jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tänään Hermes ja taas on vajausta sentterien osalta. Arkimo on telakalla viikon kaksi ja hyvin pelannut Komulainen matkasi Ouluun. Jatkopahvia oli ilmeisesti tarjottu mutta intin loputtua vimma Ouluun oli kova. Pelaavia puolustajia kolme paria ja eiköhän seiska pakki Heikkilä niele tuppia. Tänään olisi arvokas ryöstö jos saataisiin pisteet Kokkolasta kaivettua. Hermeksen kokoonpano elää ja tässä lienee Rokin saumat iskeä kun koostumuksia on taas muuteltu. Helppoa ei tule olemaan sillä Hermeksellä vilisee kovia nimiä kolmosvitjaan asti. Kova alku ja pari maalia saattaisi saada pannun kiehumaan jolloin ylivoimaa olisi tarjolla. Katoin Hermeksen pelin Tutoa vastaan ja siinä kyllä joukkue menetti voiton mahdollisuuden käyden joka tilanteessa todella lämpimänä. Nikkinen, Rupponen, Siliämaa ja Fomin palaa kokoonpanoon jolloin neljällä hyökkäysketjulla ainakin aloitetaan. Nikkinen oli laitettu nelosen sentteriksi kun Arkimo ei tosiaan pelaa. Saapa nähdä miten nuorukainen pelaa vauhtiveikkojen kanssa keskellä. Maalissa aloittaa Hölseri ja taas tarvitaan Paavolta erinomaista pelaamista jotta voitto kaavitaan. Kova vauhti ja paikoista maalit on ase kovaa Hermestä vastaan, huhu kertoo että jonkinlainen nippu myös Rokin kannattajia olisi menossa rantakaupungin halliin mölyämään. Huutakaahaan keltaiset voittoon niin Keupa ei karkaa sekä jonkinlainen POFF mahdollisuuskin säilyy. Meidän pleijarit alkaa tästä pelistä.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tänään Tuto tulee vastaan Rokin lanseeramassa "Sinisessä illassa". Repaleinen on kokoonpano peliin lähdettäessä, Vantaa pelissä kovan tärskyn saanut Hane Erkkilä on loppu kauden sivussa ylävartalo vamman vuoksi. Menetys on kova Rokin neljän ketjun pelaamiselle ja varsinkin alivoima pelaamiselle. Varsinkin jos karsintoihin joudutaan niin Hanen menettäminen on isoa asia, toivotaan että Akat ja Leki jatkaa samaa pistatahtia kuin viime kierroksella ja saataisiin se 2-3 voittoa lopuista peleistä niin kauhun hetkiä ei tarvisi kokea.

Vajaalla neljällä ketjulla mennään, Pietilän OA oli siirretty laitaan kolmoseen ja nelosen keskelle ei ollut merkitty sentteriä. On mielenkiintoista nähdä peluutus tämän osalta, olisiko järkevämpää peluuttaa Springarea hyökkääjänä ja Heikkilää Klytseroffin parina?! Nähtäväksi jää minkälainen on Hirpan sotasuunnitelma. Tilanne on kuitenkin se että tästä pelistä se voitto vaan on nyt kairattava ja mielellään 60 minuutin aikana jos karsinnat halutaan välttää. Huomenna on jo sitten todella vahva Jokipoika vieraissa joten siitä ei liene syytä odottaa kovin paljoa.

Vantaa pelin kaltainen ilme mutta tehokkuutta maalin tekemiseen niin mahdollisuus on Tutoa vastaan, tähän astiset pelit Tutoa vastaan ovat olleet tasaisia vääntöjä ja voittoa on ollut tarjolla jokaisessa matsissa. Pullo auki maalin teossa niin homma on paketissa, Paavo hoitelee omassa päässä kunhan miestä autetaan. Heitetään vähä maalinen 2-1 Rokille, Tamminen ja Tolvanen maalimiehiksi. Mielenkiintoista on nähdä miten vanhan TPS Teemu pelaa Mestistä Rollossa?!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hermes kotiluolasssa tänään ja arvokkaita pisteitä tarjolla molemmille joten panosta ei illan pelistä tule puuttumaan. Voiton avaimet ovat kourassa jälleen tiiviillä puolustamisella sekä vauhdikkaalla ja suoraviivaisella hyökkäyksellä. Viimeksi taktiikka Hermestä vastaan kotiluolassa toimi täydellisesti ja peli käännettiin nopeasti riistoista hyökkäykseen josta tuli myös todella paljon maaleja. Tällä kaudella molempia joukkueita on vaivannut pelien ailahtelu, huippu ottelun jälkeen tulee notkahdus tai toisin päin. Pisteet sinisille tulisivat todella tärkeään paikkaa sillä Leki-Akat peli pelataan samaan aikaan Lempäälässä. Akkojen voitto ja Rokin tappio olisi myrkkyä Rokille koska ero suoraan säilymiseen venähäisi viiteen pisteeseen. Eli ratkaisun aikoja eletään playoutteja ajatellen. Hermes puolestaan taistelee pudotuspelipaikoista 5-8 jotka ovat täysin vielä auki, 2 p sijaan 5 ja ja 2 pistettä viimeseen joka kohtaa sitten Jukurit joten tärkeä on Hermekselle tämä ottelu.

Kokoonpanoissa ei ihmeitä ole tapahtunut, Rokilta näyttäisi Mestiksen kotisivujen mukaan puuttuvan Klytseroff jonka poissaolosta kyllä ei ole tiedotettu. Toivotaan että mies on kunnossa koska on puolustuksessa ollut tasainen suorittaja vaikkei ihmeitä ole nähty. Välillä väläytyksiä ylöspäin pelaamisesta mutta kehityskelpoinen yksilö pelaajana. Hölsä pelaa maalissa ja Hermeksellä ehkä kokosarjan paras Godla. Toivottavasti kansa löytää lehtereille ja kannustaa kotijoukkueen voittoon tutusta vastustajasta. Rokille 4-3, Zorec, Fomin, Männistö ja Pälve maalareina.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erityiskiitos Rovaniemelle 700€:n kusemisesta, kun edes 5min yv ja yksi tarvittava maali ei onnistu edes ylivoimalla. Haistakaa vittu ja toivottavasti joudutte karsimaan, ei muuta!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Erityiskiitos Rovaniemelle 700€:n kusemisesta, kun edes 5min yv ja yksi tarvittava maali ei onnistu edes ylivoimalla. Haistakaa vittu ja toivottavasti joudutte karsimaan, ei muuta!
Kannattaako 700 euron takia tehdä itsestä vuoden 2016 palstaidioottia :)
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Viimenen tanssi alkaa areenalla reilun tunnin päästä, ottelussa riittää panosta molemmilla joukkueilla. Keupa taistelee sijoista 5-7 ja Roki siitä ollaanko viimesiä vai sitä edellisiä. Karsinnat odottaa ja nyt olisi hyvä saada itseluottamusta lisää viimeisestä ottelusta runkosarjassa. Kokoonpanoon palaa melkein koko kauden poissa ollut Janne Pietilä joka on merkattu nelosen sentteriksi. Nelosketju ei ole kovin suuria minuutteja viime aikoina nauttinut ja nytkään tuskin tulee kovin paljoa pelaamaan. Nikkinen pelaa ylivoimia ja Siliämaa alivoimia joten nelosen laiturit saanee sitä kautta hiukan lisää aikaa. Klytseroffin kausi lienee paketissa kun mies ei ole vieläkään kokoonpanossa, on menetys Rokin pakistoon. Mielenkiintoista nähdä onko saatu jotain lääkkeitä Keupan kiekollisen pelaamisen estämiseen ja voimaa kamppailuihin. Noissa kahdessa asiassa oltiin viimeksi melko vaisuja Keupaa vastaan. Hölsä jatkaa maalilla, Paavo on osoittanut hienoja otteita viime aikoina ja pari nollaakin on sitä kautta tullut. Sinisin silmin lupaillaan pirteämpää esitystä kuin viimeksi ja Roki vie 3 pistettä maalein 3-1. JE, Fomin ja Tamminen maalaa.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Aurinko paistaa ja kevätkin on alkanut. Nyt ollaan taas tilanteessa jossa pelataan karsintaa ja tällä kertaa toistamiseen säilyttääkseen sarjapaikka Mestiksessä. Viimeksi nämä ottelut kalvasi rintaa 2010 keväällä kun Laaseri lykkäsi meidät Norjan huippupelillä takaisin Suomisarjaan ja hallilla itkua tuherrettiin. Lähtökohdat on hieman erilaiset kuin 2010 keväällä, joukkue on ollu tasaisempi ja valmentajakaan ei ole vaihtunut. Hölsä on saavuttanut maalilla hyvän vireen vs 2010 kun veskareita kävi ja meni, kenenkään oikein onnistumatta. Runkosarjan viimeiset pelit kotipyhätössä on pelillisesti ja osaltaan tuloksellisesti näyttäneet valoismmalta kuin sillon viimeksi ja ottelusarja pelataan paras seitsemästä kun viimeksi taisi olla yksi kotona ja yksi vieraissa + se surulinen ratkaisu.

Vastaan tänään luistelee suomisarjaa hallinnut Ketterä, kova on vastus ja viliseehän joukkueen paperissa liigastakin tuttuja nimiä. IPK voitti finaalin klassisilla asioilla tuossa yhdessä finaalissa. Maalivahti ja erikoistilanne pelaaminen oli parempaa sekä puolustaminen kurinalaisempaa kuin Imatralaisilla. Kovin laaja käsitys ei itsellä ole Ketterän pelillisestä ilmeestä ja tasosta kun otteluita on nähtynä vain ja ainoastaan tuo yksi. Joitakin koosteita ja tilastoja on tullu selattua. Kiekollisesti taitava ja hyvin liikkuva jengi sieltä tulee, varustettuna vielä viime kaudella liigaa tahkonneella veskarilla.

Siniset lähtee peliin melkolailla vakiintuneella kokoonpanolla, poissa on Rupponen, Arkimo ja Sidor. Klytseroff on palannut loukkaantumisen jälkeen seiskapakiksi ja varmaan käy joitakin vaihtoja kokeilemassa miten kestää pelata. Mikäli asenne, pelitapa ja luistelu on kunnossa niin uskon että ollaan vahvoilla tässä sarjassa ja varsikin eka pelissä. Kärsivällisyys ja päänupin pelissä pitäminen on varmaan ne jutut myös että pysytään pelissä sisällä. Kiekolla varmaan saadaan olla enempi kuin koko kaudella ketään vastaan ja tämä lienee uusi asia tälle joukkueelle. Huolellinen pelaaminen viivojen päällä ja oman alueen lähtö on välillä takerrellut mutta nyt ne virheet pitää olla jo käytetty. Ylivoimassa on alkanut löytymään jo tarvittavaa suoraviivaisuutta joten se lienee asettuu kohdilleen kunhan kiekon alueelle vienti hallitusti onnistuu. Alivoimalla suosisin hieman suurempaa ja aktiivisempaa neliötä sekä kamppailuvahvoja pakkeja pitää peluuttaa: Zorec, JE, Männistö ja Heikkilä. Springaren voima ei meinaa riittää edustoilla ja kulmissa kun riistopaikka tulee.

Ehjä oma peli ja Hölsän normaali pelaaminen riittänee tänään voittoon. Vastassa on varmasti nälkäinen ja Iisalmen karhun ärsyttämä Ketterä. Rokille voitto tänään maltillisesti 3-1, maalintekijät Pälve, Järvelä A ja Zorec.

PS. On mielenkiintoista nähdä miten kansaa ottaa nämä karsinnat, saadaanko tupaan porukkaa vai tulee se vakio tonni?! Toivottavasti sakkia tulee sillä eihän tämän jännempää voi kiekkoviihde enää olla.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Kohta se alkaa! Luvassa on takuuvarmasti (ikuisista faktoista huolimatta) tiukkoja, pienen marginaalin pelejä. Jos ja kun pelit menevät jännäksi, astuu kuvaan myös Hirvosen taktinen rohkeus ja osaaminen. Sitä en haluaisi kokea, että esimerkiksi yksi aikalisän ottamatta jättäminen ratkaisee sarjan.

Toki tässä on todettava sekin seikka, että miksi Roki tiputettaisiin, kun se äskettäin kabinetissa nostettiin? Eipä ollut sinisen johdolla liiemmin kauden aikana todellista halua vahvistusten värväämiseen. Ehkä juuri siksi, että paikka Mestiksessä oli luvattu jatkossakin, tapahtui mahdollisissa karsinnoissa niin tai näin. Tiedä sitten näistä. Voihan olla, että liitto säheltää nämäkin linjauksensa samaan tyyliin kuin vasta vihastusta herättäneet Suomi-sarjan karsinnat ja niiden pelaamatta jättäminen. Ehkäpä puuhastelua harrastetaan siis maassamme muuallakin ja laajemmin, kuin vain Napapiirin perukoilla.

Joka tapauksessa. Nyt on Rokilla näytön paikka. On näytettävä, että joukkue kuuluu Mestikseen! Onnea karsintoihin!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Uusi päivä ja uusi peli. Eilisen siniset hoiti näytöstyyliin, ottelu kuitenkin alkaa nolla nollasta ja ylpeilyyn ei ole varaa. Eilisen pelistä pitää ottaa hyvät asiat mukaan mutta nöyrällä asenteella on lähdettävä. Hirvonenkin painotti lehdistötilaisuudessa että vasta tuijotus on otettu ja nyt toisessa pelissä sarja vasta todella käynnistyy. Eilen ensimmäinen 10 minuuttia oli molemmilta varovaista tunnistelua ja varsikin kotijoukkueella oli käynnistymis vaikeuksia. Toisessa erässä moottori käynnistyi vasta kunnolla ja onnistumisten myötä pelaaminen rentoutui. Hostikka otti eilen ne kiekot jotka otettavissa oli, ilmeisesti oltiin joukkueelle painotettu maskipelaamisen merkitystä kun pari maalia tehtiin ruuhkan takaa ja laadukkailla laukauksilla. Hostikan mailalla pelaaminen oli jotain mitä en ole areenalla aiemmin nähnyt, osallistui paljon päätykiekkojen pysäyttämiseen ja availi varmoilla otteilla kiekkoja pakeilla. Ketterän kannalta olisi jostain löydettävä askel lisää jos Roki pelaa omalla tasollaan. Eilen turhautuminen alkoi näkyä tuomarille mussuttamisella ja Levokari turhautui sitten kokonaan ja puhui pelirangaistuksen itselleen. Joukkueen kapteenilla pitäisi olla jotain muita keinoja herättämiseen kuin se että hölmöilee itsensä ulos ja mäläkyttää sikakatsomolle. Toivottavasti asenne on Rokilla on kohdallaan ja samalla pelinopeudella kuin eilen niin toinen kotimatsi hoituu. Tavoitteena ei ole muuta kuin lähteä 2-0 otteluvoitoin kohti Imatran vieraskippoa. Jos jotain parannettavaa löytyy niin Tammisen ja hänen kentälliseltään odotan hiukan enemmän. Eilen Vänen johtama ketju oli kiekollisesti paras ja Pietilän Olli-Aleksi oli myös tuimalla päällä iskien hatullisen maaleja. Klytseroff näytti olevan kunnossa ja pelannee varmaan tänään enemmän vaikkei Heikkilän ja Springaren otteissa eilen moitittavaa ollut. Tämän päivän kokoonpanosta puuttuu Ketterältä Levokari ja Soloviev joka sai todella kovaa kiekon käsivarteen ja mies poistui lanssin kyydillä hallista. Uskon että Ketterä sisuuntuu vielä entisestään ja tänään nähdään pieni maalisempi ottelu jonka Roki hoitaa 4-1 kotiin. Maalareina Zorec, Klytseroff, Tamminen 2.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy