Rocky III: Tiikerinsilmä – eli otteet kaukalossa 2014–2015

  • 282 466
  • 1 945

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Entistä selvempää alkaa olemaan ainakin minulle se, miksi valmennus on asettanut Viljasen Parkkosen edelle hierarkiassa. Viljanen on vaan yksinkertaisesti parempi näistä pikkumiehistä.

Parkkonen ei tehnyt eilen yhtään virhettä, oli Ässien tasaisin pakki, kun katsotaan hyökkäys- ja puolustuspelaaminen. Viljanen pelaa hyökkäyssuuntaan paremmin, mutta tekee joka pelissä virheitä ja puolustuksessa jää välillä jalkoihin. Eilen toisessa erässä Vihkon unohtaminen takakulmalle ei onneksi kostautunut.

Viljasta kannattaa tässä vaiheessa peluuttaa kun kaveri jaksaa ja joukkueen peli käy, vaikka joka peli tulee junnuvirheitä. Parkkosen pitäminen seiskapakkina johtuu valmennusjohdon rohkeuden puutteesta, eilenkin Parkkonen oli heittämällä parhaan neljän pakin joukossa.
 
Viimeksi muokattu:

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Parkkonen torjui muutaman maalin eilen, pari Rinteen takaa. Toivottavasti saa nyt sitä peliaikaa vaikka Staffi palaisikin.
 

C.S Kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En mitenkään aliarvio, mutta aika turhaa on vielä hirveästi kehua kun Kärki vihdoin teki kaksi maalia paikoista jotka hänelle pelattiin, muutoin ei hänkään mitenkään kentällä loistanut.
?

Ensimmäisessä maalissa Kärki kyllä vapautti itse itsensä maalipaikkaan näppärällä pikku siirrolla lyöden kiekon maalin takaa HPK pakin jaloista (ilmasta?) maalin eteen vapaaseen paikkaan. Toisessa maalissa pääsi lyömään tyhjiin Viljasen ollessa hyvin hereillä. (Boldaus oma)
Parkkonen otti ensimmäisessä tai kolmannessa erässä (en nyt juuri muista) todella hienon tupla blokin, Rinteen ollessa enemmän tai vähemmän tilanteesta ulkona. Pelasi mielestäni muutenkin hyvän ottelun.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Parkkoselle peliaikaa, pelasi eilen ihan hyvän matsin.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Olen muuten ihmetellyt jo kauden alusta että kun kokoonpanoon saa ilmoittaa 19 pelaajaa, miksi se "ylimääräinen" on aina pakki joka ei välttämättä saa sekuntiakaan peliaikaa. Miksei se voisi olla 13. hyökkääjä? Eilenkin Ojamäestä olisi ollut enemmän hyötyä joukkueelle kuin Vuorisalosta.
 
Suosikkijoukkue
löytyy
Olen muuten ihmetellyt jo kauden alusta että kun kokoonpanoon saa ilmoittaa 19 pelaajaa, miksi se "ylimääräinen" on aina pakki joka ei välttämättä saa sekuntiakaan peliaikaa. Miksei se voisi olla 13. hyökkääjä? Eilenkin Ojamäestä olisi ollut enemmän hyötyä joukkueelle kuin Vuorisalosta.
Tää on vähän valmentajasta ja terveystilanteesta kiinni, mutta yleisesti ottaen perusteet pakin pitämisenä on kaiketi puolustajien muutenkin keskimäärin suuremmassa peliajassa.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tää on vähän valmentajasta ja terveystilanteesta kiinni, mutta yleisesti ottaen perusteet pakin pitämisenä on kaiketi puolustajien muutenkin keskimäärin suuremmassa peliajassa.

Mutta kun 7.pakki ei kuitenkaan saa sekuntiakaan peliaikaa, mitä järkeä?
Jos joku pakeista loukkaantuu/lentää ulos niin peliaikaa ei tule silloinkaan, se on varmaa.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Parkkonen pelasi 7. pakkina Sporttia vastaan kolmannessa erässä joten kyllä se seiskapakki pelaa jos tulee paikka (loukkaantuminen).
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos aika olisi toinen, voisi seiskapakkina olla vaikka joku Nickerson tms. Siinä olisi seiskapakillakin hommia, ainakin joskus ja olisi ainakin valmiina ;)
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jotenkin haiskahtaa tappioputken haju ilmassa. Toivottavasti olen väärässä, mutta jotenkin tämä ketjulotto saa aikaan sen fiiliksen, että Tappara vie tänään. Seuraava vastustaja onkin sitten Lukko, jolta ei pisteitä ole tulossa, jos pelikuri ei säily täyttä kolmea erää.
Välillä Ässät pelaa aivan loistavaa kiekkoa, mutta sitten kaikki katoaa kuin napista painaen. Ehkä tämä on sitten sitä uuden opettelemista osittain nuorelle ja vähän yhdessä pelanneelle porukalle. Missään tapauksessa en usko viime kauden tapaiseen romahdukseen, vaan päinvastoin tämä laiva kääntää vielä kurssiaan.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Näköjään Rocky reagoinut tiistain kelkkailuun ketjuruletilla, Pekka kuin Pekka vai? Hansenin heitto katsomoon lienee jonkinlainen herätys, vaikka eivät kyllä Smithin kanssa olleet mikään perimmäinen ongelma tuossa kahden erän sukelluksessa tiistaina. Toivoisin silti etenkin Hansenilta röyhkeyttä sinne sota-alueelle, aika vähän on maalille menijöitä edelleen. Luistelua ja taistelua kaivataan nyt lisää kaukaloon, jo Kärpät -pelissä oli nähtävissä etenkin hyökkäyspään hävityt kaksinkamppailut.

Laukausten laatuun kiinnittäisin myös huomiota, Lindell on viivasta ainoa joka saa kiekon toimitettua edes maalille, Marttinen-Uusitalo vetää ensimmäiseen jalkaan/lapaan täysillä silmät kiinni, Stafford ei edes lauo ja Viljanen vetää pölyt kiekon päältä yhdeksän kertaa kymmenestä. Hyökkääjistä aika moni paukuttaa pitkin seiniä.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tää tehdään ihan itse. Onko yllätys, että tulee takkiin kun kaikki vedetään uusiksi ja peli ei toimi heti? Huomenna sitten varmaan Huovinen junnuihin, Niemelle ja Kilulle vastuuta lisää. Lisäksi Parkkonen seiskapakki. Hohhoijaa...
 

Ribals

Jäsen
En kyllä ymmärrä. Ässien kakkoskenttä on luokkaa riittämätön. Ei sillä että se olisi huono, mutta riittämätön kärkikentäksi. Heino ja Huhtanen hyviä kolmos/neloskenttään, mutta kakkosketjuun ei riitä kiekollinen osaaminen. Parkkonen pelaa helvetin hyvää peliä ja saa pelata vaan hajapelejä.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
On kyllä hienoa katsoa vastustajan taitavien pelaajien kiekonkäsittelyä. Kiekkoa ei saada pois kirveelläkään ja toisaalta hyökkäyspäässä ei kellään riitä taitoa riittävästi jotta pystyisi pelaamaan itselleen tilaa tai antamaan muille aikaa hakea paikkaa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Surullista oli kyllä se, että tuon Tapparan voittamiseen ei olisi edes ihmeitä tarvittu. Mutta ei kun ei. Eli aivan samat sanat kuin aiemmin HIFK-ottelun jälkeen..

Hyökkääjistöstä ei paljon tarvitse mainita, junnuketju oli ihan jees. Huovinen etenkin todella ennakkoluulotonta ja kypsää peliä, yllätyin. Antaisin pojan jatkaa. Miksei myös Ojamäki ollut ihan hyvä. Näiden junnujen ohella ainoa joka kannattaa edes kursiivisesti mainita on Lähteenmäki.. oi voi..

Pakistossa Tapsa on kyllä todella huono, pakko se on sanoa. Enkä viittaa Erkinjuntin maaliin, vaan ihan kokonaisuuteen.. joko on sitten ikä tullut vastaan, mutta mies on kyllä täysin hyödytön
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Huovinen oli juu tänään positiivinen tuttavuus. Pikkunäppärää kiekottelua ja muutenkin ennakkoluulotonta peliä ottaen huomioon että vastustajan puolustuksessa oli Kankaanperiä ja Saravoja.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Hyvät herrat, nyt näyttää aika pahalta. Kolme ottelua putkeen tappio ja huomenna vastassa levännyt Lukko, haiskahtaa aika paljon siltä, että putki jatkuu...

Tämän päivän kokeilut menivät kyllä ihan totaalisesti vihkoon, siinä mielessä muutaman nuoren ok peli on aika laiha lohtu. Aivan väärät herrat pelasivat ja väärät herrat huilasivat.

Mika Niemelle iso lampaanperse, pelin ratkaisuhetkillä ei riittänyt annetut kolme poikkaria, vielä kerran piti poikkaista, jotta varmasti jäähyboksi kutsuu.
 

Tuamas

Jäsen
Rocky on jostain syystä lähtenyt Virtamaiseen pelleilyyn ketjujen kanssa, tämä ei tiedä hyvää.

Vielä kun tietyt janarit saavat koomailla sydämensä kyllyydestä ja pelipaikka on sementoitu, niin jotain tarttis tehrä.

Tällä hetkellä tässä hommassa ei ole mitään logiikkaa.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Vähän sellainen kutina, että huomisesta tulee melko rumaa. Surullisen huonoa touhu kaikkien muiden kuin nelosketjun osalta. Huovinen oli mukavan yritteliäs.

Negatiivisena pessimistinä arvioin huomisen pelin lopputuloksen 1-5
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mitä vittua nyt taas!?

Huovinen-Kärki ekan erän energiavaihdot, siin oli se yks vaihto jossa oli paikkaa Lindelillä ja Lähteenmäellä. Mutta. Hyökkäyspeli ihan järkyttävää paskaa. Pahinta myös se peli-ilme kun ollaan tappiolla: alistunutta, ei rouhita, ei taklata. RD pisti tappelukiellon, Rocky laittanut taklauskiellon?

Hyökkäyksestä puuttuu johtavat pelaajat. Niemi on hyvä sentteri, mutta huonona päivänä ei kykene sytyttämään joukkuetta, tekemään ketjukavereista parempia. Ryan ajautuu kulmiin ja häviää kaksinkamppailut, Elo on aika yössä, Lähteenmäellä olis avut muttei nyt uppoo. Keltään muulta ei voi oikein mitään odottaakaan. Hirveän työn ja tuskan takana on maalit ja tilanteet, ei riitä tää nippu nyt mihinkään.

Viljanen yritteliäs, mutta saako yhtään kiekkoa maalille? Puolivillasia ratkasuja viivalla. Vuorisalo oli tänään kävelevä katastrofi.

Meiltä puuttuu kärki ja tehot hyökkäyksestä, pelitavallisesti ollaan ohuella pohjalla ja muut jengit nostaa tasoaan. Uskoa kyllä löytyy Rockyyn pitkässä juoksussa, hieno mies. Mutta esim. huomenna Lukkoa vastaan. Kuinka kanavoidaan tunne ja energia? Vai riittääkö mikään kun fyysinen veteraanijengi syö porilaiset junnut elävältä?
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aivan odotettu lopputulos, olisiko tästä pelistä voinut odottaa jotain muuta? Hyökkäys-, puolustus- ja maalivahtiosasto uusiksi.

Edelleen Niemi ja Kiilholma esimerkkeinä siitä kuinka voi perseillä (Niemi) ja surffailla (Kilu). Ja vastuuta löytyy. Huovinen on muuten sentteri mutta mitäs veikkaatte, saisko vastuuta? Tuskin, hyvä jos pääsee edes pelaamaan huomenna.

Huomenna tod.näk. palataan Kerho-pelin kokoonpanoon TAI sitten sekoitetaan vielä tästä päivästä.

EDIT: lisätään se, että tuolla asenteella (lue: ei niin pahoja perseilyjä omassa päässä kuin tiistaina) ja tiistain kokoonpanolla olisi voitu peli voittaa, ja sille olisi ollut ihan reilukin mahdollisuus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös