RoKi Hockey 2021–2022 – Maso Lehtosesta napapiirin sankari?

  • 173 542
  • 660

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Täys housuun paskominen, ihan sama miten päättyy. On liian vaikea pelata tällä laumalla 60 minuuttia
 

Snedo

Jäsen
Joo-o, enemmänkin hävitty piste kuin voitettu kaksi. Onneksi nyt sentään voitettiin, mutta kyllä tästä paskanmaku jäi suuhun. Tälläisiin sulamisiin ei ole enää moneen varaa mikäli keväällä halutaan pelata muusta kuin sarjapaikasta. Huomisesta en odota muuta kuin max 1 pistettä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Nyt kun mieli rauhottunu ja sielu asettunut niin pystyy varmaan jotain ite pelistä.
Eka kolmeen minuuttiin me jännitettiin omalla puolustusalueen pelaamisella kolme paikkaa Vantaalle, vaikkei ne tullut mitenkään lujasti. Siitä ois kärkijengit tehnyt 1-0 niinkuin eilen Keuruulla ja heti takamatkalle. Nyt Tommi otti ja kyllä sen kirjolohistakin näki että siellä on hävitty
.
Moottori sitten käynnistyi ja maalipaikkoja saatiin luotua. Laatu tekopaikoissa oli tuhnua kaikilla muilla paitsi HuttusHeikillä. Kaksi todella komeaa suoritusta ja varsinkin kylmää viimeistelyä. Loppu erästä tuotiin se synti mukaan eli ootettiin erän loppumista, se alkaa siitä ettei voiteta yhtään kamppailua, sitten liuvutaan ja tökitään. Sitten saadaan poikki ja kiekko haltuun niin kiekottomat on paikallaan ja kiekollinen on paikallaan ja ränniin. Vihulainen katkoo ja mylläys jatkuu, ja sama toistuu ja toistuu ja toistuu ja toistuu. No Tommi otti tärkeät ja selvittii erätauolle.

Toisessa erässä oltiin taas tultu raikkaana pelaamaan. Todella hieno maali Pynskiltä. Kiekko liikkui, takakolmio peli, kaks maalilla ja onetimerilla lämäri pirttiin. Tälläistä suoraviivaisuutta me voitaisiin tehdä enemmän. Monesti kiekko kuskataan tuskassa päätyyn ja kun käännytään niin tila oisi viivassa johon nopea ja laadukas syöttö ja kiekko maalille. Toinen maali oli todella komea ylivoimamaali, kun Sikorskin onetimeri kilahti putken kautta nollamaskilla pönttöön. Tämän jälkeen 3 minuuttia todella raikasta pelaamista. Vantaan vastahyökkäys josta Tommi otti neljä torjuntaa ja viimeisen taisi joku pelaaja pelastaa viivalta. Viidettä Tommikaan, eikä kukaan pelaaja pelastunu kun Saha ohjasi pihapelimaisen ylähyllyyn. Sitten se alkoi 23 minuutin odottaminen että päättyisipä peli nopeasti, niin voitettaisiin kolmella pisteellä. Erän loppu antoi ennusmerkit ja rukoilin että tulkaa työhaalarit ja pelihalu matkassa sieltä kopista takaisin. Ei, ei minkäänlaista. Tuli pelin loppumista odottava puupää- ja puu-ukkolauma ilman minkäänlaista käsitystä ja muistia miten pelattiin jääkiekkoa parissa ekassa erässä.

Tasoihin asti ei tehty mitään. Sitten kun peli oli tasoissa niin taas moottori alkoi käynnistyä. Loppuun tolppa ja Smedbergille ja Villelle avopaikat, vaan eihä se enää tuskapäällä mene mistään. Coinflipissä käänty meille, ja varmaan ansaittiin se toinen piste, joo ku pelattiin noin 35 minuuttia paremmin kuin Vantaa.

Hyvää oli onnistumiset tärkeille pelaajille. Huttunen, Sikorski, Pynnönen ja Ville. Varsikin Gabini on kantanu vähä laumaa selässä.
Tommi pelasi hyvän pelin. Maaleille ei voinut mitään ja heikolla hetkellä muuan sylkäisy sektoriin, mutta jos poika pitää tuota tasoa niin voi pelata millon vaan.
Kantola ykkösparissa kova, tais tehä 0+3 jos en ihan väärin muista. Liikkuu hyvin ja uskaltaa pelata kiekon kanssa. Jatka samaan malliin niin eiköhän Sihvoset, Kenttämaat ja Välitalot kato mallia.
Ylivoima, se alkaa löytyä. Sikorskin komea maali tänään ja eilenkin onnistuttiin.
Se kiekollinen raikkaus ja liikkuminen kun me pelataan. Helekutin hienoa touhua ja tulee paikkoja kun ME PELATAAN peliä JÄÄKIEKKO. PELATAAN ei PELÄTÄ vaan PELATAAN. Nuihin paikkamääriin kun tuuan vielä osalle napsu terävyyttä ja suoraviivasuutta niin osuu maaleja.

Huonoa oli pelkääminen.
Masolle hieman silmää jos me ollaan oltu erän lopussa kusessa ja heitetty kuustoista pitkää ja ränniä ja veska ottanu kopin, niin elä laita alotukseen nelosen sentteriä joka on siihen mennessä hävinny joka alotuksen. Laita vaikka se Huttunen joka oli tulessa ja kaapinu 3/4 alotuksesta. Jos näissä pitää olla Järvelä ja Metukka laijoissa niin olkoon.


Kivinen ratkaisi tänään voiton ja teki pari pongoa, mutta jotenkin on negatiivinen kehonkieli tai jotenkin pinna kiriällä. 0+2 on hyvä ja tykkään siitä pelityylistä, mutta välillä se kääntyy vastaan. Näkyy mailan hakkaamisena laitoihin tai pohkeille, ajaa päin toisena tai kolmantena pelaajana tilanteissa, joissa pitäs ottaa kiekko ja liikkeelle. Tämä vähän hankala, kun kuitenkin pelaa todella makeaa peliä, mutta sitten tulee sellaista mitä tuollaisen kokeneen ja hyvän pelaajan ei tarvisi noille nuorille näyttää.
Juuri nuo heikot hetket on niitä jolloin näiden kokeneiden pitää näyttää esimerkkiä ja rohkeutta pelata järkevästi.

Enemmän tänään oli hyvää, mutta kun ne huonot hetket on niin paskoja että se vesittää koko tuloksen. Kyllä oli Matiaksellakin pää kuumana haastiksessa.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
2 pistettä enemmän Espoosta kuin alunperin osasi arvata.
Pelissä on paljon hyvää, toivottavasti palikat loksahtavat paikalleen ja virheistä päästään eroon. YV on toiminut viime peleissä ja MV-osastolla on oikea kilpailu
Tilastoista voi poimia selkeän kehityskohteen: Karuvaaraa ja Ulkuniemeä ei kannata päästää aloitusympyrän läheisyyteenkään ilman harjoittelua. Sama kun heittäisi kiekon suoraan vastustajalle.
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ei pysty kyllä sanomaan pelistä mitään, yritin kuunnella autossa, mutta oli niin osaamaton selostaja että oli pakko laittaa pois. Oli mikä paikkakunta tahansa, niin on pystynyt peliä seuraamaan kuunnellenki, vaan nyt oli luokaton.

Vierasturnee muuttu näistä kahdesta pisteestä kyllä posin puolelle. Rankkarit oli kyllä laadukkaita ja viisas veto oli ottaa Vilho rankkeihin. Maso oli tyytyväinen tapaan jolla joukkue taisteli. Ja meän Tommi otti 30 koppia ja mahdollisti voiton. Jos joku ois viime viikolla sanonu, että me viiään pisteitä erikoistilanneosaamisella ni oisin kyllä nauranu, vaan niin se on kummaa hommaa että nyt se av ja yv kulki.

Ulkupoikahan lapioi tasotuksen ja hoitaa kyllä omaa ruutuaan hienosti varsinkin tilastojen valossa. 16 peliä 2+3 pisteet ja tehotilaston kuudes +1, vain yks jäähy. Peliaika on vajaa kymmenen minuuttia, joten onkai tuo nelosen sentteriksi todella hyvä. Minulle ollut positiivinen yllätys ja mikä tärkeää, son oma poika.

Kova vieraskeikka takana. Ke aamuna dösään ja ma aamuna kotona. 4 pistettä nostaa keskiarvoa ja vikassa säälipaikassa kiinni. Mikä tärkeintä peli kehittyy ja Maso vie kovalla draivilla poikia ja jengiä kohti parempaa. Ruuhka jatkuu, keskiviikkona kohti Iisalmea. Nyt pitää nauttia Espoom kaadosta maanantaihin asti.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Ehdottomasti positiivinen reissu, ja niin se vain jälleen kolmen pelin reissu oli meille se tuloksekkaampi malli.

YV oli jo sellaista, mitä kehtaa mielellään jo katsellakin ja Muratov on ilmiliekeissä.

Tänään sitten aina vaikea IPK. Haiskahtaa todella vahvasti siltä, että mennään taas jatkoille ja se olisi jo aivan kelpo tulos sellaisenaan.

Viikonloppuna pääseekin taas Kirnun lehtereille töllistelemään Kiekko-Poikia ja Ketterää. Ei ole helppo kotiviikonloppu luvassa, mutta varmasti sytyttää kun vastassa kovat jengit ja päästään kotiyleisön eteen "pitkästä aikaa".

Tämän viikon peleistä odotusarvo olisi ainakin itselle +4p. Sen alle jos jäädään, niin alkaa mennä tod.näk. vaikeaksi poffi-kamppailukin.

Joulukampanjankin olivat toimistolla pykänneet pystyyn, ja tulihan sieltä tilattua kasa joulukortteja.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Olipa vain vauhikas ja tapahtumarikas peli Iisalamessa. IPK oli kyllä freesin näkönen ja Roki puolusti pirun hyvin ja kun oli tonttia niin mentiin. IPK oli kyllä kiekon kanssa aktiivinen ja karvaus oli kyllä välillä myrkkyä, mutta pahimmat paikat pysyi melko vähänä.

Toinen maali oli kyllä hieno suorahyökkäys josta Heino sai lyyä kiekon pönttöön. Kivisen korkeamaila ei kyllä minun silimin ollu 2+2 arvoinen vaan se sieltä tuli vaikkei siitä kukaan tiennyt, Kivisen lisäksi. Onneksi peli ei siihen ratkennu ja oli huvittava kattoa ku IPK:n neloskenttä veti keskialueelle träpin ja Roki hyökkäs neljällä sitä vastaan.

Jatkoaika oli parasta, kerranki ei ollu sitä varovaista kyttäämistä vaan kaasuläppä vaaterissa paino molemmat ja tuhlasi minkä 5 minuutissa kerkiää. Kivisellä oli kaks läpäriä vaan ei se oikein meinaa Sakulla osua nyt. Espoota vastaa ratkasun paikassa rimaan ja nyt kaks läpiajoa kaivoon. Kyllä onnistumisen soisi.

Coin flip meni tällä kertaa vastustajalle vaan ne on semmosia. Ryhdikäs ottelu vieraissa todella aktiivista IPKta vastaan. Paremmalla viimeistelyllä ois ollut kaks pistettä saatavilla, ehkä kolmekki mutta ite kun pidän aktiivisesta kiekolla pelaamisesta niin varmaan IPK ansaitsi pisteen enemmän.

Ruuhka jatkuu perjantaina Jokipoa vastaan kotona.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
No jatkoillehan sitä mentiin, ja piste mukaan Iisalmesta on aivan kelpo tuliainen.

Peli alkaa olla todenteolla paremmissa uomissa, ja huomattavasti varmempaa / tiiviimpää, kuin vaikkapa viisi kierrosta sitten eikä samanlaisia ailahteluja pelin sisällä nähdä niin paljoa. Paljon pitää kuitenkin tehdä vielä töitä rutiinitason nostamiseksi, ja kyllä sieltä edelleen pomppaa silmille muutamia toistuvia virheitä kuten vaikkapa av:lla vastustajan tolpalla seisovan kaverin vapaa pyörähdys kerta toisensa jälkeen maalintekosektorille josta eilenkin meitä rankaistiin.

Eniten ehkä hämmensi Canaden vastuu pelin loppuhetkillä. Toki vaihtamaankaan ei meinattu päästä, mutta karmeassa mankelissa tämän kaverin peluuttaminen oli kyllä sellainen temppu, ettei sitä toivoisi enää näkevän. Ehti siinä ajassa lyömään kaksi sokkorumpua IPK:n lapaan ja kävi vieläpä melko kuumana kokoajan.

Voittolaukauskilpailun lopputulemaa ei mun mielestä voi parhaalla tahdollakaan tituuleerata eilisen osalta kolikonheitoksi, vaikka sitä Maso ja moni muukin viljelee. Viljo heitti kontilleen turhan aikaisin ja esim. Tiihosen ratkaisu oli yksinkertaisesti huono. Näistä toki helppo huudella jälkikäteen, mutta kyllä IPK oli yksinkertaisesti paljon parempi rankkareissa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
No jatkoillehan sitä mentiin, ja piste mukaan Iisalmesta on aivan kelpo tuliainen.

Peli alkaa olla todenteolla paremmissa uomissa, ja huomattavasti varmempaa / tiiviimpää, kuin vaikkapa viisi kierrosta sitten eikä samanlaisia ailahteluja pelin sisällä nähdä niin paljoa. Paljon pitää kuitenkin tehdä vielä töitä rutiinitason nostamiseksi, ja kyllä sieltä edelleen pomppaa silmille muutamia toistuvia virheitä kuten vaikkapa av:lla vastustajan tolpalla seisovan kaverin vapaa pyörähdys kerta toisensa jälkeen maalintekosektorille josta eilenkin meitä rankaistiin.

Eniten ehkä hämmensi Canaden vastuu pelin loppuhetkillä. Toki vaihtamaankaan ei meinattu päästä, mutta karmeassa mankelissa tämän kaverin peluuttaminen oli kyllä sellainen temppu, ettei sitä toivoisi enää näkevän. Ehti siinä ajassa lyömään kaksi sokkorumpua IPK:n lapaan ja kävi vieläpä melko kuumana kokoajan.

Voittolaukauskilpailun lopputulemaa ei mun mielestä voi parhaalla tahdollakaan tituuleerata eilisen osalta kolikonheitoksi, vaikka sitä Maso ja moni muukin viljelee. Viljo heitti kontilleen turhan aikaisin ja esim. Tiihosen ratkaisu oli yksinkertaisesti huono. Näistä toki helppo huudella jälkikäteen, mutta kyllä IPK oli yksinkertaisesti paljon parempi rankkareissa.


Onhan se noin joo, Vilho teki ittesä melko pieneksi mutta huippuvetäjienkin prossat on luokkaa 50 niin siksi son kolikonheitto. Ja onhan se. 3vs3 voitas pelata ratkasuun koska kyllä se tulee alle 10 min 90% peleistä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Joensuun konklaavi kotikirnussa. Nyt on kärkimittari meille, taitaa Kiekkopojat olla vitosen puntarin kärkisakki. En oo kyllä saletissa mutta ainakin TOP3:ssa. No se ja sama, kolome pongoa on jaossa.

Kyllähän vahvan puolustamisen pitää jatkua jos tänään meinataan pisteitä kairata. Tommi pelaa maalissa ja ilmeisesti tämä vuorottelu nyt jatkuu ennenkuin jompi kumpi ottaa niskalenkin. Terve kilpailu asetelma ja laittaa molemmat keskittymään illasta toiseen.

Kokoonpanossa muuten ei muutoksia Iisalmi peliin. Kantola on ottanut ykkösparissa paikan ja ansaitusti. On ollut loukin jälkeen kyllä hyvä molempii suuntiin ja varsinkin kiekollisesti meidän paras ukko tällä hetkellä.

Haaste on kova ja ehjää 60 minsasta vaaditaan omalla parhaalla tasolla. Saapa nähä kerkiääkö sitä lehtereille väijymään.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
On tämä kumma homma tai no, onko se kummaa Rokille. Kuskinpaikalla suurin osa pelistä, paikkoja oli vaan ei niin ei.

Joku aina sanoo ettei nää tuomarit ratko peliä mutta tänään se viimenen silaus meni siihen. Eka erään ois pitänyt olla meille kaks 5-3 yvtä eikä yhtää alivoimaa. Eikä mitään tulkinnanvaraa vaan lavat naamassa mutta Vares ei näe vaikka seison minun ja rikkeen välissä, 2 metriä tilanteesta. Sitte Nivahan tunnetaa siitä että oli pelin paino miten vaan niin tasottavia pitää antaa. Monta pitkä virhettä ja Rokilla 7 kentällä ja Kiekkppojilla kaks kertaa 6. Sitte se tasotus jäähy kolomosen loppuun jossa kiekollinen kaatu luistimen mentyä alta, vaan kaatu. Heino boksiin ja peli 3-4. En tiiä mitä kiekkoliitto on sanonu seuroille tuomaroinnin kommentoimisesta mutta joskus haluttas kuulla niien jotakin sanovan ku ei tämä muuten parane. Ei mitn Aholan ja Kontkaniemen kohtaust vaan vaikka Suikkasmaisesti etteikö täällä ole ketään muita?!

Kiekkopojat oli tiivis jengi ja vartioi omaa maalia todella tiukasti. Ykkönen vaarallinen ja Lehikoinen maalilla pelas kyllä hyvin. Kapteeni Lehikoisen peliä tuli seurattua tarkasti ja pelaa kyllä aivan perus hyvää vaan poikkari Kaarelaa naamaan ja jäi vielä hakkaamaan kun peli oli jo menny. Sitten joka vaiheessa se tuomareille huutaminen, vaikka olivat paskoja niin ei oo minun maun kapteeni. Ehkä se karvauspelinitkeminen sitten tuotti tämän viimesen yvn.

Pakko sanoa vaikka 0 pistettä, Roki pelas kauden parasta.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
On tämä kumma homma tai no, onko se kummaa Rokille. Kuskinpaikalla suurin osa pelistä, paikkoja oli vaan ei niin ei.
Joku aina sanoo ettei nää tuomarit ratko peliä mutta tänään se viimenen silaus meni siihen.

Tuomarit olivat ottelussa tasapuolisen surkeita, puolin ja toisin vihellettiin kummallisia jäähyjä heti ensi erän alusta alkaen. Jokipojat sai ottelusta kaksi 2 min jäähyä enemmän, osa tilanteista sellaisia, joista ei välttämättä olisi kuulunut jäähyä eli siinä mielessä RoKi sai kyllä tarpeeksi paikkoja tehdä maaleja.

RoKin ylivoima ei ollut tosin vielä sillä tasolla missä sen pitäisi olla, mutta joukkue oli kokonaisuutena hyvä ja varmaan kauden paras peli tai ainakin parhaimpia joukkeita mitä on tullut CMorelta katsottua.

Kenties maalivahdit ovat RoKin heikoin lenkki ja osin pakit. Hyökkäys on ihan Mestiksen kärkitasoa luistelu- ja pelivoimaltaan. Jos oma pää vaan alkaa pitämään kauden mittaan, niin ties mihin RoKi yltää playoffseissa. Jokipoikien palstalla totesinkin, että Jokipoikien valmentajana/joukkueena en haluaisi kohdata RoKia playoffsissa.

Joten ei ole mitään syytä Rovaniemellä pistää tappiosta päätä pensaaseen, Jokipojat oli tänään vain kurinalaisempi joukkue paremmalla maalivahdilla, mutta Maso Lehtonen on sen verran hyvä valmentaja ja vahvistukset joukkueessa hyviä, että RoKi nousee vielä kevyesti palyoffs viivan paremmalle puolelle ellei tule paljoa loukkaantumishuolia. Erittäin hyvä peli myös RoKilta.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Eteenpäin, huomenna helppo voitto tiedossa. Kajaanissa ei ole ruokapaikkaa eikä hotellia auki enää ni Ketterä vetää bussissa kaljaa.
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tuomarit olivat ottelussa tasapuolisen surkeita, puolin ja toisin vihellettiin kummallisia jäähyjä heti ensi erän alusta alkaen. Jokipojat sai ottelusta kaksi 2 min jäähyä enemmän, osa tilanteista sellaisia, joista ei välttämättä olisi kuulunut jäähyä eli siinä mielessä RoKi sai kyllä tarpeeksi paikkoja tehdä maaleja.

RoKin ylivoima ei ollut tosin vielä sillä tasolla missä sen pitäisi olla, mutta joukkue oli kokonaisuutena hyvä ja varmaan kauden paras peli tai ainakin parhaimpia joukkeita mitä on tullut CMorelta katsottua.

Kenties maalivahdit ovat RoKin heikoin lenkki ja osin pakit. Hyökkäys on ihan Mestiksen kärkitasoa luistelu- ja pelivoimaltaan. Jos oma pää vaan alkaa pitämään kauden mittaan, niin ties mihin RoKi yltää playoffseissa. Jokipoikien palstalla totesinkin, että Jokipoikien valmentajana/joukkueena en haluaisi kohdata RoKia playoffsissa.

Joten ei ole mitään syytä Rovaniemellä pistää tappiosta päätä pensaaseen, Jokipojat oli tänään vain kurinalaisempi joukkue paremmalla maalivahdilla, mutta Maso Lehtonen on sen verran hyvä valmentaja ja vahvistukset joukkueessa hyviä, että RoKi nousee vielä kevyesti palyoffs viivan paremmalle puolelle ellei tule paljoa loukkaantumishuolia. Erittäin hyvä peli myös RoKilta.
Varmaan sattuma oli suurempi selittävä tekijä kuin JOKP-ien kurinalaisuus. Saattoi JOKP olla kurinalaisempikin, mutta sattuma oleellisempaa. Näin se vain menee yksittäisissä otteluissa, vaikka sen mainitsemista yritetään välttää kuin " kissa kuumaa puuroa".
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllä oli paras ottelu tähän kauteen nuinniinku kiekkomatsina. Tuomarien sekoiluhan tuo aina lisälämpöä valmentajiin ja pelaajiin, mutta toivottavasti hekin nyt ei enää huononna otteita. Taaa yli tonni katsojia ja kyllä seisoo joukkueen tukena, suurinosa vielä kannusti loppukähinöidenki aikana.
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllä oli paras ottelu tähän kauteen nuinniinku kiekkomatsina. Tuomarien sekoiluhan tuo aina lisälämpöä valmentajiin ja pelaajiin, mutta toivottavasti hekin nyt ei enää huononna otteita. Taaa yli tonni katsojia ja kyllä seisoo joukkueen tukena, suurinosa vielä kannusti loppukähinöidenki aikana.
Peukut teidän kannattajille. En voi sietää sitä, että tölvitään omaa joukkuetta häviön jälkeen edes sillä verukkeella, että "oli takin napit auki" tai pelaajia ei muuten vain huvittanut, koska siitä ei ole koskaan kysymys. (poikkeuksena ehkä joskus tietyn ykkösketjun miehen komennus neloskenttään) Hienoa, että pystytte katsomaan tuloksen taakse ja ymmärrätte, että peliilinen suoritus on ihan muuta kuin se, kumpi voittaa tai lopputulos.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Sen verran se taisi Lehikoinen survoa poikkaria Kaarelan naamaan että on pois kokoonpanosta.

Ottelun pregame on menossa kylillä ja siitä saa ilmaisen bussikyydin hallille.

Tänään tarvitaan kaks vaihetta lisää jos halutaan takaisin viivan yläpuolellle.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ei se komiaa ollu vaan maistuu, varsinkin sen eilisen jälkeen. Vilholle muuan kalija pojat, Ketterällä oli tontit kyllä mutta Vilho kopsi kiinni ne tarvittavat. Camaa siniset, näitä me tarvitaan.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
On meillä inhottava ja taisteleva joukkue, siitä ei ole epäselvyyttä. Oikea paskiaisten karavaani.

Perjantailta paloi verkkokalvoille ainoastaan Kiekko-Poikien viimehetkien yv-maali, joka tehtiin -yllätys yllätys- samalla kaavalla, kuin mitä jo aiemmin kirjoitin. Melko synkäksi veti mielialan, kun sai sitä ihastella.

Lauantain peli oli suorastaan eufoorinen. Hyvää lätkää, taistelua, taklauksia, tunnetta, upeita yksilösuorituksia, kuuma tunnelma ja huikea draamankaari jonka kirsikkana meidän voitto. Varmasti lätkäilta, joka jäi lämmittämään monen paikallaolijan mieltä pidemmäksi aikaa.

Joukkue pelaa nyt todella lähellä sitä potentiaalia, joka sillä on. Vielä on parannettavaa mm. kakkosvitjan osalta ja olihan tuo viikonloppu yv:n osalta melkoista räpellystä vahvan jakson jälkeen. Vilholle muuten vielä kaikki kunnia lauantailta - oli ehdottomasti se voiton avain ja ukko itse oli kyllä yhtä hymyä peliä jälkeen ja miksipä ei olisi!

Tällä viikolla saadaan sitten ihka oikea arkipelikin, kun torstaina Kirnuun luistelee Peliitat. Oikeastaan kaikki kolme seuraavaa matsia ovat hengentärkeitä poffi-taistelua silmälläpitäen. Päävastustajat (Peliitat, SaPKo, TUTO) kotikaukalossa vastaan, joten tuosta triosta vähemmän kuin 5p. olisi helvetin suuri pettymys ja kolaus pleijarihaaveille.
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Toinen 10 pelin setti on takana josta taas pientä mietiskelyä. Gaussilla lähettiin taas liikenteeseen ja otettiin Ketterältä oikein kylvetys vieraissa. Huonommin ei olisi voinut alkaa, mutta siitä toivuttiin ja jonka jälkeen pelattiin käytännössä maalin pelejä loput yhdeksän kappaletta. Peliitoilta piste jossa oltiin tehottomia ja jatkoilla sitten pataan. Tämän jälkeen kotona Hermekseltä jakson ainoa kolmen pisteen voitto. Seuraavassa kauden enari yleisö Hokkia vastaa joka päätty karulla tavalla, viime minuuteilla pisteettömään tappioon. Siinä pelissä ei vielä saatu ja uskallettu pelata 60 minuuttia.
Tästä kolmen pelin vierasturneelle jossa Keupalta saatiin taas maalilla kuonoon. Vantaalla oltiin jo pitkällä karkumatkalla mutta niin siitäkin sitten jatkoille päädyttiin siellä voitto jatkoilla ja Espoosta voitto rankuilla. Pienen huilin jälkeen Iisalmi vieraissa josta piste ja rankuilla pataan. Ei haluttas enään kiekkopoikapeliä muistella mutta siitä kauden kovimmasta suorituksesta jäi luu kouraan mutta jos pomppi kiekkopojille se peli niin lauantaina Ketterää vastaan pomppi kyllä meille.

10 peliä 11 pistettä eli KA 1,1
TM 31 PM 36

Jakso oli todella kova, kohdattiin 7 kertaa TOP 6 jengi ja ekaa Ketterä peliä laskematta tapeltiin joka ilta pisteistä. Jos se deletoitaisiin niin TM 29 PM 28. Varsinkin päästettyjen osalta mennään sitä suuntaa että me pelataan voittavaa jääkiekkoa eli kehityssuunta noiden Vorssa ja Imatra "raiskauksien" jälkeen on ollut oikea. Peli on kehittynyt valtavasti ja mitä nyt on tässä Masoa ja muuta valmennusryhmää seurattu niin ei siellä maata ja olla tyytyväisiä. Mutta nyt alkaa ajanjakso jossa pitää tehdä tulosta eli pisteitä. Niinkuin Lokkinen kirjoitti, me kohdataan päävastustajia illasta toiseen. Kehittyä pitää kokoajan koska kehittyy muutkin, Tuto saa uuden alun, Koovee parantaa, Sapko on nostanut, Peliitat on vähän samanlainen veemäinen jengi ku mekin. Hermeksellä on nyt ollu vähän vaikeaa kun puuttuu ukkoja mutta ne tulee sieltä. Yhtään ohi iltaa tai edes 90% iltaa ei kestä tulla jos haluaa tapella pisteistä.
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Rovaniemi leviämisvaiheeseen ja 20 hengen kokoontumisrajotukset. Pelit jatkuu ja passilla pääsee halliin. Varmaan jonkinlainen vaikutus tulee yleisömääriin koronan pelossa. Toivottavasti joukkue säästyy sairasteluilta ja pääsee pelaamaan ottelunsa.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Harmi todella, jos tuo passi yleisömäärissä näkyy. Kaiken järjen mukaanhan se tekee tapahtumasta vain turvallisemman, eikä tuon vilauttaminen ovella ole homma eikä mikään.

Olisi hienoa osoittaa mallia tässäkin asiassa, ja päästä samoihin tonnin lukemiin jatkossakin. Kyllähän Hurja-Hannes pitää todistaa paikanpäällä!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Niin en tiiä siitä passista pelkästään mutta kaikki tämä vouhotus yhteensä; Omikron, media ja siihen passin käyttö niin kyllä se laittaa ihmisiä miettimään onko se kiekkopelin näkeminen arvokasta. Eilen tuli katottua Sapko-Jokipo jossa alta 400 katsojaa. Pohjosessa on kolomos divarissa tuollaisia lukuja, on niin säälittävä määrä ettei uskois. Savonlinna on kuitenkin vahva kiekkokaupunki. Sitten ihmetellään että jo ennestään köyhät mestisseurat ei liho. Jotainhan tälle suomen korkeimmalle ja liiton korkeimmalle on tehtävä, nämähän kuolee käsiin nämä sarjat ja seurat.

On harmi että tätä sarjapuhistusta alotetaan tekemään nyt tämän kurimuksen aikaan, se ois pitänyt jo tehä ennen sitä tai sitten "uuden normaalin" aikana.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Näytään olevan suorastaan suursuosikki Peliittoja vastaan, mikäli on esim. Lapin Kansaa ja Veikkausta uskominen.

Jännä nähdä miten joukkue tämän tilanteen käsittelee. Tässä on painettu nöyrästi ja fiksusti duunia joukkueena kovia ennakkosuosikkeja vastaan viime kierrokset, mutta sama asenne tulisi löytää näitä päävastustajia vastaan. Uskon, että tänään nähdään osoitus joukkueen luonteen lujuudesta ja hoidetaan homma tyylikkäästi himaan parin kolmen maalin marginaalilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös