RoKi Hockey 2021–2022 – Maso Lehtosesta napapiirin sankari?

  • 173 385
  • 660

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Karuvaaran Eppu sieltä sentteriosastolle tuli. Kokoa näyttää häneltäkin löytyvän kun mitat uutisen mukaan on 189/98.

Ja tulevalle viikolle vielä lisää sopimusuutisia tulossa.

 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kiva lisä ja kaivattua syvyyttä sentteriosastolle Karuvaaran muodossa. Uskon kaverissa olevaan potentiaaliin, ei U20-mestarin kapteenistoon vahingossa valita, raamit ovat ainakin kunnossa ja tekee ilmeisesti hyvin töitä molempiin suuntiin. Sopii siis karavaaniin oikeinkin hyvin. Mutta. Sitä kaivattua kärkeä tuo vielä huutaa. Ykköskorin sentteri ja pakki vielä rosteriin, niin tämähän alkaa näyttää jopa lupaavalta.

Mikäli nämä hallin kusilaareilta kaikuneet huhut eräästä pätevästä ranusta pitävät kutinsa, niin siinähän täyttyisi jo ne sentterin saappaat.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Nuorempi Ville?

Karuvaara kyllä sopii tähän Rovaniemi Blue Jackets sapluunaan ja arvelen että paikan kolomosen keskellä. Ykköskorin uskon olevan valmis eli Kivinen-Huttunen-Tiihonen.

Kakoseen varmaan tullaan istuttamaan patonkia Muratovin kanssa mutta kuka lie se kolmas. Siihenki kuulin ulkotaustaista huhua. Saapa nähä. Ilmeisesti on tiukassa saaha kotimaista tulosukkoa Mestikseen. Kovasti Mestisjoukkueet tuntuu nuorentuvan muuallaki vuosi vuodelta.
 

Snedo

Jäsen
Villehän sieltä tuli, maistuu!
Lisäksi sopimukset Ulkuniemelle sekä uutena nuori venäläinen Nikita Dolgopyatov.
Hyökkäys valmis, enään haetaan yhtä puolustajaa.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
No niin!

Sieltähän se kärkisentteri saatiin, maistuu maistuu!

Dolgopyatov omissa papereissa puhdas arpa, mutta laadukkaan kiekkokoulunhan tuo on läpi käynyt. Ulkuniemen lappu ei sinänsä yllätä - nyt sitten täytyy ottaa se steppi jolla lyö itsensä läpi Mestikseen.

Pakkia vielä haetaan, kuten tiedettiinkin. Hyvin jännä nähdä millainen kaveri saadaan alakertaan, ei noita ykköskorin pakkeja joka oksalla kasva, etenkään tähän vuodenaikaan.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Minä laittaisin näin:

Kivinen-Huttunen-Tiihonen
Dolgopyatov-Ville-Muratov
Heino-Karuvaara-Smedberg
Järvelä-Kaarela-Hanska
Nurminen-Sikorski-Ulkuniemi

Pynnönen-XXX
Sihvonen-Kantola
Kenttämaa-Välitalo
Lisov-Ylisuutala

Tommi
Elias


Siihen se pikkuhiljaa muotoutuu. Kakonen tulee olemaan viihdeketju, Gabin räiskyy ja eiköhö itäveri lähe näihin mukaan jos lötö ei löyvä pönttöön. Voi odottaa mitä vaan. Jos idänpojat lunastaa paikan kakoskorissa ni ihan kelpo nivaska meillä on hyökkäykseen. Pakisto on ohut ja toivottavasti se kärkikiekollinen 25 min per peli löydetään. Vähä jo jänskättää.
 

Snedo

Jäsen
Tässä lyhyt highlight pätkä venäläisen otteista. Tuon perusteella omaa hyvän laukauksen ja ei ne kädetkään puiset ole. Uskoisin, että on vahvistus.
Slaavit ja Ville ehdottomasti istutettava samaan kenttään, voi olla pirun viihdyttävä trio mikäli klikkaavat yhteen.

Jesper Kokkila voisi olla kenties puuttuva palanen pakistoon?
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Pakkia haetaan ja hyvä niin. Huomenna on sitten vika harkkamatsi ennen sarjan alkua. Viimeisimmissä peleissä se identiteetti on ruennut hiljalleen näkymään ja on odotetun kaltainen. Jonkinlaista suuntaa varmasti antaa myös huominen Hokki peli. Veikkaan 3-2 Rokille.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Odotuksissa olisi luonnollisesti ehjin esitys tähän asti, ja kyllähän voitto Mestis-joukkueestakin kelpaisi harjoituskauden päätteeksi uskoa vahvistamaan.

Gabin ilmeisesti mukana jo tänään, mielenkiintoista nähdä ketä saa laidoilleen. Veikkaan Muratovia ja Heinoa.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Noh. Osaa vastata. Peli pyöri koko ajan Hokin päädyssä. Kun Hokki kävi Rokin päädyssä kiekko oli maalissa. Samoilla tehoilla Rokin olis pitäny johtaa 7-2, mutta apina roikkuu nyt monella pelaajalla selässä, varsinki ykköskentällä
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Toisen erän alkupuolella ite aloin nähä, tosin sitä Hokin kolmattakaan en nähny mutta oli siinä meilläkin paikat, vaan ku ei. Ehkä se kakkonen oli hieman enemmän Hokin, melko kaksi jakoinen mutta enemmän Hokin. Murakka kavensi ja löi kolomannesa vielä toisen vaan ei saatu tasotusta.

Hermes ja Hokki peli on kyllä antanut uskoa, hyvin liikutaan, kiekon kanssa ja ilman. Paikkoja luodaan mutta tulos kiertää. Toki tämä on nähty Rokissa ennenkin, kausi alkaa kohta ja eiköhän ekan kympin sarjasta voi vetää jo johtopäätöksiä.

Muratoville tärkeät onnistumiset ja alko löytyä veiviä jo vähä liikaakin. Yköstä tarvitaan maalitalkoissa ja kyllä se kolomonen saa myös niitä tehä.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Hyvä. Pikkuisen uumoilin, että veskaria tarvittais, kun kaverilla uppoaa helpommin meille kuin meillä kaverille. Yritetään nyt tukkia maali myös, sillä ketsuppipullo aukeaa viikonloppuna :)
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kovasti päivän Lapin Kansassa toimittaja pelottelee putoamispeikolla, johon puolestaan Maso ei (tietenkään) usko.

Äärimmäisen mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan tämä karavaani nyt sitten lähtee. Huomenna se alkaa jo selviämään, ja lauantaina pääseekin Lappi Areenan lehtereille todistamaan kotiavausta.

Kenelläkään muuten tietoa Dolgopyatovista? Joko mies on Rovaniemellä, ja miltä meno on näyttänyt treeneissä, jos on tänne asti ehtinyt?
 

always right

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ja alasarjojen palkattomat raatajat
Joukkue hak
Korpela sai tällin mutta aloittanu jo reenaamisen. Huhujen ja eliten mukaan joukkueeseen on vanha tuttu mv Heikkisen Vilho kiinnitetty eli nou hätä, vissiin. Venäjältä pukkaa äijää hyökkääjästä puolustajaan, viisumeissa jommalla kummalla ongelmia, jäähään kuulolle.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Korpela sai tällin mutta aloittanu jo reenaamisen. Huhujen ja eliten mukaan joukkueeseen on vanha tuttu mv Heikkisen Vilho kiinnitetty eli nou hätä, vissiin. Venäjältä pukkaa äijää hyökkääjästä puolustajaan, viisumeissa jommalla kummalla ongelmia, jäähään kuulolle.

Joo Vilho tuli ja on minusta juuri sopiva pari Tommille. Itämaanpojat on kuulema alakurtissa jumissa viisumien takia, liekkö Kiuru laittanu työluvat tiukalle. Ei haittaisi jos pääsisivät maahan sieltä.

Tänään se sitten alkaa, seurahistorian merkittävin kausi. Epäonnistuminen ei ole vaihtoehto, monet ovat veikanneet häntään meitä mutta uskon että siltä vältytään ja yllätetään koko arvoraati. Uskon Mason arvioon tästä paskiaslaumasta, minusta son paras mies arvioimaan jengin iskukykyä. Hermes ja Hokki pelin osittain nähneenä en laittaisi päätä pensaaseen. Tuolla työmäärällä ja pelillä tulos tulee, en epäile hetkeäkään. Uskon siniseen vuoteen.

Raju on panos ja kylymäävä kausi kaikille oman seuran kannattajille. Nyt on panosta.

Kauden eka peli Hokkia vastaan on aina sellaista räpimistä että laitan kympin Hokille. Tsemppiä Roki!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Yhen yön ihmeeseen en usko,varsinkin ku IPK pelasi varsin vahvan pelin eilen Jokipoa vastaan. IPK on varmaan ollu viime kausina hankalin porukka kaikista joukkueista meille. Kuitenkin se tahto pelata on löydyttävä. Vaikka Hokki pelasi eilen hyvän pelin niin oltiinhan me aivan bussissa ensimmäistä ja viimeistä minuuttia lukuunottamatta.
 

Lokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Olipahan melkoinen kiekkoilta Rovaniemellä!

Tunnelma Kirnussa oli mahtava ja tuntui, että ihmiset oli aidosti odottaneet jo tällaisia sirkushuveja joita tulikin koko rahan edestä.

Pelillisesti ollaan edelleen kusessa oman pään lähtöjen kanssa ja 16 jäähyä kahteen ensimmäiseen matsiin kielii / on pääosin seurasta myös tästä. IPK:ta vastaan mentiin napsun verran oikeaan suuntaan vrt. Hokki, mutta paljon on vielä töitä tehtävänä. Saa nähdä, nähdäänkö seuraavassa kotiottelussa jo itänaapurin vahvistus / vahvistukset kehissä, ja mikä on heidän tarjoama lisäarvo tuohon rosteriin.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Joo o. 1,5 pistettä odotin tästä viikonlopusta, lähinnä ns päävastustaja Hokista mutta Hokki oli todella tiivis ja vahva vs me oltiin vähän heikoilla.

IPK peli näytti synkältä viimeseen kahteen minuuttiin asti ja hieman ehkä saatiin onnellakin tasoihin.

Nämä kaksi peliä oli heikompia kuin Hermeksen cup peli tai viimesin Hokki peli. Jännitys vai mikä söi sen kiekollisen pelin. Varsinkin omassa päässä hurjamäärä virheitä jotka johtivat maalipaikkaan vastustajalle tai sitte rikottiin ja putkaan.
Sentteri ja pakkiosasto on vieläkin ohuella. Huttunen ja Gabin ei ole puhtaita, luovia senttereitä. Ykkösketju nousi eilen tasolleen Tiihosen näyttäessä esimerkkiä. Muratovin ja Gabinin yhteispeli vielä loistaa poissaolollaan, molemmat kuskaa ja kikkaa. Toki kakkonen on elänyt omaa elämää koko kesän ja syksyn joten kauhean valmista ei voinut odottaa. Siihen tarvittaisiin nyt se toinen itämaanpoika äkkiä soluttautumaan. Tai sitten Karuvaara hyppää siihen keskelle jolloin Gabin ja Muratov pelaa laidassa.

Pakiston pojat opettelee tätä pelimallia vielä ja virheitä tulee noin rohkealla pelaamisella mutta saa tullakki. Pelin malli vaatii sitä rohkeaa kiekollista pelaamista, nyt se sitte nähään kehittyykö pojat siihen.

Avausviikonlopun paras oli Tommi, monia huipputorjuntoja. Pytlikin yläpelteille ja rankuille ei oikein mitään voinut. Kajaanissa oli ehkä yks otettavissa mutta otti monta muuta niin plussalle jäi. Kajaanissa viisikon apu ei ollut oikealla tasolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös