Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Nuo huhut on mitä on, parempi vaan saavuttaa se paikka pelaamalla, eikä millään "sääli" paikalla, joka varmistuu kesäkuun lopussa. Silloin on turha ottaa mitään paikkaa vastaan, kun ei kerkee saamaan tarpeeksi rahaa kasaan, eikä kunnon pelimanneja, jos niitä tarvitaan. Huomenna/ viimeistään keskiviikkona kun paikka auringossa varmistetaan, niin silloin ei kannata enää odotella kesäpaikkoja.
Onnea matkaan.
 
-Mikäli ei pidä kontaktista niin on myös vaihtoehtoisia lajeja-

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Jos yhtään tuskaasi helpottaa niin on hyvin todennäköistä, että Rokille on ensikaudeksi paikka ylempänä jo nykyisellä sijoituksella ;) Vahva huhu erään joukkueen kohdalla Mestis-pelien loppumisesta voimistuvat päivä päivältä.
Tartutaanpa nyt tähän. Voisitko hieman enemmän avata tätä huhua? Toisin sanoen mikä seura olisi kyseessä ja miten pahasti ollaan kusessa.
 
Kaikki on jo nähty, mutta toivottavasti sen 2009 kevään hurmoksen kokisi vielä joskus.

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Onnea matkaan.
Sitä tarvitaan ja kaikki on edelleen auki. Se mitä tulee tuohon Lekin valahtamiseen niin vaikuttanee moni asia. Jos tilipussi on tyhjä, Ilves on tyhjä ja jos sillat Tapparaan poltettu niin voisi kaatuakkin. Spekuloidaan sitten näillä kun oikeasti spekuloitavaa on. Sarjaa on vielä pelaamatta pari peliä ja ensviikon jälkeen tiedetään missä mennään.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tänään se karsintasarjan toistaiseksi viimeinen peli. Rokin on otettava tänään voitto varsinaisella peliajalla jotta "Unelma elää". Hienon kausi on takana ja loppu huuma on enään jäljellä. Pelillisesti eroa ei juurikaan ole. HCK ei ole pelillisesti ollut niin paljon edellä kuin odotin(vrt edellis vuosien Hokki, Leki). Päivän esitys siis ratkaisee.
1. Pelirohkeus, se kumpi uskaltaa pelata omilla vahvuuksilla ja pitää kiekkoa vie tämän ottelut. Paineet melko tasan, katkaisu vs hengissä pysyminen.
2. Huumonen vs Peltonen, paremman veskan tiimi on lähellä voittoa.

Tuossa on ne kaksi asiaa jotka pitää onnistua niin ollaan melko varmasti uusintaottelussa. Yleisön täytyy antaa myös kaikki tuki eikä vaan hyökätessä, tiukimmillaanhan joukkue aina on omassa päässä joten me fanaatikot innostetaan yleisö matkaan. Faniporukka aloittaa tänään jo 16.00 kaupungin keskustassa josta marssi hallille. Kaikki innokkaat sinne mukaan. Näitä pelejä varten on kausi tahkottu joten nyt pitää nauttia eikä jäätyä. Vamos Roki! Tulosveikkaus: 4-2.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Viimeinen ottelu

Heitetäämpä ajatuksia viimesestä pelistä nyt kun aletaan olla taas toivuttu. Lauantaina tuli siis käkättimeen ja unelman eläminen loppui tuohon peliin. Itse pelihän oli kaikilta osin tasainen ja sävel sinisten osilta oli selvä, maaleja piti tehdä.

Ensimmäiseen erään tultiinkin loistavalla ilmeellä ja liikkeellä. Forsström jouti rikkomaan josta ensimmäinen ylivoima. Kostamolle Inkeröinen tarjoili tuhannen taalan paikaan josta Kosti ei saanut kiekkoa reppuun. Tuon parempaa paikkaa ei näissä peleissä tule, laukauksen tekeminen kesti liian pitkään ja ihmeen kaupalla sitten jäi Peltosen paidan mutkaan kainaloon. Tätä maalia ois kaivattu. Toinen paikka erän puolivälin tienoilla tuli taikurille itelleen mutta Vesse ei jostain syystä käyttänyt hyväää laukaustaan vaan "jätti" vielä Erkkilälle joka oli takana pidettynä. Kyllä pisteiden välistä pitää jo koittaa ite ja varsinkin kun Kostamo ja HCK:n Korkeavuori teki pahan maskin Peltosen eteen. 14.44 halli sitten räjähti valtavan maskin takaa kapteeni täräytti vasemman tolpan juureen. Sitten seuraavassa vaihdossa hieman nukuttiin mutta maali oli ihmeellinen. Oli siirretty rangaistus ja Rokin pelaaja tökkäsi kiekon rumpuun ja ooteltiin vihellystä jota ei koskaan tullut. Poikittais syöttö ja maalin nurkalta tasotus tyhjään rysään. Erä oli Rokilta hyvä ja maalipaikkoja luotiin mutta koko karsintasarjan vaivannut tehottomuus ja viimeinen silaus maaliteossa uupui.

Toiseen erään HCK tuli kovalla karvauksella ja aiheutti vaikeuksia omaan pään pelaamisessa. Hyökkäyksiin ei tahdottu päästä. Johtomaali oli hieno osoitus jääkiekon raadollisuudesta kun kaverille pomppii ja itelle ei. Korkeavuori nakkasi korkean vedon viivalta joka osui Jeskasen käteen, josta se kimposi Jeskasen mailaan ja Huumosen olkapään kautta ylämummoon. HCK panoi pelin Rokin päätyyn mutta Joonas Hyttisen todella ruma ajo Huumosen päälle aiheutti kakkosen ja päästiin yyvelle. Osat vaihtui ja Rokin eka ylivoima ei tuottanut tulosta. Ote säilyi kotijoukkueella ja Pogodin koukki itelle kakkosen. Wedman täräytti poikittais syötöstä komealla lämärillä pelin tasoihin. Ote säilyi Rokilla ja taas oli mahdollisuudet ratkaista peliä mutta ei kiekkoa maaliin. Kertaalleen jo kyllä tuuletettiin Inkeröisen toimesta mutta minuutin keskustelun jälkeen tuomari hylkäsi maalin, oliko vai ei sitä ei ilman videoita koskaan saada tietää. Erän lopussa nähtiin sitten pieni mylly josta ihmeellinen tuomio. 2 vs 2 nahina josta Rokin äijiä kaksi jäähylle ja vastaavasti HCK:lle yksi. Kummajaista oli sekin kun nahina alkoi Pogodinin lyödessä Huumosta räpylään kun peli oli jo poikki, tuomari näytti jo siitä kakkosta mutta sitä ei sitten koskaan tullut.

Kolmanteen erään uskoin tulevan todella sisuuntuneen Roki miehistön ja se aluksi nähtiinkin. HCK antoi meille avaimetkin vetäytyessä puolustamaan yyveen jälkeen. Hyökkäyksiin saatiin lähteä rauhassa joka on tällä kaudella sopinut meille mutta sitten junioiri nukahti täysin. Ennen virhettä oli kaksi kertaa mahdollisuus antaa se helppo syöttö eteenpäin mutta ei. Sitten biljardi syöttö keskialueelle josta se kimposi Salmivirran lapaan ja yksin läpi. Toinen pakkikin oli leveällä oikealla ja oisi voinut antaa sinnekkin mutta ei vaan suoraan Salmivirralle. Kiekko oikeaan yläpesään. Toinen maali tuli sitten vastaavasta sekoilusta josta 2-1 hyökkäys. Kalliita oli oppirahat nuoriso-osastolle. Kiri ei koskaan käynnistynyt vaikka kaksi kolme huippupaikkaa saatiinkin mutta kun ei osu niin ei osu. Maaleja mättänyt Erkkiläkään ei saanut avoimesta paikasta huolimatta. Peltonen oli mielettömän hyvä mutta tuon luokan paikoista pitää tehdä vaikka maalissa olisi Ryan Miller. Totuus on se että jos et ite tee niin kaveri sitten tekee. Tässä lajissa kun ratkaisee maalit eikä maalipaikat.

Hieno kausi kaiken kaikkiaan on takana, nuorijoukkue kasvoi syksyn jälkeen paljon ja pelasivat hienoa jääkiekkoa. Viimeisen pelin sekoilut junnujen osalta ovat mielessä mutta onhan kokonaisuudessaan pojat pelannu yliodotusten koko kauden. Tästäkin opitaan ja muistiin varmasti jäi annanko helpon eka syötön vai kuskaan ja roiskaisen. Kauden paras pelaaja on ehdottomasti maalivahti Tuukka Huumonen. Toivottavasti Kukkola kaivaa jostain hilloa miehelle että Tuukka jatkaa meidän kanssa ainakin ens kauden. Vesse oli totutun hyvä, taikuri ratkoi monta peliä ja oli joukkueen paras pistemies. Pettymys Vessellä on varmasti kova mutta annetaahan perheen isän vähän hengähtää niin luulen että kesän jälkeen kiskoo taas kamppeet päälle. IKE-ketju kokonaisuudessaan oli TAAS meidän paras ketju joten toivottavasti veljet jatkaa. JE oli paras pakki joka alueella. Kokkosen pojasta on kasvamassa hyvä fyysinen peruspakki joka viimesessäkin pelissä pelasi hyvän matsin. Laakon otteet hieman ailahteli, varsinkin hyökkäys-suuntaan mutta hieno kausi joka tapauksessa. Wedman pelasi ajoittain todella hyvin ja välillä vähän varjojen mailla mutta postiiviinen kuva jäi Joonaksen otteista. Iivari ja Fomin ei päässyt telineistä oikein irti ja taisi se Antin nilkka olla remontissa vaikka pelasikin silti toivon heidän jäävän. Hanhirovalla kiekkotouhut loppui ja kiitokset Antille kaikesta. Ammatti vs kiekko oli vastakkain joten oikea päätös. Mikko Väänäsen pelaaminen kehittyi kokoajan ja hienosti mies pelaa omaa rooliaan, vahva voimasentteri joka on ollu Rokissa outo käsite. Toivottavasti myös Mikko jää. Iki Roki Sainio taistelee hienosti mutta ikä alkaa tulla vastaan ja liike ei riitä karsintapeleissä. Sijoittuminen ja silmä riittää mutta vauhti hiipuu. SS:ssä hieno kausi Illulla mutta karsinnoissa jäi varjoon auttamattomasti. Siinäpä muaan mielessä ollut huutelu näin kauden päätteeksi. Joka tapauksessa iso kiitos Arille ja koko joukkueelle joka järjesti taas hienon kauden Rovaniemeläiselle kiekolle. Katsojat saa hävetä kun 2250 katsojasta jäi vain kolmannes kiittämään joukkuetta. Siniset tulee vielä kovempaa kaudella 2013-2014. Ja ainiin onhan meillä SS-voitto viiri katossa kauden päätteeksi.
 
Viimeksi muokattu:
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Edellisen kirjoittajan reportaasi varmaan todella hyvä sisällöltään, mutta josko nyt vähän jaksottaisit tuota tekstiäsi.
Käytännössä mahdoton lukea koko tarinaa tuolla "ulkoasulla".
 
Been there, done that: St. Petersburg; Super Six 2005, 2006, 2008. Berlin; CHL 2008.
"Seppis; EtäKärpät: Oulusta karkuun muuttaneita pitkätukka-it-työttömiä."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy