Roster watch 2004-05

  • 600 585
  • 3 557
Tila
Viestiketju on suljettu.

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Viestin lähetti tant gredulin
Kannatusääni. Ulkomaalaispaikkoja siivottaessa lähtölaskentaan tietenkin myös Hurtta. Benynkin olen valmis hylkäämään. Vopat saa lähteä myös jos Duda tulee :)

Vastalause.Hurtta saa tosiaan lähteä,mutta Beny voisi jäädäkin jos selvästi parempaa ei ole saatavilla.
Ja Vopia EI hyljätä koskaan.Kuka sitten menisi paidattomana psyykkaamaan vastapuolen rottia? Sakke?
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Le Banner
Sakke?

Kerran vielä - miten todennäköisenä pidät Radek Dudan kuulumista meidän rosteriin ensi kaudella? Aivan, jotakuinkin samaa luokkaa.

Btw, eikös Sakelta ole nimenomaan kielletty paidattomana esiintyminen julkisivulautakunnan ja paleontologian laitoksen yhteispäätöksellä?
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikko Laineelle jatko ja heti.

Seuraava pätkä on vikasta Ilves-matsista:
Laine lämää jostain sini- ja punaviivojen välistä päätylasiin. Muut lähtee vaihtoon ja Laine lähtee oman vetonsa perään. Suhteellisen hapoilla hän tsempppaa lasista pompanneen kiekon itselleen noin metrin päässä maalista. Mitä tekee Laine? No tietysti raivolämäri vastakiekkoon, ja se oli jumalauta metristä.

Ja seuraava on eilisestä pelistä:
Vopat(?) skodaa kiekon maalille ja veskari peittää sen. Laine tulee maalille ja Kärppäpakki (Myllykoski?) yrittää blokata. Ja mitä tekeekään Laine? Ajaa maalille sillä tarmolla että kyseinen Kärppäpakki lentää huolella maalin sisään.

Minkä tämä jätkä häviää taidoissa se korvaa yrityksellä. Jos kaikilla olisi tuollainen yritys päällä ei yksikään peli olisi tylsä.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti tant gredulin
Kannatusääni. Ulkomaalaispaikkoja siivottaessa lähtölaskentaan tietenkin myös Hurtta. Benynkin olen valmis hylkäämään.

Pakko mennä samoille linjoille. Meillä on ensi kaudeksi tulossa peruspakkia Lambergin muodossa, Kurvinen on rosterissa ja tilaa pitäisi löytyä ainakin Pikkaraiselle. Benylle ei taida jäädä tilaa, ja jos vaikka Söde sattuisi lähtemään kohti NHL:ta ensi kaudeksi, pitäisi jostain hommata uusi kiekollinen puolustaja. Ulkomaalaispaikkaoption kera se olisi helpompaa.

Lundellille ehdottomasti jatkosopparia, mutten ihan suoralta kädeltä ykkösen paikkaa jakaisi. Kuka hänelle edes kakkoseksi, Laaksoharju vai? Kannatan itse vahvasti tuota linjaa, että toinen kotimainen taistelemaan paikasta. Riksman, Kapanen, Häkkinen? Tietty jos vaikka Pohjois-Amerikasta joku suomalainen tuntisi polttavaa halua palata koto-Suomeen, täällä voisi pitää oven auki.

Hirso on tällä hetkellä vahvassa nousujohteessa, mutta silti kaipaisin lisäksi hyvää sentteriä jostain. Joku NHL-paluumuuttaja tahi farmijyrä? Ei enää slaaveja, jookosta? Maalinsylkijä olisi myös mukava lisä jengiin, sekin helpompi hommata jos on ulkomaalaispaikka vapaana.

Maalille ja hyökkäykseen tarvittaisiin nykyrosteriin vahvistuksia.

edit: Maalivahtiosastolla Ässien Langkow on mielestäni kiinnostava nimi. Saattaisi jopa olla vapautumassa Porista.
 
Viimeksi muokattu:

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Viestin lähetti Pärde

edit: Maalivahtiosastolla Ässien Langkow on mielestäni kiinnostava nimi. Saattaisi jopa olla vapautumassa Porista.

Musta taas ei. Perustelut: Ulkolaispaikka ja Ykkösveskarin status...eli Langkow ei varmasti ole kaveri, joka mielellään lähtisi kauteen "fifty-fifty" - tilanteesta toisen molarin kanssa. Status Suomessa on varmasti nostanu hintaa.
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
Viestin lähetti JHag
Duda ja HIFK olivat neuvottelukontaktissa syksyllä -02 Karjala-turnauksen yhteydessä Golden Alpoun aikaan. Sopimusta ei syntynyt, mutta niin pitkällä neuvottelut kuitenkin olivat, että tsekkiläisetkin kiekkomediat ne noteerasivat. Jatkoaikaankin tuli joku linkki tästä. Tjaa-a, Aravirrasta tiedän sen verran, että Duda on hänen mieleisensä pf-kiekkoilija viimeisen päälle. Asiasta on ollut jonkun verran keskustelua ja usein Ara nostaa itsekin Dudan esiin taistelijasta puhuttaessa. Toinen Aran ikisuosikki on Jarkko Ruutu, joten eipä tämä Ara mikään toivoton nynnerö ole :)

Duda saa tietääkseni erinomaista liksaa Venäjällä eikä käsittääkseni aio yrittää Pohjois-Amerikassa, vaan pysyy Euroopassa. Rahallahan sen saa! Joten juu never nou. Vaikka Jaken kanssa samaan ketjuun :-ja tähän realismin vuoksi hymiö-

Yksi lempiaiheistani on aina ollut Bautin, jota Kekäläinen metsästi tosissaan. Nyt kun hänestä rummuttaminen alkaa olla jo passé , voisin ottaa uuden projektin, josta mainitsin jo talvella: Darius Kasparaitis hakee seuraa Euroopasta! Voitteko kuvitella hänet Ruotsissa ja / tai Sveitsissä??


Kas P.A. Raitis on aina ollu yx minun suosikki pakeista. Ei muuta ku tänne vaan, eikä minnekään Ruotsiin tai käkikellomaahan. Sitten meillä olis kax kunnon taklaavaa pakkia; Jere ja Darius.

Nykyisistä ulkomaalaisista olisin valmis hylkäämään heti Hurtan, Statsin ja Benyn. Vopatin varauksin. Ainoa, joka vois jäädä olis siis Harkins.

Eniten kuitenkin huolta ja kylmää rinkiä aunuksen ympärillä aiheuttaa se, että Saarisella ei ole tietääkseni vielä jatkopahvia. Äkkiä Pena soppari ja toimiva kuulakärkikynä Pasin nenän alle, ettei tämä kaikkien persetaklauksien äiti karkaa meiltä!
 

Mauno Ahonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskoisin, että ensi kaudeksi luovutaan Stathosista, ja jos Saarisen kanssa hoidetaan sopimukset kuntoon, niin myös Benysekille saamme/joudumme sanoa näkemiin. Ja tietysti myös Hurtaj lähtee. Siispä Harkinsin ja Vopatin jäädessä jengiimme, mahtuu kokoonpanoomme vielä kaksi ulkomaalaispelaajaa. Kovan luokan hyökkääjä listalla ensimmäisenä (pakkohankinta), ja jos ei aivan huippuluokan pelaajaa ole tyrkyllä, voidaan jälkimmäinen (viimeinen) hankinta jättää myöhempään ajankohtaan.

Meillä on oikeastaan kaikki ketjut kakkosta lukuunottamatta "valmiina".
Kysymys kuuluu: Mitä teemme Häppölän ja Vopatin kanssa?
Ykköseen ei tietenkään ole asiaa, em. hemmot kakkosketjuun ehkä hieman liian vaisuja pelimiehiä, "kolmonen" olkoon tuo meidän "ikijunnu"paketti ja nelonen täyttynee "uusista" junnuista, sekä "jämäpelaajista".
Ottakaas kantaa. Mahtuuko nää vesselit kakkosketjuun, mitä?
Toisen (Vopat) voisi ehkä siihen ahtaa keskelle(?). Siihen laidoille kotimainen & ulkolainen laituri. Olisiko se siinä?
 
Viimeksi muokattu:

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
IFK:n ensi kauden maalivahdit voisivat olla kentis mahdollisesti ajatuksissani Jan Lundell ja Sami Heinonen.

Blues jatkaa parivaljakolla Oksa & Myllyniemi joka täydentyy mahdollisesti Jani Hurmeella. Heinoselle etsitään uutta seuraa.

Ei pyllympi setti, vai mitä?
 

Mauno Ahonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Tommy
IFK:n ensi kauden maalivahdit voisivat olla kentis mahdollisesti ajatuksissani Jan Lundell ja Sami Heinonen.

Blues jatkaa parivaljakolla Oksa & Myllyniemi joka täydentyy mahdollisesti Jani Hurmeella. Heinoselle etsitään uutta seuraa.

Ei pyllympi setti, vai mitä?

Kyllä muuten laitto Tommy tö Puolueeton pahan. Toi kaksikko olis kiva nähdä. Paljon mieluummin tuo kaksikko kamppailemassa peliajasta, kuin Statman hörppäilemässä ratkaisupeleissä.

Heinonen oli kyllä yksi hassuimmista ilmestyksistä maalien suulla SM-Liigassa kaudella 03-04. Silti tuntui ihan kohtalaisesti kiekot jäävän kiinni. 91,94 oli näköjään torjuntaprosentti...
 

Toomi1

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensi kausi mielessä...

Eka viesti oli asiallinen. IFK:lla on kasassa tukku sopimuksia hyville pelaajille. Tietenkin kauden jälkeen saadaan tietää kenelle nyt tehdään jatkosopimuksia ja kenen ura IFK:ssa on ainakin toistaiseksi ohi. Maalivahdeista haluan Dave Stathosin jatkavan IFK:ssa. Pelasi hyvän runkosarjan mutta loppu onkin historiaa...
Dave on luotettava veskari ja IFK-tyyppinen. Maksetaanko Davelle kovaa palkkaa? Juuso Riskman tai Jan Lundell myös jengiin ensi kaudeksi! Puolustus on kova kun nyt vain saataisiin Pate Saariselle jatkopahvit. Mikko Turunen on ollut kanssa ihan varma, mutta ehkä ei vielä tarpeeksi kova. Turunen on silti nuori ja hyvä tulevaisuus kunhan nostaa penkiltä enemmän kun viisi kiloo. Pärssinen-Söderholm NHL:ään? Ööh.. Jompikumpi lähtee veikkaisin. Jos kummatkin jää se on sairaan hyvä juttu. Hyökkäykseen sois vielä ainakin yhden peliä tekevän sentterin tai maalintekijän. Viime kaudella 3 pelaajaa teki yli 15 maalia: Söderholm-Pärssinen-Kuhta. Kaks jälkimmäistä pelaa samassa ketjussa joten sitä kauan jauhattua leveyttä pitäis saada. Hyökkääjistä toivoisin jatkosopimukset Hirsolle ja Vihkolle sekä Turo Järviselle. Junnuista voisi nostaa Petrellin ja tarvittaessa Porthenin. Vahvistuksia vois tulla kotimaastakin: Glen Metropolit diggaa IFK:sta, Petri Pakaslahti ois ollu kuulemma jonkinlaisissa yhteyksissä. NHL:stä jos jotkut palaisi kotimaahan ne olisivat ehkä Tony Salmelainen ja Tommi Santala. Muualta Eurooppaa Hannes Hyvönen, Jaroslav Bednar (Matikainen on kysellyt ens kaudesta) ja Juuso Riksman MoDo:sta. Lind? Ääh... Eikös se oo pelannu Hjokereissa? Jos se NHL-Lakko tulee haluun NHL:stä vaikka Saku Koivun sijaan Marek Zidlickyn. Ruudut tulee ja varmaa Jokinen.Ja ensi kaudelle Harkins sais saada kyllä vähänlisää vauhtia vaikka onkin 34. Benysekin vois sitten lähettää takaisin Tsekkiin. Jeeh! Voisiko mitenkään mahdollisesti jengi näyttää tältä?

1.Pärssinen-Harkins-Kuhta
2.Bednar-Häppölä-Hyvönen
3.Vopat-Porthen-Petrell
4.Järvinen-Hirschovits-Fagerstedt... ja jos Vihko eilähde NHL:ään hän korvaa Fagun.

1.Karalahti-Söderholm
2.Saarinen-Kultanen
3.Pikkarainen-Turunen
4.Kurvinen-Varakas

Stathos?-Riksman?-Lundell?-Laaksoharju?

Tai vaihtoehto nro2:

1.Pärssinen-Harkins-Kuhta
2.Vopat-Metropolit-Salmelainen
3.Järvinen-Hirschovits-Vihko
4.Fagerstedt-Häppölä-Petrell

1.Karalahti-Söderholm
2.Kultanen-Saarinen
3.Varakas-Turunen
4.Pikkarainen-Kurvinen

Stathos-Riskman?

Tai vaihtoehto 3 joka veisi pelaajia NHL:ään

1. Hyvönen-Harkins-Kuhta
2.Vopat-Häppölä-Salmelainen
3.Järvinen-Hirschovits-Fagerstedt
4.Luttinen-Porthen-Petrell

1.Karalahti- ?
2.Saarinen-Kultanen
3.Varakas-Turunen
4.Pikkarainen-Kurvinen

Stathos-Riksman-Lundell?

Jos tulee NHL-Lakko nii Ruudut ja Zidlickyt voi liittää sitten jonnekin...
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Re: Ensi kausi mielessä...

Viestin lähetti Toomi1


Stathos-Riksman-Lundell?


Yeah, right.

Noista kavereista varmasti yksi suostuu kolmosveskarin rooliin syömään hodareita katsomoon ? Riksmanilla ei ollu "munaa" lähteä haastamaan edes Tom Draperia ykkösveskarin paikasta.

Lundell taas on saanut osakkeensa huimaan nousuun kevään aikana, joten kolmosveskan tontti olis looginen jatko ?

Stathos taitaa olla sen verran kallis jätkä, että tulee hodareille hintaa.

Stathos oli ok runkosarjassa ja petti (toisen kerran) playoffeissa. Kysymys kuuluu, että mitä käyttöä tällasella jätkällä on ? Sitten kun se vie vielä sen ulkomaalaispaikan, joita ens kaudella on vain neljä niin mun mielestä se posti voidaan täyttää kauden tärkeimmässä vaiheessa muullakin kuin luukunavaajalla.

Davella ei näytä pää kestävän tiukkaa paikkaa...oisko tässä syy siihen, ettei koskaan urallaan pohjois-amerikassa kovinkaan korkealle noussu
 

Miguelsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tämän kuuden sopimuksettomista pelaajista pitäisin Saarisen, Vihkon, Hirson, Lundellin, Kurvisen, Laineen ja Petrellin.

Siinä olisi jonkun verran nuoruutta ja kokemusta.
Saarinen mm. on pelannut loistokauden ja Laine tsempannut pleijareissa esimerkillisesti!!

Lundell syrjäyttänyt Stathosin.
 

JV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Miguelsson
Tämän kuuden sopimuksettomista pelaajista pitäisin Saarisen, Vihkon, Hirson, Lundellin, Kurvisen, Laineen ja Petrellin.

Mhinkäs se Järvinen jäi? Turo on parantanut nimenomaan pleijareissa, joten eikun uutta sopimusta kouraan. Turusen voisi myös pitää.
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Sopparit

Ehdottomasti Turrelle jatkopahvi, kuten myös Laineelle!!
Pikkulinnut jaffalan suunnalta vihjaavat Tommi Turusen suuntavan Nordikselle ensi kaudella. Ehdoton ei sanon ainakin minä!!
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Re: Sopparit

Viestin lähetti Balderis
Pikkulinnut jaffalan suunnalta vihjaavat Tommi Turusen suuntavan Nordikselle ensi kaudella. Ehdoton ei sanon ainakin minä!!

Tuolla "meidän" puolella vastaavassa ketjussa Turusen Tommia ollaan viemässä Jyppiin, joten voitte huokaista helpotuksesta. Tuskin saatte Dogia riesaksenne.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Re: Sopparit

Viestin lähetti Balderis
Ehdottomasti Turrelle jatkopahvi, kuten myös Laineelle!!
Pikkulinnut jaffalan suunnalta vihjaavat Tommi Turusen suuntavan Nordikselle ensi kaudella. Ehdoton ei sanon ainakin minä!!

Samaa mieltä, että Turuselle jatkoa kuin myös Laineelle. Vaikka tuossa aikaisemmassa viestissäni olin potkimassa Lainetta ulos joukkueesta, niin kyllä hän on näillä peleillä osoittautunut vähintään sopparin arvoiseksi.

Suurin syy tuohon, että olin pistämässä Lainetta pihalle oli se, ettei hän tule helpolla saamaan pelaavasta kokoonpanosta paikkaa, koska junnuista on tulossa kovia pelimiehiä Petrell, Porthen ym. jotka tarvitsevat peliaikaa. Sitten kun vielä HIFKiin tarvisi hommata vähintään 1-2 vahvistusta hyökkäykseen voi Laineen peliaika olla kortilla. Siksi ajattelin, että olisi parempi Laineen kannalta, että hän teksi sopparin johonkin toiseen seuraan jossa voisi saada enemmän peliaikaa.

Varmuudella joukkueesta ulostaisin ainakin Laaksoharjun, Sathoksen ja Hurtaj´n. Myöskin Benysek ja Viitaluoma on sillä hilkulla ja ehkäpä olisi hyvä heidätkin päästää muualle, koska tunkua joukkueeseen on.
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Olen edelleen sillä kannalla, että niin kauan kuin playoffit ovat kesken, ei yhdenkään pelaajan jatkoa punanutuissa saa pitää poissuljettuna vaihtoehtona. Ei, vaikka muutaman kaverin poistuminen näyttääkin juuri tällä hetkellä selviöltä.

Mm. Mikko Laine ja Jan Lundell ovat jo näissä tosipeleissä näyttäneet olevansa luottamuksen arvoisia. Saman mahdollisuuden ansaitsevat kaikki muutkin. Viimeisen pelin jälkeen on sitten hyvä miettiä, kenellä kaikilla on vielä annettavaa HIFK:lle ja kenelle uusien haasteiden etsiminen sopii paremmin.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Lundellin parivaljakoksi yksi vaihtoehto voisi olla Ilveksen Tuomas Nissinen. Nissisellä ei käsittääkseni ole vielä sopparia ja voisi ainakin olla kokeilemisen arvoinen. Vaikka tämä kausi menikin häneltä penkin alle, niin Nissisessä on mielestäni piilossa olevaa potentiaalia todella paljon.
 

Since 1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loogista...

Seuraavanlainen rosteri ensi kaudelle NHL-lakon tultua ei pitäisi olla mahdoton:

Lundell - Riksman (Ari Ahonen)

1. Kuhta - Harkins - Pärssinen
Karalahti - Söderholm

2. Vopat - Jokinen - T. Ruutu
Zidlicky - Rafalski

3. Järvinen - Hirso - Vihko
Saarinen - Kultanen

4. Laine - Holma/Häppölä - Petrell/Salonen
H. Pikkarainen - Turunen

Saavat etsiä uuden seuran: Viitaluoma
Luttinen
Fagerstedt
Kurvinen
Benysek
Hurtaj
(ylläolevat miehet ovat ensi kaudella korvattavissa omilla junioreilla)

Näissä kentissä olisi roolitukset kohdallaan. Missään nimessä yhtään enempää ei saa NHL-miesten varaan rakentaa ensi kauden joukkuetta; ne voivat lähteä joulun jälkeen takaisin. Jos lakkoa ei tule, niin joukkue tarvitsee yhden huippusentterin, -laiturin ja -pakin.
Parin kolmen kauden kuluttua saamme nauttia loistavasta -87 syntyneestä hyökkääjästä, josta ennustellaan Suomen kaikkien aikojen lupausta.
 

Carlos

Jäsen
Re: Loogista...

Viestin lähetti Since 1981
Parin kolmen kauden kuluttua saamme nauttia loistavasta -87 syntyneestä hyökkääjästä, josta ennustellaan Suomen kaikkien aikojen lupausta.

Ja kukahan tämä olisi? Teemu Ramstedt?
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sentterit siis ensi kaudeksi: Harkins?, Holma, Hirsovits ja ehkä Jokinen/T.Ruutu + mahdollinen ulkolainen, siinä pohtimista Penalle ennen NHL-lakkoa!

Tästä ketjusta varmasti tavoittaa JHagin, ja puhutaan nyt vaikka senttereistä. Pakko kuitata Hagille että muistanko oikein että olet suitsuttanut Mikko Koivua mutta kritisoinut Jari Viuhkolaa? Nimenomaan siis kitisemisestä? Mikko Koivu varmaan on liigan pahin parkuja enkä ole varmaan nähnyt koskaan tilannetta minkä jälkeen Koivu voisi vain luistella vaihtoon tai aloitukseen ilman että räksyttää (itkee) jostain jutusta. Koivu ei yksinkertaisesti sulata mitään päätöstä ilman jumalatonta mussutusta ja mäkätystä. Miesten laji...yeah, right!

Kyllä Tuomo Ruudun ja Mikko Koivun kohdalla puhutaan niin kahdesta eri pelaajasta kuin vain voi!

MACK
 

Toomi1

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:hon on liitetty se Tommi Turunen ja Glen Metropolit. Sitten Ruotsista Hannes Hyvönen ja Juuso Riskman...
NHL:ssä ei oikeen Tommi Santalalla ole alkanut niin kun odotettiin joten kenties palaa Suomeen. Santalalla alko muuten ihan samalla tavalla kun Timo Pärssisellä, että kotimaassa kulkee mutta rapakon takana ei. Tony Salmelainen ei saa uraa auki ja eiköhän mies kyllästy jatkuviin farmi-peleihin. Hänellähän oli 3v sopimus IFK:n kanssa ennen kuin lähti. Jos IFK haluaa maalintekijää, niin kannattaisi ehkä miettiä Venäjältä Jaroslav Bednaria. Koko ajan tolkutetaan että mies palaa SM-Liigaan...
Kannattaa yrittää sillä hän osaa maaleja tehdä...

Ensi kaudeksi uuden seuran saavat etsiä Mikko Kurvinen, Ville Viitaluoma, Mikko Laine ja Arttu Luttinen,Ladislav Benysek ja Lubomir Hurtaj

Jos noista ylempänä mainituista laittaisin listan, että kenet ottaisin mieluiten, niin tässä se olisi
1.Jaroslav Bednar
2.Glen Metropolit
3.Tommi Santala
4.Hannes Hyvönen
5.Toni Salmelainen
6.Juuso Riksman
7.Tommi Turunen

Dave Stathos on hyvä maalivahti. Dave pelas kiitettävän arvoisen runkosarjan ja pelasti IFK:n monille pisteille. PLayoffsit on menny miten menny. Dave on kova jätkä kummiskin ja snaijaa tilanteen. Daven jatko ensi kaudelle on mun mielestä 50-50. Koska ensi kaudella on vaan 4 ulkomaalaista ja kyllä jokaisella joukkueella pitäis olla Suomalainen maalivahti, koska sitten saataisin vaan kolme kenttäpelaajaa jos veskari olisi ulkomaalainen ja kun Jan Lundell on kertonut haluavansa jatkaa IFK:ssa ja Riksman on hyvä maalivahti.

1.Pärssinen-Harkins-Kuhta
2.Bednar-Metropolit-Salmelainen
3.Vopat- Häppölä-Petrell
4.Järvinen-Hirschovits-Vihko

1.Söderholm-Karalahti
2.Saarinen-Kultanen
3.Turunen-H.Pikkarainen
4.Varakas- Lamberg

Lundell (Stathos-Riksman)-jompikumpi noista

Jos Metropolit jatkaa Jokereissa niin hänen paikalleen tulee pelaamaan Toni Häppölä ja Häppölän paikan ottaa Holma tai Porthen.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Mikäs siinä Kurvisessa on vikana, kun kaikki ovat potkimassa pihalle? Pitkän linjan hifkiläinen ja kunnossa ollessaan ihan kelpo pelimies. Ei nyt herran jestas tehdä mitään nuorennusleikkausta sinne puolustukseen, siitä ei tule yhtään mitään.

Ajatus Metrosta ja Bednarista on tietty ihan hauska, mutta jos itse saisin muutamaa toivoa, olisivat herrat Hyvönen ja Mäkiaho korkealla listallani. Tietty jos Santala haluaa pelata IFK:ssa, en näkisi mitään tarvetta häntä estää.. Salmelainen on varmasti kehittynyt sitten viime näkemän, mutta uskoisin hänen vielä tavoittelevan paikkaa auringosta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mackille

Meikäläisen mielestä Mikko Koivussa on kaikki elementit huikeaksi sentteriksi, jolla on myös sikailua mukana! Hän pelaa vaan "väärässä" jengissä isäpapan suitset hampaissaan. Oli ilo katsella Koivu junioria esimerkiksi Maarianhaminan turnauksessa, kun vapauksia oli enemmän. Kaverihan olisi lähtenyt nyrkkihippaan Hirson kanssa, mutta isä-Koivu vihelsi pojan kotiin, mälsää. Sen sijaan Jari Viuhkola ei todellakaan ole pelaaja minun makuuni. Taitava versio Aki Uusikartanosta, fysiikka ja henkiset johtajaominaisuudet kuitenkin kuin Akilla. Kyllä meikäläiselle pitää olla -jos ihan omaa etua ajattelen, heh- sentterissä varsinkin jotain särmää pelitaitojenkin lisäksi. Niinpä esimerkiksi rujo ja takatukkainen Roman Simicek oli ehdottomia suosikkejani ja jyrkästi vastustin hänen ulostamistaan liian aikaisin! Polvet rikki tai ei, mutta siinä kolossissa oli sitä jotain, mitä vastustajatkin aistivat. Ei ollut tungosta iholle. Simicekin yksi maineteko oli Tero Määtän naulitseminen LA-areenan pleksiin. Näytti ihan siltä kuin taivaallinen kärpäslätkä olisi heilahtanut. Ja Määttäkään ei ole pieni mies, ei myöskään mikkihiiri.

Mikko Koivu oli junnuissa pelatessaan yksi ärsyttävimmistä sikakiekoilijoista koko A-junnujen sarjassa. Kaverilla on kokoa, taitoa, röyhkeyttä - en käsitä, miksei hän voisi olla dream team -tasolla meidän miehiä? Ja kyllä. Tiedän, ettei ole tulossa.

Käykää lukemassa JA:N Brett Harkins -haastattelu ihan kauden alusta. Tuossa hän mainitsee kaksi nimeä liigasta ; Tuomo Ruudun ja Mikko Koivun. Jari Viuhkolasta ei ollut puhetta.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Onhan MKoivussa enemmän särmää kuin Viuhkolassa mutta ei kehitys ole lähellekään mennyt sitä rataa mitä odotettiin.
Kaverista pn puhuttu iät ja ajat ja varattiinkin ennen TRuutua mutta Tuomo on kyllä jo valovuoden edellä Koivua.
Voi olla että MKoivu on hieman parempi syöttelijä/pelintekijä kuin Tuomo mutta kaikessa muussa hän jää Tuomon taakse.
Kaiken kaikkiaan MKoivu on ollut pettymys minulle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös