RoKi Hockey kaudella 2020–2021 – Immosen viimeinen mahdollisuus?!

  • 102 722
  • 304

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Heikkinen-Elo-Iisakka
Torikka-"Hankinta"

Smedberg-Colomban-Järvelä OM
Väinölä-"Hankinta"

Hartikainen-Gabin-Järvelä A
Ahlmark- "Hankinta"

Nevala-Ulkuniemi-Hanska
Ei ketään -Ei ketään

Ronkainen
"Hankinta"

Jos tämä on loppu tulema niin miten se menee se sääntö niistä U20 pelaajista?! Hokkiakin kun katsoo niin tuntuu että seurat tietävät jotain mitä me ei tiijetä.
 

Snedo

Jäsen
Heikkinen-Elo-Iisakka
Torikka-"Hankinta"

Smedberg-Colomban-Järvelä OM
Väinölä-"Hankinta"

Hartikainen-Gabin-Järvelä A
Ahlmark- "Hankinta"

Nevala-Ulkuniemi-Hanska
Ei ketään -Ei ketään

Ronkainen
"Hankinta"

Varmastikin viisasta olla panostamatta liikoja joukkueseen kyseisessä maailmantilanteessa kun kauden suhteen leijailee pelkkiä kysymerkkejä. Junnujen peluuttamiselle ja sisään ajamiselle on optimaalisin ajankohta juuri nyt kun varsinaista putoamispelkoa ei ole.

Silti on sanottava, että aikamoinen antikliimaksi ja paskanmaku jää taas kaudesta mikäli kaiken alkuhypetyksen ja onnistuneen kausikorttikampanjan jälkeen tuommoisella joukkueella lähdetään kauteen.

Itse laittaisin tuosta rosterista A. Järvelän kiertoon ja kasvatti Pumpanen tilalle.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Jos tämä on loppu tulema niin miten se menee se sääntö niistä U20 pelaajista?! Hokkiakin kun katsoo niin tuntuu että seurat tietävät jotain mitä me ei tiijetä.
Oma näkemykseni on se ettei tuohon sääntöön tarvii varautua.
 

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Jäitä hattuun.
F1:ssa perinteinen Williams kyykkää, ManU on kyykäämässä, lätkässä useampi euro-joukkue on ilmoittanut, ettei rahaa ole Eurohockeytouriin jne. Kotimaiset liigajoukkueet pitävät nyöriä tiukalla ja markkinoilla on kasapäin laatupelaajia ilman sopimuksia tai tietoa tulevasta. Syynä on se virus, joka on laittanut koko maailmantalouden kontalleen. Suomi velkaantuu enemmän kun koskaan ja yrityksiä tulee kaatumaan. Lentokoneet ei lennä, turismi on halvaantunut ja ravintolatoiminta käytännössä pysähtynyt. Lähes kaikki urheiluseurat ovat veitsi kurkulla, kun talous sakkaa. Se, ettei Rovaniemen Kiekon edustusjoukkue ota tässä epävarmempaakin epävarmassa poikkeustilassa merkittäviä taloudellisia riskejä vaan reagoi realiteetteihin, on viisautta. Tj olisi hullu/tyhmä, jos satsaisi isoja summia. Jotkut Mestisseurat mahdollisesti satsaavat, toivottavasti oikeasti todella pienellä taloudellisella riskillä. Toivottavasti. Vielä ei varmuudella tiedetä, pelataanko ensi kaudella peliäkään. Jos virus puhkeaa uuteen kukkaan syksyllä, Lappi Areenakin ovat pysyvät suljettuna Ja siitä huolimatta pitäisi tehdä satsauksia, huh. Hyvä, että tj on kartalla ja jäitä hatussa.
 

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Olisiko käynyt niin, että vihtaasi on kustu, että sinua on huijattu... lauleli aikanaan Lapinlahden Linnut. Kieltämättä päälimmäisenä samat ajatukset toimarin media-avautumisen luettua.
Nyt kun me ennen virallista kesälomaa ilmoitetaan ettei me sittenkään mitään investoida eikä näin ollen odoteta tulosta niin kuka tähän laivaan enää mitään rahaa lappaa?! Ei kukaan. Kuka tähän "pelataan nyt tämä kausi ja katellaan" joukkueeseen enää haluaa palkka-alellakaan tulla?! Ei kukaan. Kun me pelataan merkityksetöntä viimeistä kolmannesta, kuka sinne hallille haluaa tulla?! Ei kukaa
[/QUOTE
Ainakin itsellä RoKi:n naiset liigassaan vaihtui mielenkiinnossa ja seurannassa piikkipaikalle.
Silti on sanottava, että aikamoinen antikliimaksi ja paskanmaku jää taas kaudesta mikäli kaiken alkuhypetyksen ja onnistuneen kausikorttikampanjan jälkeen tuommoisella joukkueella lähdetään kauteen.
Sama maku yrjöllä maustettuna kusenhajuinen vasta kainalossa, jotenkin vaan tuntuu että olisiko käynyt niin ...
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tuli tuossa viikonloppuna pureksittua tuota uutista ja ihmeteltyä vähä rauhallisemmin. Samoten sisäpiiristä tihku hieman tietoa missä mennään.

Vaikka taloudellinen tilanne on hankala niin eikai sarjaan voida lähteä vain 20 pelaajalla. Kauden läpi vieminen tuolla pelaajamäärällä on mahdoton ajatus. Tämä myös kuului muista lähteistä eli toimittajan yhteenveto toimarin haastiksesta on pielessä. Joukkuetta kuulemma kasataan nyt loppuun harkiten ja omien junnujen osalta tilanne rauhotettiin tulemalla ulos että he mahtuvat joukkueeseen. Omien poikien pelaaminen on tietysti todella hieno asia mutta mielestäni se pitää tehdä harkitusti ja luoda terve kilpailu junnujen pelipaikoista rosterissa. Nopea johtopäätös itsellä oli että tulevat täyttämään 3-4 ketjun paikat, kuulemma näin ei ole. Nähtäväksi jäänee missä syksyllä mennään mutta tottahan sekin on että talous pitää olla edellä.

Palstaveli neljällä kutosella on aivan oikeassa että pitää nyt laittaa jäitä hattuun vaikka 25 lämpötiloja eletään veden täyttämässä Rovaniemen kaupungisa. On varmasti nyt järkevämpää katsoa rauhassa ne loput pelaajat kun on ostajan markkinat. Ykköskorin ukkoja on varmasti nyt tarjolla enemmän kuin koskaan ja tarkastellaan kassavirtaa yritysten osalta pidemmälle keväälle. Rokin budjetista isohko osa tulee PK-yritysten tuesta ja nyt COVID-19 aikana ne on varmasti tiukemmassa kuin koskaan. Liekkö liitossakaan tehty vielä mitään päätöstä kauden aloittamisesta tai että miten pelataan vai pelataanko ja tuleeko wuhanin ötökästä mahdollinen toinen veivi?!

Ja kun positiivisia asioita etsii niin onhan meillä ykköskakkosketjun ukkoja jo joukkueessa, monena kesänä niitä on rukoiltu pitkälle kesään. Toivottavasti söör Lahtinen nyt ottaa järjen lapaseen ja jatkaa Elon ja Heikkisen kanssa vielä ainakin ensi kauden.

Mielenkiintoista tästä joka tapauksessa tulee? Täräytetään tähän vielä oma märkäuni kesäksi:

Lahtinen-Erkinjuntti-Alanne (kaksi riittää näistä)
Rahikainen-JE-Manelius
Hölsä

Ootellaan.
 

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Jäitä on hatussa ja lasissa. Hölsän lahtö kirpaisee, mutta uskotaan, että plan-B on valmiina paikkaajan osalta. Pakko olla! Rahikaisen ja Lahtisen tuloa ei kannata henkeä pidätellen odotella, pojilla taitaa siintää ulkomaat mielessä kuten Paavollakin.

Korona tosiaan saattaa siirtää kauden aloitusta tai jää jopa kausi väliin jos hölmöillään nyt urakalla terasseilla ja muualla sekä kakkosaalto saapuu syksyyn parahiksi... se olisi penkkiurheilijan painajainen!
 

waida

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Rahikainen laitteli jo useampi viikko sitten instagramissa videota jossa muuttokuorma oli tehty kokonaan ja tekstinä taisi kiitellä RoKia kuluneista vuosista.

Joten Rahikaista ei kannata odotella.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hölserin soppari Sloveniaan eilen tuli ulos, onnea matkaan. Kaikki romanssit päättyy joskus ja toivottavasti Paavo onnistuu myös muualla, hieman varmasti se Keupan reissu jätti hampaan koloon.

Nyt se on sitten ykkösveskarin hankinta etsinnässä? Tämä on pesti jota ei kestä sössiä tai hankala kausi tulee.

Rahikaisen instaa en seuraile mutta jos näin on niin onkohan Samuli palaamassa Vorssaan?!
 

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Tuskin vielä, taitaa eurooppa kutsua ainakin ensi kaudeksi. Nyt voisi vaikka viikon piristykseksi julkaista somepappa JE:n sopimus Rokiin (pelkkä toive, ei tietoa). Olisi jotain positiivista tässä muiden jengien sopimusjulkaisujen tulvassa. Jotenkin vaan tuntuu että korona iski Lappiin kovemmin kuin Itä-Suomeen tai Kainuuseen. Tiedän että kohta kiiruhdetaan kertomaan, että on fiksua olla satsaamatta kun tulevaisuudesta ei tiedä. Totta, mutta joku pieni posi uutinen tuntuisi kivalta. Peksi on joko kova pokerijätkä tai sitten käsi on ihan tyhjä...
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Sebastian Moberg ja Alex Levänen sieltä tuli. Moberg on kyllä huikea kaappaus ja Levänenkin hyvä syvyyspelaaja.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hermeksen tyhjennys jatkuu, Moberg ja Levänen. Minusta konttorilta väkevät pelurit ja KEspoon nenän edestä. Varmasti on Kim ja veljet kosineet näitä Espooseen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Heikkinen-Elo-Tuu nyt v*tun Lahtinen
Mopedi-KapteeniJE
Gabin-Colomban-Iisakka
Torikka-Joku
Smedberg-Levänen-Järvelä OM
Ahlmark-Väinölä
Omat pojat ja Antti Järvelä

Nyt kun konttori kattoo tähän maalivahdin kuntoon niin me pelataan keväällä. Toki tämä vaatii sen että kakkonen onnistuu, Gabinin ja Iisakan läpimurto on oottanut nyt kauden jopa kaksi.

Ei siellä konttorilla oltu mitään luovutettu, toimittaja kusetti.
 

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Peksi perkele...on se kova bluffaaja. Vei mua ja toimittajaa 100-0. Nostan käteni ylös turhan uikutuksen merkiksi. Mopedi on hieman hento puolustussuuntaan mutta mitkä avut hyökkäykseen sekä yv-peliin. Sarjan parhaita pakkeja ja varmasti sai myös Hirsolta yms. soittoa. Levästä olen pääkaupungissa asuvana seurannut ja käyrä on Ikävästi osoittanut hieman alaviistoon ekan kauden K-Vantaan peleistä mutta näyttöhaluja varmaan piisaa ja myös vastuuta. Viime kausi meni munilleen loukin takia.
Nyt vielä jonkun liigajoukkueen 3. maalivahti tolppien väliin niin pelataan keväällä pitkään. Tulisiko vielä ennen lomia pelaajauutisia? Jäädään odottelemaan...
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Yllättävän suuren maineen on kyllä Moberg onnistunut saamaan. Mielestäni ei ole lähelläkään niin hyvä kun yleisesti luullaan. Ylivoimalla on ihan hyvä, sarjan parhaita poislukien onneton laukaus. Omassa päässä ei sitten kyllä ole mielestäni edes keskinkertainen. Luistelu on hyvää, todella kaunista ja helpon näköistä. Mutta on vahvasti liioiteltua sanoa, että on sarjan kärkipuolustajia. Ja tämä johtuu siitä, että on omissa niin hazardi.

Levänen oli mielestäni hyvä, sen mitä viime kaudella pystyi pelaamaan. Ja hänen jatkoa toivoin Kokkolaan. On kehityskelpoinen pelaaja. Uskon, että RoKin kannattajat yllättyvät positiivisesti Leväsestä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllähän totuus on se, että pakistoon tarvitaan nyt pari stay at home-puolustajaa. Mopedi-Torikka-Väinölä pystyy pelin avaamaan syöttämällä tai nostamaan luistelemalla, mutta varsinkin Mopedin ja Torikan kehitettävin alue on oman maalin edessä pelaaminen ja ylipäätään puolustaminen.

Luulen, että markkina RoKinkin osalta nyt rauhottuu, huippuveskari on kateltava tunteella, jotta tärkein pelipaikka ei jää tyhjälle. Ronkainen pelannee sen 10-15 peliä, joten selkeä ja johtava ykkösveska tarvitaan.
 

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Varmaan osatotuus mitä @devil29 kommentoi. Pikkuisen tietysti voisi haastaa, kun pelaaja vetää keskimäärin joka kolmatta vaihtoa 22 minuutin peliajalla läpi koko kauden? Vai kertooko se vain viime kauden Hermeksen pakkien tasosta...
 

Tinke18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Timrå IK,Toronto
Rahikainen siirtyi Ranskan pääsarjaan Chamonixiin vuoden mittaisella sopimuksella.
 

Sho-Nuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, roki
10 kertaa pelataan sitten Hokkia vastaan. Onko tuossa nyt järkeä? Varmaan sama määrä oli Hermeksen ja IPK:n kanssa, en ehtinyt laskea.
 

Vide68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi
Lahtinen vaihtoi sitten Kooveen paidan päälle. Veskariosastolle huhujen mukaan ulkomaalaista voimaa tuloillaan...
 

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Eikös alkuperäinen ketju ollut H-E-I eli Iisakka toiseen laitaan Lahtisen tilalle. Onko tietoa Järvelöiden tilanteesta? OM teki viime kaudella 28 pistettä ja sitä voi pitää ihan pelimiehen lukuna. Antti taas alivoimien raataja ja sitä kautta tärkeä lisä joukkueelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös