Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

RoKi 2012–2013

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Stonewall, 04.04.2012 klo 15.46.

 1. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Kiitoksia vaan, onnea aina tarvitaan.

  Koosteesta näkyy pikkuisen väsynyt joukkue. Kauhean monta ylivoimahyökkäystä annettiin. Mutta tärkeät kaksi pistettä kuitenkin taisteltiin.
  Joku KeuPan tasoinen viimeistelijä olisi latonut karut numero taululle. Puolustuspelaaminen on joukkueen mahdollinen kompastuskivi, varsinkin silloin kun vastassa on KeuPAn kaltainen huonolla jalalla, mutta kokemuksella ja taidolla varustettu joukkue. Ottelun kuluessa totutaan hyökkäämään, kunnes ylihyökätään ja vastustaja karkaakin läpi. Voiton avaimet ovat nimenomaan puolustuspeliin keskittymisessä koko ottelun ajan. Aivan erityisesti silloin, kun ottelun hallinta näyttää olevan omilla. Jos keskittyminen pitää, niin taistelun edellytykset ovat olemassa.

  Beweä ja Titaaneja vastaan on hyvä harjoitella puolustuksen pitämistä. Kentälliset alkavat nyt olemaan siinä muodossa missä karsintoihin mennään. Toivotaan suhteellisen tiukkoja otteluita ja tehojen jakaantumista jokaiselle kentälle.
   
 2. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Eikai tämä nyt ole mikään toivon asia vaan finhockey sivuilta kopioitu otteluohjelma johon laitettu nykyiset sarjasijotukset ja se että K-Vantaa hoitaa Playoutit. Ja ootkonää apnortti ihan päissään, tuon otteluohjelman mukaanhan tulee just kaksi vierasreissua:

  9.3. Keuruu ja 13.3. Kerava. Sitten Nokialla toinen.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 25.02.2013 klo 18.16
 3. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Ei joukkue ala ylimääräisiä öitä etelässä viettämään. Ohjelmaa tullaan muokkaamaan siten, että RoKi pelaa kaksi vierasottelua perättäisinä päivinä.

  Edellisen RoKin karsinnan otteluohjelman mukaan mentäneen, pääkaupunkiseutu sekä Nokia samalla reissullla. Keuruun reissu käytäneen erikseen.

  karsinta 10-11
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2013 klo 10.11
 4. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Tuolle ensimmäiselle reissulle on päästävä mukaan. Lähtö 8.3 ja paluu 14.3, ehtiipi vähän katsella muutakin kuin pelkkää lätkää. 7 päivää reissussa on kyllä ehkä sittenkin liikaa, no katsotaan.
   
 5. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Ihan selvinpäin tässä ollaan, joten olkaapi huoleti. Tässä jmexelille kaikki oleellinen Rollon viestistä. Näin minäkin tätä ennakoisin. Vaikka jotkut kenties haluaisivatkin joukkueen viettävän miltei viisi päivää yhdessä reissussa, niin se ei varmasti ole joukkueen työssäkäyvien ja opiskelevien kannalta realismia eikä seuran talouskaan ole niin hyvissä kantimissa, että tällaista voitaisiin tehdä edes karsinnoissa. Toivottavasti sarjan mestaruus palkitaan sillä, että RoKi saa aloittaa karsinnat kotona ja hoitaa vieraspelit kahdessa reissussa.

  Karsintasarjan otteluohjelmaakin miettiessä nousee liiton kannalta esiin se epämukava ongelma, ettei 4 joukkueen karsintasarjajärjestelmää, jossa kaikki pelaavat toisiaan vastaan kahdesti, ole koskaan suunniteltu siihen, että tapeltaisiin vain yhdestä paikasta auringossa vaan niitä pitäisi olla kaksi jaossa. Tässä nykyisessä mallissa ollaan nimittäin jo ekan kahden pelin jälkeen tilanteessa missä yksi joukkue on ulkona nousu/säilymiskuvioista ja neljän pelin jälkeen tilanteessa, missä kaksi joukkuetta on pois pelistä.
   
 6. JuAn Jäsen

  Lainaus:
  Eikös ole mahdollista että ekan kahden pelin jälkeen kaikilla on 3 pistettä ja neljän pelin jälkeen kaikilla on 6 pistettä, jolloin kaikilla on vielä mahdollisuus jatkoon?
   
 7. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Se on totta että tämän meidän peräpohjolan sijainnin takia reissut on pitkiä mutta saapa nyt nähdä kuinka hanakkaita muiden joukkueiden edustajat ovat näiden muutoksien suhteen. Mestistiimillä tuskin kiinnostaa meidän murheet mutta toivotaan että hyvässä hengessä saavat neuvoteltua?! SS:n ohjelma ainakin on onnistunut mutta näkööpä nyt sitten miten karsintasarjassa. Tosin jos Rokilla olisi varaa niin hyväähän meidän rosterille tekisi tuo parin päivän lepo. Toivottavasti päästään aloittamaan kotona ja tuota pyry en pahana avauksena pitäisi, tosin sepä nyt on se ja sama kuka tulee. Kaikki täytyy voittaa!!
   
 8. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Kaikki täytyy voittaa, se on totta. Hyvä alku sarjaan kuitenkin on pakko saada ja itse toivoisin, että Pyry olisi joukkue mikä Areenalle 6.3 luistelee. RoKilla on kohtuullisen pitävä "niskalenkkiote" Nokialaisista. Toki sarja on uusi ja uudet kujeet, mutta kyllä jotain alitajuntaan edellisistä kohtaamisista aina jää.

  Pullat on hyvin uunissa, kunhan vain pelaajat terveinä säilyvät. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2013 klo 11.53
 9. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Kaksi vuotta sitten karsinnassa oli kaksi pohjoisen joukkuetta (RoKi ja Hokki) ja silloin pelattiin kahtena viikonloppuna peräkkäisinä päivinä. Kyllä se oli ainakin silloin kaikkien etu. Eivät HCK ja KOOVEEkaan halunneet käydä yhden päivän reissuilla pohjoisissa.

  Toki tilanne on siinä mielessä erilainen, kun nyt sarjassa on (tai ainakin siltä nyt näyttää) kaksi keskisen Suomen joukkuetta. Niillehän ei taida olla suurempaa hyötyä pelata peräkkäsiä pelejä, vaikka se RoKille ja mestiksestä tulevalle karsijalle varmaankin paremmin sopisi. Eli eiköhän tosiaan mennä keskiviikko-lauantai-rytmillä, ellei joku tosiaan haluaa RoKille antaa sen verran etua, että se säästyy yhdeltä etelän reissulta. Mitä en jaksa uskoa, sen verran isot panokset pelissä.
   
 10. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos KeuPa ottaa pisteen PYRYä enemmän ensi viikonlopun (koti)otteluistaan ja samalla pitää TuusKin takanaan, niin se onkin KeuPa joka on tulossa 6.3. Rovaniemelle.

  Ei sillä, ettäkö se olisi yhtään vaikeampi vastus kuin PYRYkään, mutta veikkaisin, että KeuPa kuitenkin haluaa välttää HCK:n kohtaamisen ensimmäisessä ottelussa, ja toisaalta silloin saataisiin tuo pitkä vierasreissu Rovaniemelle hoidettua heti ensimmäisellä kierroksella.

  Ja tosiaan täältäkin onnittelut todennäköisen mestaruuden johdosta. Pitäkäähän kannusta yhtä hyvää huolta kuin KeuPa on pitänyt!
   
 11. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Yhtä hyvä "niskalenkkiote" kuin Kataisella Euroopan velkakriisissä. Oikein kun sössitään, niin vastassa onkin Tuuski 6.3. Tuli mitä tuli, mutta tunnelmaa varmaankin silloin Lappi Areenalla on.
   
 12. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Luulisin tai siis toivon, että ainakin tuota M12:sta vastaan pelattavassa kotipelissä olisi Kirnu täynnä ja ratkeamassa liitoksista, toivottavasti porukka löytää lehtereille, ja miksipä ei, onhan nytkin ollut jo parissa pelissä yli 1000 katsojaa ja luultavasti lauantaina tulee kolmas kerta kun 1000 menee rikki.
   
 13. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  No tuohan edellyttäisi sitten tosiaan kaikkien kolmen kärkijoukkueen totaalikonttaamista ensi viikonloppuna. Onneksi Hermes voi estää tuon katastrofin voittamalla perjantaina. Heillähän on kuitenkin mahdollisuus varmistaa ensi kauden sarjapaikka tuossa pelissä, joten eiköhän heillä ole ainakin motivaatio kunnossa. Ja Hermes tuskin haluaa jättää ratkaisua sunnuntaille...
   
 14. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Kaukaahan tuo on haettu, mutta totaalikonttaamista tapahtuu. Enkä pidä sitä että Tuuski Rokilta pisteen vie aivan täydellisenä konttaamisena. Enkä pidä sitäkään täydellisenä konttaamisena, jos KOOVEE KeuPalta vie vaikka kolme pistettä. Hermes voi sitten sunnuntaina aiheuttaa katastrofin. Tässä sarjassa kaikki on näköjään mahdollista. Lähdetään kuitenkin siitä että Roki ottaa lauantaina 3 pistettä. Tässä tapauksessa on aivan yksi hailee konttaako joku muu vai ei. Minulle ainakin on aivan sama tuleeko 6.3. Lappi Areenalle KeuPa vai PYRY, molemmat ovat hyviä joukkueita.
   
 15. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Lainaus:
  Hermes lähtee ja on AINA lähtenyt voittamaan kaikkia vastustajiaan. Joskus vastustaja on vain parempi ja joskus Hermes on voittaja.

  Perjantaina Tuuski ei tule pääsemään helpolla, senverran tunnen joukkuetta että voin näin luvata.
  Aika jännäksi menee tää loppu, mutta sehän on vain hyvä tilanne, näin fanin näkökulmasta..
   
 16. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Juuri näin. On aina ihmetyttänyt kun jotkut katsovat sarjataulukosta tulevatko pelaajat pelaamaan 110 lasissa. Hermeksestä voi sanoa että jokainen peli on lähdetty voittamaan ja ainoastaan kokoonpano on elänyt voimakkaasti mikä on osaltaan vaikuttanut menestykseen.

  Kun ollaan RoKin ketjussa niin sanottakoon nyt että nouskaa nyt älkääkä sitten pudotko ennen kuin Hermes pelaa pykälää ylemmällä sarjatasolla! ;)
   
 17. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Ei jääkiekkoa pelkällä asenteella pelata. Eli tarkoitin enemmänkin sitä, että kun tällä tasolla ei ole ammattipelaajia, saattaa esim. viimeisen sarjan vieraspeliin lähteä vähän kevyemmälläkin miehityksellä, ellei ole enää pakko voittaa. Jos tilanne olisi se, että Hermekselläkin pelit jatkuisivat jo ensi keskiviikkona, yksikin ylimääräinen vapaapäivä saattaisi olla arvokas, jos jollakulla pelaajalla olisi vaikka jokin vamma paranneltavanaan.

  Tai sitten sarjatilanne saattaa vaikuttaa siihen, millaisella taktiikalla joukkue lähtee otteluun. On ihan eri asia jos maalia pitää puolustaa verenmaku suussa kuin että voi pelata rentoa hyökkäyspeliä. Varsinkin jos kilpikonnapuolustus ei ole joukkueen ominaisin pelitapa, mutta omiin ei saisi monta maalia päästää.

  Tämä siis täysin yleisellä tasolla, en ollenkaan väitä että näin olisi tässä tilanteessa. 110 lasissa voi pelata niin monella tapaa.

  Ja Elinalle vielä konttaamisesta sen verran, että ei minkään yksittäisen ottelun häviminen ole vielä konttaamista - niin tasainen sarja kuitenkin on. Mutta se, että TuusKi vielä nousisi toiseksi edellyttäisi esim. KeuPalta käytännössä molempien jäljellä olevien pelien häviämistä. Sitä voisi jo kutsua mielestäni konttaamiseksi aiempien kotimatsien perusteella. Eikä PYRYkään saa monta pistettä ottaa.

  Ja koska ollaan RoKin ketjussa, niin olkoon sitten sama, kuka 6.3. Areenalle tulee. Mutta ainakin PYRYä on toivottu...
   
 18. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Ymmärrän mitä ajat takaa, mutta toivon että RoKi edustaisi tässä asiassa aina enemmän Kuubextran mainitsemaa vaikka "hermesläistä" lähestymistapaa ja lähtisi ainakin omassa kotihallissaan aina voittamaan kynsin hampain jokaista peliä oli siinä suoranaista panosta tai ei. Minun näkemykseni on että asenne voittaa tässä lajissa aina taidon, mikäli asennetta on tarpeeksi eikä taitoero ole täysin vertailukelvoton.

  Voittamisen pitäisi olla pelaajille ja miksei seuroillekin ylpeyteen liittyvä asia, vaikka näin ei aina näytä tapahtuvankaan kuten alkulohkossa nähtiin ja Hermes siitä taisi kärsiä sillä kertaa.
   
 19. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Jopas jotakin, sano Ellu! En olisi yhtään yllättynyt vaikka KeuPa molemmat pelinsä häviäisikin. Roki kuitenkin pelastaa KeuPan ja PYRYN ahdingosta. Ajatellaanpa nyt, että Roki menisi häviämään ennätysyleisön edessä Tuuskille, pelissä jossa on kysymys Suomisarjan kannusta, häviäminen on mahdotonta. Kyllä Roki on niin hyvä, että Suomisarjan neljänneksi paras joukkue ei voi voittaa Rokia sen taistellessa täydellä sydämellä voitosta Lappi Areenalla. Jos tässä pelissä tappio tulee niin Kokkonen ja koko joukkue vaihtoon ja tavoite vuodelle 2016.
   
 20. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Tuolla naisen logiikalla ei RoKi voi hävitä edes viimeistä otteluaan Titaaneille? Joten jos jommassa kummassa pelissä tulee takkiin, niin voidaan menestys karsinnoissa unohtaa? Niinkö? Mutta jos voitot tulee molemmissa peleissä, on tie taivasta myöten auki, heti! =)

  Muuten Elluseni (jos sallit näin tuttavallisen nimityksen), niin Jukureiden Jesse Juntheikki mainitsi haastattelussaan (Keski-Uusimaa 24.2.2013) tosin, ettei yhdestäkään suomi-sarjan joukkueesta ole vastusta HCK:lle/Kiekko-Vantaalle, koska tämän vuoden mestis on ollut niin tasainen. Arvionsa Juntheikki perustaa omaan pelaamiseensa RoKia vastaan Oilersin riveissä, saikun aikana seuraamiinsa HCK:n kotiotteluihin sekä pelaajana Jukureiden riveissä HCK:ta vastaan.

  Itse toki uumoilen myös näin (ja ennen kaikkea toivon näin), mikäli HCK karsintaan joutuu. Elämme jännittäviä aikoja.
   
 21. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Vihdoinkin sinä alat käsittämään jotakin tästä jääkiekosta!!! Jos Roki ottaa nenilleen kummastakaan jäljellä olevasta pelissä kotona, olemme huningon tiellä. Toisaalta jos voitot molemmista peleistä tulee, niin samalla vauhdilla menee myös HCK polvilleen. Tällainen se on kuule Ellun logiikka ja sitä ei kannata ilkkua yhtään. Arvoisa Juntheikki on pilipaliukko, jonka lausunnoilla voi pyyhkiä vaikka takamusta.
   
 22. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Siskot ja velijet, pannaampa hileitä stringeihin. Tässä on niin HCK:lla kuin Rokillakin vielä pelejä jäljellä niin tahkoamma ensin ne ja aletaan sitten tinkaamaan karsintoja kun joukkueet varmistuu. Huhua kuulin että karsintasarjan otteluohjelmaan on ainakin Roki ottanut kantaa ja nähtäväksi jää muuttuuko ohjelma. Rokilla lienee kova treeni viikko vielä ja sitten lauantaina ruetaan hakemaan fiilistä kohilleen. Laphilainen kiekkoväki on heräämässä, siitä nähtiin viitteitä jo PYRY matsissa kun meteliä oli tuhannella hengellä jo hyvin ja ilman rummun pärinöitä. Se on varma että Roki lähtee tappelemaan SS-voiton varmistamisesta ja mikä olisi parempaa valmistautumista kuin voittaa sarjan ennakkosuosikki kotiyleisön edessä. Näin muuten unessa karsinsarjan avauskierroksen tulokset mutta paljastan ne sitten ennen kierrosta, saa nähä natsaatko!
   
 23. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Kaikkea sitä pitääkin lukea! Paa vaan jäitä muniisi, mutta nyt on tsemppaamisen aika. Jälkikäteen me voimme olla kaikki viisaita ja se on aivan turhaa. Etukäteen sitä pitää hehkuttaa, eikä olla jälkiviisas. Nyt me mennään parasta aikaa ja annetaan se kuulua. Pidättämällä loputtomasti perikato koittaa. Hemmettiin koko rievut joutavat.
   
 24. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Just näin, hehkuvia hiiliä housuun ja tulta perseen alle. Nyt PITÄÄ ja SAA spekuloida, vatuloida ja ennakoida... Se on yksi monista tämän upean talvisen lajin hienoista osasista.

  Sitä paitsi voin paljastaa sen täällä, sopivasti sivussa. VAIKKA Kiekko-Vantaa joutuisikin karsinta sarjaan, niin RoKilaiset eivät pääsisi eroon HCK-faneista. Me tehtiin nimittäin osan HCK:n kannatusryhmäläisten (Viides ketju) kanssa ennakkopäätös, että JOS Kiekko-Vantaa joutuu karsintoihin, niin Viides Ketju liittyy tukemaan Ruutanoita (Vantaan kannatusryhmä) ja kannustaa karsintapeleissä Kiekko-Vantaata pitämään sarjapaikka. Haluamme nimittäin edelleen pitää paikallisottelut Mestiksessä. Solidaarisuutta, veljet ja siskot =)
   
 25. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Itse olen lähtöisin Kainuusta ja Pohjois-suomalaisena toivon, että ensi kaudelle saataisiin jokunen "paikallismatsi" Kajaaniin ja Rovaniemelle. En tiedä olisiko siinä jotain kilpailua Kärppien suosiosta (sen RoKi tulisi viemään, Hokin ja Kärppien olemattoman yhteistyön takia) vai olisiko RoKi puhtaasti oma lappalainen joukkueensa Mestiksessä? Sitä minä arvostaisin eniten.

  Vaikka mikään ei ole varmaa, niin oletan että Keski-keravalaiset sinne karsintoihin joutuvat. Omasta mielestäni HCK oli kyllä mielenkiintoisempi joukkue tällä kaudella kuin Lohipaidat (ehkä se uutuuden viehätys), että sikäli itse tiputtaisin K-Vantaan.
  HCK on todella kova joukkue ja tuntui, että se pärjäsi sarjataulukon kärkipäätä vastaan paremmin kuin muita, en tiedä johtuiko se jostain kärkipään joukkueiden amatöörimäisestä ylimielisyydestä vai HCK:n uskomattomasta kyvystä saada hyvä draivi juuri niihin peleihin.
  Tässä on kuitenki yksi syy, miksi saatan jopa uskoa SS-jengin Mestis-nousuun. En ole asiantuntija ja selitän mututuntumalta, mutta olen huomannut sellaista, että HCK alkaa puristamaan mailaa ja jännittämään liikaa juuri niissä peleissä, jotka täytyisi voittaa. Sarjakärkiä vastaan voidaan lähteä rennosti sillä asenteella, että yritetään parhaamme vaikka vastassa on paperilla ylivoimaiset vastustajat... yllättävän monesti HCK pärjäsikin. Toki osasyynä käytetään sitä, että Mestis oli todella tasainen sarja, mutta kyllä siinä todellisuudessa erottui kokemus ja materiaali aika paljon.

  No karsintasarja on varmaan tasainen, mutta sen ennustan, että HCK häviää ainakin yhden ottelunsa. Se, että kenelle se tappio tulee määrittää ehkä nousijan. Itseasiassa uskon, että RoKille tärkein peli tulee olemaan se ensimmäinen peli eikä suinkaan peli HCK:a vastaan. Epäilen, että karsinnan voittajalla on eroa seuraavaan tasan 2 pistettä.