloa Jokereihin Teemu !
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Parhaimmillaan hahmottelisin omissa suunnitelmissani Kuusistoa kakkoseen Filppulan rinnalle siksi varmaksi maalintekijäksi. Tietysti täytyy myös varautua siihen, ettei Kuusistosta ainakaan vielä tuohon rooliin ole, jolloin voisi hahmotella paikkaa nelosessa ja mahdollisesti kakkosylivoimassa.

Siis:

"Tomek"-"Metro"-Jantunen
"Lind"-Filppula-Kuusisto
Laine-"Pakaslahti"-Mäki
Oksa-"Kuki"-Koivisto
Piispanen, Silvennoinen, Andersson jne.

tai

"Tomek"-"Metro"-Jantunen
"Lind"-Filppula-"Banham"
Laine-"Pakaslahti"-Mäki
Kuusisto-"Kuki"-Koivisto
Oksa, Piispanen, Silvennoinen, Andersson jne.

Riippuen vähän "Pakaslahden" tasosta olisi Jokereilla siis oikeastaan kaksi kakkosketjua kivikovan ykkösen lisäksi. "Tomek", "Lind", Laine, Mäki ja Koivisto voisivat vaihtaa paikkoja keskenään kulloisenkin vireensä jne. mukaan.
 

J.Rita

Jäsen
Haakana

Yksi nimi jolla ei ole spekuloitu on Kari Haakana. Haakana pelasi tämän kauden MoDossa, eikä saa jatkoa seurassa. Tämän kauden näyttöjen perusteella en myöskään usko että kukaan muu Elitserien-joukkue olisi kiinnostunut Haakanasta. NHL-paikkaankaan en enää usko.

Jos (kun?) Kankaanperä lähtee niin Haakana voisi olla kohtuullinen korvaaja. Omasta mielestäni Haakana on hieman yliarvostettu Suomessa, mutta olisi todennäköisesti kyllä kohtuullinen vahvistus Jokeripuolustukseen jos sopivaan hintaan saadaan. Etenkin jos Kankaanperä lähtee niin Haakana voisi olla hyvä korvaaja fyysisenä pelaajana.
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Haakana

Viestin lähetti J.Rita
Yksi nimi jolla ei ole spekuloitu on Kari Haakana. Haakana pelasi tämän kauden MoDossa, eikä saa jatkoa seurassa. Tämän kauden näyttöjen perusteella en myöskään usko että kukaan muu Elitserien-joukkue olisi kiinnostunut Haakanasta. NHL-paikkaankaan en enää usko.

Niin siis kuinka huonosti Gary on siellä pelannut?

-TommyT-
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Kari Haakana on kärsinyt lähes koko kauden vammoistaan, ja näin ollen kausi on ollut täysi katastrooffi. "Årets flopp" tituleeraus ei ole kovin mairea Haakanalle, joten voi siis sanoa että epäonnistunut kausi.

Isot pelaajat kärsivät yleensä melko kauan loukkaantumisistaan, ja näin kävi myös Haakanalle. Mies ei löytänyt peliään loukkaantumisen jäljiltä, eikä näin ollen päässyt edes pelaamaan. En tiedä mihin suntaa ensi kaudeksi, SM-Liiga toki varteenotettava. Brynäs on ainoa joukkue, joka on esittänyt mielenkiintoa. MoDolla on nimittäin aivan toiset herrat mielessä kuin Riksman ja Haakana.

Ps. Juha Lind ei saanut jatkosopimusta SSK:hon, Langnaú ja Davos laittoi heti eilen omat tarjoukset pöytään.
 
Suosikkijoukkue
Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
Viestin lähetti Renegade

Ps. Juha Lind ei saanut jatkosopimusta SSK:hon, Langnaú ja Davos laittoi heti eilen omat tarjoukset pöytään.

No miten sen nyt ottaa. Jos ei jatka omastahalustaan niin ei kai se tarkoita ettei saanut jatkosopparia? Ja Davos ja Langauhan vaan oli ilmoittanut olevansa kiinnostunut Juhasta.

Lähde ruåtsin txt-tv joka siteerasi expresseniä.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Ei kyse ole mistään tulkinnasta eikä lähde ole mikään Ruotsin txt tv, Arvoisa Another HAB!

Juha Lind esitti jo mielenkiintonsa jatkaa SSK:ssa viime joulukuussa, mutta silloin jäädytettiin neuvottelut. Näin siis joukkueen puolesta sanottiin, vaikka todellisuudessa urheilutoimenjohtaja Wallin odotti Lindin loppupelien panosta. Lind ei kovin hyvin pelannut, eikä hänelle siis tarjota jatkosopimusta! Slovakkilaituri Robert Döme on pelillisesti arvokkaampi pelaaja, ja Lindin palkkakruunut lienevät Dömen tilillä ensi kaudella.

En tiedä mistä sinä asiasta olet kuullut, mutta kyllä Davos, Langnau ja vielä kolmaskin (lienee Rapperswil) ovat jo tarjonneet sopimusta.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Haakana saataisiin takaisin samassa kunnossa, mitä oli vuosina 2000-2002 niin tervetuloa vaan. Niillä näytöillä olisi jopa parempi kuin Kanki nyt on. Tiedä sitten miten Ruotsin vuodet ovat vaikuttaneet. Muistan vain jostain lukeneeni, etteivät Karin välit olisi mestaruuskauden jälkeen olleet parhaat mahdolliset jokerijohtoon (yllätys), joten suuntaisikohan sittenkin Espooseen?

Kuusistosta vielä sen verran, että hän taitaa näistä viime vuosien hukatuista kyvyistä olla ensimmäinen pelaaja, joka tekee paluun Jokereihin. Tämä antaa hieman toivoa siihen suuntaan, että ensi kaudella saatettaisiin nähdä muitakin paluumuuttajia.
 
Viimeksi muokattu:

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti eh
Älyttömiä odotuksia näyttää ihmisillä olevan. Jokerit ei varmasti pysty hankkimaan muiden SM-liigajoukkueiden parhaimmistoon kuuluvia pelaajia kolmoseensa. Ritat, Virrat ja Dahlmanit eivät ole kolmosen kamaa, esimerkiksi Laine ja Mäki sen sijaan toivottavasti ovat. Mitä iloa on "omien" sisäänajamisesta ja kehittämisestä, jos nämä sitten kuitenkin vuodesta toiseen roikkuvat nelosketjussa?


Ei minusta täysin älyttömiä odotuksia, jos otat vertailupohjaksi vaikkapa viime kauden jokerirosterin, jossa Toni Sihvonen pelasi nelossenuna, Bergenheim, Laine, Mäki jne. eivät mahtuneet edes pelaaviin kenttiin, Tomekin juuri ja juuri neloseen. Kärppien kolmonen on tämän kauden lopussa ollut Pyörälä - Palsola - Machulda: kaikki potentiaalisia 40 pisteen miehiä. Jos meinataan ensi vuonna voittaa pytty, nähdä maaleja ja olla oikeasti tosi kova joukkue, niin kyllä laajuutta pitää olla paljon ja joukkueen sisällä myös kilpailua pelipaikoista. Mikäli Toni Virta kolmosketjussa on liian irstaan näköinen, niin laitetaan Toke pykälää tai kahta ylemmäs ja pudotetaan Lind tai Valtonen kolmoseen.

Ihan mahdollinen rosteri, sanon minä. Ja pointtina olikin miettiä sitä, mitä tarvitaan ja mitä ei. Olennaista oli, että hyökkäyksen kärkeen tarvitaan ainakin yksi kädellinen laituri Jantuselle kaveriksi ja kaksi kovan luokan työmiestä, joita meillä ei ole tällä hetkellä yhtään - Vertala isoin varauksin. Pakkiin on välttämätöntä hankkia 1-pakki, yksi kokenut perusvarma äijä esim. Kari Martikainen ja yksi hyvä fyysinen yleispakki, johon tontille käy kyllä Kankaanperä.

Näillä eväillä on suurta realismia puhua mestaruudesta.
 
Viimeksi muokattu:

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Viestin lähetti Oiva
Olennaista oli, että hyökkäyksen kärkeen tarvitaan ainakin yksi kädellinen laituri Jantuselle kaveriksi ja kaksi kovan luokan työmiestä, joita meillä ei ole tällä hetkellä yhtään - Vertala isoin varauksin. Pakkiin on välttämätöntä hankkia 1-pakki, yksi kokenut perusvarma äijä esim. Kari Martikainen ja yksi hyvä fyysinen yleispakki, johon tontille käy kyllä Kankaanperä.
Muusta olen samaa mieltä, kovan luokan työmiehistä välttämättä en. Laineella ja Mäellä on molemmilla potentiaalia kovan luokan työmiehiksi, eikä kummankaan paikan pitäisi enää ensi kaudella olla nelosessa, jonne he välttämättä juuttuvat, jos hankintoja tehdään noin paljon.

Vaikka onkin oletettavaa, että ainakin yksi nuori hyökkääjä (viime kaudella Voutilainen, tällä Valtonen, ...) tekee läpimurtonsa kansalliselle huipulle, on syytä varautua siihenkin, ettei näin käy. Ilman varsinaista läpimurtoakin Laine ja Mäki ovat ensi kaudella kolmosketjutasoa vakavasti mestaruutta tavoittelevassakin joukkueessa.

Viestin lähetti Oiva
Ei minusta täysin älyttömiä odotuksia, jos otat vertailupohjaksi vaikkapa viime kauden jokerirosterin, jossa Toni Sihvonen pelasi nelossenuna, Bergenheim, Laine, Mäki jne. eivät mahtuneet edes pelaaviin kenttiin, Tomekin juuri ja juuri neloseen.
Edelleen: mitä iloa on "omien" sisäänajamisesta ja kehittämisestä, jos rooli on vuodesta toiseen yhtä pieni? Minä en halua Jokerien palaavan Summasen aikaan (tai aikaan ennen Summasta), jolloin nuoria ei uskallettu peluuttaa, vaan jopa tätä kautta rohkeampaa luottoa omiin nuoriin, jotka eivät toistaiseksi ole luottamusta millään lailla pettäneet, päin vastoin.

Tomek kehittyi pikku hiljaa liigan eliittiin, olen varma että esimerkiksi Laineella ja Mäellä on sopivissa olosuhteissa kaikki mahdollisuudet vastaavaan - jopa vielä vaikuttavampaan - kehitykseen. Jokerien (sen enempää kuin minkään muunkaan liigajoukkueen) nelosketjussa vuodesta toiseen tahkoaminen ei sisälly noihin sopiviin olosuhteisiin.

Tietysti olisi mukavaa, jos Jokerit saisi jalkeille mestaruudesta tosissaan taistelevan joukkueen. Hintana jälleen yhden nuorisopolven menettäminen on kuitenkin liian suuri, etenkin kun tämä nuorten sisäänajaminen/kehittäminen ja mestaruus eivät ole mitenkään välttämättä ristiriitaisia tavoitteita keskenään, kun nuoret ovat niinkin lahjakkaita kuin ovat.

Hankintoja toki täytyy tehdä, enkä minä halua mitään pelkistä juniori-ikäisistä koostuvaa liigajoukkuetta nähdä, sitä haluavat voivat käydä katsomassa A:n pelejä. Näiden hankintojen pitäisi kuitenkin ensisijaisesti erikoisominaisuuksillaan täydentää "omista" kasattua joukkueen runkoa.

Tämän kauden jälkeenkin niin moneen kertaan toistamani fakta on, että edellinen Jokereista maajoukkueeseen noussut "oma" hyökkääjä on Juha Lind. Sen jälkeen kaikki potentiaaliset huippuhyökkääjät on hukattu muualle ennen läpimurtoaan. Tällä kaudella on pitkästä aikaa näkynyt merkkejä toisenlaisesta suuntauksesta. Haluaisin tämän suuntauksen jatkuvan, vaikka hintana sitten olisikin hiukan halvempi ja nimettömämpi joukkue.
 
Viimeksi muokattu:

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti eh



Edelleen: mitä iloa on "omien" sisäänajamisesta ja kehittämisestä, jos rooli on vuodesta toiseen yhtä pieni? Minä en halua Jokerien palaavan Summasen aikaan (tai aikaan ennen Summasta), jolloin nuoria ei uskallettu peluuttaa, vaan jopa tätä kautta rohkeampaa luottoa omiin nuoriin, jotka eivät toistaiseksi ole luottamusta millään lailla pettäneet, päin vastoin.


Mikäli kolmos-nelos-ketjut rakennetaan esim. näin:

Laine - Filppula - Mäki
Oksa - Piispanen - Koivisto,

niin meidän on pakko hankkia Teemu Kuusiston lisäksi miehiä enemmänkin muualta kuin omista junnuista. Materiaalissa täytyy olla leveyttä, näinkin pahoista loukkaantumisaalloista on selvittävä ja valmennuksellisesti on äärimmäisen tärkeä pitää joukkueessa kilpailutilanne yllä.

Sen lisäksi esim. Rita, Dahlman, Lind jne. ovat omia miehiä minun silmissäni siinä missä Mäki, Laine ja kumppanitkin.

Minun esittämässäni kokoonpanossa tällä kaudella sisäänajetuista "junnuista" kolmeen ekaan ketjuu mahtuivat Filppula, Lepistö ja Kantee. Seiskapakiksi Kalteva ja neloseen Mäki ja Laine. Lisäksi mukaan oli kuitenkin mahdutettu myös kaksi paluumuuttajaa ja kaikkien loukkaantumisten kohdalla varamiehet olivat "omia". Ei minusta tuossa ole mitään ristiriitaa omien jätkien sisäänajamisessa. Jos peli käy, niin paikan voi ottaa keneltä vain, mistä ketjusta tahansa. Sen on Valtonen osoittanut tänä vuonna jo moneen kertaa ottamalla ensin paikan Metron viereltä ja sen jälken syrjäyttämällä siltä paikalta niin Warrinerin kuin Bergenheiminkin.
 

Supersonic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Vähemmän optimistinen arvio

Itse haudon syvällä sisimmässäni seuraavaa synkkää ajatusta:

Helenius jatkaa.
Turunen jatkaa ykköskentässä.
Kankaanperä ja Järventie lähtevät, tilalle hankitaan Eepi ja Santeri Immonen.
Vertalalle ja Pesoselle ei uutta sopimusta, tilalle jotain mitä ei vielä tiedetä, mutta kun tiedetään niin ei käsitetä!
Metro lähtee, tilalle kts. edellinen kohta.

Muutenkin käsitykset joukkueen johdon toiminnasta näissä asioissa aika humoristiset.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Viestin lähetti Oiva
...
Rita, Dahlman, Lind jne. ovat omia miehiä minun silmissäni siinä missä Mäki, Laine ja kumppanitkin.

...

Minun esittämässäni kokoonpanossa tällä kaudella sisäänajetuista "junnuista" kolmeen ekaan ketjuu mahtuivat Filppula, Lepistö ja Kantee. Seiskapakiksi Kalteva ja neloseen Mäki ja Laine. Lisäksi mukaan oli kuitenkin mahdutettu myös kaksi paluumuuttajaa ja kaikkien loukkaantumisten kohdalla varamiehet olivat "omia". Ei minusta tuossa ole mitään ristiriitaa omien jätkien sisäänajamisessa. Jos peli käy, niin paikan voi ottaa keneltä vain, mistä ketjusta tahansa. Sen on Valtonen osoittanut tänä vuonna jo moneen kertaa ottamalla ensin paikan Metron viereltä ja sen jälken syrjäyttämällä siltä paikalta niin Warrinerin kuin Bergenheiminkin.
Eli olemme eri mieltä vain Mäen ja Laineen rooleista ensi kauden joukkueessa.

Paluumuuttajat kelpaavat paremmin kuin hyvin, kunhan hinta on kohdallaan. Ei jostain juhalindistä kannata tarjouskilpailuun sveitsiläisten kanssa lähteä, niin oma kuin onkin ja niin hyviä kuin muistot ovatkin. Rita voisi hyvinkin korvata Tomekin ykkösen toisessa laidassa, Dahlman sopisi paremmin kuin hyvin Filppulan laidalle kakkoseen (ei siis maalintekijäksi vaan duunariksi).

Sitten jääkin enää tämä Virta, joka toki on parhaimmillaan liigan ehdotonta eliittiä, mutta ei minusta tuo joukkueeseen juuri sitä mitä se kaipaisi - huipputaitoa.

Edelleen tärkeintä on kuitenkin korvata asianmukaisesti nämä (mahdolliset) avainlähtijät ja hankkia se ykköspakki, muu on toissijaista - mestaruuden voi voittaa ilman liigan kovinta kolmosketjuakin, mutta ilman todella kovaa ykkösketjua ja -ylivoimaa ei.

On muuten täysin mahdollista, ettei Jantunen nivusvaivoiltaan enää verry avain tämänkautiseen kuntoon. Pahimmillaan täytyy siis varautua koko ykkösketjun uusiutumiseen.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti eh
Eli olemme eri mieltä vain Mäen ja Laineen rooleista ensi kauden joukkueessa.


Ilmeisesti sitten niin. Luulin kyllä, että olimme myös hyvin erimielisiä siitä, oliko esittämäni pelaajalista millään tavoin realistinen.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Viestin lähetti Oiva
Ilmeisesti sitten niin. Luulin kyllä, että olimme myös hyvin erimielisiä siitä, oliko esittämäni pelaajalista millään tavoin realistinen.
En pitänyt sitä niinkään epärealistisena kuin älyttömänä :) En ymmärrä edelleenkään, miksi joku Virta tai Rita hankittaisiin kolmosketjuun, kun molemmat ovat selkeästi ykkösketjun materiaalia samassa tai tasoltaan suunnilleen vastaavassa liigassa.

Epäilen myös, ettei kummallakaan pelaajalla olisi kiinnostusta tuollaiseen rooliin. Toki Jokereilla on ollut varaa maksaa paljon heikommille pelaajille vastaavia summia kolmosketjussa pelaamisesta...
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Laineesta vielä

Lisätään nyt vielä, että minun mielestäni Laine voi olla ensi kaudella ihan hyvin lähtökohtaisesti kolmosen laituri - sillä paikalla, johon nyt sommittelin Dahlmania tai Ritaa. Siinä tapauksessa neloseen/ylimääräiseksi hyökkääjäksi on kaivettava näitä Teemu Kuusistoja tms.

Ongelma rosterin kasaamisessa on juuri siinä, että nämä omat jätkät ovat vuosia virranneet muualle ja janareita on pitkillä sopimuksilla. Nyt olisi yhtäaikaa halua ottaa omia paluumuuttajia joukkueeseen ja nostaa nuorten roolia. Se on vaikea yhtälö, jossa tänä vuonna on onnistuttu nuorten kohdalla hyvin.

Vaikka kokoamani joukkue onkin kohtuullisen kova ja täysi, niin on ihan turha uunoilla siihen suuntaan, että jätkät olisivat koko ajan terveinä. Tämänkään kauden alun jälkeen ei olla täydellä kokoonpanolla päästy käytännössä lainkaan pelaamaan tai harjoittelemaan.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Tuli jo tuolla mieteketjussa kirjoitettua, mutta pistetään tännekin.

Eli rosteriin täytyis löytyä väkeä 5 ketjuun kuten naapurilla löytyy. Se auttais suuresti kun tulee loukkaantumisia kuten kuluneella kaudella ja saatais myös kilpailua. Nuorten MM-kisat saattaa taas viedä muutaman pelaajan ensi kaudella eli siihenkin olis hyvä varautua. Ihanteellisesti nämä olis sellaisia pelaajia jotka vois pelata a-junnuissa. Koska senttereitä ei ole junnuista pahemmin tulossa, niin Burströmin jatkoa en pahemmin valittaisi. Piispanen pelatkoon laiturina.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Viestin lähetti Master Chief
Nuorten MM-kisat saattaa taas viedä muutaman pelaajan ensi kaudella eli siihenkin olis hyvä varautua.
Jos nyt tähänastisten maajoukkue-esiintymisten perusteella pitää jotakin arvella, Piispanen on ainoa ensi kaudella nuorten kisoissa esiintyvä Jokeri. Toki surkeassa ikäluokassa yllättäjillä on mahdollisuuksia, mutta hyvin vaikea on kuvitella Piispasen, Anderssonin ja Hallikaisen lisäksi ketään edes mahdolliseksi ehdokkaaksi kisajoukkueeseen.
 

john

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Tulipa tuossa oltua jokeri pelaajien kanssa dokaamassa samassa night clubissa ja jos ilta oli synkkä jokereille ja faneille niin kuuli siellä jotain positiivistakin:
Vertsin ykköstoive olisi jatkaa jokereissa(autokauppias herätys pleikkareissa parhaita jokereita).
Metro jatkamassa jokereissa ...(raha ei ratkaise.Mahtava kaveri myös kaukalon ulkopuolella,joka huomioi kyllä kaikki)
Sitten ne negatiiviset asiat:
Osa jokeri kasvateista haluaa vastuuta ja tähyää ulkomaille(elikkä ruotsiin ,kuulemma muut liiga seurat pois suljettu).Tätä en hyväksy ! Joka vuosi hommataan uusia kalliita 1-2 kentän floppeja ja omat jätkät pelaa paska minuutteja 3-4 kentässä.Nykyiset voimassa olevat sopparit eivät kuulemma ole este ulkomaille siirrossa.
Lopuksi kiitos jokeri pelaajille ja kiitos erityisesti vertsille ja laineen teemulle hauskasta jutustelusta...
Laine on todellakin JOKERIEN JOKERI !
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti john
Laine on todellakin JOKERIEN JOKERI !
Tämä on aamen !

Nousihan se aurinko tänäänkin. Meillä on tuoreen sanonnan mukaan edessä mielenkiintoiset ajat. Jortsulla tuntuu olevan kohtuullisen selvä näkemys mitä joukkueen uudistamisen kanssa tulee tehdä ja ainakin Jatkoajan jutun perusteella voisi päätellä, että Jortsu saa myös päättää asioista.

Tämä aikahan on kuin joulun odottelu. Kirjoitellaan pukille/Masalle toiveita siitä, kenet haluamme joukkueeseen. Mä tiivistän oman näkemykseni muutamaan kohtaan;

- teethän Matti hyvä kaikkesi, että Metro jäisi. Vastaavan tasoista kaveria et varmasti joukkueeseen muualta saa. Ainoa mies jota voi edes ajatella verrattavan Ottoon. Se on helvetin paljon sanottu.
- Junnuista jokainen oli tällä kaudella hyvä. Pidä Masa heistä mahdollisimman moni joukkueessa.
- Toistona tämä, ettei unohdu; Teemu Laine on JOKERI
- Tomek, tiedät kyllä Masa.

Tässäpä nämä. Kiitokset vielä kerran koko Jokeri-joukkueelle hienosta taistelusta.

Ps. eh, tämän kauden A-junnuista nostaisin esille ilman muuta myös puolustaja Korhosen (Lasse?). Pienikokoinen kaveri, mutta pystyy kovaan peliin ja kiekko pysyy lavassa. Mielestäni yksi lupaavimmista junnuista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös