upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Justiinsa! Roki on toivottavasti sitten viiden vuoden päästä velaton seura. Sitten me noustaan taas Mestikseen. Tässäpä linkki saneerauspäätöksestä.

RoKi Hockey maksaa osan veloistaan | Lappi | yle.fi
En nyt Elina oikein ymmärrä sinun kenties ironista kommenttia. Tämä on hieno asia kaikin puolin. Kukkola näyttää antaneen suurimpana omistajana ja velkojana omansa anteeksi ja Pomi on sen seurauksena joutunut tiputtamaan omaa saatavaansa. Näin minä tämän ymmärrän, koska halutessaan Seppo olisi voinut viedä koko paketin konkurssiin eikä Pomille olisi jäänyt mitään.

RoKin Mestiksessä alkaneen syöksyn pohja on nyt toivon mukaan nähty tältä erää ja matka jatkuu ylöspäin. Tällä kertaa olisi suotavaa tehdä se kerrankin asiansa osaavien ihmisten toimesta niin hallituksessa kuin itse yhtiön päivittäisen toiminnan pyörittämisessä. Seuraavaksi Kukkolan pitäisi päästä kaupungin kanssa yksimielisyyteen siitä, miten Areenaa pyöritetään tulevaisuudessa ja toinen esille nostamisen arvoinen asia on uuden harjoitushallin rakentaminen tai vanhan Saarenkylän kunnostaminen. Jäävuorot ovat Rovaniemellä käsittämättömän kalliita ja niistä on huutava pula harrastajamäärien kasvaessa niin jääkiekon, taitoluistelun kuin myös sen h-kyykän puolella. Tämä nykyinen malli missä Haapa-Aro vuokraa hallia kaupungilta ja ottaa miltei kaikki hallin myynnin tuotot itselleen ei ole se tapa millä Rovaniemen Kiekon toiminnan kestävä taloudellinen kunto taataan. Tässä pitäisi asianosaisten istua alas ja miettiä miten yhtälö ratkaistaan.
 
Kaikki on jo nähty, mutta toivottavasti sen 2009 kevään hurmoksen kokisi vielä joskus.

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Saneerauksessa maksetaan siis 13% veloista pois seuraanvan viiden vuoden aikana. Lopuista ei tarvi murehtia. Ja toimitusjohtaja Kallioniemi lupaa saman tien, että vielä tälle kaudelle saadaan vahvistuksia. Ans kattoa nyt, saadaanko. Niitä kyllä tosiaan tarvittaisiin. Kun viiden vuoden päästä ollaan velattomia voidaan taas aloitta uusi viiden vuoden projekti nousta Mestikseen. Kyllä tämä tästä.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tämä nykyinen malli missä Haapa-Aro vuokraa hallia kaupungilta ja ottaa miltei kaikki hallin myynnin tuotot itselleen ei ole se tapa millä Rovaniemen Kiekon toiminnan kestävä taloudellinen kunto taataan. Tässä pitäisi asianosaisten istua alas ja miettiä miten yhtälö ratkaistaan.

Minäpä istuin asianosattomana alas ja ratkaisin tämän ongelman. Rokissa ei ole tällä hetkellä kuin heittopussitoimitusjohtaja, joten annetaan Haapa-Aron vain hoidella hallihommat. Roki ei ole pystynyt hoitamaan omaa pientä bisnestä kunnolla, joten ei oteta vielä viiteen vuoteen lisää asioita hoidettavaksi, koska resurssit puuttuvat tähän tehtävään. Viiden vuoden päästä laitetaan Kukkola eläkkeelle. Hänelle on jo siinä vaiheessa kertynyt tarpeeksi euroja pankkitilille. Voi hänellä olla niitä jo nyt omiksi tarpeiksi. Eläkkeellä oleva Kukkola nimitetään Rokin toimitusjohtajaksi. Siinä hyvä ja kallis harrastus eläkeläisSepolle. Sitten otetaan Areena Rokin haltuun. Kukkola osaa kiinteistöbisneksen. Haapa-Aro saa jäädä työntekijänä pyörittämään Areenan toimintoja (ammattimies). Kukkola johtaa rumpaa. Seura tarvitsee myös markkinointipäällikön (ei heittopusseja). Ei muuta kuin tuumasta toimeen, eikö?
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
RoKin Mestiksessä alkaneen syöksyn pohja on nyt toivon mukaan nähty tältä erää ja matka jatkuu ylöspäin. Tällä kertaa olisi suotavaa tehdä se kerrankin asiansa osaavien ihmisten toimesta niin hallituksessa kuin itse yhtiön päivittäisen toiminnan pyörittämisessä.
Pohja on nyt todellakin nähty tältä erää, mutta vasta tulevaisuus näyttää ollaanko virheistä opittu taaskaan. Niin monta kertaa raha-asioissa on ryssitty, että luotto johtoportaaseen ei ole meikäläisellä ihan huipussaan. Esimerkiksi 90-luvun hullut vuodet on vielä hyvässä muistissa, onkohan Konstan palkkarästit jo saatu maksettua? :) Ja viimeisimpänä tämä mestiskauden sekoilu mm. Pomi-casessa. Paljon on opittavaa ja parannettavaa, mutta toivottavasti virheistä on opittu. Uusi mahdollisuus on saatu, nyt se pitää käyttää viisaasti hyödyksi!

Seuraavaksi Kukkolan pitäisi päästä kaupungin kanssa yksimielisyyteen siitä, miten Areenaa pyöritetään tulevaisuudessa ja toinen esille nostamisen arvoinen asia on uuden harjoitushallin rakentaminen tai vanhan Saarenkylän kunnostaminen. Jäävuorot ovat Rovaniemellä käsittämättömän kalliita ja niistä on huutava pula harrastajamäärien kasvaessa niin jääkiekon, taitoluistelun kuin myös sen h-kyykän puolella.
Jääajasta on kaupungissa järkyttävä pula, junnujoukkueet ovat joutuneet välillä areenan ruuhkan takia evakkoon treenaamaan muille paikkakunnille. Eikö tämän pitäisi jo kertoa kaupungin päättäjille, mitä Saarenkylän hallille tulisi tehdä? Vasta oli Lapin Kansassa juttua Saarenkylän hallista. Halliyhtiön pj Jaakko Puolakka kertoi hallin laittamisen jääurheilukuntoon maksavan 200 000€. Tuo summa kyllä kuulostaa melko pieneltä, aiemmin kun on kuulunut paljon isompiakin kustannusarvioita hallin kunnostamisesta. Rahaa suurempi ongelma taitaa olla kuitenkin löytää yrittäjä tuota hallia pyörittämään. Kaupunki ei halua siihen ryhtyä, joten jostakin täytyy löytää halukas yrittäjä hallia pyörittämään. Ja kun Saarenkylä saataisiin kuntoon, tippuisi todennäköisesti myös jäävuorojen hinnat. Lappi-areenan hinnat ovat täyttä ryöstöä (kuulemma kisahallissa 50min vuoro maksaa n.160€), mutta jos kilpailua tulisi toisen hallin muodossa, hintojen luulisi hieman tippuvan. Ja ennen kaikkea, sitä jääaikaa olisi tarjolla junioreille, ja myöskin harrastajille!
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tänään näemme alkupotkut kuinka Roki tulee menestymään tällä kaudella. JHT ei ole viime vuodesta ainakaan heikentynyt ja oli jo silloin hyvä. Jos Roki häviää rökälemäisesti kausi voi mennä tumppuun. Tähän me ei kylläkään uskota. Voitto taas vahvistaisi uskoa tänäkin vuonna menestystarinalle. Tähän me uskomme. Suosta nousee sininen hurmos!
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Ja kun Saarenkylä saataisiin kuntoon, tippuisi todennäköisesti myös jäävuorojen hinnat. Lappi-areenan hinnat ovat täyttä ryöstöä (kuulemma kisahallissa 50min vuoro maksaa n.160€), mutta jos kilpailua tulisi toisen hallin muodossa, hintojen luulisi hieman tippuvan. Ja ennen kaikkea, sitä jääaikaa olisi tarjolla junioreille, ja myöskin harrastajille!
Mielestäni isoin ongelma on tällä hetkellä kaupungin asenteessa. Jäähallista tehtiin erinäisten vaiheiden jälkeen kaupungin omistama yhtiö, jonka tavallaan odotetaan tekevän voittoa. Tästä johtuen joka vuosi tilinpäätösten aikaan virkamiehet rutisevat, koska tottakai yhtiö on tappiollinen. Mutta miksi helvetissä jääurheilun pitäisikään tuottaa voittoa? Täh? Ei kai uimahallikaan ole voitollinen - saatikka Ounasvaaran talviurheilukeskus? Ei kai kunnan/kaupungin tarjoamien liikuntapaikkojen pidäkään olla mikään hirmu business? Sen vielä ymmärtää, että veronmaksajien taakkaa kevennetään kohtuullisilla käyttäjämaksuilla, mutta tuo 160 e tunnilta ei minusta enään hirvittävän kohtuullista ole. Paljonko maksaa tunti palloiluhallilla? Ei mitään. Siinä nähdään millainen "talviurheilu" kaupunki Rovaniemi on. Sylettää. Saatana.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Sarja on vasta alussa, mutta jo nyt voi todeta, ettei Roki ole ainakaan se heikoin lenkki tai kuuluisa pisteautomaatti. Tänään sininen lauma jäädytti pelottavan vahvan JHT:n, joka on varmasti Joki-Erkkilän vahvistamana yksi sarjan ennakkosuosikeista, jos sellaisia edes tänä vuonna on. Jään mielenkiinnolla odottelemaan, millaisia otteita kovasti kehittynyt nuori Roki -ryhmä esittää ensimmäisellä kolmen pelin etelän kiertueellaan. Se ainakin on varmaa, että Rollosta eivät pisteet irtoa tälläkään kaudella helpolla!

Miten on muuten totuuden laita, onko Sainio lopettamassa pelihommia kesken kauden, kuten huhut kertovat? Eilenhän mies oli Haukiputaalla, mutta tänään ei Illua kaukalossa nähty?
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kyllä näyttää siltä, että Rovaniemellä saatetaan taas mennä ties kuinka pitkälle. Runko on laadukas ja kokenut. Yleisöäkin tuntuu olevan lehtereillä edelleen mukavasti. Hyvä startti antaa potkua jatkoonkin. Ja nythän joukkueella ei ole minkäänlaisia paineita asetettu ja velat on hoidossa. Ilmeisesti vielä vahvistuksiakin pystytään vielä värväämään? Kaikkiaan näyttää olevan rusinapullat hyvin uunissa siellä Santa Parkin kulmilla.
 
Kussa on mun hopotiti?

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Kyllä näyttää siltä, että Rovaniemellä saatetaan taas mennä ties kuinka pitkälle. Runko on laadukas ja kokenut. Yleisöäkin tuntuu olevan lehtereillä edelleen mukavasti. Hyvä startti antaa potkua jatkoonkin. Ja nythän joukkueella ei ole minkäänlaisia paineita asetettu ja velat on hoidossa. Ilmeisesti vielä vahvistuksiakin pystytään vielä värväämään? Kaikkiaan näyttää olevan rusinapullat hyvin uunissa siellä Santa Parkin kulmilla.
Sanos muuta! Tiedä vaikka oltaisiin taas karsimassa (toivoa on). Runko on hyvä ja kokemusta on kovemmistakin karkeloista. Yleisö pitää siitä, että ”oman kylän” pojat jäällä viilettävät. Roki – JHT 5 – 3, tästä se Ellu tykkää. Velkojen hoitoakin on. "Vahvistusten" osalta olen skeptikko ja toivon, että niitä ei myöskään tälle tasolle tule. Olen saanut tuosta yhdestä kaupungista lempinimen nurkkapatriootti ja olen siitä ylpeä. Jos Iijoen toiselta puolelta tulee pelaajia Rokiin, heidän pitäisi olla tasoa Inkeröinen, Erkkilä tai Kostamo. Uskon, että ilman rahaa tällaisia ei tule. Heikompi tasoisille ei taas voi mitään maksaa, koska se varmaan aiheuttaisi katkeruutta talkoilla pelaavien joukossa. En minä vahvistuksia vastusta, mutta vaatimustaso on aika korkealla. Särkymävaraa jos vaikkapa armeijan puolelta saadaan, se on hyvä. Kuitenkin pelkkiä täyteukkoja löytyy täältäkin. Me ollaan nykyisin hyviä leipomaan ja paistamaan rusinapullia.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Sarja alkoi RoKin osalta juuri niin hyvin kuin olisi vain voinut toivoa. On tämä ihmeellinen jengi tälläkin kaudella. Kokeempi kaarti alkaa taas syttymään ja nuoremmat uskaltavat myös ottaa vastuuta. Tämän viikonlopun tulokset eivät nyt vielä kerro sitä koko totuutta sillä etelän porukat ovat vielä kohtaamatta ja kuten joku taisi jo todetakin niin ensimmäinen vieraskiertue kertoo jo paljon enemmän. Hyvältä kuitenkin näyttää tällä hetkellä ja otteluohjelmakaan ei oikeastaan voisi olla parempi näin jatkosarjan aluksi.

Vahvistusten suhteen olen hieman samoilla linjoilla kuin Elina, eli mikäli hankintoja tehdään niin satsataan sitten oikeasti 2-3 kovemman luokan pelimieheen, jotka voivat merkittävästi vahvistaa nykyistä kokoonpanoa. Kuten olen maininnut aikaisemmin, niin allekirjoittaneen listan kärjessä vahvistusten suhteen on myös tuttuja kavereita kuten H. Joki-Erkkilä ja miksei hieman varjoon Kajaanissa jäänyt Fomin.

Saarenkylän hallista ja Rovaniemen kaupungin asenteesta jääkiekkoa kohtaan voisin jauhaa tässä useamman sivun, mutta kaikki olennainen on suurin piirtein mainittu ylläolevissa kommenteissa. Kaupungin päättäjien pitäisi alkaa ymmärtämään, että napapiirillä ja talviurheilukaupungiksi itseään nimittävässä kylässä on jääurheilulle annettava aikaisempaa suurempi arvo kun mietitään tulevaisuuden investointeja tai vuosittaisia tukia.
 
Kaikki on jo nähty, mutta toivottavasti sen 2009 kevään hurmoksen kokisi vielä joskus.

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Näkyy Hujalan Antti kummittelevan tuolla RoKin kokoonpanossa. Eikös hän SaiPan junnujen jälkeen pelaillut jossain vaiheessa Ketterässä? Olisiko tämä nyt sitä särkymävaraa, mistä on ollut puhetta? Pakiksi olisi tarjolla Keskisen Jani (edelleen liiton kokoonpanojen mukaan), mahtaako miehestä olla vielä pelaamaan?
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Näkyy Hujalan Antti kummittelevan tuolla RoKin kokoonpanossa. Eikös hän SaiPan junnujen jälkeen pelaillut jossain vaiheessa Ketterässä? Olisiko tämä nyt sitä särkymävaraa, mistä on ollut puhetta? Pakiksi olisi tarjolla Keskisen Jani (edelleen liiton kokoonpanojen mukaan), mahtaako miehestä olla vielä pelaamaan?
No nyt on heti kättelyssä kyseessä varsinaiseksi vahvistukseksi hieman rajatapaus. Muistan Hujalan olleen Ketterän vuosina melko vaarallinen tekijä imatralaisten hyökkäyksessä, mutta tehot näyttävät hieman hiipuneen viime kaudella ja tämän kauden mies on takonut rautaliigaa Lappeenrannassa. Särkymävaraksi hyvä hankinta, mutta todellisen vahvistuksen statuksen löytääkseen pitäisi kemiat toimia jonkin tämänhetkisen hyökkääjän kanssa. Erkkilä-Inkeröinen tuntuu olevan se ykkösnyrkki, mutta olisiko esim. Hujalasta ja Joonasta toiseksi? Aika näyttää, mutta annetaan Saimaan kaverille mahdollisuus.
 
Kaikki on jo nähty, mutta toivottavasti sen 2009 kevään hurmoksen kokisi vielä joskus.

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Jani Keskinen ja Antti Hujala tosiaankin, liiton siirtolistan mukaan, siirtyvät RoKiin 28.11.2011 asti kestävillä määräaikaisilla siirroilla. Kumpainenkin on alkukauden ajan vedellyt PEPO HC:n paidassa II-divarissa.

Molemmat ovat rutinoituneita kavereita ja mitä heitä Titaanit-PEPO HC -ottelussa lokakuussa seurailin, niin kumpaisenkin luistin liikkuu vielä ihan riittävän hyvin ja pelipää on molemmilla hyvää tasoa, joten ovat varmasti vahvistuksia RoKille.

Keskinenhän on vetänyt Mestiksessä aikanaan KooKoon takalinjoilla +30 pinnan kauden ja Hujala puolestaan takonut Ketterän paidassa kausilla 2007-2011 112 Suomi-sarjaottelussa 121 pinnaa eli mistään eilisen teeren pojista ei todellakaan ole kysymys.

Sanoisin aika suoraan, että näissä lainasiirroissa isosti näppinsä on peliin pistänyt parjattu RoKi-tj Kallioniemi, joka laprandalaisena tuntee niin PEPO HC:n valmennuksen sekä molemmat kaverit hyvin ja on sieltä kautta saanut hyväksynnän siirroille sekä tietoa pelaajien nykyvireestä.
 
Life is just a place where we spend time between games.

kma12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sisukkaat peräkylien seurat
Jani Keskinen ja Antti Hujala tosiaankin, liiton siirtolistan mukaan, siirtyvät RoKiin 28.11.2011 asti kestävillä määräaikaisilla siirroilla. Kumpainenkin on alkukauden ajan vedellyt PEPO HC:n paidassa II-divarissa.

Sanoisin aika suoraan, että näissä lainasiirroissa isosti näppinsä on peliin pistänyt parjattu RoKi-tj Kallioniemi, joka laprandalaisena tuntee niin PEPO HC:n valmennuksen sekä molemmat kaverit hyvin ja on sieltä kautta saanut hyväksynnän siirroille sekä tietoa pelaajien nykyvireestä.
Näin on, kyllä Kallioniemi on nyt alkanut tyhjentämään kotipesiään. Ja miksipä ei niin tekisi, pelimiehiähän nämä kummatkin on olleet. Mkä lienee sitten nykykunto? Toivottavasti ei nyt vain ala vahvistusrumba, jossa kokeillaan halpoja miehiä toisensa jälkeen ja toivotaan parasta. Aikaisempien kirjoittajien kanssa samaa mieltä, että jos tähän porukkaan halutaan vahvistuksia niin syytä olisi satsata pariin varmaan, jotka sitten pysyvät vähintään kauden loppuun.
 
”Tämä todisti myös taas sen, että aina ei parempi joukkue voita. Mielestäni olimme nimittäin parempia.”

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
Jani Keskinen ja Antti Hujala tosiaankin, liiton siirtolistan mukaan, siirtyvät RoKiin 28.11.2011 asti kestävillä määräaikaisilla siirroilla. Kumpainenkin on alkukauden ajan vedellyt PEPO HC:n paidassa II-divarissa
Aika yllättävä veto. Hujala oli Ketterän Suomi-sarja mestaruuskaudella muutama vuosi takaperin koko sarjaa dominoineen ykkösketjun laituri, Vakkilainen - Lohjala - Hujala oli kolmen kärki pistepörssissä ja tässä ketjussa kemiat kohtasivat täydellisesti.
Keskinen piti yhden välivuoden jonka jälkeen oli Ketterässä, ei kuitenkaan ihmeemmin erottunut muuten kuin hyvästä laukauksesta.
Näistäkin on jo muutama vuosi aikaa ja olen upnorthin kanssa vähän samoilla linjoilla että vahvistuksina kumpikin hieman rajatapaus. Olen kyllä joskus ennenkin ollut väärässä, vimeksi 1985 syyskuussa ;-)
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Jani Keskinen ja Antti Hujala tosiaankin, liiton siirtolistan mukaan, siirtyvät RoKiin 28.11.2011 asti kestävillä määräaikaisilla siirroilla. Kumpainenkin on alkukauden ajan vedellyt PEPO HC:n paidassa II-divarissa.
Jaa, Kaverit tulevat siis näillä näkymin vain yhteen peliin KOOVEEtä vastaan. Ehkä kyseessä on molemminpuolin kokeilu mahdollista pidempää sopimusta varten tai sitten joukkueessa on sen verran poisjäämisiä, että on ollut pakko hakea lisää pelaajia. Mene ja tiedä. Nykyisellä rosterin kapeudella varmasti kokeilemisen arvoinen juttu. Mansesterilaiset ovat jokatapauksessa olleet RoKille paha vastus, joten rivien vahvistaminen kuulostaa jollaintavalla järkeen käyvältä.
 

kma12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sisukkaat peräkylien seurat
Jaa, Kaverit tulevat siis näillä näkymin vain yhteen peliin KOOVEEtä vastaan. Ehkä kyseessä on molemminpuolin kokeilu mahdollista pidempää sopimusta varten tai sitten joukkueessa on sen verran poisjäämisiä, että on ollut pakko hakea lisää pelaajia. Mene ja tiedä. Nykyisellä rosterin kapeudella varmasti kokeilemisen arvoinen juttu. Mansesterilaiset ovat jokatapauksessa olleet RoKille paha vastus, joten rivien vahvistaminen kuulostaa jollaintavalla järkeen käyvältä.
Jäähallin käytävillä kuiskitaan myös, että RoKilla on tarkoitus kerätä jonkinlaista reserviä pelkästään etelän reissuja varten. Liittyisikö tämä viikonlopun näyttö kyseiseen asiaan? Eletään niin nähdään. Kyllähän sekin onnistuu siirtorajaan saakka. Mitä vaikuttaa joukkueen yhtenäisyyteen on toinen kysymys.
 
”Tämä todisti myös taas sen, että aina ei parempi joukkue voita. Mielestäni olimme nimittäin parempia.”

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Jäähallin käytävillä kuiskitaan myös, että RoKilla on tarkoitus kerätä jonkinlaista reserviä pelkästään etelän reissuja varten. Liittyisikö tämä viikonlopun näyttö kyseiseen asiaan? Eletään niin nähdään. Kyllähän sekin onnistuu siirtorajaan saakka. Mitä vaikuttaa joukkueen yhtenäisyyteen on toinen kysymys.

Sehän on selvä, että tuo nykyinen rosteri on melkoisen kapea ja särkymävaraa ei juurikaan ole. Kun vielä ottaa huomioon, että jotkut kokeneemmista pelimiehistä eivät voi töidensä takia lähteä torstaina eteläkiertueille vanhan tavan mukaan, niin muutama lisä kokoonpanoon on tervetullut. Minusta näiden "lisien" pitää silti olla selkeitä vahvistuksia ja 1-2 kentän pelimiehiä, koska muuten joukkueen yhtenäisyys kärsii enemmän kuin tuuraavista pelaajista saatu hyöty.

Joka tapauksessa hallilta on jo nyt kantautunut myös loukkaantumishuolia parin kokeneen kaverin kohdalla. Pitää toivoa ettei kyse ole mistään vakavammasta. Seuran puolelta voisi tietenkin jollain aikavälillä tiedottaa näistäkin asioista, kun selvää lienee, että Keskinen ja Hujala ovat vetämässä RoKin paidan päälle viikonloppuna?

Etelästä tulleille suomisarjaa muualla pelanneille vahvistuksille on joskus tullut RoKissa yllätyksenä joukkueen tiukka kuri harjoittelun suhteen. Toivottavasti nämä uudet kaverit tietävät senkin suhteen mihin ovat tulossa.
 
Kaikki on jo nähty, mutta toivottavasti sen 2009 kevään hurmoksen kokisi vielä joskus.

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Minusta näiden "lisien" pitää silti olla selkeitä vahvistuksia ja 1-2 kentän pelimiehiä, koska muuten joukkueen yhtenäisyys kärsii enemmän kuin tuuraavista pelaajista saatu hyöty.
Justiinsa!!! Miksi sellainen asia pitää pilata, joka nyt toimii? Kritisoin heittopussitoimitusjohtajaa ja se koskee myös heittopussipelaajia. No ans kattoon kuinka tässä käy. Jos tarkoituksena on testata uusia pelaajia, se on hyvä. Jos he osoittautuvat 1-2 kentän pelimiehiksi asia on OK. Jos tarkoituksena on käyttää näitä pelaajia vain särkymistilanteessa, joukkueemme rosteri on silloin liian kapea ja se ei ole hyvä. Onneksi Suomen hallitus on kieltämässä lailla pikavipit.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

kma12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sisukkaat peräkylien seurat
Mielenkiintoinen pelipäivä RoKilla monessakin mielessä. Vastassa ensimmäinen oikea mittari. Onko KooVee maineensa veroinen? Miten uudet Lappeenrannan miehet sopivat kuvioon? Ja mikä on rosterin lopullinen kunto loukkaantumisten suhteen? Ja pysyykö Väihkönen housuissaan? Kertoi lehdessä rauhoittuneensa. Tästä eteenpäin mittarit kovenevat myös hänelle. Lähetäänpä kattoon..
 
”Tämä todisti myös taas sen, että aina ei parempi joukkue voita. Mielestäni olimme nimittäin parempia.”

kma12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sisukkaat peräkylien seurat
Mielenkiintoinen pelipäivä RoKilla monessakin mielessä. Vastassa ensimmäinen oikea mittari. Onko KooVee maineensa veroinen? Miten uudet Lappeenrannan miehet sopivat kuvioon? Ja mikä on rosterin lopullinen kunto loukkaantumisten suhteen? Ja pysyykö Väihkönen housuissaan? Kertoi lehdessä rauhoittuneensa. Tästä eteenpäin mittarit kovenevat myös hänelle. Lähetäänpä kattoon..
No niin, mitähän tuohon sanois. Peli pelattu, 3-7 taulussa. Ensimmäistä erää leimasi katsomoon päin kotijoukkueen laiskuus ja huolimattomuus tilanteissa. Kostamon maali loppuun Inkeröisen syötöstä oli komea ja antoi aihetta odottaa parempaa. Odotukseksi jäi. Sama flegmaattisuus jatkui kotijoukkueella. KooVee oli peruspelaamisessa ja kaksinkamppailuissa ja yleisesti ottaen joukkueena henk.koht taidoissakin edellä. Siinä missä KooVee tuli parilla syötöllä keskialueen yli, RoKin nopeat miehet yrittivät kuskata kiekon toiseen päähän. Punaista lankaa kotijoukkueen kuvioista oli vaikea löytää. Yv.tä saatiin pelata puolin ja toisin aika jäähyrikkaassa pelissä. RoKi myös pilasi pari ylivoimaa alkuunsa turhiin hyökkäyspään jäähyihin. Vesse ja Kelahaara varsinkin tuntuivat käyvän ihmeen kuumana.
No oliko KooVee maineensa veroinen? Kyllä ainakin tällä kertaa. Tasainen ja varma peruspelaaminen riitti. Lappeenrannan vahvistukset? Alussa varsin näkymättömiä mutta loppua kohden parani. Hujala on nopea jaloistaan ja jos jatkaa, saa varmasti myös tulosta aikaan. Sai myös palkintoraadin lohdutuspalkinnon kotimatkalle. Keskinen: Kohtuuvarmaa peruspelaamista. Toi rauhallisuutta alakertaan, antoi helppoja avaussyöttöjä, väläytteli pari kertaa hyvää laukausta (yksi maalisyöttö). Jatkaessaan pätee sama kuin Hujalaankin.
Väihkönen pysyi housuissaan :-) Nyt oli jopa flegmaattisen rauhallinen. Tai sitten ei vain ollut asiaa pelaajille. Uskomaton muodonmuutos. Mies kun takavuosina oli monesti kentän kuumin mies aitiossa.
Mitä muuta? Mikä vaivaa Laakon Jaria? Vielä viime vuonna mies dominoi luistelullaan jopa mestiskarsinnoissa. Nyt ei tahdo pysyä aina mukana ja jäähyilee..
Ja vielä. Halliyhtiö säästää. Hallissa ihan karvalakkikylmä.
Ei syytä itkuun kuitenkaan. Kyllä vielä voittojakin nähdään. Nythän on ainakin paineeton aika ajaa nuoria sisään.
 
”Tämä todisti myös taas sen, että aina ei parempi joukkue voita. Mielestäni olimme nimittäin parempia.”

kma12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sisukkaat peräkylien seurat
Ai niin, vielä pari sanaa maalivahtipelistä. Ruokasella ei todellakaan ollut paras päivänsä. Varsinkin ensimmäiset maalit livahtelivat helponnäköisesti. Väihkönen ei reagoinut vaan seisoi kädet puuskassa kuin Bykov konsanaan (samoin tuloksinkin :-)). Vahdin vaihto tuossa tilanteessa olisi saattanut parantaa tilannetta ja herättää muunkin joukkueen. Korostan olisi saattanut Jos muu joukkue olisi jatkanut samaan malliin, ei mikään olisi pelastanut tänään... Sosiaalipeluutuksesta on ilmeisesti sovittu ja siitä pidetään kiinni.
Lehtonen toisessa päässä sen sijaan koppeili mallikkaasti. Pieni miinus oli lapsellinen kuollut joutsen- näytelmä toisessa erässä Kelahaaran maalilleajon jälkeen (hyppäsi kyllä tyylikkäästi yli Lehtosesta). Eipä muuta, hiljaista täällä näin lauantai-iltana...
 
”Tämä todisti myös taas sen, että aina ei parempi joukkue voita. Mielestäni olimme nimittäin parempia.”

kma12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sisukkaat peräkylien seurat
No, niin KeuPa- HT tulossa huomenna. Itelleni ainakin aika tuntematon porukka, joitakin tutulta vaikuttavia nimiä listalla näyttäis olevan. Tosi ohuen huhun mukaan Kallioniemen pirssillä saattais joku (jompikumpi viimeviikkoisista?) etelän peluri olla lauantaina tulossa käymään. Siirtolistoilla ei kyllä näy mitään liikettä. Onko jollakin parempaa tietoa?
Ite olen lauantaina tien päällä. Pankaahan raporttia ja viiltävää analyyssia, jotka paikalle pääsette.
 
”Tämä todisti myös taas sen, että aina ei parempi joukkue voita. Mielestäni olimme nimittäin parempia.”

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Viikonloppuna on vastassa kova ryhmä, joskaan ei aivan KooVee:n tasoinen nippu. Keuruulla on kasassa liikkuva (ei niin laaja) ja osin todella taitava joukkue, joka on vahva etenkin hyökkäyspäässä. Porukasta löytyy paljon mestiskokemusta ja se näkyy mm. ylivoimapelissä, joka on muutaman näkemäni pelin perusteella tälle sarjatasolle hyvä.

Luulen, että Roki-KeuPa -pelistä tulee maalintekokilpailu, tiukka sellainen. Toivottavasti kolme pistettä jää kuitenkin Napapiirille!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
tuolta Hokin ketjusta lainattua nimimerkki Hockilta:

"Tässähän voisi kokeilla sellaista, jos ja kun kerta Hintz tulee joulutaukoon asti Hokkiin, niin Henri Fominin voisi lähettää Rovaniemelle joulutaukoon asti hakemaan itseluottamusta Suomi-sarjan puolelta. Fomin ei ole minua oikein missään vaiheessa vakuuttanut, 20 pelissä tehot 3+0 eikä vastuuta ole liiemmin tullut"

En tiedä mitä mieltä Roki olisi mieltä ko. asiasta, mutta intti vaikeuttanut Fominin kautta. On saanut mielestäni vastuuta sekä pelannut Yv:llä. Saanut pelata Alanteen kanssa, mutta pisteitä ei oikein tule, mutta luisteluvoimainen, kehityskelpoinen kaveri. Tekisi varmasti hyvää käydä sinisten tukena hakemassa itseluottamusta? En sitten tiedä mitä mieltä Hokin johto asiasta olisi, mutta mielestäni tekisi Fominille hyvää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy