RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 308 332
  • 1 985

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Urheilupsykiatri olisi kanssa kova. Ketuttaa nuo sulamiset katsomossakin, niin tuskin se mukavaa on kopissakaan.

Materiaalin kyllä pitäisi riittää.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Joo ei tämä materiaalista jää kiinni vaikka loukkaantumisia nyt paljon onkin.

Kaverille tuossa totesinkin, että ei oo tämä seura tämmöstä ketutusta tarjonnu koko Mestis-taipaleen aikana, vaikka paljon onkin taisteltu kausia läpi jumbosijoilla. On tuo vaan todella turhauttavaa katottavaa kun pääsääntöisesti ollaan oltu pelillisesti helposti top 6 jengi, mutta tuloksissa ja sarjataulukossa se ei näy. Henkisellä puolella ja helpoilla virheillä ollaan hävitty järkyttävä määrä pisteitä kauden aikana.

Kaikki on edelleen mahdollista sen ohikauden ja finaalipaikan välillä. Täältä löytyy vielä uskoa siihen, että tuo peli ja henkinen puoli napsahtaa vielä kohdalleen. Runkosarjan top 4 on karannut jo liian kauas, mutta top 6 on edelleen mahdollinen jos vain pisteitä alkaa ropisemaan nyt kunnolla. Loppukauden otteluohjelma ainakin antaa siihen hyvän mahdollisuuden. Aihiot on olemassa, henkinen puoli ja (puolustus)peli kuntoon sekä vemppaosasto tyhjäksi, niin ei meitä ainakaan kukaan halua vastaansa pleijareissa.
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kymmenen pelin kuntopuntarissa ollaan toiseksi viimeisenä. Ainoastaan FPS on alapuolella ja Hokkin kanssa ollaan tasapisteissä.


Huolestuttavalta tuo näyttää. Voitot ja pisteet valuu läpi sormien, mittään ei jää käteen. Salmelakin on opin tiellä mutta omasta mielestä pitäisi silti saada enemmän irti joukkueesta. Nyt jos koskaan pitäisi pumpata, reagoida pelien sisällä, varsinkin niinä hetkinä kun näyttää menevän väärille urille.

Tällä viikolla taas pelataan, ei kelpaa kuin 6/6. Helppoja pelejä ei tässä sarjassa olekaan, niin turha lähteä luulemaan mitään.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Vaikeaa kaamosta mennään jospa se mieli kirkastuu kun mennään juhannusta kohti. Työnteko, armoton asenne ja pelaamisen ilo pitää yhdistyä.

Kovasti helpottaisi jos Alanen ja EJU olisi keskikaistalla kun perjantaina kiekkoa jatketaan. Sikorski huilaa tämän viikon vielä. Jos U20 ei tarvitse niin Örnin voisi kutsua sentteröimään. Peltola ja Kaarela muut sentterit.

Grönblom toivottavasti pystyy pelaamaan eikä haittaisi jos Pikku-Nemokin jatkaisi meillä. Antaisin jopa kakkos YVssä roolin.

Vähän kehaisin aiemmintuota Eero Niemeä niin on kyllä ollut melko näkymätön seppä sen jälkeen. Sieltä haluttas Porilaisten hulluutta ja eteen näyttämistä. Koko kauden vetänyt ykkösessä ja nytkö on pensa vähissä?
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ellu on jäällä akvaario päässä joten eiköhän porsastelujen jälkeen ole kuitenkin perjantaina kokoonpanossa. Myös Tom of Lapland normi paidassa jäällä. Eiköhän herrat pue perjantaina. Jos meinataan työntää vielä runkkarissa pidemmälle, sen työnnön on alettava perjantaina.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Ellu on jäällä akvaario päässä joten eiköhän porsastelujen jälkeen ole kuitenkin perjantaina kokoonpanossa. Myös Tom of Lapland normi paidassa jäällä. Eiköhän herrat pue perjantaina.
Hyvä! Oliko Ejusta havaintoa?

Laurin näkemine viikkomakasiinissa toi toivon tähäki torstaihin. Salmela oli palstaveli Jmexelin kanssa samoilla linjoilla et nyt o opittava voittamaa. Toivottavast Kentsun spesiaalia ei oo liikaa vedetty ja nähää nälkäne RoKi.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Eiköhän se EJU:n ripaska ole tulpattu ja mies pelannee huomenna. Alasesta ei ole tietoa ja joku day to day sillä on menossa. Alanenhan ei kai ole pelannut sen pääosuman jälkeen joten niien kanssa on syytä olla tarkkana.

Kyllähän se pumppaus ja voima pitää nyt lähteä pelureista valmennuksen lisäksi. On siellä Latea, Kentsua, Tyniä, Alannetta ja Erkinjunttia joiden pitää olla äänessä kopissa ja esimerkkinä kaukalossa. Sarjasijoitukseen suhteutettuna meillä on tuplapeli päävastustajia vastaan ja nyt pitää ehjien 60 minuuttisten astua kuvaan.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Onko Tervo maalissa tänään entistä seuraansa vastaa ja mielenkiintoista nähdä minkälainen kokoonpano saadaan jalkeille?! Niemisen laina ei ilmeisesti ollut kuin Ketterä pelit joten hän lienee palannut Vaasaan. Sorvali oli loppu kauden ja oliko se Lammi nyt tämän tammikuun.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Alanen palaa askiin. Myös Eju ja Tomppa mukana. Tervo aloittaa, eipä ole hetkeen tämmöistä rosteria näkynyt.
Pieni pettymys ettei Miks ole mukana, tosin ehkä parempi meille.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
Tuo puolustaminen on järkyttävällä tasolla edelleen. Miten tuo voi olla pelistä toiseen sama homma että ihan perusasiat unohtuu ja neljän ukon keskeltä hakataan vapaasti kiekkoa maaliin....
 

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Jännä että luistimella tehtyjä maaleja tänään 2/3...en sano muuta.
Kandee päivittää itelle voimassa olevat säännöt, luistimella saa kääntää ja ohjata … kunhan et potkaise Hieno voitto ja tärkeet pisteet, enempää en ala itsekään analysoimaan.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jännä että luistimella tehtyjä maaleja tänään 2/3...en sano muuta.
Eikai se ole kiellettyä?


Pääasia että tappioputki katkesi. 3 pistettä tarjottiin muttei vieläkään maistunut. Joonas Lehtonen voi rueta kattelee uutta pestiä muualta jos tuo puolustusalueen junnumainen ryntäily, tuplataan ja triplataan ihme tilanteisiin ja koko paketti aukeaa parhaaseen sektoriin josta naps ja kops.

Millon on viimeksi otettu hanskat pois Lappi Areenalla? Vastustajan kaveri kysyy lähekkö tappeleen ja Late vastasi huutoon. Näen jo kaikki lööpit silmissä miten kaukaloväkivalta kukoistaa lapisssakin. Sytytti se ainakin kotijoukkuetta pelaamaan ja hakemaan maalia loppuun asti. Eiköhän tästä arvota kauden isoimmat kakut. Minusta se oli rehti kahen miehen startti ja nyökkäys ja peli mieheen.

Kenttämaan ja Lammin pari vuotaa ja Peltolan ketjulla oli vähän varjopäivä omissa. Alanne loukkaantu. Mä pitäisin Kaarelan sentterinä, varsinkin tuonne omiin päin se on arvokas ukko jos näitä muita vertailee.

Mua tossa Salmelan peluuttamisessa hieman vituttaa se kun sanotaan että virheitä saa tulla mutta pitää oppia mutta monesti ne virheen tehneet syö tuppia sen jälkeen. Peltola ja Holopainen on ollut raikkaita vaikkei kiekko ole osunut kehikkoon. Holopaisella on nyt se Peltolan eläintarha mutta tänään tuli -2 ja peliajat on 8 minuuttia. Kummallakaan ei jää työstä vajaaksi. Sama kohtalo kävi Kaarelalle silloin joku peli taaksepäin. Me tarvitaan tällä matkustamisella ja pelimäärällä kaikki neljä sylkkyä.

Kyllä tuo KeuPa on Ketterän ohella ollut vuosia meille melkoinen syylä genitaalialueella. Sieltä Inkeröisen ajoilta asti on ollut aina vaikea ja kova. Katoin tuota peliä 30 minuuttia ja olin varma että se toinen Rautakorpi on palannut penkille.

Iso käsi kannattajaryhmälle ja muutamalle ulkkarivahvistukselle. Oli laulua ja tanssia ja todella hyvä mekkala hallissa. Katsojamäärä 1500 ja väitän edelleen ettei ois 2100 vielä mahtunut. Katsojia vuotaa ohi laskureitten.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Makea fiilis oli Areenalla. Laulu raikasi.

Pelinhän ei tarvitsisi olla ihan näin jännää. Toki osa oli ihan tuon KeuPan Ringin henkilökohtaista taitoa, sai meidät.yliprlaamaan kerta toisensa jälkeen, kun kaks ukkoa ryntää kimppuun, niin jokuhan jää vapaaksi. Samalla reseptillä tekivät maalinsa.

Mutta peli oli taas muuten hyvin hallussa, vaikka ei parhaalla tasolla. Hätäisiä ratkaisuja siellä täällä, jonka takia ei saatu naulattua peliä. Kuitenkin varsin ehjä n. 63 minuuttinen.
Vaihteeksi lupauksia antava.

Kaarela oli kyllä pelipäällä. Tappoi kaksi alivoimaa pakottamalla vastustajan rikkomaan. Harjulaa pitää kehua. Alanen sai pari maalia, joka varmaan auttaa palaamaan. Ehkäpä tämä kääntyi?
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Toivottavasti tämä nyt rupeaisi kääntymään, mutta yhdestäkään KeuPan maalista RoKille ei voi antaa puhtaita papereita. Toki usein soi omissa, kun on mennyt hyökkäyksessä (lähdössä tai vastustajan alueella) jotain vihkoon, mutta en ole ihan täysin vakuuttunut tuosta oman alueenkaan puolustuksesta. Toki Keuruun ykkönen pyörittää monta muutakin joukkuetta.

Kaarela oli kyllä aivan saakelin hyvä tänään, juurikin edellä mainituista syistä. Harjulalta tehoja, mutta kyllä myös tuli menetyksiä hyökkäyspäässä kun kiekko jäi lapaan liian pitkäksi aikaa.

Alanne loukissa, Heino huilannee. Onko huomenna Lusikan paikka, vaikka Salmela laittaakin miehen kokoonpanoon jäniksen etuhampain..?

Huikea tunnelma, ja siistin näköistä kun yksi nuori Sinisen päädyn tyyppi huudattaa turistilaumaa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tuohon hyökkäyspelaamiseen vaaditaan enemmän laukauksia. Moni aihio päättyy siihen että menetetään pisteiden välissä kun siirrellään ja väistellään. Tai sitten yritetään leikata keskelle siihen sumppuun. Väitän että laukaus kohti vastustajan maalia on parempi ratkaisu kuin kääntyy omiin ja siellä ollaan kusessa.

Grönblomi on koko joukkueen ruumiillistuma, tänäänkin kaksi tolppaa ja Zoo selässä painaa. Monesti hänkin nykyään syöttää kun ennen ranne viuhahti ahtaissakin paikoissa. Pumpatkaa sitä että laukoo aina kun paikka, se veto on timanttinen, jos ei koita niin ei voita.
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Tuohon hyökkäyspelaamiseen vaaditaan enemmän laukauksia. Moni aihio päättyy siihen että menetetään pisteiden välissä kun siirrellään ja väistellään. Tai sitten yritetään leikata keskelle siihen sumppuun. Väitän että laukaus kohti vastustajan maalia on parempi ratkaisu kuin kääntyy omiin ja siellä ollaan kusessa.

Grönblomi on koko joukkueen ruumiillistuma, tänäänkin kaksi tolppaa ja Zoo selässä painaa. Monesti hänkin nykyään syöttää kun ennen ranne viuhahti ahtaissakin paikoissa. Pumpatkaa sitä että laukoo aina kun paikka, se veto on timanttinen, jos ei koita niin ei voita.
Hyvä huomio. Nyt KeuPa sai sumputtaa keskustaa aika vapaasti, kun vetoja ei vaan tullut muualta kuin todella hyvistä paikoista.

Ymmärrän, että RoKi haluaa kierrättää sinisen kautta kiekkoa liikkeen kanssa, mutta tänäänkin oli tilanne, kuinka neljä RoKin pelaajaa oli seisovin jaloin sinisellä. Siitä ei rännityksellä paljon paikkoja luoda.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
U20 on etelänturneella ja jos Alanne ja Late on tänään pois niin ketähän siellä luistelee?! U18 pelaa Jukureita vastaan kotona. Siira ja Sihvonen pystyy kyllä pelaamaan hyökkääjänä jos pakko on ja ovat kunnossa.

Kyllä Pikku-Lusikka oli niin rajussa kunnossa ettei tule kun pakon edessä jäälle.

Tänään tarvitaan voitto, son päivän selvä homma.
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Tulipa muuten mieleen, että RoKin neljä edellistä päävalmentajaa ovat nyt Liigassa joko pää- tai apuvalmentajina. Tuskin moni muu joukkue voi sanoa samaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös