Roope Taponen – läpimurtoa hakemassa

  • 148 962
  • 1 199
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä tässä nyt vähän liian ankarasti itse negailee, mutta vihaan tätä fiilistä kun pikkuisen jännittää jokainen vastustajan veto. Ei tässä nyt missään Halosen tasoisissa pohjamudissa mennä, mutta ei nyt kyllä niissä viime kevään otteissakaan.
Kyllä tässä itse kaipaa niitä aikoja, kun ole Husso tai Lankinen parhaimmissa vedoissa maalissa.
Silloin sitä oikeasti pystyi luottamaan molariin.

Taponen kykeni tuohon osan viime kaudesta ja pelasi hyvän kauden.
Nyt näyttäisi klassinen "toisen kauden kirous" nostavan päätään, tätä vähän tuli pelättyä ennen kautta myöskin.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Taponen kykeni tuohon osan viime kaudesta ja pelasi hyvän kauden.
Nyt näyttäisi klassinen "toisen kauden kirous" nostavan päätään, tätä vähän tuli pelättyä ennen kautta myöskin.
Vähän tulee kyllä deja-vu -fiilis. Toissa kaudella Halonen onnistui tuuraamaan ihan hyvin Carteigia. Seuraavaan kauteen lähdettiin isolla riskillä Halonen ykkösenä ja niinhän siinä lopulta kävi, että otteet ailahtelivat, jolloin Taponen onnistui syrjäyttämään hänet ykköstorjujan paikalta.

Muistaakseni jotkut varoittelivat tähän kauteen lähdettäessä, että Taponen on nuori kaveri ykkösveskariksi ja otanta huipputasolta melko ohkainen niin kuin Halosellakin oli viime kauteen lähdettäessä. Viime kaudellahan Taponen pääsi haastamaan Halosen vailla paineita mikä on henkisesti ihan eri asia kuin lähteä kauteen oletusarvoisesti 3/4 otteluista pelaavana ykköstorjuna. Nyt ollaankin tilanteessa, jossa kakkosmaalivahdille huudetaan jälleen lisää vastuuta, koska Taposenkin otteet ovat ailahdelleet.

Jos mestaruudesta aiotaan kamppailla, niin tärkein yksittäinen pelaaja on maalivahti. Väitän, että Top3-veskari tarvitaan tai kannua ei tule. Toivottavasti Taposesta vaikean alun jälkeen lopulta on tähän. Hovinen tuskin jaksaa kantaa ykköstorjujan vastuuta koko kautta.

Lundell, missä mennään? Keskittyykö IFK liikaa teknisiin nyansseihin ja unohtaa henkisen puolen mikä näyttelee kuitenkin maalivahtien suoritusvarmuudessa vähintäänkin yhtä suurta roolia? En tiedä mitä siellä todellisuudessa tehdään, mutta siltä se on kotisohvalle parin kauden aikana näyttänyt.
 
Viimeksi muokattu:

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luottoa on edelleen Taposeen, mutta vähän alkaa kyllä pelottamaan että mitä jos keväällä jengin peli kuosissa ja tämä miljoonajengi kaatuu maalivahtiin.
Tätä skenaariota en osta vielä, kun Pappi hoitaa ja Taponen ei ole niin huono kuin se saadaan näyttämään. Puoli vuotta aikaa saada taso takaisin... Karhunen kakkosena olisin jo huolissaan.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tässä maalivahtiongelman poikasta on. Taponen hyvin usein häviää vastustajan maalivahdille ja on tällä kaudella ollut liigan keskitasoa hieman heikompi. Sellaisella veskaripelillä on turha odottaa mitään finaalipaikkaa.

Tulee mieleen Husson paska kausi, se oli samantyylistä. Silloin ongelma oli urheilullisuuden puute ja perus edariasenne. Hän alkoi sen jälkeen pistämään elämäntapojaan kuntoon ja jälki olikin murhaavaa.

Husso tietenkin lahjoiltaan aivan eri tekijä ja en oikein usko, että Taposen ongelmat johtuvat samasta. Ehkä pää ei vain nyt kestä ja se on vittumainen tilanne. Halosen kanssa sitä vuosia katsottiin ja pata meni vain koko ajan enemmän jumiin.

Menestystä hakevalle seuralle maalivahtiongelma on pahinta myrkkyä. Mistään et saa kovaa ykköstä hankittua kesken kauden, arpoja vain.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Tapsan on pakko nostaa tasoaan. Tänään aivan luokaton esitys ja ainut syy minkä vuoksi pistettäkään ei tarttunut haaviin.
Tämä lähentelee jo jotain uskontoa.
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Vaikka Mika Saukkonen nyt julistikin tämän menneen "parin pompun kautta" niin oletko tosissas sitä mieltä, että tämä on Taposen hörppy? Haluaisin nähdä sen maalivahdin joka tämän laukauksen torjuu.
Maskin takaa, ihan pään vierestä ja yläputken kautta



Voi Ziisus kuinka kujalla tuo Saukkonen on!!

Lisäksi kiinnostaisi ymmärtää miten helewetissä laitahyökkääjä päästää kaverin vetämään vapaasti tuollaisessa tilanteessa? Vesalainen menee ihan oikein omaan pakkiin kiinni, mutta kuka tuo kiekollisen puolen heppu nyt olikaan tekee jonkun ihme kyykkäyksen/kurotuksen ja kiekko alaputken alle kolmen pelaajan maskin takaa… Hyvin näkee kuinka Roope yrittää hakea kiekkoa näkökenttäänsä vas. puolelta ja sitten onkin jo myöhäistä.
 

Nicky Nichols

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Vaikka Mika Saukkonen nyt julistikin tämän menneen "parin pompun kautta" niin oletko tosissas sitä mieltä, että tämä on Taposen hörppy? Haluaisin nähdä sen maalivahdin joka tämän laukauksen torjuu.
Maskin takaa, ihan pään vierestä ja yläputken kautta
Toi kohta, eli räpylän ja kypärän väliin menevä, on todella paha maalivahdille. Ja sen pitäisi olla paikka, minne kannattaa junnuja opettaa laukomaan. Nostatko olkapäätä vai yritätkö räpylällä?? Todella ilkeä paikka, tiedän kokemuksesta.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilveksen eka maali oli ihan pelkkää paskaa tsägää meidän kannalta ja erinomaista tuuria Ilveksen kannalta. Opiksi meidän pelaajille, että tuollaisiakin kannattaa kokeilla, koska epäonnistumisen hinta on harvoin kovin korkea. Kolmas Ilves-maali olikin sitten sellainen once in a life time-veto, eli siinäkin tähdet kohdillaan. Rimat kilkatteli toiseen päätyyn asti. Siinä, missä HIFK:lla pomppii noi aina ulos, vastustajalla pomppii kovin usein sisään.

Kaikkein paskinta on se, että Taposen vähän heikommat illat ja vastustajan onnenkantamoiset sattuvat osumaan kärkikamppailuihin. Niiden pelien voittaminen olisi henkisesti tärkeää, ihan meille jokaiselle. Jollakin tavalla en kuitenkaan ole erityisen huolissani Taposen psyyken kestävyydestä tappioiden tai hänen henkilökohtaisten virheidensä vuoksi, mutta jos tekniikan kanssa ollaan jotenkin "vaiheessa" ja osa virheistä tulee niistä syistä, korvien välin kestävyydestä ehkä pitää olla huolissaan. Koska kaikki vaikuttaa kaikkeen ja itseluottamus on pelaajan paras ystävä. Tällöin on mahdollista, että Taponen alkaa ylipelata aivan liikaa ja tekemään pieniä vääriä ratkaisuja, koska ei itse luota teknisen prosessinsa etenemiseen. Ja sen myötä virheet lisääntyvät ja punalamppu soi ja se taas sitten kyllä jossain vaiheessa ihan varmasti vaikuttaa psyykeeseen. En tiedä, saatteko kiinni siitä, mitä ajan takaa?

Mun mielestäni meidän, siis HIFK-fanien, ei kannata nyt alkaa dramatisoida liikaa ja tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä muutamien pelien takia. Taposella on myös oikeasti hyviä ja loistaviakin pelejä tältä kaudelta. Rotsit kannattaa kyllä laittaa kiinni ja lakata odottamasta tai vaatimasta, että Taponen on Liigan paras veskari, koska niin ei ainakaan vielä ole. Mutta voitte olla ihan varmoja, että jos me täällä aletaan nyt keksiä kriisiä maalivahtipelistä, siihen tarttuu kyllä mediakin, koska niin nämä hommat nykyisin toimii. Paljonko luulette, että siitä on apua Taposelle ja HIFK:lle? Eikä tämä kommenttini tarkoita sitä, etteikö Taposta saisi kritisoida heikoista otteista, vaan sitä, ettei meidän fanikunnalle ominaiseen tapaan kuitenkaan ylidramatisoida asioita.

Taposen pelillisesti heikommat pelit eivät kuitenkaan ole esim. useita peräkkäisiä pelejä. Totta kai veskarin tehtävä on pitää luukut kiinni, varsinkin silloin, kun hyökkäyspäähän ei tulosta tule, mutta ikävä tosiasia on se, että HIFK:n suurimmat ongelmat ovat nimenomaan siellä hyökkäyspään tehokkuudessa. Esim. nolla maalia sarjajumboa vastaan varsinaisella peliajalla on ihan järkyttävän huono suoritus, olkoonkin, että SaiPa pelasi todella hyvin ja täyttä kilpparia. Mutta silti.

Koska hyökkäyspelin ongelmat eivät ole pelikirjalähtöisiä, vaan seurausta ennemminkin pelaajien onnettomasta viimeistelystä (joka btw. on tällä kaudella hyvinkin kollektiivista), ennustan joukkueelle kuitenkin ihan valoisaa tulevaisuutta. Edellyttäen toki, että hyökkääjät alkavat saada onnistumisia. Jos eivät ala, maalivahdin merkitys korostuu entisestään. Siinä mielessä Taposella ei ole mitään syytä keskittyä mihinkään muuhun kuin seuraavaan otteluun ja unohtaa edelliset. Palaset joko loksahtelee nykyistä paremmin kohdalleen tai sitten eivät, mutta kannattaa nyt toistaiseksi elellä vain hetkessä.
 

DrE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Negasiiven jäsenenä on poikkeuksellisesti oltava eri mieltä "maalivahtivahtiongelmasta". Yhtään matsia ei ole hävitty Taposeen, vaan nykyiset pisteiden menetykset ovat johtuneet puolustuksen loukkaantumisista, tehottomasta hyökkäyksestä ja valmennukseen liittyvistä ongelmista. Toki ei olla viime kevään tasolla, mutta varianssi otteissa on normaalia ja toistaiseksi se on ollut aika pientä.

Taposen rällästä on tippunut kiekkoja poikkeuksellisen paljon helpoissakin vedoissa. Liekö syynä uusi rällä vai heikentynyt itsetunto.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Ihan kivaa pohdintaa suuntaan jos toiseenkin, mutta JÄLLEEN kerran ollaan tässä tilanteessa, että maaleja videoklikkaillaan. En suoranaisesti vihjaa olevan maalivahti ongelmaa, mutta olen joskus tämän saman väittelyn lähihistoriassa täällä nähnyt. Ja ne ei ole koskaan päättyneet hyvin.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Ehkä termi maalivahtiongelma on hieman kärjistetty ilmaisu, mutta siitä ei kahta sanaa, että Taponen ei pelaa tällä hetkellä kovin tasaisesti, tai nousujohteisesti. Lukiessani muiden kirjoittamia kommentteja, monessa kohtaa olen nyökytellyt ja monessa kohtaa ollut eri mieltä.
Ei nyt varsinaisesti olla hävitty Taposen virheisiin, mutta kyllä ne virheet valitettavasti ovat näkyneet tulostaululla ja yleisilme pelaamisessa on varsin rauhatonta. Toki Taponen on hävinnyt tällä kaudella melko useasti veskareiden välisen taiston ja sekin osaltaan johtaa huonoihin tuloksiin.
Paniikkinappulaa ei kannata vielä painaa, mutta parempaan on pystyttävä, myös maalivahtien.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Roope tulee kyllä vielä, huoli pois. Vaikea peli eilen, ja todella inhottava startti sille. Ei tuo ensimmäinenkään ollut Taposen maali edes vähää alusta.

Sori mutta ei nyt vakuuttelut auta. Ei vakuuta meidän veskaripeli. Taponen pelaa välillä hyvin ja sitten tulee näitä ohipelejä. Liian ailahtelevaa, eikä Hovinenkaan taida olla ratkaisu. Uutta kaveria sisään tammikuussa, ellei Taponen löydä tasoaan.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sori mutta ei nyt vakuuttelut auta. Ei vakuuta meidän veskaripeli. Taponen pelaa välillä hyvin ja sitten tulee näitä ohipelejä. Liian ailahtelevaa, eikä Hovinenkaan taida olla ratkaisu. Uutta kaveria sisään tammikuussa, ellei Taponen löydä tasoaan.

Ihan pakko todeta, ettei juurikaan kiinnosta että helpottaako oloasi vaiko ei. Voidaan toki lietsoa täysi paniikki päälle kun nuori kundi toisella täydellä liigakaudellaan, ensimmäistä kertaa IFK:n ykkösenä, hakee hieman peliään kauden alkuun.

PMK:lla mitattuna Pappi dominoi liigaa, ja Taposenkin taakse jäävät Heljangot ja Vehviläiset. Juttuja taas kun täältä lukee, niin ensimmäisenä tulee mieleen että meillä olisi täysi kaaos päällä maalin suulla.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun mielestä ei ole mitään syytä paniikkiin mv-osastolla. Pappi on vastannut huutoon.... ja Roope ei ole ollut niin maaginen kuin viime kaudella, mutta ei missään nimessä huono. Nyt ei olla lähelläkään tilannetta ála Niilo Halonen jolloin joutui joka ikistä laukausta pelkäämään... ollaan aika kaukana siitä. Meillä faneilla itseni mukaan oli odotusarvo vedetty liian tappiin viime kauden jäljiltä...
Kyllä se jumalmoodi vielä kauden aikana löydetään, en ole huolissaan. Palataan asiaan jouluna.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilveksen eka maali oli ihan pelkkää paskaa tsägää meidän kannalta ja erinomaista tuuria Ilveksen kannalta. Opiksi meidän pelaajille, että tuollaisiakin kannattaa kokeilla, koska epäonnistumisen hinta on harvoin kovin korkea. Kolmas Ilves-maali olikin sitten sellainen once in a life time-veto, eli siinäkin tähdet kohdillaan. Rimat kilkatteli toiseen päätyyn asti. Siinä, missä HIFK:lla pomppii noi aina ulos, vastustajalla pomppii kovin usein sisään.

Kaikkein paskinta on se, että Taposen vähän heikommat illat ja vastustajan onnenkantamoiset sattuvat osumaan kärkikamppailuihin. Niiden pelien voittaminen olisi henkisesti tärkeää, ihan meille jokaiselle. Jollakin tavalla en kuitenkaan ole erityisen huolissani Taposen psyyken kestävyydestä tappioiden tai hänen henkilökohtaisten virheidensä vuoksi, mutta jos tekniikan kanssa ollaan jotenkin "vaiheessa" ja osa virheistä tulee niistä syistä, korvien välin kestävyydestä ehkä pitää olla huolissaan. Koska kaikki vaikuttaa kaikkeen ja itseluottamus on pelaajan paras ystävä. Tällöin on mahdollista, että Taponen alkaa ylipelata aivan liikaa ja tekemään pieniä vääriä ratkaisuja, koska ei itse luota teknisen prosessinsa etenemiseen. Ja sen myötä virheet lisääntyvät ja punalamppu soi ja se taas sitten kyllä jossain vaiheessa ihan varmasti vaikuttaa psyykeeseen. En tiedä, saatteko kiinni siitä, mitä ajan takaa?

Mun mielestäni meidän, siis HIFK-fanien, ei kannata nyt alkaa dramatisoida liikaa ja tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä muutamien pelien takia. Taposella on myös oikeasti hyviä ja loistaviakin pelejä tältä kaudelta. Rotsit kannattaa kyllä laittaa kiinni ja lakata odottamasta tai vaatimasta, että Taponen on Liigan paras veskari, koska niin ei ainakaan vielä ole. Mutta voitte olla ihan varmoja, että jos me täällä aletaan nyt keksiä kriisiä maalivahtipelistä, siihen tarttuu kyllä mediakin, koska niin nämä hommat nykyisin toimii. Paljonko luulette, että siitä on apua Taposelle ja HIFK:lle? Eikä tämä kommenttini tarkoita sitä, etteikö Taposta saisi kritisoida heikoista otteista, vaan sitä, ettei meidän fanikunnalle ominaiseen tapaan kuitenkaan ylidramatisoida asioita.

Taposen pelillisesti heikommat pelit eivät kuitenkaan ole esim. useita peräkkäisiä pelejä. Totta kai veskarin tehtävä on pitää luukut kiinni, varsinkin silloin, kun hyökkäyspäähän ei tulosta tule, mutta ikävä tosiasia on se, että HIFK:n suurimmat ongelmat ovat nimenomaan siellä hyökkäyspään tehokkuudessa. Esim. nolla maalia sarjajumboa vastaan varsinaisella peliajalla on ihan järkyttävän huono suoritus, olkoonkin, että SaiPa pelasi todella hyvin ja täyttä kilpparia. Mutta silti.

Koska hyökkäyspelin ongelmat eivät ole pelikirjalähtöisiä, vaan seurausta ennemminkin pelaajien onnettomasta viimeistelystä (joka btw. on tällä kaudella hyvinkin kollektiivista), ennustan joukkueelle kuitenkin ihan valoisaa tulevaisuutta. Edellyttäen toki, että hyökkääjät alkavat saada onnistumisia. Jos eivät ala, maalivahdin merkitys korostuu entisestään. Siinä mielessä Taposella ei ole mitään syytä keskittyä mihinkään muuhun kuin seuraavaan otteluun ja unohtaa edelliset. Palaset joko loksahtelee nykyistä paremmin kohdalleen tai sitten eivät, mutta kannattaa nyt toistaiseksi elellä vain hetkessä.
Hyvää pohdintaa, jossa haluaisin kommentoida oikeastaan vain kahta asiaa, ja nekin vain viimeisen kappaleen osalta, jonka sisällöstä olen eri mieltä. Toinen on se mikä löytyy viimeisen kappaleen suluista, jonka siis pitäisi tarkkaan ottaen kuulua "(joka btw. on TÄLLÄKIN kaudella hyvinkin kollektiivista).

Toinen asia johon puutun ja olen siis eri mieltä on se, että kysessä nimenomaan on pelikirjaongelma, jonka vuoksi joukkue ei pääse flow tilaan kuin ajoittain, jolloin hetkeksi se pelikirja unohtuu ja peli tulee sieltä selkärangasta. (Tai jos ei haluta käyttää termiä pelikirja, kun sen uskotaan olevan kunnossa, niin käytetään sitten termiä valmennuksellinen ongelma).

Näen siis, että valmennuksen kyvyt luoda sellainen selkeä pelitapa, joka auttaa pelaajia pysymään tuossa flow-tilassa, tai löytämään sen, ovat selkeästikin rajalliset. Tässä voi nyt kyse olla juurikin siitä Villen mikromanageroinnista, jossa omassa päässään näkee pelaajien liikkeen kentällä, mutta ei kykene sitä muun valmennuksen kanssa pukemaan sellaiseen muotiin jossa pelaajien ei tarvitse niin kovin keskittyä miettimään pelaamistaan.

Nyt peli on usein pakottamista, mieleikuviteksetonta ja tehotonta pörräämistä (lue=möyrintää), jossa maaliodttamasta huolimatta ei juurikaan todellista uhkaa ole. Kun hetkittäin joukkue, tai ainkain jokin kentällinen, löytää sen flown, niin silloin alkaa tapahtumaan. Tätähän oli taannoin mm Vesalaisen muodossa nähtävissä kenttineen. Kun pelaaminen menee pakottamiseksi ja kelaamiseksi, että missäs mun pitikään nyt olla kaukalossa peliajassa 32:47, niin vituiksihan se menee.

Tämä sama paska on nyt nähty jokaisella VPn kaudella, ja en usko hetkeäkään pelaajilla olevan joka hiton kausi kollektiivinen paska housussa maalipaikoissa. Pelistä vain puuttuu rentous, ja se lähtee juurikin pelikirjasta, ja ennenkaikkea sen pelikirjan tuottajista, eli valmennuksesta. Kun pelitapa tukee pelaajien vahvuuksia ja rentous saadaan peliin, se flow löytyy kyllä.

Silti (jopa) minäkin uskon pelin tästä kyllä parantuvan, mutta perinteisesti taas hukataan tärkeitä pisteitä runkosarjamenestyksen suhteen. Onneksi kuitenkin ristiinpelailua tulee, niin mahdollisuudet jopa siihen runkosarjan voittoonkaan eivät ole menneet vielä.
 
Viimeksi muokattu:

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Ihan kivaa pohdintaa suuntaan jos toiseenkin, mutta JÄLLEEN kerran ollaan tässä tilanteessa, että maaleja videoklikkaillaan. En suoranaisesti vihjaa olevan maalivahti ongelmaa, mutta olen joskus tämän saman väittelyn lähihistoriassa täällä nähnyt. Ja ne ei ole koskaan päättyneet hyvin.

Tää oli paha ja niin totta.

Kun tällä palstalle lähtee käyntiin loputon väittely yksittäisistä maaleista ja niitä tarkastellaan videolta niin onko koskaan kyseinen maalivahti noussut siitä huipulle? Miten oli esim Husson kanssa?
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tää oli paha ja niin totta.

Kun tällä palstalle lähtee käyntiin loputon väittely yksittäisistä maaleista ja niitä tarkastellaan videolta niin onko koskaan kyseinen maalivahti noussut siitä huipulle? Miten oli esim Husson kanssa?

Pitipä ihan selata, että miten tällä palstalla esimerkiksi Kevin Lankista kohdeltiin:

”Eiköhän tää Lankinen oo nähty jo? Aina menee 2-3 helppoa. Uutta kakkosta kehiin!”

Ihan hyvin meni sitten loppujen lopuksi kuitenkin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pitipä ihan selata, että miten tällä palstalla esimerkiksi Kevin Lankista kohdeltiin:

”Eiköhän tää Lankinen oo nähty jo? Aina menee 2-3 helppoa. Uutta kakkosta kehiin!”

Ihan hyvin meni sitten loppujen lopuksi kuitenkin.
Lankisestahan pitää muistaa, että hän kehittyi IFK:ssa sitten lopulta hienosti, mutta alkuun kehitys oli ehkä vähän odotettua hitaampaa. Mä muistelisin, että viimeiset pari kautta Lankinen oli todella hyvä ja tuossahan oli myös se pitkä loukkaantuminen oliko nyt viimeisellä vai toiseksi viimeisellä kaudella? Lankinen itse totesi tuolloin, että pääsi kuitenkin treenaamaan tuona aikana laadukkaasti joitain heikkouksiaan ja Lankinen oli tuosta loukkaantumisesta palattuaan sitten aivan jäätävän hyvä. Voi sanoa, että palasi todellakin vahvempana ja parempana takaisin.

Tapsan kohdalla on pakko ihmetellä minkä vuoksi lähdettiin näin selkeästi Tapsa ykkösenä ja tuodaan joku selvä kakkosmaalivahti. Mielestäni ajatus laadukkaasta tandemista noin 50-50 peluutuksella olisi ollut huomattavan paljon fiksumpi. Tapsan näytöt olivat kuitenkin vielä niin ohkaiset.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Lankisestahan pitää muistaa, että hän kehittyi IFK:ssa sitten lopulta hienosti, mutta alkuun kehitys oli ehkä vähän odotettua hitaampaa. Mä muistelisin, että viimeiset pari kautta Lankinen oli todella hyvä ja tuossahan oli myös se pitkä loukkaantuminen oliko nyt viimeisellä vai toiseksi viimeisellä kaudella? Lankinen itse totesi tuolloin, että pääsi kuitenkin treenaamaan tuona aikana laadukkaasti joitain heikkouksiaan ja Lankinen oli tuosta loukkaantumisesta palattuaan sitten aivan jäätävän hyvä. Voi sanoa, että palasi todellakin vahvempana ja parempana takaisin.

Tapsan kohdalla on pakko ihmetellä minkä vuoksi lähdettiin näin selkeästi Tapsa ykkösenä ja tuodaan joku selvä kakkosmaalivahti. Mielestäni ajatus laadukkaasta tandemista noin 50-50 peluutuksella olisi ollut huomattavan paljon fiksumpi. Tapsan näytöt olivat kuitenkin vielä niin ohkaiset.

Eikai Karhunen mikään selkeä kakkosveska ollut? Pari heikompaa kautta ja nyt ”piti” olla kondiksessa ja uutta nousua hakemassa. No vituiksihan sekin meni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös