Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

RoKin otteluennakot ja ketjulotto 2015–2016

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana jmexel, 06.08.2015 klo 10.32.

 1. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Täräytetäämpä tämmönen otsikko lauteille niin kaikki ei mene saman otsikon alle.
  Tänään kausi 2015-2016 ensimmäinen ottelu 18.30 kirnussa jossa vastassa viikon Rovaniemellä leireillyt HPK. Itse näen tämän ottelun enemmän näytösotteluna kuin harjoitusotteluna molemmille joukkueille sekä Rovaniemeläiselle kiekkoväelle. Santasport ja Pekka Kankaanranta on tehnyt hyvää työtä ja saanut isoja seuroja Rovaniemelle leireilemään jo toisena vuonna peräkkäin, olosuhteethan on mainiot mutta ilman kovaa duunia ei tänne ZSKAt ja HPKt tule touhuamaan.

  HPK lähtee peliin pidempään leireilleenä ja aivan eri tason kokoonpanolla kuin kotijoukkue. Luulen että tullaan näkemään asenteellinen HPK kun ensimmäisessä pelissä allsvenskanissa pelaava Asplöven voitti vähän yllättäen tiistaina 2-1. HPK varmasti haluaa näyttää lappilaisille että mikä on Liiga joukkueen taso ja tulee viemään peliä suuren osan ajasta. Mielenkiintoisia pelaajia HPK:lla ovat paluumuuttajat Hahl, Miettinen sekä uudet ulkomaanvahvistukset.

  Rokilla on alla puolen kymmentä jäätreeniä vielä todella vajaavaisen rosterin kanssa. Suuria ei odotukset pelillisesti ole ja varmaan valmennuksenkin katseet kääntyvät enemmän yksittäisten pelaajien pelaamiseen. Tryouttiaiset ovat varmaan niin yleisön kuin valmennuksen suurennuslasin alla ja se että miten viimekauden suomisarjalaiset pysyy matkassa kaksi pykälää nopeammassa pelaamisessa. Tamminen on itselle se yksi mielenkiintoisimmista kohteista mikäli Tami on jo Rovaniemelle tullut, maanantain treeneissä ei pelaaja vielä ollut mukana. Slovakki maalivahti Sidor saa varmasti oivan näyttöpaikan joutumalla todelliseen tulitukseen, toivottavasti puolustus pystyy auttamaan veskaria jotta saadaan kuva mahdollisesta ykkösvahdista. Roki pelannee jo tutuksi tullutta Hirvosen systeemiä jossa hyökkäyksiä pelataan syvään päädyn kautta ja säilytetään korkea puolustusvalmius kun ei olla kiekossa. Puolustamista ja oman pään pelaamista päästään varmasti harjoittelemaan toden teolla ja helpolla ei tänään kovin nimetön Roki pääse.
  Kokoonpano veikkaus vielä loppuun.

  Fomin-Tamminen-Pietilä O
  Zorec-Männistö
  Fofanoff-Väänänen-Pelto-Arvo
  J-E-Tolvanen
  Järvelä A-Järvelä O-Pietilä J
  Vuorijärvi-Zorec
  Siliämaa-Korpela-Pälve
  Klytseroff-Springare

  Sidor
  Kangosjärvi

  Tulosveikkaus 1-6 ja yleisöä 1003 katsojaa.
   
 2. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Miettinen, Hahl ja Polak eivät ole tänään HPK:n kokoonpanossa mukana vaan HPK lähtee junioripainotteisella porukalla liikkeelle.

  Laitan tämän Kerhon kokoonpanon vielä tännekkin.

  1. kenttä
  Vuoti – Manninen – Karevaara
  Lehtivuori – Nikkilä

  2. kenttä
  Holland – LeBlanc – Arkiomaa
  Auvinen – Kaislehto

  3. kenttä
  Liedes – Jasu – Valtonen
  Saari – Haapanen

  4. kenttä
  Ruokonen – Paajanen – Koivisto

  MV
  Järvinen (aloittava), Myllyniemi
   
 3. Deivid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis
  Näkyykö RoKi - HPK ottelu jostain?
   
 4. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Tamikin näkyy saapunut Rolloon ja istutettu Pietilä J ja Pälveen keskelle. Muutenkin on kokoopanot vähän eläneet ja silmiin pisti Samuli Hietala kokoonpanossa antamassa näyttöjä. Myös Fofa, Vuorijärvi ja Tolvanen edelleen. Hokilla näkyi vaam ykkösketju joka näytti kyllä ettei Hokki ihan ravoilla ole liikenteessä. Laittakaapa raporttia jos joku hallille mönkii. Sidor ei edes kokoonpanossa joten taisi se rikki mennä viimeksi.
  Linkistä kokoonpanot, taitaa olla hikinen ilta sinisillä tänäänkin.
  http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=8&gid=2032

  EDIT: Korjaus kirjoitusvirheeseen sekä lisätty kokonpanot.
   
  Viimeksi muokattu: 11.08.2015 klo 18.01
 5. guardian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki
  Hurja on ero liiga ja mestisjoukkueen välillä. Hpk:ta vastaan ei ollut mitään jakoa ja nyt sitten pysyttiin täysin Hokin vauhdissa. Peli oli välillä selvää Rokin hallintaa, toki Hokillakin oli omat vahvat hetkensä. Selkein ero oli odotetusti maalivahtipelissä, II-divarissa viime kaudella pelannut Närhi päästi pari helppoa ja vastustajan veskarilla ei vastaavia lipsahduksia sattunut.

  Fominin ketju oli selkeästi vahvin ja ensi esiintymisen tehnyt Tamminen väläytteli välillä. Männistöllä edellisen pelin tavoin suuria vaikeuksia pysyä vauhdissa mukana ja kyllä Zorecillakin välillä kiirettä piteli. Springare rauhoittaa välillä peliä hyvin ja tuleehan sieltä hyviä avauksiakin. Kiekkoa pitäisi kuitenkin saada nopeammin liikkeelle, voimat näyttävät loppuvan välittömästi kun vastustaja iholle pääsee.

  Nyt alan uskomaan, että yhdellä selkeällä ykköskorin kentällisellä täydennettynä tällä joukkueella voitaisiin sarjaan lähteä. Ja jos Sidoria ei saada nopeasti kuntoon tarvitaan kaksi maalivahtia. Kaikki kunnia Kangosjärvelle ja Närhelle, mutta ei II-divarista noin vain mestikseen hypätä. Kovasti on Hokillakin vielä tekemistä ennen sarjan alkua, sen verran vaatimaton oli tämän illan esitys.
   
 6. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Tuli tuossa joutessaan selailtua tuota Eliten free agentti luetteloa ja pelaajia on kyllä tyrkyllä jos massia löytyy. Toivottavasti on menty pankkiin jos sitä ei tunnu muualta löytyvän.

  "Mustonen"-"Hämäläinen"-"Jalo"
  "Jokinen"-"Lippojoki"
  "Niva"-Tamminen-Fomin
  Zorec-"Pihlström"
  Järvelä OM-Väänänen-Pietilä
  Männistö-JE
  Siliämaa-Korpela-Järvelä A
  Springare-Klytseroff
  Rupponen, Pietilä J, Pälve yms. kamppailee tuosta 3-4 ketjun paikoista ja kausi näyttäisi kuka sen ansaitsee.
  Sidor-"Puurula"

  Tämähän olisi jo aivan eri näköinen rosteri mutta voitaisiin puhua pudotuspeleistä jo realistisesti. Me tarvitaan noin kova ykkösketju koska muut vitjat ovat täysin katsomattomia kortteja. Fomin ja Tami varmasti pärjää mutta eivät hekään varmasti mitään pistelinkoja Metsiksessä ole. Nimet ovat agenttilistalta vain kaivettuja mutta tuon tasoisia ja kokeneita tarvittaisiin. Nuo herrat jos maksettaisiin niin pelajaa budjetti varmasti nousisi pilviin mutta tuohon suuntaan pitäisi ne hankinnat mennä ettei olla koko kauden surullinen vitsi uudella sarjatasolla. Viimeksi lähdettiin peräpään porukalla ja matkalle osui tukku heikkoja hankintoja ala Makarooni. Sitten paniikissa surullinen Surenkin ja ainoa oikea ja hyvä hankinta oli Jimi Santala. Sarjapaikka sitten meni ja meinas kaatua koko roska samalla.
   
 7. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  2 päivää sarjan alkuun ja ei me niitä vahvistuksia saada, Hannu Jortikka sanoi aikanaan että näillä mennään. Keskiviikkona nuori porukka on sitten tulessa kun Kokkolan pyhätössä kausi alkaa ottelulla jossa on vain yksi ennakkosuosikki. Hermes on pelannut harjoitusottelut ihan mallikkaasti, varsinkin viimeiset Hokki pelit joista Hermes kairasi voiton ja pelasi kotonakin ihan tasaisen kamppailunvaikka hävisikin. Pelaajisto on Hermeksellä laadukkaampi ja huomattavasti leveämpi kuin meillä. Viime kaudellakin oltiin hankaluuksissa Rajaloiden ja Kivilahtien kanssa ja nyt rosteri on hyökkäyssuuntaan vielä kovempi. Rokin peli parani kovasti harjoitusotteluiden aikana ja ilme on hyvä sekä nuorilla pojilla taistelutahto ylhäällä. Vaikka Hermes on vahvistunut viime kaudesta paljon niin itse ainakin luen silti Hermeksen meidän päävastustajiin ja näistä kamppailuista on vain pisteitä väännettävä. Aloitus peli on aina vaikea ja varsikin fanaattisen kotiyleisön edessä, eli ryöstö ei tule olemaan todellakaan helppo.

  Hermeksen loukkantumisia en tiedä joten lieneekö Kokkolassa paras kokoonpano jalkeilla avaukseen? Rokilta puuttunee ulkomaan vahvarit Zorec ja Sidor, huhu kertoi Sidorin polven joutunee leikkaukseen ja Zorecin naamassa on ilmeisesti joku murtuma. Rokin mahdollisuus pisteiden ryöstöön on tiukassa viisikko puolustamisessa sekä maalivahti Hölsän onnistumisessa. Vähäiset maalipaikat pitää käyttää terävästi hyödyksi jos mielitään pisteille, Hermeksen heikoin osa lienee onkin puolustuksessa, ainakin Hermesläisten mielestä se olisi kaivannut vahvistuksia. On mielenkiintoinen nähdä kummalla taktiikalla me lähdetään pelaamaan?! Superkarvaus vai viiden miehen trapilla keskialueelta kiinni. Kalixia vastaan tuo kova karvaus tuotti paljon virheitä sweduille ja maalipaikat tulivat sitä kautta mutta toisaalta se on myös kovin kulutava pelitapa. Positiivista oli kuitenkin se että Hirvonen pystyi muuttamaan pelitapaansa ainakin Kalix pelissä, tätähän ei viime kaudella juuri nähty vaan samalla junnaamisella hakattiin päätä seinään. Uskoa pitää omiin ja Roki yllättää Kokkolassa voittaen 3-1, maalintekijät Siksnis, Männistö, Pietilä O sekä lopuksi ketjulotto:

  Siksnis-Tamminen-Fomin
  Männistö-JE
  Järvelä-Pietilä-Pelto-Arvo
  Vuorijärvi-Tolvanen
  Pälve-Väänänen-Pietilä J
  Klytseroff-Springare
  Järvelä A-Korpela-Siliämaa
  Zorec

  Hölsä
  Närhi

  PS. Lähetäänkö me oikeasti tällä kokoonpanolla Mestikseen?!
   
 8. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Kyllä olen todella pettynyt jos ei Hermes nuiji Rokia 5-7 maalilla maan rakoon!Lähelläkään pisteitä te ette tule olemaan, kuten ette koko kaudella juuri yhdessäkään pelissä, se on valitettava fakta... Onneksi kukaan ei ilmeisesti putoa, se on hyvä sillä en halua missään nimessä eroon rakkaasta Rokista... Nyt vain systemaattisesti rakentamaan ensi kauden joukkuetta jo
   
 9. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Hemppa sanoi sen mikä pelko täällä napapiirillä on olemassa mutta minkäs tässä tekee. Muniin puhaltelijat konttorilla ei saa jalkeille iskukykyistä joukkuetta. Silti tulen seisomaan joukkueen takana sillä he antanee kaikkensa. Karsinnathan pelataan vaikka Jukurit lähteekin ja SSstä on nousu mahdollisuus ja hyvä niin.
   
 10. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Joukkueen takana fanseatin kautta ja pisteet himaan vaikkei pitänyt olla mitään palaa. Hienoa pojat ja nuori joukkue!!
   
 11. Karpaasi_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Valitan, joudut pettymään :)
   
 12. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Faktoista puheen ollen, eipä nuijinutkaan..! ;-) Olikohan tulos Hermeksen huonoutta vaiko Rokin hyvyyttä, kenties onnellakin on ollut osuutensa.
   
 13. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Ohhoh, hienoa RoKi. Tämä tekee hyvää sarjalle, kun ilmaista pisteautomaattia ei taidakaan olla! Suoristuiko Hermeksen selkä 3-0 -tilanteessa vai mikä, mutta joka tapauksessa pisteet lasketaan. Olisi hyvä jos RoKi pystyisi nimenomaan vieraspeleistä kaapimaan mahdollisimman paljon pisteitä.
   
 14. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Faktahan on se että on vaikea voittaa jos luulee pelin loppuneen siinä 3-0 tilanteessa. Hermes rupesi ekan erän löysäilemään järkyttävästi mutta en sano että Rokikaan huonosti pelasi. Itsekkin olen niitä pelejä nähny kun vierasjoukkue on onnekkailla pompuilla voittanut pelejä täällä mutta ei tämä ollut yksi niistä. Ansaittu voittohan se on kun tekee yhden enemmän kuin vastustaja. Voittomaaliin johtanut rankkari nyt ehkä oli kyseenalainen mutta kuka noista enää jaksaa vinkua pelattu mikä pelattu ja noita tulee pitkän kauden aikana suuntaan jos toiseenkin.

  Iso peukku kyllä Rokifaneille jotka oli raahautunu tänne asti matsia katsomaan! Kotimatka tieten lyheni huomattavasti tuloksen myötä.

  Parhaimmistoa Rokilta tänään tämä Siksnis-Tamminen-fomin kenttä sekä maalivahti Hölsä. Erityismaininnan ansaitsee Fomin joka näytti olevan erittäin liukkaalla jalalla liikkeellä. Hölsä myös otti joukkueen kannalta pari äärimmäisen tärkeää koppia pitäen joukkueen pelissä mukana kriittisillä hetkillä. Erittäin hyvä hankinta tämä Hölsä näin yhden pelin nähneenä.
   
 15. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Miksi, missä?
   
 16. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Rokin sinnikkyyttä, Hermeksen huonoutta kaksi erää, selkä suoristui ja oltiin niiiiin hyviä kun johdettiin 3-0, no toivottavasti otettiin opikseen... Vain mallit ja pisteet lasketaan, roki vei kaksi, olisi ansainnut kaikki kolme... Hermes ZERO...Ja sarjalle teki tosi hyvää...
   
 17. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Näin! Hermeksen joukkue komppasi ilmeisesti pelissä hemppaa. Rohkeasti, jopa tyhmänrohkesti uskalsit pukea sanoiksi varmaan monen muunkin ajatuksia/odotuksia tämän kauden RoKista. Ensimmäinen voitto kuitenkin toisesta tulevasta peräpään pitäjästä on hieno suoritus suomisarja joukkueelta. Hermes on kuitenkin lainapelaajineen ja hankintoineen satsannut kauteen eri tavalla kuin siniset.

  Huomenna on sitten kotiavaus edessä nälkämaan ylpeyttä vastaan. Tj rummutti viikko takaperin odottavansa 2500 katsojaa avauspeliin. Unenhan Jomma on nähnyt, mutta jos se tuhannen raja saataisiin rikottua. Itse pelissä pisteet tulevat edelleenkin olemaan kiven alla vaikka huonon Hermeksen voittivatkin, son fakta.
   
 18. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Hallilla huhuiltiin että Tami on telakalla ainakin tämän viikon ja tarkemmat tutkimukset määrää sitten kuinka pitkään loppujen lopuksi. Pietilällä ilmeisesti aivotärähdys ja nämähän on niitä ettei koskaan tiedä, ohkaseksi menee "keltainen" vierasreissulla jossa tupla peli Tutoa ja K-Vantaata vastaan. Kohtuullisen alun jälkeen tulee taas varjoja napapiirin kiekko ylpeydelle, toivottavasti konttorilla tehdään kaikki niiden vahvareiden suhteen.
   
 19. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Tänään JypAkat vastassa ja voittojen tielle on tavalla tai toisella kairattava. Bussissa saa molemmat istua ennen peliä joten sieltäkin hieman tasotusta tuohon kulkemiseen. JA:n ennakon mukaan Setänen aloittaa tänään ja Paavolle varmasti tarpeellinen lepo, onhan mies ollut huikeassa iskussa. Jännä nähdä Setäsen otteet hankalan alkukauden jälkeen mutta luotetaan seppään ja annetaan mahdollisuus. Kokonpano lienee sama kuin eilen mutta toivottavasti pelataan sitten vaikka kolmella sentterillä, Springare on hukassa sinä tontilla ja karmeita lähtöjä eilen omasta päästä. Pakista sentteriksi ei tuosta vaan aleta, Mikkola voisi oikeasti alkaa nyt hommaamaan niitä ukkoja vai mikä se rooli siellä konttorilla on! Veikataan tasaista maalin peliä ja nyt on meidän vuoro, Setänen päästää vain yhden ja Roki viimeistelee tyhjiin viimeisen. 1-3 Rokille, tekijät Fomin 2 ja Männistö 1. Tsemiä siniset!!
   
 20. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Kalpan Pitkänen ottaa paikan ykkösen keskellä ja minun mielestä ihan fiksua koska Järvelän paikka ei ole keskellä. Jännä nähdä pakkien peluutus koska nyt rosterissa 7 pakkia joten pelaako Klytseroff vain haja vaihtoja vai miten menee. Tarvitaan täysi onnistuminen että Jukurit kaatuu, pitänee fanseatilta seurata miten Roki pärjää nimi vahvaa Jukuria vastaan.

  Edit. Korjaus Pitkäsen nimeen.
   
 21. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Rikkinäisellä kokoonpanolla Keupan kaatoon. Altavastaajan rooli on taas kotijoukkueella kun Rauman farmi luistelee kirnun jäälle tänään. Mielenkiintoista nähdä kuinka kotijoukkue pysyy nopean ja fyysisen Keupan matkassa. Ketjut ei liene juuri muutu Sapko pelistä joskin Kalpan Pitkänen on ilmeisesti palannut kalakukon synnyin maille, harmi jos jatkoa ei saatu koska nuorukainen toi hyvää tekemistä ykkösen keskelle.

  Uusi veskari saapui IFKsta kun Sidor ja Hölsä potee polvi vaivaa. Närhi avannee luukkua vaikka ihan hyvän pelin pelasikin Sapkoa vastaan. Lipiäisen onnistumisesta on paljon kiinni että saadaanko eka kotivoitto. Onnistuminen kotona toisi nuorelle joukkueelle itseluottamusta jatkoa ajatellen. Roki vie tiukan taiston 3-2, maalintekijöinä Siksnis, Korpela ja kapu JE!

  Kokoonpanot oli julkistettu ja eihän se Pitkänen pelaa jolloin jälleen joudutaan laittamaan Järvelä OM keskelle. Pieniä viilauksia vitjoihin muutenkin kun Siliämaa on kunnossa ja pelaa Nikkisen sekä Rebelsin Komulaisen kanssa nelosessa. Ohkasta on vaan tuntuu olevan muuallakin kun Sport tyhjensi Hermeksen pajatson, toki Hermeksen reagointi näihin on toista luokkaa kuin meillä kun Ässistä tulee samalle tunnille uusi sentteri lokakuun kestävällä lainalla. Ihan tuollaista pelaaja rallia en halua Rokiin mutta kun miehiä särkyy niin tilalle on saatava jollain opilla lisää ja jostain muualta kuin rautaliigasta.
   
  Viimeksi muokattu: 14.10.2015 klo 14.34
 22. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Kettunen palaa Saipan rosteriin joten onpa mielekiintoista taas nähdä ketkä meillä sentteröi huomenna Jokipoikia vastaan. Oishan se mukavaa jos tulisi seuraavana jonkinlainen hyvä uutinen rosterin suhteen.
   
 23. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Kettusen korvaan tänään ottelukohtaisella soppari Jari Löfman, kylläpä elää tämä meidän sentteri tilanne. Erkkilä ei myöskään pelaa, lisäksi poissa Väne, Tami, Tolvanen, Sidor ja Hölsä. Jokipoikien kokoonpanoa en tälle kautta ole seurannut joten heidän poissaolojaan ei tiedossa. Ketjukokoonpanot muuttuu joka peliin ja lainaukot paikkailee, Tami ja Väne lienee palaa lähiaikoina kun pidempi aikaisia korvaajia emme Rokiin ole saaneet. Tänään vastassa Mestiksen alkukauden kurinalaisin porukka joka on Hokin jälkeen päästänyt vähiten maaleja mutta kuitenkin tehnyt vähemmän kuin Roki. Toivottavasti nähdään myös kurinalainen esiintyminen kotijoukkueelta sillä kovaa puolustusta vastaan ei voida avoimella maalintekokilpailulla lähteä. Toivottavasti Rokin jalka liikkuu alusta asti samalla tavalla kuin aikaisemmissa kotipeleissä ja yksilövirheet saadaan pois, Männistön harjoittamat kiekon menetykset maksoivat Tuto voiton joten niitä lahjoja ei tänään ei haluta Jokipolle antaa. Vähä maalinen ottelu jossa Järvelän vitja jatkaa mihin viime viikolla jäi ja latoo kolme maalia. Niemi pelaa huippu matsin mutta yhdesti antautuu. Rokille 3-1, Fomin, Järvelä OM, Männistö tekee uunit.
   
 24. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jokipojilta uupuu 10 pelaajaa rosterista. Eli kaukana parhaasta, mutta onneksi laadukas juniorityö antaa paikkausta omista.
   
 25. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kannattaisikohan sinun avata mm. tälle RoKi-Jokipojat ottelulle oma otteluketju otteluketjufoorumille ja kirjoittaa nämä hyvät matsin alustukset myös sinne ainakin osittain? Saattaisit saada sinne myös vastauksia muilta kirjoittajilta selvästi enemmän kuin mitä vastauksia tänne on tullut. Tuo otteluketjufoorumi kärsii Mestis-matsien puuttumisesta tällä hetkellä.

  Muutoin hyvää tekstiä sinulta.