RoKi Hockey 2021–2022 – Maso Lehtosesta napapiirin sankari?

  • 172 979
  • 660

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Oli hyvä kiekkopeli. Riistoa, raastoa, vähä lämpöä mutta se tärkein jäi valakoseen linija-autoon. Ei siinä, komia bussi heillä.

Tapahtumiin nähden joku voisi sanoa että väärinpäin mutta maalintekopelihän tämä edelleen on. Tämä peli hävittiin Tamin klassisilla jutuilla: Taponen voitti Vilhon, ei Vilho huono ollut mutta Taponen parempi. Erikoistilanteet, AV oli parempi ku aikasemmin mutta kaks annettiin yveellä josta toisen Muratov lapioi omiin.
Kokenut Lehtonen teki kovalla rosentilla maalit, me ei tehty vaikka niitä paikkoja oli.

Nyt sitä apinalaumaa alkaa näkyä ja onhan ilme todella erilainen kun avausviikonloppuna. Vaikka keskittyminen ei ollut täysin aina pelissä omalta osin ku mukulat matkassa mutta oltiin kiekolla enemmän, luotiin paikkoja, voitettiin kaksinkamppailuja, oltiin rohkeita, ei pelätty virheitä ja uppos minuun. Väitän että jos ilme säilyy niin hankala on meän luola joka jengille ja pisteitäkin tulee. Se on virhealtista ja Espoo oli fiksu kakkoserässä kun me rohkeiltiin mutta tuotto on kohillaan ja palkintokin tulee kunhan tämä säilyy.

1088 yleisöä, myös Espåålaisten liput ja sakki. Hieno peli ja tapahtuma.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Maso tiesi kertoa jo kauden alla, että virheitä tullaan näkemään omissa ja ne pitää hyväksyä oppirahoina. No nyt täytynee vain luottaa tähän prosessiin. Tottahan on, että pelin sisällä on paljon hyviä asioita. Se, milloin ne alkaa kantaa pidemmälle, jääkin sitten joukkueen harteille. Tätä peliä pelataan kuitenkin voittaakseen ja kauhean pitkälle syksyyn / talveen ei niitä oppirahojakaan voida maksaa ja antaa etumatkaa muille. Etenkin kun tiedetään sarjan raakuus häntäpään osalta.

Ottelutapahtumasta täytyy sanoa, että tunnelma oli Kirnussa jälleen ihan loistava! Ihmiset viihtyy ja kannustaa hienosti omiaan. Propsit myös K-Espoon kannattajille, jotka olivat saapuneet paikalle kannustamaan omiaan! Illan yleisömäärä oli jo kohta nyky-Liigan tasoa (1088), ja kun otetaan huomioon että samaan aikaan pelattiin Keskuskentällä RoPS:n nousuhaaveista alle 500 katsojan edessä, niin se kyllä alleviivaa onnistumista. Ei nimittäin ole ihan jokapäiväistä tässä kylässä tuollainen erotus, tai ylipäänsä se että Kirnussa on enempi väkeä.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tänään on sitten uusi mahdollisuus. Koovee saapuu eilisen Hokki pelin jälkeen jatkoaikatappio niskassa.

Eiliseen peliin pitää edelleen parantaa maalinedustoilla pelaamista, sieltä ne maalit tulee. Rohkeammin saisi pakit toimittaa sinne ruuhkiin kiekkoa. Eilenki oli paikkoja vaan vastuuta siirrellään ja hyökkääjät laukoo huonoista kulmista. Jos liike ja yleisilme on eilisen kaltainen on iso mahdollisuus ottaa tästä pisteet.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Koovee oli kyllä Kajaanissa erikoinen vastus. Ottelun alun Koovee pelasi heikosti. Loppua kohden paransivat, Liuksiala ja Nyman pelimiehiä. Muuten Koovee vaikutti hyvin fyysiseltä joukkueelta. Sama käsitys Rokin porukasta. Taklauksia ja rytinää voi olla luvassa. Esim puolustaja Walli iso mörkö ja eilen jo täällä Kajaanissa meinasi lämmetä. Mielenkiinnolla seuraan illan peliä rovaniemelläkin, eiköhän Koovee lähde tyhjin taskuin kotimatkalle :)
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Se oli eilen tyrkyllä koko kasa pisteitä, kun kolmos erän alkuun pistettiin peli tasoihin ja omat pojat neloskentästä sitten värkkäs johtomaalin.

Sitten tuli vähä kummajainen jäähy, ainakin cmoren lähetyksen perusteella ja Heino sitä rajusti kyllä protestoi. Alotusvoitto ja Pynnönen viskas kiekon Santasportille asti josta 53 av ja siitä taas Koovee tasoihin. Oli siinä vielä paikat tehä voittomaali, myös Kooveella. Läpiajossa Koovee pelaajaa rikottiin mutta tuomari ei saanu pilliä suuhun ja tästä kimpaantuneena Veikkola viskasi mailan pätkän kentälle josta sai kympin. En tiiä miten tuo mailanheittosääntö menee mutta joskus niistä jaettu 5+20. Toki tämä kymppi oli ehkä tasapuolisin koska tilanteesta ois kuulunu jäähy tai jopa rankkari Kooveelle.

Jatkoilla Tiihonen huuatti yleisöä ylivoimalla kun pilli oli taas tuomareille löytyny. Oli kyllä kehno esitys tuomareilta, kolmannessa erässä ei vihelletty mitään rikkeitä tuon 53 avn jälkeen.
Molemmat valkut otti kyllä haastiksessä tämän ihmeen tyynesti. Viitakoski sanoi pisteenkin olevan voitettu, ja tosihan se oli että Roki vei kiekollista peliä mutta taas erikoistilanteet söi sen 3 pistettä eikä Tommillakaan ollut aivan tähtipäivä. Eka Kooveen yv-maali menee hieman Tommin piikkiin.

Ihan niin raikas peli ei ollut Rokillakaan kuin Espååta vastaan. Varmaan se Espoo pelin hirmuinen työmäärä näkyi eilen mutta Kooveella vielä enemmän. Raju ykköskenttä on Kooveella ja nuorimies Nyman on kyllä pelimies.

Kyllähän tästä olisi pitänyt se 3 pistettä raapia vaikka mikä oli. Melko vaisu Koovee ja meillä oli iso määrä paikkoja ratkoa peli. Pikkusen me ollaan hiiriä noissa maalinedustoilla. Tiihonen ja Kivinen näyttää kyllä siinä mallia, mutta muita siellä kyllä työnnetään syrjään. Tärkeät onnistumiset eilen tulosyksiköiden miehille ja omat pojatki teki komean maalin. Seuraava matsi perjantaina kotona Vantaata vastaan ja lauantaina Keupa. Viikko on aikaa reenata, nuo erikoistilanteet sitä kyllä vaatii. Jospa se ulkoministeriö saisi työluvat tehtyä Dolgopyatoville ni lisää mahollista tulivoimaa.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Perjantain järkyttävät ykslövirheet jäivät pois lauantaille. Läpiajoja ei enää tullut, mutta valitettavasti Ronkainen häviai maalivahtien taiston.
Pelissä ja ilmeessä on paljon hyvää, mutta myös kysymyamerkkejä.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Peukutetaan nyt vielä kertaalleen tätä Viikkokatsaus -konseptia. Oleellista infoa meille kannattajille hyvin toteutettuna.

Harmi, että Dolgopyatovin tilanne ei tunnu etenevän. Hauska myös huomata, että omat odotukset kasvavat ko. jamppaa kohtaan, mitä pidemmälle prosessi venyy vaikkei siihen ole mitään järkiperusteita.

Maalivahtitilanne on myös mielenkiintoinen. Heikkinen on melkoinen maalivahtien työhevonen, joka suorittaa kyllä illasta toiseen varsin tasaisesti, heitettiin ukko askiin sitten vaikka neljältä aamuyöllä.

Viikonloppuna tosiaan toinen kotitupla edessä, jonka jälkeen näkyykin olevan pari vierasreissua edessä. Täytyy käydä molemmat pelit taas kuluttamassa, niin ehkä vieroitusoireet ei iske liian kovaa vierasturneen aikana.

Odotuksissa ensimmäiset täydet 3p kotikirnusta. KeuPa sen verran kuuma, että pistekin siitä on eteenpäin.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tuo viikkokatsaus on ihan mielenkiintoinen setti, hyvä homma ja tulee katottua vaikka en rokin kannattaja olekaan :) On teillä hienot puitteet areenalla ja vieläpä lippujen hinnat sekä kausikortit edulliset.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tänään oisi kotikakkosen ensimmäinen peli kun Vantaajoen lohi saapuu kirnulle. Viikon lepo takana joten luulisi energiaa ja valmiutta olevan kun keisari Niva kiekon jäähän pudottaa. Kokoonpanossa ei juuri muutoksia, Gabin on telakalla, Välitalo palaa kokoonpanoon ja Vilho Veskari aloittaa maalissa. Muratov näyttää ottaneen paikan ykkösen laidassa nyt lopullisesti. Minusta ihan ok ratkaisu kun Kivinen raastaa ja osaa pitää kiekkoa, niin kakosketjukin on vähän kiekollisempi. Harmittaa tuo Gabinin poissaolo koska yskien on lähtenyt ranskattaren peli muutoinkin käyntiin. On niitä mielialapelaajia jotka vaatii hieman peliä ja onnistumisia jotta paras saadaan ulos.

Hirmuiselta näyttää tuo Vantaan kokoonpano vaikka on melko rykien lähtenyt Vantaajoen voimalaitos pyörimään. KettuNikkekin kaartelee ykkösparissa siellä, tosin vissiin pelasi jonku pelin jo viime kaudella mutta eikös se aiemmin ollut Espoon suomisarjamatkalla mukana?! Saapa nähä mikä on Vantaan vire, veikkaan että melkolailla kaikki taulussa tulee hamuamaan ekaa voittoa tälle kautta.

On vähä sekaiset tunteet tästä pelistä, kumpikaan tuskin saa oikein ennakkosuosikin nahkaa minun silmissä. Veikkaan maalirikasta maalintekokisaa ja jatkoilla voittaja.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Hui suotana ku säikähin. 0-2 Vantaalle. Niin tais säikähtää Rokikin. En ole kuuna päivänä nähnyt yhtä huonoa Vantaata. No onneksi tässä eka erässä oli Piipponen ja teki paikoista, eikä seiso pujottelukeppinä pelkästään. Saa nähdä jatkuuko samaan malliin :))
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ihan sama tälle pelille, mutta ei me menestytä tässä sarjassa jo erikoistilanteet on näin sysipaskaa. Viisviis ollaan kuskin paikalla mutta sitten avlla kolisee aina ja yyveellä ei saaha laukaustakaan vaikka 53YV.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ylivoima 11
Alivoima 65
Maalivahit 84

Näillä spekseillä ei tässä tasaisessa sarjassa pärjätä. On todella raikas Roki, luo järjettömästi paikkoja, tänäänkin eka erän OIS pitäny olla 4-1 vaan ei. Turhauttaa, ristus.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hui suotana ku säikähin. 0-2 Vantaalle. Niin tais säikähtää Rokikin. En ole kuuna päivänä nähnyt yhtä huonoa Vantaata. No onneksi tässä eka erässä oli Piipponen ja teki paikoista, eikä seiso pujottelukeppinä pelkästään. Saa nähdä jatkuuko samaan malliin :))

Tämän Vantaan kommentin kyllä pystyy allekirjoittamaan, mutta vaikka oli vaisu niin kiekko löysi kyllä maaliin.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Eilen oli ennen peliä positiivinen mieli, joka kääntyi negatiiviseksi pelin jälkeen. Ansaitaanko tänään mitää Keupaa vastaan vaikka 3-2 johto. En usko ennen ku näen.
Vantaan ollu näin Rollolaisena mun symppisjoukkue pitkään kun olen asunut Tikkurilan hallin vieressä, ja edelleen kehä-3 sisäpuolella asun, eli Vantaan ja Espoo peleissä sit hallille, kun Roki tulee vieraaksi kairaamaan pisteitä :)
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
On jääkiekko kummallinen peli, tänään isossa kuvassa osat oli ihan toisinpäin eiliseen verrattuna ja me saatiin pisteet. Uskon silti ansaintalogiikkaan jos me jaksetaan eilisen kaltaisella pelillä pelata niin kyllä me sillä pärjätään. Tämän päivän esityksellä me ei pisteitä tulla pitkässä rallissa monesti saamaan. Tommi oli tänään tasollaan, onse kova.

Toki vastus oli kovempi tänään kuin Koovee, Vantaa ja jopa Espooki.

Kyllä osa meän pakeista on voimattomia kamppailemaan ja riistämään kiekko. Yhen isännän minä hommaisin tuohon kakkospariin. Pynnönen tasapainottaa kanukin kurvailuja, kakosparissa molemmat ovat pieniä ja kiekollisia. Kolomonen pyörii näemmä rotaatiolla Lisovin, Välitalon, Kantolan ja YliSuutalan kesken.

Canade ja Muratov on ollut vahvistavia ulkkareita. Muratov varsinkin on syttynyt pelaamaan Tiihosen ja Huttusen kanssa. Canadella on hieman apinaa selässä ja se näkyy välillä tökkimisinä ja huonoina kiekollisina ratkaisuna.

Gabinin paluuta odotan, Heino on kyllä pelannut ihan ok Kivisen kanssa mutta sentteri siitä vähä uupuu. Jos Dolgo tulee ja Gabin tervehtyy niin uskon että Heino ja Karuvaara tippuu askeleen alas. Maalinteko on nyt hiukan liikaa ykösen niskassa, tarvii tukea kakkoselta ja kolmoseltakin.

Ens viikolla tuplavieras, toivottavasti saatas kaikki pelaamaan ja pikku hiljaa siihen 1,5 tahtiin pitää nousta.
 
Viimeksi muokattu:

Snedo

Jäsen
Mikäli Dolgo osoittautuu pelimieheksi ja Gabin palautuu viime vuotiseen kuntoon niin on meillä sitten kaksi hyvää tuloskenttää kasassa.
Erikoistilanteet kuntoon niin pelataan keväällä pudotuspeleissä. Paikkoja luodaan tasaviisikoin pirusti, mutta tehottomasti.

PS. Oliko @jmexel huhuilema pakki koodinimellä King Kong pelkkä tornari vai perustuiko johonkin oikeasti tietoon? Meinaan ettei ole ollut sanallakaan mainintaa missään seuran tiedotteessa
 
Viimeksi muokattu:

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
On tämä kaksijakoista touhua, mutta tää on Metukkaa parhaimmillaan.

5v5 -pelissä ollaan useimmiten kuskin paikalla ja luodaan vaaraa. Samaan aikaan tulee aivan kammottavia hasseja ja pääosin niiden johdosta jäähyjä. Kaksi aika h*lvetin isoa jos-ennustetta:

1.) Jos prosessi etenee suunnitelman mukaan ja nämä virheet hioutuu pois, ollaan aika hyvillä kantimilla.

2.) Jos Dolgopyatov ja tämä pakki(?) ovat vahvistuksina samaa luokkaa kuin Muratov / Canade, niin ollaan jo siellä TOP6-taistelussa.

Nyt sitten pari viikkoa tienpäällä, tekee ihan hyvää omallekin terveydelle, kun saa kotisohvalta jännittää. Josko siinä olisi vähemmän latausta.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Mikäli Dolgo osoittautuu pelimieheksi ja Gabin palautuu viime vuotiseen kuntoon niin on meillä sitten kaksi hyvää tuloskenttää kasassa.
Erikoistilanteet kuntoon niin pelataan keväällä pudotuspeleissä. Paikkoja luodaan tasaviisikoin pirusti, mutta tehottomasti.

PS. Oliko @jmexel huhuilema pakki koodinimellä King Kong pelkkä tornari vai perustuiko johonkin oikeasti tietoon? Meinaan ettei ole ollut sanallakaan mainintaa missään seuran tiedotteessa

Kyllä sitä areenan kujilla vahvasti huhuttiin, saa nyt nähä ku näyttää nuo viisumit olevan melko työn takana.
 

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Kyllä sitä areenan kujilla vahvasti huhuttiin, saa nyt nähä ku näyttää nuo viisumit olevan melko työn takana.
Siellähän sitä huhuillaan isoimmistakin, mm hallin isännöintiin liittyvistä faktoista. Dolgolle viisumia ootellaan mutta tällä Kongilla ymmärtääkseni siihen vaadittava passikin on vielä hakusessa eli otetaan ihan gool, liekö ees koko peikkoa olemassa ;) Paskiaiset yllättää niin kuin menneelä kierroksella, c'mon siniset, puita !
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
RoKi 5 2 1 2 19 19 1 8 1,600
TUTO 5 1 1 3 14 18 0 4 0,800

Vitosen puntari tähän iltaan. Urheilu on siitä helekutin hienoa, ettei historialla ole mitään merkitystä kun tänäänkin kiekko lötjähtää jäähän.

Gabin palaa kakkosen keskelle ja ohan sitä jo odotettukin. Täten minusta varsin mallikkaasti pelannut Sikorski siirtyy nelosen laitaan. Pakeista Lisov ja Kantola on loukissa. Joten kolmos parissa Väkitalo- Yli-Suutala. Hanska on 13 hyökkääjä ja
Vilho maalissa.

En ole yhtään TuTon matsia nähnyt joten mukava on tänään päästä vahtaamaan ehkä itelle sitä toiseksi mieluisinta seuraa Metukasa.

Tärkeitä pojoja on jaossa, tästä täys satsi mukaan niin jo on kevyt lähteä huomena vorssaan.

Samassa uutisoitiin Dolgon saapuminen Rolloon, lienee joku koronaprotokolla päällä ku vasta maanantaina remmissä. Hyvä että saatiin, jännä nähä misä kunnossa venakko on, tieten tämän viisuminvenausajan vetäny votkaa Moskovassa.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Tiihonen ottanut joukkueen reppuselkään ja Vilho nostaa pinnansa 91-92 kunhan saa pelejä ja jäällä on edes joku puolustaja.
Hyvä tästä tulee.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
3 Pistettä Turusta, maistuu erittäin hyvältä. Hyvä jatkaa huomiselle Forssaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös