Roster watch 2003-2004

  • 170 928
  • 1 003

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Roster watch 2002-2003

Virta-Kucharcik-Somervuori
Laakkonen-Burström-Voutilainen
Sillanpää-Kenig-Louhi
Mäkelä-Yli-Junnila-Suutarinen
Lahti

Tuulola-Heino
Sicak-Aalto
Eskelinen-Korkeavuori
Immonen

Puurula-Toivonen

Tässäkö meidän ensi kauden joukkue, kun Miettinen lähtee? 1-ketju ihan ykkösluokkaa, kakkonen aika hyvä ja kolmonenkin on pelannu jo viime vuonna yhdessä. Kuitenkin tällä rosterilla oltaisiin play-offeissa, hmm, tavallistakin surkeampi. Yksi tähtipakki, huippuhyökkääjä (ellei Miettinen) ja taistelijataklaaja hyökkäykseen tarvitaan, se on fakta.
 
Viimeksi muokattu:

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Miettisen kanssa näkisin rosterin näin (hyökkääjät):

1 Miettinen-Virta-Somervuori
2 Laakkonen-Kucharcik-Voutilainen
3 Louhi-Burström-Sillanpää
4 Suutarinen-Yli-Junnila-Lahti

Ilman Miettistä:


1 Louhi-Virta-Somervuori
2 Laakkonen-Kucharcik-Voutilainen
3 Suutarinen-Burström-Sillanpää
4 Lahti-Yli-Junnila-M. Kenig/Mäkelä

Mäkelää varmaan käytetään jatkossakin hyökkääjänä nelosketjussa, varsinkin Tapparaa vastaan.

Muutama vahvistus olisi hyvä saada, vaikka Antti nyt jollain ihmeellä ei lähtisikään Dallasiin.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti clayman
Miettisen kanssa näkisin rosterin näin (hyökkääjät):

1 Miettinen-Virta-Somervuori
2 Laakkonen-Kucharcik-Voutilainen
3 Louhi-Burström-Sillanpää
4 Suutarinen-Yli-Junnila-Lahti

Ilman Miettistä:


1 Louhi-Virta-Somervuori
2 Laakkonen-Kucharcik-Voutilainen
3 Suutarinen-Burström-Sillanpää
4 Lahti-Yli-Junnila-M. Kenig/Mäkelä

Mäkelää varmaan käytetään jatkossakin hyökkääjänä nelosketjussa, varsinkin Tapparaa vastaan.

Tähän totean, että Virta pelaa mitä suurimmalla todennäköisyydellä koko ajan laidassa. Ainoastaan senttereiden loukkaantumiset saattavat aiheuttaa väliaikaisen komennuksen keskustan riveihin. Ykkös- ja kakkossentterit lienevät juuri Kuha ja Bjurströmmi...

Mäkelä pelannee laitahyökkääjänä.

Niin, ja uskoisin Kerhon riveihin tulevan vielä yhden laitahyökkääjän ulkomailta. Nimellä en spekuloi. Pakistokin todennäköisesti saa vahvistuksen..
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin, ja uskoisin Kerhon riveihin tulevan vielä yhden laitahyökkääjän ulkomailta. Nimellä en spekuloi. Pakistokin todennäköisesti saa vahvistuksen..
Viimeisimpien tietojen mukaan tapetilla on kavereita, joille kelpaa dollarit sekä korunat. Kotimaisiakin vaihtoehtoja on edelleen. HPK:n mukana harjoitteleekin tämän kesän mm. eräs nuori puolustajalupaus. Käsittääkseni Forssan kasvatteja ja nuorten maajoukkueissa esiintynyt kaveri.

Paria avainpelaajaa tuo joukkue ehdottomasti kaipaa, ja ne kyllä myöskin tullaan sinne hankkimaan.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Kerhon oudot kätisyydet

Näinhän se on, että meillä on Eero, joka on maailman ainoa oikeana laitahyökkääjänä pelaava righti. Tokkopa osaa enää vasemmalle mennä, joten pidän miehen oikealla. Tyydyn kahteen ensimmäiseen kenttään.

Laakkonen - Kuharcik - Virta
Voutilainen - Bjurström - Somervuori

Miksi näin? Haluan edelleen nähdä yhdessä parivaljakon Kuha-Laakkonen. Jos taas Eero pidetään ykkösessä, niin siitä tulee liian kevyt. Ei tuo kakkonen tuollaisena ihan hirveästi vakuuta. Vaatii Voutilaiselta nousemista ratkaisijaksi.

Hyökkäyspään vahvistus on taas ongelmallinen. Uskon, että kaikki edellä mainitut pelaajat ovat ns. kahden ensimmäisen kentän miehiä taidoiltaan, mutta tuleeko meille joku hirmutsemppaaja kolmoseen? Haluaako joku ulkomaaneläjä tällaiseen rooliin?

Mitä taas tulee pakistoon, niin Sicakilta odotin enemmän viime kaudella - odotan myös tulevalla kaudella. Mustan kyyn painajaisskenaariossa on kahdessa ensimmäisssä puolustajaparissa on mies, jota en soisi näkeväni kentällä ollenkaan pleijareiden koittaessa. Semmoisia (kevyitä)hiekkasäkkejä molemmat omassa päässä, että huh huh. Taasko vedetään näillä tammikuulle asti..?
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Viestin lähetti Kuznetsov
HPK:n mukana harjoitteleekin tämän kesän mm. eräs nuori puolustajalupaus. Käsittääkseni Forssan kasvatteja ja nuorten maajoukkueissa esiintynyt kaveri.

Jep, tosin Toni Vähämäellä ei vielä ole eväitä liigatasolle.

Vähämäen tämä kausi meni osittain pipariksi todella huonossa kunnossa olleen selän takia, enkä oikeastaan tiedä missä kunnossa selkä on tällä hetkellä. Kummiskin, ainoa este NHL-varaukselle on juuri klesana oleva/ollut selkä. Viime kauden aikana kuitenkin Vähämäkeä kävivät katsomassa usean NHL-joukkueen scoutit ja kynät sauhusivat sopivaa vauhtia.

Vähämäelle tekisi varmaankin hyvvää kausi Forssassa tai sitten lähtö Pohjois-Amerikan junnusarjoihin. Erittäin kehityskelpoinen kaveri - isokokoinen, taklaa mukavasti, kiekko pysyy lavassa. Kunhan selkä pysyy kunnossa ja kehitys jatkuu, niin isolla todennäköisyydellä vähintään SM-liigapakin ainekset.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täälläkin eletään viime kautta... =)

Juu, eiköhän HPK vielä hommaa jotain kovaa pelaajaa. Uskon sitäpaitsi Voutilaisen lyövän lopullisisti läpi.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Santalan lähdettyä, uskon vakaasti joukkueen hankkivan 1. sentterin. Niin hyvä kuin Kuha onkin, ei häntä auta peluuttaa tässä roolissa.
Tietoa ei ole, mutta luulenpa joukkueeseen liittyvän vielä yhden fyysisen laiturin, 1. sentterin ja liideriluokan puolustajan.
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mites olis Jaroslav Balastik?? :) jos kaverin sais ostettua niin ois aika kova nimi hyökkäykseen. Ymmärtääkseni haluaisi pelata vielä kerhossa?? Ainoo vaan että kaveri on kallis ja tarvis saada lisää tarkkuutta vetoihin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Olen ehdottomasti samaa mieltä, että kaksikko Laakkonen-Kuharcik täytyy pitää yhdessä. Peli kulki tällä kaudella niin hyvin, ettei ole järkeä erottaa heitä. Mitä enemmän he pelaavat yhdessä, sitä paremmin he pelaavat.

Vahvistuksien kanssa näkisin hyökkäysketjut näin:

Virta-????-Somervuori
Laakkonen-Kuha-????
Voutilainen-Burström-Louhi
Lahti/Suutarinen/Mäkelä-Yli-Junnila-Sillanpää

Kolmosketju olisi aika hyvä. Ei nyt mikään telaketju, mutta fyysisyyttäkin löytyy.

Pakistosta on vaikea sanoa mitään, ennen kuin saadan mahdolliset vahvistukset mukaan.

Yksi plussa ensi kauden joukkueessa on se, että Voutilainen ja Virta pystyvät kummatkin pelaamaan sentterinä. Tuovat leveyttä tälle osastolle, varsinkin loukkaantumisia ajatellen.
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Käsittääkseni Vode on hankittu nimenomaan sentteriksi. Ykkönen siis ollee Vode-Eero-Miettinen/ulkomaan elävä. kakkonen Kuha-Laakkonen-Toke. Björnström painaa kolmosessa Jykän ja Sillanpään kanssa, jonka johto odottanee lyövän tällä kaudella lopullisesti läpi liigatasolla.

Joukkueeseen on siis odotettavissa max. yksi pakki ja Miettisen korvaaja jos Ananas lähtee Dallasiin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Ketju Louhi-Burström-Sillanpää olisi kyllä ihan piristävä kokonaisuus. Taistelutahtoa ja voimaa varmaan löytyy.

Voutilainen ykkössentterinä? Miksi ei. Vaikka mies on suhteellisen pienikokoinen, niin ei jäänyt Jokereissakaan isompien jalkoihin. Ja pelasi juurikin sentterinä.

Jos Miettinen nyt jatkaisi HPKssa, niin kasassa olisi hyvä, enimmäkseen Suomalaisista pelaajista koottu ryhmä. Jatkuvuutta olisi juuri Laakkosen ja Kuhan kohdalla. Siihen kun vielä laittaa Virran, niin ihan mukavalta tuntuu. Pakistossa on myös jatkuvuutta, vaikka joiltakin (Heino) kyllä odotetaan huomattavasti parempia otteita.

Plussaa on myös siinä, että joukkue on jo nyt periaatteessa kasassa.
 

retro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Roster watch 2003-2004 by retro

Maalivahdit:
1.H.Toivonen
2.J.Puurula
Kaksi lahjakasta ja alati kehittyvää kassaria, mitä vain voi olla odotettavissa ensi vuonna, varsinkin Hanskilta. Voi sinällään riittää kotietuun muiden osastojen venymättä. Osasto kunnossa ja valmis.

Puolustus:

1. M.Tuulola - J.Laukkanen
2. V.Sicak - A.Heino
3. T.Eskelinen - T.Aalto
4. O.Korkeavuori/T.Mäkelä - Junnut

Puolustus jää IFK:n vastaavan taakse, mutta kestää vertailun muiden kotiedusta taistelevien joukkueiden kanssa. 3 kovaa pakkia ja 3 liigatasoista pakkia (no en tiedä Aallosta, mutta kai se menee jonon jatkona.


Hyökkäys:

1.Kenttä:A.Miettinen-T.Virta/J.Voutilainen-E.Somervuori
2.Kenttä:J.Laakkonen-T.Kucharcik-T.Virta/J.Voutilainen
Miettisen lähtiessä hankitaan ykkösen sentteri ja sekä Voutilainen että Virta pääsevät omille paikoilleen laitaan. Kaksi ensimmäistä kenttää ovat liigan ehdotonta eliittiä.
3.Kenttä:J.Louhi-A.Burström-O.Sillanpää
4.Kenttä:M.Kenig-J-M Yli-Junnila-H.Suutarinen/J.Lahti/P.Nielikäinen/T.Mäkelä
Kolmoskenttä on myös hyvää liigatasoa, jopa enemmän. Nelonen ei ole liigan kovimpia, ei myöskään lähellekään heikoimpia.
Yhteenveto: Hyökkäys ei välttämättä tarvitse ketään, tosin viimekaudella piikkipaikan haltuunsa ottaneesta ryhmästä on lähtenyt Pardavy(Voutilainen), Santala(Virta) ja Lehterä. Voutilaisella on mahdollisuudet korvata Pardavy, Virta menee aika hyvin yksiin viime kauden Santalan kanssa. Lehterä nyt korvataan vaikka The Pasilla. Ei tilauksessa olisi mahdollisesti yksi hyvä laituri tai sentteri ja yksi taklaava voimalaituri (Pasi). Riittää kotietuun.


Seuraa heitä (top3):

Jukka Voutilainen: Tuli Jokereista isomman roolin ja hyökkäävämmän pelityylin takia. Pieni ja taitava vääntäjä, yli 20 pinnaa viime kauden Jokereissa on hyvä saavutus ensimmäsellä kokonaisella kaudella. Tullee pelaamaan myös Summasen maajoukkueessa.
Janne Laakkonen: Toinen Kerhon Kuopiolais duosta. Teki viime kaudellakin hyvin pisteitä, mutta maajoukkuepelit puuttuivat, eikä muutenkaan saanut näkyvyyttä mediassa. Todella taitava ja tsekki-tyyppinen naatiskelija.
Aki Heino: Tämä mies nauttii täyttä luottamustani. Hyökkäävä pakki, jolla on hyvät kädet ja notkeat liikkeet. Peliäly puuttuu, mutta hyökkäävät pakit ovatkin parhaimmillaan yleensä vasta 25 vuoden kieppeillä ja siitä eteenpäin. Vähän voimaa ja järkeä, niin meillä on liigatasolla kova luu.

Kyllähän tuolla ryhmällä on hyvät mahdollisuudet kotietuun, varsinkin kun Jokrut ja Tappara tullevat putoamaan 4:n sakista.
Milloinkohan on viimeksi ollut ryhmä näin hyvin kasassa?
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Re: Roster watch 2003-2004 by retro

Viestin lähetti retro
Yhteenveto: Hyökkäys ei välttämättä tarvitse ketään, tosin viimekaudella piikkipaikan haltuunsa ottaneesta ryhmästä on lähtenyt Pardavy(Voutilainen), Santala(Virta) ja Lehterä.

Seuraa heitä (top3):

Jukka Voutilainen: Tuli Jokereista isomman roolin ja hyökkäävämmän pelityylin takia. Pieni ja taitava vääntäjä, yli 20 pinnaa viime kauden Jokereissa on hyvä saavutus ensimmäsellä kokonaisella kaudella. Tullee pelaamaan myös Summasen maajoukkueessa.
Janne Laakkonen: Toinen Kerhon Kuopiolais duosta. Teki viime kaudellakin hyvin pisteitä, mutta maajoukkuepelit puuttuivat, eikä muutenkaan saanut näkyvyyttä mediassa. Todella taitava ja tsekki-tyyppinen naatiskelija.
Aki Heino: Tämä mies nauttii täyttä luottamustani. Hyökkäävä pakki, jolla on hyvät kädet ja notkeat liikkeet. Peliäly puuttuu, mutta hyökkäävät pakit ovatkin parhaimmillaan yleensä vasta 25 vuoden kieppeillä ja siitä eteenpäin. Vähän voimaa ja järkeä, niin meillä on liigatasolla kova luu.

Lehterän korvaaja on kyllä mielestäni Burström. Ja siinä suhteessa on ainakin parannettu joukkuetta. Vaikka Tero olikin maaginen.

Virta korvaa osittain Santalan. On oikeasti vakea sanoa, kuinka hyvä Tommi on, kun vieressä on pelannut Miettinen. MM-kisat eivät ainakaan sujuneet hyvin, kummaltakaan. Santala oli usein maskimiehenä, mikä oli aika erilainen rooli kuin mikä hänellä oli HPKssa. Joidenkin kanssa peli kulkee ja toisten kanssa ei. Mutta jos Tommi todellakin on kaiken hypetyksen arvoinen, niin silloin Virta ei taida korvata Tommia ihan kokonaan, vaikka onkin hyvä pelaaja.

Voutilainen korvaa aivan varmasti Pardavyn. Hän on Laakkosen kanssa HPKn tärkeimpiä pelaajia tulevalla kaudella. Näin ainakin uskon itse. Enkä näköjään ole ainoa, joka uskoo näiden pelaajien mahdollisuuksiin.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK:n johto on käsittääkseni kaavaillut keskushyökkääjäosaston muodostuvan miehistä Kucharcik-Voutilainen-Burström-Kenig ja Yli-Junnila. Oikeat laitahyökkääjät kahdessa ensimmäisessä ketjussa ovat Virta ja Somervuori, vasemmalle on tarjolla Laakkonen. Siis yksi vasemmalla puolen pelaava laituri olisi riveihin saatava. Tietysti sentterihankinnalla saataisiin Voutilainen laidalle, mutta keskushyökkääjätilanne on laadukkaiden kaverien osalta näillä näkymin HPK:n ulottumattomissa. Realiteetti on, että vain laituri on hankittavissa. Senkin hankinnan osalta saattavat taloudelliset asiat tuoda rajoituksia.

Kuitenkin kun tuota HPK:n hyökkäysosastoa tarkastelee, niin siellä on kyllä tilausta yhdelle todelliselle virtuoosille, joka osaltaan pystyisi paikkaamaan sentteriosaston tiettyjä puutteita kiekollisessa pelissä. Optimaalinen tilanne olisi, että riveihin saataisiin kokenut, kannuksensa jo hankkinut pelaaja, joka todella pystyisi kääntämään pelejä omalla henkilökohtaisella panoksellaan. Toinen vaihtoehto, taloudellisesti kevyempi, olisi puolestaan tulevaisuuden nimi, joka esimerkiksi Kucharcikin ja Virran rinnalla saisi yrittää läpimurtoa.

Tällöin kyseeseen tulisi tietysti vain todella lahjakas kaveri, jonka varsinaiset tavoitteet olisivat NHL:ssä. HPK:n johdolla on hyvä käsitys esimerkiksi Tshekin nuorista kyvyistä. Sieltä saattaisi löytyä pelaaja, jolta voisi odottaa läpimurtoa jo ensi kaudella. Tshekin liigassa on jo vuoden pari pelannut muutama todella lahjakas -84/-85 pelaaja. Mikäli valmista "supermiestä" ei saada, niin mielestäni olisi syytä koittaa sitten kiinnittää oma "jirihudler". Maalivahtiosastolla tätä jo yritettiinkin. Kyllä jotkut 18-vuotiaat kykenevät pelaamaan NHL:ssäkin ykkösketjussa. Oikeassa ympäristössä mahdollisuuden saadessaan nuori kyky voi nousta esiin myös Sm-liigassa.
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kuznetsov puhuu asiaa. Tosin HPK:n hyökkäysarsenaalia katsoessa huomaa että siellä on huomattavan monta ns. taitavaa pikkuvipeltäjää (Laakkonen. M.Kenig, Voutilainen, Eerokin on samaa linjaa) Siksi tulevan hankinnan soisi kykenevän myös fyysiseen peliin. 19v. superlupaus ei välttämättä puutteelisen fysiikkansa ansiosta kykenisi tätä paikkaa täyttämään. Esim ketju lupaus-Vode-Eero olisi horjutettavissa kovalla taklauspelillä.

Ts. tilauksessa olisi todellinen profiilipelaaja, joka kykenee suurinpiirtein kaikkeen. Voiko Kuhaa tai Virtaa monistaa?

Itse olen kautta rantain kuullut nimen Richard (vai olikohan se Radek?) Duda. MM-kisojen perusteella pätevä mies, mutta mikä on miehen sopimustilanne? Tietääkö kukaan?
 

kkorpela

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hammarby IF
Viestin lähetti Peter Gabriel
Itse olen kautta rantain kuullut nimen Richard (vai olikohan se Radek?) Duda. MM-kisojen perusteella pätevä mies, mutta mikä on miehen sopimustilanne? Tietääkö kukaan?

Duda olisi enemmän kuin mielenkiintoinen pelaaja, pelasi menneen kauden mestaruuden voittaneessa Slavia Prahassa. Miestä tuskin kuitenkaan Suomessa nähdään, käsittääkseni on lähinnä siirtymässä NHL:ään (taitaapi olla Calgaryn varaus, jollen väärin muista, ei jaksa tarkistaa).

Mitkähän lienevät mahdollisuudet saada Jaroslav Balastik jatkamaan Kerhossa? Toki hänellä on pitkä sopimus Zliniin, mutta eikös kaverilla itsellään ole haluja jatkaa Hämeenlinnassa? Voi toki olla/tulla liian kalliiksi, kun verot jouduttaisiin maksamaan koko vuodelta. Ja tietenkin pitäisi jotenkin Zlinin kanssa sopia esim. vuokrauksen jatkamisesta, mikä voi olla ongelmallista.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Radek Dudalla on sopimus Plzeniin ensi kaudeksi, mutta on käsittääkseni tehnyt jo rahakkaan sopimuksen Venäjälle. Lisäksi mies kyttää yhä myös mahdollisuutta NHL:ään Calgaryn riveihin. HPK:lla ei ole siis mitään asiaa tähän mieheen. Jaroslav Balastik pelannee Zlinissä ellei sitten NHL-kuvio aukene. Zlin on panostanut rajusti ensi kauteen, koska tänä vuonna kaikki meni pieleen. Joukkue on jo hankkinut takaisin Petr Leskan sekä sainannut mm. Radim Tesarikin Jaroslavista.

Markkinoilla ei ole paljoa ykkösluokan pelaajia enää, joten siksi nuori kyky voisi olla paikallaan. Mitä sitten tulee fyysisiin edellytyksiin, niin kaikki ovat yksilöitä. Kukaan ei varmasti epäile esimerkiksi 18-vuotiaan lähes 100-kiloisen Milan Michalekin edellytyksiä kestää kontakteja. Vitkovicen 17-vuotias Rostislav Olesz ei kalpene liigapelaajien vertailussa tippaakaan. Karlovy Varyn 18-vuotias Vojtech Polak on myös riittävän vahva pelatakseen miesten pelejä. Pelaajat ovat yksilöitä. Toiset kehittyvät nopeammin, toiset hitaammin.

Ns. valmiista pelaajista koostuvat markkinat ovat hyvin rajalliset. Venäjän liiga imee erittäin paljon taitavia pelaajia ja suomalaisseurat joutuvat muiden mukana nostamaan lähes poikkeuksetta kädet pystyyn. Toukokuun lähestyessä loppua voi todeta seurapomojen olevan jo auttamattomasti myöhässä useiden mahdollisien pelaajien suhteen. Ensi kauden vahvistuksia olisi pitänyt hakea jo kuukausia sitten kuten Ilveksen Risto Jalo teki. Muutamia potentiaalisia nimiä toki on edelleen Tshekeistäkin tarjolla, mm. Martin Spanhel ja Daniel Branda.

Pohjois-Amerikasta Eurooppaan palaavat pelaajat muodostavat toki nk. toisen aallon vielä siirtomarkkinoillekin, mutta näiden pelaajien kohdalla hintalaput ovat usein erittäin korkealla. Ladislav Benysek, Radim Bicanek yms. tietävät kyllä hintansa. Toki Pohjois-Amerikasta voi saada riveihin myös kohtuuhintaisia pelaajia, jotka eivät siellä ole joko onnistuneet tai sitten palaavat suoraan juniorisarjoista. Tällaisiakin pelaajia liikkuu veden yli vuosittain. Varmasti myöskin tänä kesänä. Näiden kohdalla ollaan kuitenkin usein hieman heikommilla taustatiedoilla liikenteessä. Tällöin on vain luotettava tuttujen "syväkurkkujen" analyyseihin sekä mahdollisesti videokuvaan. Esimerkiksi Vladimir Sicak napattiin aikoinaan suurinpiirtein edellä mainitulla tavalla.
 
Viimeksi muokattu:

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Niko Kapasen suulla lausuttuna liikkuu tieto, jonka mukaan niin Antti Miettinen kuin Tommi Santalakin olisi tehneet sopimuksen suureen ja mahtavaan.
Uskokoon sitten ken haluaa.
 

nihti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Wild, Krylja
Radek Dudalla on sopimus Ak Bars Kazanin kanssa,

pannaan tähän nyt muutama muukin uutinen Venäjältä:
Martin Strbak -> Moskovan ZSKA (Zska neuvottelee myös Jan Hejda:n kanssa)
Tomas Chlubna -> Magnitogorsk
Martin Stepanek -> Voskresensk
Ondrej Steiner -> Voskresensk
Paluumuuttajia:

Partik Martinec -> Slavia Praha

Victor Ujcik on loukannut itsensä kotona sattuneessa tapaturmassa, joka johti myös Moskovan Dynamon kanssa solmitun sopimuksen purkamiseen.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Patrik Martinec tosin pelasi jo viime kaudella Tshekeissä, Sparta Prahassa. Siirtyy ensi kaudeksi tosiaan Slavian riveihin. Viktor Ujcik puolestaan pelaa Spartassa, vaikka miehellä alunperin olikin sopimusta jäljellä Slaviassa. HPK:n Martin Strbak teki sopimuksen lopulta siis Zska:n kanssa, mutta saattaa hypätä jopa taalakaukaloihin. Pari seuraa on osoittanut kiinnostusta. Miten tämä liittyy HPK:n ensi kauden rosteriin? Ei mitenkään, joten lopetan.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ilta Sanomien urheilu liite kertoo että slovakkisentteri Stanislav Gron olisi saanut sopimus tarjouksia Suomesta. 1+1 lasku suhdanteella oli IS kertonut seuroiksi HPK, Blues ja TPS. Slovakki on myös saanut tarjouksia Venäjältä.

24-vuotias Stanislav Gron on isokokoinen (187cm/92kg) leftiltä laukova sentteri joka pystyy myös pelaamaan laidassa. Viime kaudella hän pelasi Extraliiga Vitkovitcen paidassa 49 ottelua tehoin 8+12=20. Mies on myös pelannut yhden ottelun NHL:ssä New Jerseyn paidassa kaudella 00-01 ilman tehomerkintöjä. Mies on New Jerseyn 2. kierroksen varaus vuodelta 1997 yhteis numerolla 38. Omasta mielestäni ihan potenttiaalinen kaveri, mutta hintalappu taitaa olla liian suuri eikä mies ole vielä aivan huippu osaamista näyttänyt. No katsellaan rauhassa.

Pyytäisin kiltisti Herra Kuznetsovia kertomaan kyseisestä hepusta lisää jos tietää. =)
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Ihan mielenkiintoinen tapaus. Eipä taida kyllä HPKn rahat riittää, jos Blues ja TPS ovat kaverin perässä.

Kerho tarvitsee kyllä muutaman vahvistuksen, varsinkin kun Miettinen on lähdössä. Kun katselee HPKn tämän hetkistä nimilistaa, niin onhan siellä hyviä pelaajia (Voutilainen, Somervuori, Virta, Kucharcik, Laakkonen, Tuulola, Sicak jne), mutta todelliset maalintekijät puuttuvat.

Laakkonen osoitti maalintekotaitonsa menneellä kaudella ja Eeron sekä Kuhan taidotkin on tiedossa, mutta siinä se periaatteessa onkin. Poissa ovat Santalan ja Miettisen maalit, sekä heidän pelinrakennustaidot.

Somervuori teki kohtalaisen hyvin maaleja, mutta syötöt tulivatkin huippu kavereilta. Toivottavasti Voutilainen pystyy ruokkimaan Eeroa ja uusi tehokaksikko syntyy.
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Gron kuulostaa ainakin paperilla erinomaiselta tyypiltä. Isokokoinen, hyökkäävään peliin pystyvä kaveri. Itse ehkä vielä enemmä kaipaisin puhdasta PF -laituria mallia Balastik. Näkisin että Vode-Kuha-Burström-M.Kenig-Yli-Junnila -sentteriakselilla kehtaa lähteä liigaan. Virtakin klaaraa sentterin tontin tarvittaessa.

Vahvistus ei saa missään nimessä olla mikään junnu! Nyt puhutaan kaverista joka kykenee kantamaan vastuuta 1-2 kentässä. Myöskään mitään vipeltäjää en mielelläni joukkueessa näkisi. Taitoa ja liikkuvuutta löytyy nykyisestäkin rosterista, ripaus rähinää vastustajan maalille ja kulmiin pitäisi saada. Vaikka sitten liikkuvuuden hinnalla...
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En kyllä jaksa uskoa, että juuri Kerho olisi miehen perässä. Juuri siitä syystä, että senttereitä meillä tosiaan riittää. Paikka olisi nimenomaan laiturille. Ja mieluiten hyvälle sellaiselle. Joku tosin voisi valaista, onko tämä heppu kykenevä pelaamaan sillä paikalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös