Pardus

Jäsen
Koittihan se vihdoin tämäkin päivä, että Robert pääsee toteuttamaan unelmansa ja ulosmittaamaan tasonsa/potentiaalinsa Euroopan kovimmassa sarjassa. Viimeisen päälle huippu-urheilijana Robi ei vain voinut jättää tilaisuuttaan käyttämättä nyt, kun maksimi Suomessa oli saavutettu. Päätös jättää Jyväskylä ja fanit oli varmasti todella vaikea ja minäkin ajattelin vielä aiemmin keväällä, että "älä vain lähde suureen tuntemattomaan".

Päätös lähteä oli kuitenkin ainut oikea ja todella rohkea. Ensimmäisenä virolaisena (en laske tähän kaksoiskansalaisia, enkä KHL:n edeltäjissä pelanneita) KHL:ssä Rooba ei tule saamaan mitään ilmaiseksi. Tilanne on samanlainen, kun OJ lähti nuorena savolaisena stadin kirkkaisiin valoihin. Rooba on toki tässä vaiheessa tuon ajan Päällikköä huomattavasti vanhempi ja kokeneempi, mutta virolainen pelaaja Venäjällä tulee varmasti olemaan melkoisessa valokeilassa. Onneksi Rooba ei kuitenkaan ole ihan yhtä räväkkä persoona kuin vaikkapa Siim Liivik ja tullee näin ollen toimeen myös itänaapurin asukkien kanssa.

Tämä on merkittävä hetki myös koko Viron kiekkoilulle ja virolaisille pelaajille. Tuttuun ja turvalliseen Suomeen virolaisia onkin lipunut Rooban vanavedessä jo hyvä määrä ja toivon mukaan nousee jatkossa tasaiseen tahtiin myös Liigaan. Rooba kuitenkin osoitti, että pienestä Virosta voi ponnistaa vieläkin pidemmälle ja tahdonvoimalla uskaltautua jopa Venäjälle pelaamaan. Rima on Rooban toimesta asetettu jälleen korkeammalle.

Nael kummi, RR88! Loodame, et sellest reisist saab midagi suurt.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ennustan 11 ottelun KHL-uraa tehoilla 0+1 (-5). Mielelläni olen väärässä.
Itse odotan jotain joonasnättismäistä. Rooba on isokokoinen jannu, joten ei varmaan fyysisyydestä jää kiinni. Nättisen jatkosta Severstalissa ei oo kuulunu mitään, mut varmasti Pressin ja Stenqvistin tulo auttaa sopeutumaan.

Eiköhän Razinin jengi kouli itsensä taas pudotuspeleihin, jos Rooba, Press ja kumppanit ei floppaa.
 

Pardus

Jäsen
Severstalin päävalmentaja Andrei Razin kertoi haastattelussa, että Rooban palkkaamiseen vaikuttivat maalintekotaito, taistelutahto, positiivinen persoona ja venäjän kielen taito.

Razinilla oli myös hyvät muistot Jokerien ja Severstalin Tallinnassa pelaamasta ottelusta. Kannattaa varmaan Kurrin alkaa jo buukkaamaan Tondiraban jäähallia ensi kaudelle seuraavaan Jokerit - Severstal -otteluun. Tulee nimittäin olemaan niin täynnä kuin koronarajoitukset antavat myöten silloin, kun Severstal ja Rooba siellä seuraavan kerran pelaavat.

Edit. Ja nyt huomasin, että Jokerit puolestaan voi peluuttaa kyseisessä ottelussa Kristjan Kombea.
 
Viimeksi muokattu:

Pardus

Jäsen
Tuore haastattelu KHL:n sivuilla:

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy