RoKi 2013–2014

  • 274 530
  • 580

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
No en kyllä usko liigatason pelaajien tuloon. En varsinkaan näistä tyhjennysmyyntiseuroista kuten KalPa, koska rahaahan nimenomaan ovat vailla. Toivon kyllä vahvistuksia kovasti, mutta semmoinenkin skenaario on mahdollinen, että jos ketään riittävän hyvää ei ole markkinoilla, niin mennään sitten ennemmin näillä kuin tuhlataan rahaa. Mutta ans kattoo.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Sitä en tiedä pitääkö tämä tarina paikkansa, mutta muutama vuosi sitten kuulin että Vesse olisi joskus käyny Ässissä try-outilla. Kuulemma asenteen takia jäi sopimus saamatta. Eli korvien välissä se vika on ollu.

Ihmeellistä seurata tätä täysin naurettavaa vertailuleikkiä Juntin ja Inkeröisen välillä. Ei näitä herroja voi verrata toisiinsa. Molemmat ovat pelimiehiä, mutta eri sarjatasoilla. Vielä kummallisempaa on joidenkin kirjoittajien paskanjauhanta miehen asenteesta ilman minkäänlaista totuuspohjaa. Vesa oli aikoinaan miesten peleihin tullessaan laiska raakile, mutta viimeistään Jojen kauden aikana tähän tuli muutos, joka on sen jälkeen näkynyt pisteissä ja ylipäätään miehen otteissa kentällä oli sitten tasona suomisarja tai mestis. Luistelu voi olla heikkous ja este liigaan pääsylle, mutta kädet, pelisilmä ja jopa fyysisyys ovat vähintään Mestistasoa. Syitä hänen Rovaniemelle jäämiseen on varmasti monia, mutta Mestiksen pelaaminen ainoastaan Rovaniemellä on todennäköisesti ollut ihan puhtaasti taloudellinen valinta, koska muualta mahdollisesti saatavilla muutamalla sadalla eurolla tai tonnillakin mestispeleistä perheellinen pelaaja ei tee muuta kuin pyyhi pers...

Tuosta Ässien try-out keikasta liikkuu varmasti tarinoita, mutta asenteesta se ei ole voinut jäädä kiinni, jos sopimusta on tarjottu kuten yksi tarina kertoo. Keikka Hokissa ei avannut ovia ja silloin Inkeröinen varmasti lähti mieluummin nostamaan kasvattajaseuraansa Mestikseen siinä onnistuen, sillä kyseessä oli nimenomaan nousukausi 08-09.

Tähän sarjaan kuitenkin aivan huikea pelaaja, johtaakin muuten sarjan pistepörssiä jos katsotaan pisteet per peli (1,96). Mestiksessäkin varmasti pärjäisi mutta eri asia haluaako lähteä enään kokeilemaan, ellei RoKi nouse.

Kuten sanoin niin eiköhän tähän mennessä koetun perusteella ole selvää, että Inkeröinen pelaa Mestistä ainoastaan Rovaniemellä. Vesa on tämän seuran ikoneita ja saamme olla iloisia, että mies on pysynyt täällä, vaikka ylempänä voisikin pelata.

Muuten on ollut hienoa nähdä, miten paljon keskustelua mahdolliset hankinnat ovat saaneet aikaan. Täytyy toivoa että niitä tehtäisiin ainakin yhden pakin ja maalivahdin verran, mutta eniten itse odotan tänä vuonna ensimmäistä kertaa pelattavia pudotuspelejä. Ne ovat kaikkea muuta kuin läpihuutojuttu myös RoKille.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Muuten on ollut hienoa nähdä, miten paljon keskustelua mahdolliset hankinnat ovat saaneet aikaan. Täytyy toivoa että niitä tehtäisiin ainakin yhden pakin ja maalivahdin verran, mutta eniten itse odotan tänä vuonna ensimmäistä kertaa pelattavia pudotuspelejä. Ne ovat kaikkea muuta kuin läpihuutojuttu myös RoKille.

Eikö olekin saatu mukavat porinat aikaiseksi hankinnoista. Sinä nyt olet vähän laiskotellut koko kauden, mutta jospa sinä vielä virkistyt. Toivottavasti kohta saadaan joku hankinta aikaiseksi. Päästään sitten oikein kunnolla laittamaan hankinta arvosteltavaksi.

Pudotuspelit eivät tosiaankaan ole helppoja milleen joukkueelle. Uskon, että saadaan joku yllätys ja neljä runkosarjan parasta eivät etenekään jatkopeleihin. Jos nyt ajatallaan, että RoKi, S-Kiekko, KOOVEE ja Ketterä saavat kotiedun, niin joukosta Pyry, Tuuski, Hermes, JHT, FSP, Oilers ja KeuPa minä ottaisin mieluimmin vastustajaksi JHT:n. JHT on tuttu ja turvallinen vastustaja ja odotettavissa ei ole suuria yllätyksiä. Hermes olisi kiinnostavin vastus, mutta jos saavat pelinsä kuntoon voi olla, että tästä parista tulee se yllätys. Nuo muut joukkueet ovat vähän arvaamattomia ja turhan kaukanakin. Pitäisi säästellä voimia jatkopeleihin, jos niitä tulee.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Elluhan siellä taas höpinöi... Täytyy nyt ensiksi toivoa että JHT siellä kasin sakissa olisi, mutta ei taatusti tule antamaan helpolla jatkopaikkaa Rokille. Täällä pelataan nyt sydämellä, toisin kuin tuolla naapurin miljoona orkesterissa. Sekin asia on vielä huomioitava että juurikin JHT on 1 niistä harvoista joukkueista, joka on aiheuttanut RoKille sen yhden tappion varsinaisella peliajalla.

Realiteetithan kyllä puhaltavat RoKin puoleen, mutta innolla ottaisin Rokin vastaan ylempiin karsintoihin. Eikä tässä nyt kauan tarvitse oottaa nii saadaan Rovaniemeläiset uudestaan visiitille.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Mitä #¤ttua nyt taas? Missä meidän pelaajat oikein on? Kolme kenttää rivissä kotipelissä. Kyllä oli ikävää seurattavaa, vaikka äijät toki taistelivatkin huolimatta ketjuruletista. Ykköspakkipari Joki-Erkkilä - Männistö, Wedman, Iivari, Rupponen, Korpela, Mäenalainen, Pietilä ja Juujärvi ainakin poissa rivistä - oliko muita?
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Missä meidän pelaajat oikein on?

Hyvä kysymys! Olisivatko he kuutamolla, rallissa, lentopallolla, potkupallolla vai puuttuvatko nimet paperista ja eivät ole vielä rosterissa? Eihän sieltä puuttunut kuin nuo 9 pelaajaa + hankinnat 4 kpl. Eiköhän Hirvonen huomisessa Lapin Kansassa jotakin selitä.
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Aivan mallikas taistelu, vaikka poissaolijoita oli pari kentällistä. Kentällinen puuttui myös sieltä terävimmästä kärjestä. Toivottavasti ensi viikolla kuullaan positiivisia uutisia pelaajien suunnasta. Kauden kliimaksi alkaa olla ovella...
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Liian Ketterä

En ollut eilen kotikirnussa mutta eiköhän tämä ollut iso muistutus kuinka haavoittuvainen rosteri on?! Kaksi pakkia pois ja ei pärjätä. Jotenkin toivon että tulisi käkättimeen myös Raahelta niin johan alkaa hälytyskellot soida.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Jotenkin toivon että tulisi käkättimeen myös Raahelta niin johan alkaa hälytyskellot soida.

Ei nyt sentään Raahelle voi hävitä. RoKilla näyttää olevan heti alussa niskalenkki Raahesta. Raahella 13 kenttäpelaajaa ja RoKilla sentään 15.
 

Boksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-Suomen jääkiekkojoukkueet
Ei ollut Raahesta vastusta kuin ensimmäisessä erässä. Suurin tekija oli kun Rokin pelaajat huomasivat toisessa erässä, että kiekkoa voi syötelläkin eikä itse kuskata maaliin asti. Sen seurauksena hienoja kuvioita ja maaleja; hyvä pojat! Raahen torjunnat 13-9-11; maalit 1-5-2. Tuo väkisten puskeminen on ollut jonkinlainen ongelma tällä kaudella riippumatta kokoonpanoista.

Stonewall tuossa kirjoitti toisessa ketjussa: "Rokilla oli 15 kenttäpelaajaa ja Raahella 12. Eilisen Kauvosaaren rangaistuksen myötä poissaolon seurauksena pakeista Springare oli nostettu kolmoskentän sentteriksi. Jansson oli kaivettu naftaliinista pakiksi."
Ihan hyvinhän tuo pelasi (olisi minusta mahtunut suoraan kakkoskenttäänkin) vaikka edellinen esiintyminen Rovaniemellä taisi olla loka/marraskuussa? Tästäpä pakko mennä vielä eiliseen Ketterä-peliin. Janssonhan istui eilen koko pelin vaihtoaitiossa; ei yhtään vaihtoa! Hirvonenkin päivitteli väen vähyyttä mutta ei tehnyt mitään korjausyrityksiä olemassa olevalla materiaalilla. Pelaajat kyllä yrittivät mutta koutsi ei mitään, nada. Se olisiko siitä ollut mitään apua ei tarvi jossitella mutta jos koutsi ei edes yritä vaan valittelee niin siitä piiiiitkä miinus. Yksi päästetty maali vähemman ja piste olisi ollut lähempänä.
Keskimääräisesti kuitenkin on aina on mukavampi voittaa kuin hävitä.
 

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Olisiko eilisen vastustajan kokoonpanossa meille toinen maalivahti Arttua kirittämään? Haluaiskohan Tuomas tulla "voittavaan" joukkueeseen, jos pistettäis vähän euroja pöytään? Minusta Tuomas pelasi hyvää peliä, mutta minkäs sille tekee, kun puolustajat siis "puolustajat" eivät halua tai siis eivät osaa luutia kiekkoja pois maalin edestä.

Mikkola ja kumppanit, puhelin käteen ja niitä vahvistuksia hommaamaan.

Arttu pelasi eilen JÄÄTÄVÄN pelin, muutama todella kova game saveri ja Arttu ei anna kiekkoja eteen, vaan ohjaa ne, kiekot mitä ei saa kiinni, nurkkiin ja näin auttaa puolustajia.
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Kuudesta viimeisestä matsista riittää kolme voittoa piikkipaikan säilyttämiseen varmasti, ja tässä tapauksessa ei tarvitse katsella miten muut pelaavat. Uskon kyllä, että tuo kärkipaikka säilytetään. Tuleva viikonloppu on kyllä haasteellinen, mikäli sairastuvalta ei saada apuja. Viikonlopun resursseilla ei kyllä kolmea peliä jakseta niin sitten millään. Seinäjoella on odotettu RoKiviikonloppua etumus märkänä jo pitkään ja varmasti tiukat väännöt tiedossa.

Eilinen Raahepeli olisi ollut tasaisempi jos RoKi olisi pelannut neljällä viittä vastaan. Tämä Vizvary on kyllä sellainen puolustaja minkä ottaisin riemurinnoin RoKinuttuun loppukaudeksi. Lohtanderista ei apuja olisi. Itseluottamuksen menettänyt maalivahti ei pitkälle kanna, tästä on Rovaniemellä karvaita kokemuksia keväältä 2010. Tulevan mahdollisen "pakkivärväyksen" myötä antaisin Springarelle vielä aikaa kokeilla sentterin paikkaa oikeissa peleissäkin.
 
Viimeksi muokattu:

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Kuudesta viimeisestä matsista riittää kolme voittoa piikkipaikan säilyttämiseen varmasti, ja tässä tapauksessa ei tarvitse katsella miten muut pelaavat.

Riittäähän piikkipaikkaan kaksikin voittoa. Seuraavat kaksi peliä kun voittaa, niin voi sitten loput neljä peliä lepäillä pudotuspelejä odotellessa. Ratkokoot sitten keskenään S-Kiekko, KOOVEE ja Ketterä sijat 2, 3 ja 4.
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Juu, näinhän se on. Lakeuksilla on niin kova halu lyödä RoKi, että laskin tuon vaihtoehdon pois. Eihän siellä pärjätä jos noin paljon ukkoa on telakalla vielä.

Nyt olisi kelvollinen kassari markkinoilla, ei kuin kiinni vaan.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tulevan mahdollisen "pakkivärväyksen" myötä antaisin Springarelle vielä aikaa kokeilla sentterin paikkaa oikeissa peleissäkin.

Näin minunkin mielestäni. Oikeissa peleissä Springare käy kyllä puolustuspään puolustajana köykäiseksi. Eihän se tietenkään Joonan vika ole, että kiloja puuttuu reippaasti. Minä antaisin mielelläni hänelle ne puuttuvat kilot, mutta ei se taida onnistua. Hyökkäyspäässä hän pärjää tässä sarjassa ihan mukavasti, mutta kun meillä ei ole se vika siellä päässä vaan puolustuspäässä. Laitakahinoissa hän ei pärjää tällä hetkellä. Puolustavana sentterinä voisikin menestyä. En tiedä, mutta punttisalia tarvitaan ja massaa omaan kehoon, tiedä minkälainen taituri muutaman vuoden päästä onkaan, mutta nyt ”Takalat” pitävät räsynukkena. Toisaalta, jos me ei saada vahvistuksia, jonkun on pakkinakin pelattava ja eipä niitä taida parempiakaan varastossa olla.
 
Viimeksi muokattu:

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Jotenkin on läsähtänyt tämä tunnelma piikkipaikasta huolimatta ja syynä siihen on jokavuotinen tiedotuksen olemattomuus, tavoitteiden ja vahvistusten turha odotus, sekä rumpuryhmän katoaminen äänettömiin. Kyllä tässä odotellaan taas tekoja ja näyttöjä muiltakin kuin joukkueen pelaajistolta.

Mikkelissä olisi tosiaan (vai onko enää) muutama maalivahti odottamassa ottajaansa. Siinä olisi mielestäni yksi puuttuva palanen tarjolla.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Jotenkin on läsähtänyt tämä tunnelma piikkipaikasta huolimatta ja syynä siihen on jokavuotinen tiedotuksen olemattomuus, tavoitteiden ja vahvistusten turha odotus, sekä rumpuryhmän katoaminen äänettömiin. Kyllä tässä odotellaan taas tekoja ja näyttöjä muiltakin kuin joukkueen pelaajistolta.


Tämä RoKin toiminta on kuin Neuvostoliitossa Brezhnevin aikaan, pysähtyneisyyden aikaa. Mitään ei tapahdu, mitään ei tiedoteta, ollaan paikallaan. Neuvostoliitolle kävi huonosti, miten käy RoKin.
 

Teukka Teräs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät Rangers
Onhan tässä siinä eroa vanhaan kunnon Neuvostoliittoon, että välistä heitellään ilmaan tietoa, että uusi tj tulee ja sitten ei taas kuulu yhtään mitään. Uusia pelaajia ostellaan mutta sitten taas ei kuulu mitään. Eikö tämä ole ollut tätä jo aika pitkään? Parempi olla hiljaa kun tiedottaa turhasta.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Tämä RoKin toiminta on kuin Neuvostoliitossa Brezhnevin aikaan, pysähtyneisyyden aikaa. Mitään ei tapahdu, mitään ei tiedoteta, ollaan paikallaan. Neuvostoliitolle kävi huonosti, miten käy RoKin.

No Neuvostoliitto oli sentään aika hyvä lätkässä. Minusta RoKin tiedottamisessa on linja. Linja on ainakin tähän asti ollut suurinpiirtein, että luvataan jotakin tapahtuvan muutaman viikon sisällä, mutta tietenkään se ei tapahdu. Kyse ei ole kuitenkaan siitä, etteikö asia tapahtuisi. Se vaan tapahtuu n. puoli vuotta luvatun jälkeen. Ei tiedottamisen pitäisi ihan näin mennä. No, reilu kaksi viikkoa on siirtorajaan. Kuuleman mukaanhan agentit kyllä tyrkyttävät pelaajiaan, mutta ilmeisesti ei riittävän hyviä. Joko ollaan lähellä "Näillä mennään"-fraasia?
 

Kallela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peejiikoo
Kaksi viikkoa siirtorajalle,hosumiseksi menee ja ostetaan sika säkissä.
Vetelätkö on housuissa tämän rumban jälkeen?


Peejiikoo!
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Olisiko mitään ideaa soitella "vielä kerran" oman sarjan kärkipelaajat läpi, ennen vellien tuloa housuihin? Jospa sieltä irtoaisi muutama jannu vahvistamaan joukkuetta ja nimenomaan erikoistilannepelaamista, joka tulee ratkaisemaan rosterin leveyden ja maalivahdin ohella paljon kevään peleissä. Luulen, että tällä hetkellä Mestiksen häntäpään joukkueet hamuavat suomisarjan parhaimmistoa riveihinsä, joten toivottavasti Rokin johto älyää olla nopea ja viekas.

Vaikkapa näin: Similä (ex Jukuri) maaliin, Mörsky (KeuPa) ja Pellinen (Satakunta) hyökkäykseen ja esimerkiksi Hyyppä (KeuPa) puolustukseen. Tuskin kaikkia saadaan/kannattaa ottaa, mutta jo yksikin toisi kokoonpanoon leveyttä ja laatua.

Olisi mukava tietää mikä ei kohtaa, kun managerit "kuulemma" niin kovasti Rokiin pelaajia tarjoavat. Haluaako Napapiiri sellaisia miehiä, jotka voisivat tarvittaessa sitoutua sinisiin pidemmäksi ajaksi mahdollista nousua ajatellen? Varmastikin vaaditaan suurta sydäntä, vaikkakaan ei heti alkuunsa sinistä sellaista.

Jos ja kun oikein tiukoille vetää, niin toivon Rokin saavan täydennystä ennen kaikkea puolustukseen ja maalivahtiosastolle. Hyökkäys pärjää terveenä karsinnoissa, jos kaikki natsaa kohdalleen.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
TOIMITUSJOHTAJAKSI Evl evp NYKÄNEN

Aikamoisen yllätysnimen Kukkola haki RoKin toimariksi. Jari Nykänen on miehen nimi. Oli aikanaan jo perustamassa Rovaniemen Kiekko - 79 ry:tä, joten sinisellä sydämellä mennään. Johtajakokemusta on Lapin Lennostosta, josta hän jäi eläkkeelle 2010 everstiluutnattina. Sen jälkeen on ollut Kemijärven kaupungin leivissä.

Ihmeitä en kyllä odota, mutta odottaa sopii jämäkkää otetta. Evl evp. Nykänen lienee paineensietokykyinen. Painetta tullaan ainakin fanien suunnasta antamaan, jos kohta kiitostakin jos on aihetta.

EDIT: Linkki RoKin tiedotteeseen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös