Rocky IV: Burning Heart – eli otteet kaukalossa 2015–2016

  • 257 518
  • 2 231

Kiekkovelho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
HIENOAi. Ja vaikka vastassa olisi ollut NY Rangers, Ässät olisi ollut vahvoilla, etenkin ekat 30 minuuttia. Sen jälkeen kylläkin taitava "jäädyttäminen".
Eikä kerho huono ollut, Ässät oli hyvä. Jos vastassa olisi ollut vaikka Lukko tai IFK, olisi Ässät pannut roiskimaan vielä kovemmin, vastustajan mukaan aina pelataan. Eikä ei niin kova vastus ole niin helppo kohdata, mutta silti Ässät selvisi hyvin. Vielä kun Gratton olisi saanut pelata.......
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Eilen Lahdessa kelvottoman huono ja tänään kotona tavattoman hyvä. Miten sama joukkue yleensä kykenee kymmenen umpisurkean pelin jälkeen tekemään metamorfoosin, jonka jälkeen yht'äkkiä ihan kaikki onnistuu?

Tänään tuli paljon maaleja ja peräti yhdeksän pelaajaa (jopa Herra 47) sai pisteitä. Masi ja Kallela saivat apinan selästä, ykkössentterille syöttöpinna ja takuulla kaikille onnistuneille jäi nälkää.

Realiteetti on silti se, että Ässät vain vaihtoi jumbo -sijan päittäin Kerhon kanssa. Mistään huippu vastustajasta ei ollut kyse, joten seuraavat ottelut tulevat paremmin näyttämään suuntaa, mihin ollaan menossa ja kannattaako tässä vielä elätellä haaveita kevään torijuhlista.

...Ässät oli hurmiossa, ja toisinaan silloin vastustajalla voi olla aika pahoja vaikeuksia. :)

Sitä hurmiota soiti riittävän vielä tulevaan tiistain Tappara -otteluun.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eilen Lahdessa kelvottoman huono ja tänään kotona tavattoman hyvä. Miten sama joukkue yleensä kykenee kymmenen umpisurkean pelin jälkeen tekemään metamorfoosin, jonka jälkeen yht'äkkiä ihan kaikki onnistuu?
Ässillä piti tänään lataus hienosti, eikä mennyt yli. Hieno peli Padalta, mutta täytyy myös sanoa sen verran että Kerhokin oli kyllä huono. Ei niillä ollut oikein mitään ideaa ja se pieni etsikkoaikakin toisessa erässä oli hyvin pitkälti sohlausta. Mielestäni myös ensimmäisessä erässä Kerholle puhallettiin kyseenalaisia jäähyjä (ehkä tuomarit "menivät huutoon"?), jotka takuulla osaltaan ottivat puhtia pois.

Tärkeä voitto silti, samapa tuo kuinka se tuli. Lukemat 6-1 olivat juuri sitä mitä joukkue ja epäileväinen porilaisyleisö kaipasi.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Jos kotipelit nyt lähtevät sujumaan kohtalaisesti, niin voi elätellä toivoa siitä, että kymppisakkiin päästäisiin. Yksi iso harmituksen aihe ovat Ässien ulkkarit. Vancea lukuunottamatta kukaan ei tunnu olevan minkään sortin vahvistus. Jos Grattoninkin roolia miettii, niin onko se 2010-luvun kiekkoa, että haetaan joku ulkkari ja entinen gooni penkin päähän istumaan...
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Grattonille antaisin kyllä nelosketjussa peliaikaa. Puolustussuuntaan kuitenkin hyvää duunia. Pelsu pelistä tulee mieleen esim. se yksi tilanne missä Vance kompuroi ja pelsu pääsi vaaralliseen vastaiskuun, Gratton paikkasi hyvin takakarvalla ja nosti komeasti mailaa.

Lisäksi kyllä pakeilla on jotain pientä tärinää välillä nähtävissä kun herra Gratton on tulossa kohti.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Hieman ihmettelin miksi Gratton ei päässyt pelaamaan vaihtoakaan lauantain pelissä. Jotenkin nöyryyttävää istuttaa pelaajaa koko pelin penkin päässä. Eihän kyseinen pelimies kuitenkaan niin huonokaan ole, että sen perusteella olisi oikeutettua.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässävalmennuksen tapoihin on monessa pelissä kuulunut, ettei 7.pakki tai 13.hyökkääjä saa välttämättä yhtään peliaikaa ellei loukkaantumista tai ulosajoa tule. Siinä mielessä ei poikennut normaalitilanteesta. Mielestäni silti Grattonkin olisi voinut esim. 3.erän vetää Alhgrenin (tai Ruotsalaisen jos Kerälä olisi siirretty keskelle) tilalla ihan kotikatsomon mieliksi. Peli oli jo selvä ja muutamat kovat pommit olisivat tuoneet ääntä halliin.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Nyt kun kerkesi katselemaan lauantaisen pelin vielä telkun (muutakin kuin hallin baari) kautta niin onhan tuossa pelissä menty monessa kohtaa eteenpäin. Etenkin hyökkäyspelaamisessa. Ässät on jalalla pärjännyt hyvin vieraskiertueella pl. Ilves -matsi, joten olettaa sopi että kotikaukalossa hommaan on mahdollista saada ihan uutta potkua, kun saadaan se taisteluilme kunnolla esiin.

HPK ei varmasti ollut kummoinen mittari, mutta onhan tuon Saarelan ketjun yhteispeli hienoa katseltavaa. Ässät tuli lujaa keskialueen yli ja syötöt alkaa napsumaan lapoihin, Marjamäki on ihan hillitön lisä tuohon nippuun tässä kohtaa. Toki Masilla on ihan hillitön lataus päällä, mutta eiköhän sitä nälkää riitä vielä. Mullanen ketju kaipaisi muutamaa maalia, paikkoja kuitenkin tulee ja kyllähän ukot tekee töitä kaukalossa. En osta ajatusta että "junnut" ajaisi heittämällä saman asian. Meillä on nuorta voimaa muutenkin jo ihan riittävästi rivissä, eikä nämä ulkkarit ole lähtökohtaisesti mitään ykkösketjun vahvistuksia, siis edes hinnaltaan.

Mitä tulee tuohon joukkueen fyysiseen ilmeeseen, niin kyllähän se vaan näyttää vaikuttavan että rivissä on vähän rumempaa ukkoa. Aika vähissä on ollut nuorukaisten saamat nenän hieromiset, tai ylipäätään rumat otteet Ässiä vastaan. Viitasen kaltaiset tilaustyöt toki pitää miettiä tarkkaan, ettei vastustajat pääse hyötymään. HPK oli kuitenkin niin kyykyssä tuon episodin jälkeen että siinä kohdin viesti oli melko napsakka.

Perjantain SaiPa -ottelu tulee olemaan todella mielenkiintoinen, nämä ovat olleet viime kausina parasta peliä Isomäessä ja toivottavasti jatketaan samoilla linjoilla. Huomisesta Tapparasta ei oikein osaa odottaa mitään, täysi vastakohta kuin tuo perjantain odotettu matsi.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Tosiaan hienosti toimii tuo Marjamäki - Saarela - Ojamäki vitja! Tästä oli viitteitä jo perjantaina pelsuja vastaan, kun ainona kenttänä saivat edes jotain aikaiseksi kiekon kanssa. Täydellisesti roolitettu kentällinen. Marjamäki jatkanut siitä mihin harjoituskaudella jäi ja on tosiaan mieletön apu tuolle joukkueelle.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Aika hiljaiseksi ja surulliseksi vetää se taso, millä Ässät oli valmistautunut Hakametsän kamppailuun. Pelihän ei vielä ole ratkennut, ei siinä mitään, mutta olihan tuo surkeinta lätkää mitä tällä kaudella olen miltään liigajengiltä nähnyt, ehkä poislukien Kerhon koomailu Porissa.

Toivottavasti kyseessä oli vain avauserän sekoilu, Ässäthän tarjosi itse avopaikkoja, minkä kerkesi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Omasta päästä kun viiveellä lähdetään niin pakeilla on aika vähän vaihtoehtoja. Hyökkääjät menevät jo punaviivan toisella puolella, joten vaihtoehdot kuljettaa itse punaviivan yli -> kiekkoa päätyyn ja halukkaat perään tai syöttää seisovin jaloin hyökkäyssiniviivalla olevalla hyökkääjälle. Kuljetus kun ei kaikilta Ässäpakeilta onnistu niin roiskimiseksi menee ja Tappara kiittää helpoin kiekonriistoin.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Sanotaanko että vituttaa aika raskaasti Bernardin puolesta. Kaveri seisoo päällään ties montako minuuttia koko ottelussa ja muu porukka kiittää ottamalla jatkuvasti ihan naurettavia rangaistuksia. On huikeassa vireessä viinitilojen kasvatti.
 
Viimeksi muokattu:

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huikealla taistelulla 1p. Jatkoajalla ei voitu edes koittaa sitä lisäpisteen hakua kun perseillään oikein huolella.

Mikä vittu siinä on että tulee noita typeriä vaihtovirheitä vähän väliä. Huolellisuus puuttuu...

Rankkarit alkaa olemaan jo surullisia. 10 vetoa 1 tehty. Luulisi että ammattimiehet saisi kovemmalla prosentilla sisään, mutta ei. Voisko niitä treenata vähän ja hakea eri laukojia. Edelleen, missä on Kiilholma ja missä on Mullane? Tai Vance...Jos nuo hävitään aina niin sarjataulukossa se näkyy rumalla tavalla kauden loputtua.

Bernard oli huikea.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Osaako joku sanoa, miksi Kallelan rangaistuslaukausta ei katsottu videolta?

En kysy oliko se maali, mutta haluaisin tietää menikö tilanne sääntöjen mukaan?
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Mä olen aivan helvetin tyytyväinen tähän joukkueeseen tänään (naurettavia jäähyjä lukuun ottamatta.) Aivan uskomatonta taistelua, tyytyväinen olen yhteen pisteeseen. Andy on aivan naurettavassa vireessä ja Vance ja Marttinen ovat todella hyviä. Helpot jäähyt pois niin joku SaiPahan me kaadetaan uudessa Isomäessä ihan 100-0!

E: Niin ja sitten nuo rankkarit pääsi vituttamaan. Niitä pitäisi nyt kyllä treenata, ihan oikeesti hei. Hieno maali kuitenkin Marjamäeltä.

Tosiaan, miksei tuota tarkistettu? Omaan silmään näytti että saattoi jopa olla maalissa, tuli heti mieleen MM 2003 vaikka ihan eri tilanteista oli kyse :D
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tyytyväinen täytyy olla yhteen pisteeseen, etenkin sen ensimmäisen erän jyrän alla olemisen jälkeen. Ovat nuo vaihtovirhe jäähyt kyllä aivan käsittämättömiä, ja kun niitä tulee joka toisessa ottelussa niin ei vaan ymmärrä.. huolellisuutta nyt vain, Bernardiin ei kaaduta, mutta kiva ylläri silti olisi ettei lisäpistettä aina oikein tyrkyttämällä tyrkytettäisi vastustajalle..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Saarela sen kiekon katsomoon vippasi eikä Kerälä. Yhtä kaikki, helvetin huolimatonta peliä viime sekunneilla tuollainen.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Täytyy olla tyytyväinen tähän yhteen pisteeseen. Niin Rockymaisen hyvää on kyllä tuo oman pään puolustuspeli ja AV, joka ilta taisteltaisiin voitosta, jos hyökkäyspeliin saataisiin joku järki.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Sanotaanko että vituttaa aika raskaasti Bernardin puolesta. Kaveri seisoo päällään ties montako minuuttia koko ottelussa ja muu porukka kiittää ottamalla jatkuvasti ihan naurettavia rangaistuksia. On huikeassa vireessä viinitilojen kasvatti.

Sanopa muuta. Luojan kiitos Andy on meillä, pahoin pelkään että Ahosella tämä peli olisi ollut selvää kauraa.

Ai että kun vituttaa, että joka matsissa otetaan noita jäähyjä ihan ihme tilanteista ja valmennus soheltaa jokaisessa matsissa vähintään yhden väärän vaihdon.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Osaako joku sanoa, miksi Kallelan rangaistuslaukausta ei katsottu videolta?

En kysy oliko se maali, mutta haluaisin tietää menikö tilanne sääntöjen mukaan?

Tuomari oli vieressä ja sanoi pelin jälkeen Ässien pelaajille, että on varma ettei kiekko ollut maalissa. Tuomari päättää katsotaanko tilanne tallenteelta vai ei. Tässä kohtaa olen tuomarin kanssa samaa mieltä, ei maalia.

Saarela sen kiekon katsomoon vippasi eikä Kerälä. Yhtä kaikki, helvetin huolimatonta peliä viime sekunneilla tuollainen.

Menikö kiekko tosiaan pleksin yli vai menikö se vaihtoaition kohdalta? Ruudun lähetyksestä tuota selkeästi nähnyt.

Ässien pitäisi näissä peleissä selkeyttää pelitapaa, aivan liikaa tulee turhia virheitä kun yritetään pelata kovan paineen alla kiekollisena. Pelin juoni oli varsin selkeä, Tappara vei ja Ässät vikisi.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Hallilta kotiuduttu. Olihan tuo melkoista selviytymistaistelua varsinkin ensimmäinen erä ja koko jatkoaika. Tyytyväinen kyllä tähän yhteen pisteeseen.

Milloinkas muuten Ässät on viimeks voittanut voittolaukauskisan? En muista, että ihan hetkeen olisi moista vahinkoa käynyt.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kallelan rankkari ei ollut maalissa. Näkyi hidastuksessa selvästi että jäi viivalle. Pelinopus on Ässien ongelma. Reagoidaan liian hitaasti tilanteisiin. Andy ja Tapparan heikko ilta pelasti tänään. Saumat oli jopa 3 pinnan voittoon. Vuorisalo ja kärki eivät saaneet kiekkoa tyhjään rysään lopussa Norosen torjunnasta. Hirveästi huolimattomuusvirheitä, joihin ei vaan ole varaa. Purihan se oma koirakin aika pahasti.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Sanopa muuta. Luojan kiitos Andy on meillä, pahoin pelkään että Ahosella tämä peli olisi ollut selvää kauraa.

Ai että kun vituttaa, että joka matsissa otetaan noita jäähyjä ihan ihme tilanteista ja valmennus soheltaa jokaisessa matsissa vähintään yhden väärän vaihdon.

Junnusarjoissa jo opetettu, että jos olet tulossa vaihtoon niin sitten vaihtoon tullaan.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Pisteeseen Tapparalta täytyy olla todella tyytyväinen. Pata oli mm. 1. erässä ihan vastaantulija. Toinen erä alkoi hyvin Ässiltä , kunnes jäähyilyllään lahjoitti otteen takaisin Tapparalle. Loppu kuitenkin kestettiin ja jatkoeräkin , vaikka siinäkin Pata perseili huolella ottamalla 4 minuutia jäähyjä..

Muuten en osta alkuunkaan tuota Rokin ylikorostuneen puolustusvoittoista taktiikkaa. Kyllä peliä pitää uskaltaa myös viedä ja hyökätä jos kiekko-otteluita aikoo pitkässä juoksussa voittaa.. Pelaajien antaa pelata myös tunteella omilla vahvuuksillaan. Tunteen vieminen tappaa myös luovuuden ja yksilön ratkaisut pelistä jos hommasta yrittää tehdä liiaksi orjallisen yksìpuolista.

Myös alempien kenttien koostumukset ihan päin vittuja! Mm. Kerälä laidassa etc?? Ahlgren & Ruotsalainen poppareille ja Gratton & Huovinen tilalle, vai onko Grattonin kohdalla Rokilla taas joku koirankoppi / savustusoperaatio käynnissä (lue tapaus Smith) 3. ja 4. ketjut tähän malliin:

3. SBA-Kerälä-Huovinen
4. Gratton-Mullane-Hansen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös