Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

RoKi 2011–2012

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Stonewall, 27.03.2011 klo 09.47.

 1. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Juuri päättynyt kausi jouduttiin aikanaan aloittamaan syvältä kuopasta, johon Mestiksestä putoaminen joukkueen oli suistanut. Aluksi ei ollut kuin yksi sopimus vaikka elettiin jo kesää. Loppukesän ja alkusyksyn mittaan pelaajia löytyi omien junioreiden noustessa vastuun kantajiksi ja toisten nuorten miesten saapuessa varumiespalveluun Rovaniemelle ympäri Suomen niemen. Silti alkukauden vierasotteluihin jouduttiin heikoimmillaan 12 miehellä, mikä oli toisaalta onni, sillä heillekään kaikille ei riittänyt mailoja. Konkurssin uhka oli joukkueen yllä pitkälle syksyyn, mutta viimein saneerauslupa heltisi. Muutaman veteraanin ja Niko Kluukskerin tulon myötä rosteri saatiin nippa nappa riittävän leveäksi.
  Lopputuloksena sitten lähtökohtiin nähden huimaava Suomisarjanmestaruus ja Mestisjoukkueen miehekäs haastaminen.

  Kaudelle 2011 - 2012 ollaan taas saatu kiskottua joukkue maanpinalle, vaikka kuopan reuna ei (talouden takia) vielä kaukana olekkaan. Huhtikuun aikana esitetään saneeraussuunnitelma käräjille, ja siihen sitoudutaan vuosiksi. Lisää velkaa ei voida tehdä ja vanhoja velkoja on pakko lyhentää.
  Joukkueen tavoite ei voi Suomisarjan mestaruuden jälkeen tietenkään olla mikään muu kuin sen uusiminen ja Mestikseen nousu. Suomisarjan kärki tuntuu kuitenkin vuosi vuodelta leveämmältä ja kisa tulee olemaan kova.

  Toimitusjohtaja Kallioniemen mukaan joukkueen runko jatkaa. Mitä se sitten tarkoittaakaan. Täytyy myöntää, että ketään en joukkueesta antaisi pois, mutta melkoinen riski on ainakin FAK-ketjun nuorten miesten lähtemisestä korkeammille sarjatasoille. Liikennettä tuleekin varmasti olemaan jonkin verran.

  Maalivahtien taso riittää Suomisarjaan, joskin Mestistä ajatellen ei haittaisi vaikka joku kokeneempikin torjuja saataisiin. Erityisesti nuori Ruokanen pystyy tekemään tiukassa paikassa gamesavereita, mutta joskus helpommassa paikassa kiekko on vähän livahtanut. Erittäin lupaavista otteista huolimatta rutiinia kaivataan. Pidetään hänet niin kauan kuin mahdollista.

  Puolustuksen ehdoton vahvuus oli kiekollinen pelaaminen. Siitä on hyvä pitää kiinni. Mahdollisesti tulevien vahvistusten tulee olla nykyaikaisia kahden suunnan pakkeja. Kädetöntä "siivoajaa" ei saada RoKin pelitapaan istumaan. Pakistossa olisi loistavaa mikäli Kluuskerista pystyttäisiin pitämään kiinni. Lukkarilan jatkaminen on ehkä suurin kysymysmerkki. Joki-Erkkilä jatkanee, hänestä on kehittymässä oikein hyvä kahden suunnan pakki. Lisäksi mies on adoptoitunut oikeaksi sinisydämeksi.

  Hyökkäys tulee melko varmasti elämään. Koska Mestisnousu ei toteutunut voidaan toivoa, että veteraanit jatkavat ikoni Sainion johdolla. Rautakosken jatko olisi erittäin tärkeää. Lisäksi kaikkien varusmiesten kanssa pitää yrittää neuvotella ja työntää pahvia käteen, mikäli yhteisymmärrys löytyy. FAK-kenttää ei tietenkään voida väkisin pitää kasassa. Alanne saattaa hyvinkin siirtyä Jyväskylän suuntaan, mikäli sieltä ymmärretään antaa elämisen mahdollistava sopimus. Foppaa ja Kostamoa kosiskellaan suuntaan ja toiseen. Toivottavasti pääsevät ammattilaisiksi, jos Rovaniemeltä jonnekin siirtyvät. Viisainta olisi toki pitää ketju kasassa, jolloin miesten tehot nousisivat potenssiin vuosien karttuessa, mutta tämä taitaa olla mahdollista vain heidän paikkakunnalle jäämisen myötä. Taikuri-Inkeröisen ensikauden kohtalosta ei tiedä. Jos siviilihommissa poliisikoulu kiinnostaa kuten huhutaan, saattaa suunta olla Häme. Muuten miehen kyllä pitäisimme.

  Kausi 2011 - 2012 tulee olemaan haastava, mutta lähtökohdat ovat sentään paremmat kuin vuosi sitten.
   
 2. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  RoKin Mestiskauden maalivahti Timo Lindström on lähellä SM-liigan finaalia. Ei ole kyllä vielä jäällä käynyt, mutta luukku avautuu komeasti HIFKn paidassa.
   
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Samalla tavalla myös RoKissa pelannut Mika Norja, joka sittemmin siirtyi KiVaan, availi luukkua muutamasssa liigamatsissa HIFK:n paidassa tällä kuluneella kaudella.
   
 4. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  sopimuksia

  RoKi on tehnyt sopimuksia päättyneellä kaudella joukkueessa pelanneiden pelaajien kanssa.

  Ensi kauden mittaisen sopimuksen ovat tehneet Ilari Sainio, Lauri Pirttinen, Jarkko Kostamo ja Matti Kangas sekä fanien ”Vuoden mieheksi” valitsema Juho Joona. Arvasinkin Ilun edelleen jatkavan.
   
 5. Teukka Teräs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät Rangers
  Fomin ja Alanne siirtyvät ensi kaudeksi Kajaaniin eli näin se pakka alkaa hiljalleen hajoamaan.
   
 6. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  No tämä nyt ei varmaan tullut kenellekään yllätyksenä. Toivotetaan onnea matkaan ja ennen kaikkea sitä, että molemmat lyövät itsensä läpi ja matka jatkuu Kajaanista tai Mestiksestä eteenpäin parin vuoden sisällä. Tämä kaksikko pelasi uskomattoman kauden ja molemmat ansaitsevat mahdollisuuden kokeilla siipiään ylempänä! Sekä Alanteella että Fominilla on eväitä paljon Hokkiakin pidemmälle, jos työnteko ja uskallus pysyvät samalla tasolla.

  Toki molemmat ovat minun puolesta aina tervetulleita takaisin Sinisiin, kun joskus kiireiltään ehtivät :)
   
 7. Karpaasi_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  13.4 Roki ilmoitti, että "lisää pelaajasopimuksia on määrä julkaista lähipäivinä".
  Mitähän tämä lähipäivinä mahtaakaan tarkoittaa ;)
   
 8. Aikalisä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras kaikista
  Lainaus:
  Sitä samaa mitä aina ennenkin, eli sopimuksista ilmoitellaan aikasintaan elokuussa.
   
 9. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Päivitetäänpä tuota sopimustilannetta:

  MV:
  Lauri Pirttinen
  Toni Ruokanen


  Puolustus:

  Matti Kangas
  Miikka Mäkitalo


  Hyökkäys:

  Ilari Sainio
  Juho Joona
  Jarkko Kostamo
  Ville Tirri
  Ville Malmström


  Alkukesäähän tässä vasta vietetään mutta pakko sanoa että heikolta näyttää tilanne sopimusten suhteen. Mutta toisaalta tätähän tämä on ollut jo vuosikaudet.

  Onko kellään palstaveljellä (Stonewall?) tietoa tämän hetkisestä treeniringistä? Ketäs siellä pyörii harjoituksissa? Olen yrittänyt hieman kuulostella turuilla ja toreilla tietoja RoKista mutta hiljaista on, onko kukaan muu kuullut mitään uutisia?
   
 10. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Jatkuuko saneeraus vai kaatuuko kuppi?

  Vaikka Rokin tiedotuspolitiikka on ollut kautta aikojen surkeaa tasoa, niin silti ihmettelen, eikö seuralla ole mitään uutisia esim. valmentajan julkistamisesta. Tarkoittaako tämä "hissuttelu" sitä, että kohta pamahtaa uutinen siitä, että Roki olisi vaipumassa konkurssiin?

  Kuppi olisi tullut kääntää nurin jo aiemmin, sillä ei tällä pitkällä ja kapella leivällä nousta (etenkään pysytä) kiekkokartalla sinne, minne Lappilainen kiekko kuuluisi. Nyt olisi hyvä paikka putsata pöytä totaalisesti, eikä vähiten ihmisten osalta, jotka siellä seuran "leivissä" ovat vuosia jo säätäneet!

  Jotenkin ihmetyttää se, ettei Lapin pääkaupunki, talvikaupunkien ja -lajien helmi ole saanut taloudelliseksi tuekseen Kukkolan lisäksi muita todellisia rahamiehiä, jotka takaisivat sen, että komea halli saa sisuksiinsa illasta toiseen ammattimaista toimintaa ja raikuvan, sekä yhteen hiileen puhaltavan yleisön. Missä on se Lapin kiima!? Johtuuko tämä kiimattomuus esimerkiksi huonosta markkinoinnista...!?
   
 11. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Alasajoltahan tämä vahvasti vaikuttaa... Ei helvetti, mennään heinäkuuta ja joukkueella ei ole edes valmentajaa ja pelaajasopimuksiakin ruhtinaalliset 9 kasassa! Tiedotuspolitiikka on ollut aivan perseestä jo vuosia mutta tänä kesänä on kyllä vedetty uudet pohjat. Kuka siellä edes asioita pyörittää? Vai pyörittääkö kukaan? Tulkaa nyt helvetti joku julkisuuteen ja kertokaa missä mennään!

  Saneerauksessa ollaan ja se tekee luonnollisesti koko puulaakin pyörittämisestä vaikeaa, näköjään lähes mahdotonta. Mutta taitaisi olla viisaampaa lyödä lappu luukulle ja aloittaa alusta, puhtaalta pöydältä. Antaa Kemi-Tornio akselin kantaa lapin kiekkovaltikkaa vuorostaan.

  Viimeinen sammuttakoon valot...
   
 12. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Ei pitäisi näköjään käydä ollenkaan lukemassa tuota RuRyn vieraskirjaa, itku meinasi tulla kun luin sieltä huhun RoKin uudesta valmentajasta. Janne Väihkönen, kyllä luitte oikein, RoKin Saarenkylän aikainen veskari, valmentanut heikohkolla menestyksellä RoKin II-joukkuetta ja junnuja. Mutta että nyt olisi hyppäämässä edustuksen ykköseksi, ei helvetti sanon minä! 1.8 alkaa kuulemma joukkueharjoitukset Väihkösen johdolla. Vierola kuulemma pyytänyt liikaa palkkaa ja hinnoitellut itsensä ulos. Jotenkin en tuohon usko, tuskin Eepikään nyt niin isoa palkankorotusta olisi pyytämässä. Pienen korotuksen on toki loistavan viime kauden jälkeen ansainnut, mutta vaikea kuvitella että olisi hinnoitellut itsensä ulos. Jos Eepi ei ole jatkamassa niin ennemmin uskoisin syyksi Eepin kyllästymisen johtoportaan sekoiluun, palkkaerimielisyyksiin en jaksa uskoa. Mahtavaa perseilyä toki olisi johtoportaalta jos Eepille ei suostuta maksamaan ja tilalle otettaisiin Väihkönen!

  Ampukaa joku alas tämä huhu, älkää vaan sanoko että se on totta!

  ps. Ja tarkennetaan sen verran että nämä ”huhut” on poimittu RuRyn vieraskirjasta, niiden todenperäisyydestä ei ole mitään tietoa sivuunkirjoittaneella.
   
 13. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Voi hel..tti, tuo Väihkönen -"tieto" tuli kyllä totaalisesti puskista! Itse en kyseisen miehen valmennustavasta pidä pätkääkään ja odottelen sitä myöten huhun alas ampumista niin ikään pikaisella aikataululla. Vierola olisi ollut todella pätevä mies jatkamaan valmentajana, mutta ilmeisesti seuran johto on sössinyt välinsä myös Eepin kanssa!?

  Rumpuryhmän vieraskirja on lienee nykyään ainoa paikka, josta voi käydä onkimassa tiedon murusia, kun ei tuo Rokin tiedotuspolitiikka ole edelleenkään edes tyydyttävällä tasolla. Tekisi mieli sanoa (ja sanonkin), että "hävetkää, seuran tiedottamisesta vastuussa olevat".. Huhut paisuvat ja Lapin lisän myötä ne kasvavat (taas) niihin mittasuhteisiin, että en ihmettele, mikäli sponsoritkin miettisivät, kannattaako Rokille antaa minkäänlaista tukea.

  Toivotaan parasta!
   
 14. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Tämä tiedotuspolitiikka ei todellakaan näytä kenenkään silmissä hyvältä. Huhut leviävät, koska kukaan ei kerro seuran sisältä mitään virallisia tietoja. Ei tällainen tilanne varmasti yhdenkään potentiaalisen yhteistyökumppaninkaan silmissä hyvältä näytä. RoKi ei saneerauksen takia varmasti näytä tällä hetkellä kovinkaan hedelmälliseltä yhteistyökumppanilta yritysmaailmassa, mutta tämä täydellinen hiljaisuus tekee jo ennestään vaikealle tilanteelle lisää hallaa. Ns. nousun vuosina RoKista oli paljon juttuja mm. lapinkansassa pitkin kesää. Oli juttuja kesätreeneistä, uusista pelaajista, tavoitteista ym.. Mestis-kauden jälkeen onkin sitten palattu kivikaudelle, täydelliseen hiljaisuuteen.

  Kysyn vaan että mikä idea tässä hiljaisuudessa on? Nousun vuosina RoKi oli esillä, kiinnosti niin pirusti ympäri lappia, keräsi likimain kaikki mahdolliset sponsori€urot paikallisilta yrityksiltä, osalta pienempiä, osalta isompia summia. Ja vetovoima oli huipussaan! Mestiksestä tippumisen jälkeen on ryvetty jonkunlaisessa itsesäälissä eikä asioita olla näkyvästi edes pyritty parantamaan, lukuun ottamatta saneeraushakemusta. Köysi on helvetin tiukalla Sinisen kaulan ympärillä, mutta nyt kun hätä on suurin, niin luulisi johtoportaan pyrkivän saamaan RoKille näkyvyyttä, parantamaan sekavaa julkikuvaa ja hakemaan apua yritysmaailmasta kaikin voimin. Vetovoima ei varmasti ole lähelläkään parhaimpia vuosia, mutta jotakin olisi varmasti tehtävissä. RoKissa johtavissa asemissa olevia on tälläkin palstalla haukuttu aiheesta paljonkin, mutta fakta on se että aikanaan nuo samat parjatut miehet olivat kukin osaltaan luomassa kiekkobuumia ns. nousun vuosina. Nyt olisi syytä muistella noita vuosia, muistellaan mitä silloin tehtiin kun saatiin koko kaupunki sekaisin ja seisomaan yhdessä rintamassa Sinisten takana! Jotta tulevaisuudessa voidaan kehittyä, on osattava oppia menneestä! Ja nyt kun tilanne on vaikea, ollaan pohjalla, niin suurin virhe olisi vain voivotella tilannetta ja olla tekemättä yhtään mitään. Nyt työrukkaset käteen, ottakaa siellä johtoportaassa tehtäväksi tehdä RoKista jälleen kiinnostava, niin yritysten, kuin kaduntallaajienkin silmissä. Pienistä puroista syntyy iso virta, ja aloittamalla vaikka tiedotuspolitiikan täysremontista ja näkyvyyden parantamisesta päästään jo mukavaan alkuun!

  RoKi kiinnostaa edelleen pitkään joukkuetta seuranneita, mutta tavalliset kaduntallaajat ovat kovaa vauhtia unohtamassa koko seuran olemassa olon. Juuri nämä tavalliset kaduntallaajat saatiin aktivoitua aikanaan kulkemaan peleissä ja rahaa virtasi seuran kassaan. Nyt tämä sama massa on saatava aktivoitua uudelleen. Aloittakaa siitä että RoKi olisi taas esillä! Tehkää tästä seurasta taas mielenkiintoinen!
   
 15. Karpaasi_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Näin etäfanina kuulostaa todella inhottavalta tämä Roki tämän hetkinen tila. Vaikka viime kautena ei enää mestistä tahkottukkaan, pystyi silti Rokin otteita karsinnoissa jo seuraamaan täällä eteläsuomessakin. Nyt on ihan turha haaveilla edes varsinaiseen suomisarjaan pääsystä ja sitä myötä voi kuopata Rokin pelien live seuraamisen ainakin vuodeksi. Konkurssiin vaan koko seura ja useemman vuoden projektilla uuteen nousuun.

  Todennäköisesti tällä menolla ensi kaudella Rokissa nähdään lapin jäähdyttelijöiden joukko muutamalla juniorilla höystettynä. Toivottavasti olen enemmän kuin väärässä.
   
 16. jupiter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pohjolan joukkueet
  Kyllä tuntuu tämä Rokin touhu vähän surkuhupaisalta. Upeasti mennyt viimekausi eli suomisarjan mestaruus ja hienot Mestiskarsinnat on seura kyllä osannut jäätävästi jättää hyödyntämättä. Seura elelee kuin ruususen unta. Keväinen upea jääkiekon noste on kyllä hienosti unohdettu ja kuopattu ties minne. Olisi luullut, että seura olisi osannut hyödyntää hienosti menneen kauden ja saanut sitäkautta niin tukijoita, kuin media näkyvyyttä. Mutta mitä vielä. Seura ei osaa tai halua tehdä yhtikäs mitään julkisuuskuvan parantamiseksi. Kiinnostusta ja tilausta paikkakunnan jääkiekon kehittämiselle ja tukemiselle olisi kuitenkin yllinkyllin, missä siis vika tähän toimettomuuteen??? Sitä sietää ihmetellä !!!
   
 17. Eric Rooslind Jäsen

  Olli-Matti Järvelä ja Matias Timonen ovat tryoutilla Kiekko-Laserissa.
  Henri Joki-Erkkilä teki Laseriin sopimuksen. Tietona vain entisisitä tai nykyisitä Rokilaisista.
   
 18. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Valoa tunnelin päässä

  Finhockeylle RoKi on ilmoittanut jo osan kokoonpanostaan. Ja siellähän näkyy olevan ihan mukavia nimiä listassa:

  Mv:
  RUOKANEN Toni
  PIRTTINEN Lauri

  Pakit:
  MÄKITALO Miikka
  KAISAMATTI Jukka
  KANGAS Matti
  LAAKKO Jari
  LUKKARILA Petri

  Hyökkäys:
  KOSTAMO Jarkko
  SAINIO Ilari
  JOONA Juho
  MALMSTRÖM Ville
  RAUTAKOSKI Jari
  TIRRI Ville-Petteri
  INKERÖINEN Vesa


  Eri asia sitten onko näillä kaikilla sopimusta, toistaiseksi ei ole ainakaan julkaistu kuin 9 sopimusta. Mutta erittäin mukava nähdä listassa nimet Laakko, Lukkarila, Rautakoski ja Inkeröinen! Hienoa että nämä ukot on ilmeisesti saatu mukaan. Vähänlaisestihan nuita nimiä listassa edelleen on, mutta toivotaan että sinne saadaan täytteeksi muitakin kuin omia junnuja. Suureksi harmiksi Sinisten viime kauden kapteeni Henri Joki-Erkkilä vaihtoi sinisen paidan kotkalogoon ja Kiekko-Laseriin. Onnea J-E:lle uuteen seuraan, täällä vanhassa jäämme kaipaamaan suuresti.

  Ja Väihkösen ykkösvalmentajan paikka ei ole vielä kirkossa kuulutettu käsittääkseni. Väihkönen on tällä hetkellä vastuussa hajoittelun vetämisestä mutta valmennuskokoonpano selviää kokonaisuudessaan lähtitulevaisuudessa. Eli toivottavasti uusi ykkösvalmentaja tulee, ja Väihkönen on kakkosvalmentaja tjms...
   
 19. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Mihin lienee kadonnut entinen Roki fani Elina joka kommenteillaan oli kannustamassa täällä Rokia eteenpäin? Vai oliko sittenkin kysessä varsinainen gloorihuntteri joka Rokin suuruuden aikoina jaksoi joukkuetta kannustaa ja seuran nykyisessä alemmuudentilassa on keksinyt muita kannatettavia joukkueita...
   
 20. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
 21. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Taisi modesedät sulkea aina pirteän Elinan pois tältä foorumilta.

  Jännä nähdä mitä tästä RoKin touhusta oikein tulee. Hallilta on sen verran kuulunut uutisia, että hieman päälle kaksi kenttää viime kauden nipusta olisi jatkamassa ja joukkuetta täydennätään omilla junnuilla sekä opiskelupaikan ja armeijan takia Rovaniemelle tulleilla nuorilla pelaajilla. Nimistä ei ole vielä sen enempää tietoa, mutta eiköhän se tästä ala selviämään, kun syyskuu lähenee. Ensimmäinen harjoituspeli on käsittääkseni lauantaina Lämäreitä vastaan.

  Valmentajavalinta on herättänyt täälläkin keskustelua ja saamieni tietojen mukaan Vierola yksinkertaisesti hinnoitteli itsensä ulos eikä RoKilla ollut mahdollisuutta jatkaa hänen sopimustaan.
   
 22. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Ei kai tällaisia ukkoja pyöri edes treeneissä!?!? Vahvistuksia sinne kaivataan eikä tällaisia täyteukkoja, joita parempia löytyy tosi hädässä Rebelsin kopista.
   
 23. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Voisko joku nyt kertoa onko RoKissa nyt yleensä mitään tapahtumassa? Ainakin webbisivut alkaa olemaan aika seitissä ja tiedottaminen lienee aika mielenkiintoisissa hoteissa.
   
 24. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Samaa tiedottamista täällä kaipaa moni muukin. Sen verran on tietoa, että harjoitukset pyörivät Areenalla Väihkösen johdolla tietääkseni neljästi viikossa ja ihan hyvin siellä on porukkaa riittänyt. Syksyä odotellessa.
   
 25. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Finhockeyn sivuilta löytyvä rosteri tulee pitämään aikalailla kutinsa, mitä jatkajiin tulee. Treeneissä on muutamia uusia miehiä, ja lisää kaiketi vielä tipahtelee. Isoja "nimihankintoja" on turha odottaa.

  Tiedotus on kovin heikkoa, ja palikat ovat luultavasti vielä aika pahasti sekaisin seuran sisällä.