Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
...
Aika paksua puhetta 14 minuuttia per ilta pelaavasta miehestä, joka on tällä kaudella päässyt jopa viisi minuuttia pelaamaan erikoistilanteita. :D
Äkkiä muokkaamaan nimiveikkaus kun näistä näköjään napsuu melko automaattinen pelikielto vaikka olisi miten selvästi huumorilla.

Keni nauttii Mikkelissä ihan ansaitusti kulttipelaajan statusta (samanlainen "ei tuu koskaan riittämään Liigaan" -tarina kuin Jukurien kanssa ehkä vielä kovempana), mutta kyllä se on ihan kehitysaskeleitakin ottanut. Eikä joukkueen +- tilaston selkeä kärkisija ihan pelkällä tuurilla ole tullut, vaikka on siinä ehkä hieman tilastokummajaisenkin vikaa. Ja se on vielä ihan helvetin sympaattisen oloinen jätkä, ei vaan voi olla pitämättä (tähän tahtoisin laittaa hymiön mutta sen verran itseäni hillitsen).

Kyllähän se näyttää aika hurjalta tekeminen edelleen (ei voi olla näkymättäkään että käytännössä ehtinyt pariin kertaan lopettaa pelaamisenkin ja ikää kuitenkin vasta se 25), mutta jotenkin tuntuu onnistuvan avaussyöttö ja vastaavat temput vaikka näyttää että nyt on aivan varmasti hukkaamassa kiekon vastustajalle. Pidemmät vaihdot näkyvät kyllä korostuneena virheherkkyytenä, olisiko fysiikkapuolella siis vielä tekemistä.

edit. Ei sillä että tiimin paras pakki olisi ja kyllähän sen peliaikakin kertoo. Lisäksi ainakin eilisessä ottelussa kun (vaihteeksi pelikuntoinen) Pikkarainen pääsi kentälle saakka, oli Kenin paikka tsemppaamassa penkin päässä. Hänk voisi olla Jukurien paras pakki jos nyt pystyisi jatkossa pelaamaan useamman kuin joka kolmannen matsin. Peliäly omaa luokkaansa ja esim. Suhosesta poiketen saa asioita aikaan myös puolustuspäässä (minkä piti olla lähes mahdottomuus, tosin ilmeisesti aiemmin ongelmat siinä olleet lähinnä motivaation puute).
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tietyllä kunnioituksella seuraan Jukureiden polkua ja toivoisin tämän tärkeän toisen kauden menevän yläviistoon hyvän avauskauden jälkeen. K. Karalahti yllättää minut +/- tilastollaan positiivisesti, hyvä näin. Onkos meidän ex-peluri Flinck sopeutunut rosteriin ja repinyt aloitusvoittoja hyvän maskipelaamisen, tsempaamisen lisäksi.
Tsemppiä eteenpäin, Jukurit nousee ja katsomo yhtenäistyy!
 

Jukule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tietyllä kunnioituksella seuraan Jukureiden polkua ja toivoisin tämän tärkeän toisen kauden menevän yläviistoon hyvän avauskauden jälkeen. K. Karalahti yllättää minut +/- tilastollaan positiivisesti, hyvä näin. Onkos meidän ex-peluri Flinck sopeutunut rosteriin ja repinyt aloitusvoittoja hyvän maskipelaamisen, tsempaamisen lisäksi.
Tsemppiä eteenpäin, Jukurit nousee ja katsomo yhtenäistyy!
Alkukausi meni aika yössä kuten kaikilla muillakin. Nyt about parin kolmen viikon otannalla on alkanut olemaan taas sitä tuttua Markkua.

e. typo
 
Viimeksi muokattu:

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tämä ”opetellaan liigaan” mantra oli varmaankin pakko keksiä, kun kauden ekat pelit osoitti tavoitteen epärealistisuuden.
Lauantain ifk-tappion jälkeen Ristoltahan tuli jo varovaisen arvostelevia kommentteja pelaajistaan. Kaikki negatiivinen kommentointihan on ollut koko liigataipaleen ajan Jukureissa (näköjään) kiellettyä.

Lainaus Länsi-Savosta (boldaus oma): "Meidän kärki viime vuonna oli yksi tai kaksi kenttää. Nyt me suoritetaan tasaisesti, mutta sieltä ei pulpahda esille selkeää kärkeä. Kyllähän tässä on pelaajia, jotka ovat aikaisemmin liigassa tehneet pisteitä, kyllä se vastuu heillä pitäisi olla.
Pelaaja yrittää maalintekoa aina tosissaan. Taito suhteessa vastustajaan ei riittänyt."

Nythän Risto avasi jo melko selkeästi ongelman, eli kärkipelaajiksi ennakkoon luokiteltujen epäonnistumisen. Pelaajisto on liian tasaista massaa ja vaikka kaikki yrittävät varmasti parhaansa, niin taito ei vaan riitä. Näin suoraa puhetta ei vielä olla tällä kaudella kuultukaan. Saa nähdä mitä vielä on tulossa.
 
"Komeita maalit eivät ole olleet, mutta tärkeitä siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi." -Bubi Wallenius-

Jukule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tämä hyvä näin. RD saa kyllä noista pikkujengeistä revittyä hyvin ulosmitattavissa olevat tehot irti. Nemon liksastakin jäänee muutama killinki muualle sitten irrottaa. Ainoa mitä edelleen jäisi kaipaamaan on koodinimi Kerde.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Pari vuotta lisää aikaa harjoitella liigaa... No Dufva on Jukureissa tasan niin kauan kun Ristoa huvittaa olla.
En oikein ymmärrä kritiikkiä tätä jatkoa kohtaan, valmennus on Jukureissa abaut ainoa osa-alue joka kestää vertailun muihin liigajoukkueisiin, joku voisi jopa sanoa että valmennus on mikkeliläisten vahvuus.

Mikäli Jukurit saa edes hieman nostettua pelaajabudjettiaan, niin voidaan alkaa odottamaan sääliplayoff sijoituksia.

En oikein näe, että Jukureilla olisi mahdollista saada RDtä parempaa valmentajaa, tietty joku naapurin Kalevi voidaan ottaa halvalla ja kaiken onnistuessa miracle on ice ja Kalevi osoittautuu huippuvalmentajksi. Kuinka todennäköistä tuo kuitenkaan on, niinpä niin.

Jukurit ei häviä RDn komennossa yhtään peliä ns valmentajaan, mutta muutaman pelin voi voittaa RDn ansiosta. Kyllä Jukureiden menestymättömyyden syyt on muualla kuin valmennuksessa.

Siitä toki hyvin pitkälti samaa mieltä, että niin kauan kun Risto jaksaa kuunnella paskanjauhantaa omista valmennustaidoistaan yms ja haluaa luotsata Jukureita hän sen myös tekee, sillä ei Jukureiden kannata huonompaa valmentajaa ottaa, ja parempaa tai samantasoiseen ei riitä resurssit.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Kouvolalaisten purkauksiin en kiinnittäisi viihdearvon lisäksi kovin kummoista huomiota. Dufvan arvostelu tuntuu usein liittyvän miehen persoonaan, mistä edes kaikki paikalliset eivät pidä. Tosin arvostelua olisi luultavasti syntynyt tällä kaudella enemmän, mikäli HPK ei olisi kontannut Pennasen alaisuudessa ja mestaroimana näin totaalisesti, koska kaksi mikkeliläiskirjoittajaa sai niin valtavia kiksejä Pendoliinon teoriateeseistä. Nyt taivaan kiitos ei ole tarvinnut kuunnella enää ylimitoitettua yhden näkökulman toitotusta.

Dufva on tähän asti onnistunut Jukureissa hyvin, joten arvostelijat ovat olleet yksiselitteisen väärässä. Toivottavasti pelaajabudjettiin saadaan nostoa, että päästään kilpailemaan samalta viivalta muiden pienibudjettisten seurojen kanssa.
 
Est Sularus oth Mithas

Miju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kouvolalaisten purkauksiin en kiinnittäisi viihdearvon lisäksi kovin kummoista huomiota.
Kateutta...

Uskoisin, että RD on paras mahdollinen valmentaja Mikkleissä. Hänellä on taitoa, häneen uskotaan joukkueen johdon puolesta ja mikä usein keskusteluissa unohtuu, hän on tunnettu myös alueen yrityksissä. En oikein tiedä kuka olisi parempi valmentamaan Jukureita. Hän on Mikkelissä kuitenkin osallisena myös vuosituhannen vaihteen tapahtumissa, eli niistä seikoissa, jolloin Jukureissa alettiin kehittämään pitkäjänteisesti. Uskoisin jopa väittää että RD on yksi suurimmista valmentajista meillä, jos katsotaan mennsisyyttä. Toivottavasti näin voi ajatella myös tulevaisuudessa.

Joukkue kasvaa ja kehittyy, siihen uskon ja RD on myös osa joukkuetta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Pätevä listaus mielestäni. Muistetuissa asioissa tosiaan nuo listatut (vaikka meriittilistalla myös maajoukkuepestejä) ja tulevaisuuden haasteistakin olen hyvin pitkälti samaa mieltä (loputtomiin ei voi mennä sen taakse että "tässä vielä opetellaan" ja itsekin kun elokuussa kuulin paikan päällä Riston lupaavan pleijjaripaikkaa niin kyllähän se väkisin vaikutti siihen minkälainen tunne jäi alkukauden tuloksista). Uudistumista olen omasta mielestäni jo nähnyt, alkujaanhan RD:n odotettiin peluuttavan Jukureilla ainoastaan inhorealistista peruuttelua ja pitkän sylkemistä. Valmennustiimin uusiutuminenkaan ei mielestäni valtaisa muutos ole, Hahlin Juppe ja ensi kaudella virallisesti edustuksen riveihin siirtyvä Suokkaan Teemu ovat kuitenkin tuttuja ukkoja vaikkei kumpikaan toki Nemoa ainakaan markkinointimielessä pysty korvaamaan (tulee muuten jännä nähdä miten Jukurien peluutukseen vaikuttaa Nemon lähtö). Valmentaja vs. manageri -kuvio on mielestäni edelleen ehkä haasteellisin vaikka Hakki ottaakin osan pelaajakoordinaattorin hommista harteilleen.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Risto lähtee olympialaisiin Slovenian valmennustiimiin. Liigassa jää kuusi peliä väliin. Iltalehden juttu asiasta.
 
Tämä bisnes on yksinkertainen. Tulojen pitää kattaa kulut ja ylisuuria riskejä ei kannata ottaa (T.Tersa)

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Dufvan lähdettyä Slovenian kelkkaan, niin Jukureiden esitykset olleet pelonsekaista häsellystä. Onko Dufvan merkitys noinkin suuri, että joukkue ei henkisesti kestä?

Mediassakin on ihmetelty Jukureiden ratkaisua päästää Dufva kauden tärkeimmillä hetkillä toisen joukkueen matkaan. Kevään säälit oli aivan saavutettavissa.

Nemo maksaa oppirahoja. Ja kenen kustannuksella.
 
meiänpeli

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Toivottavasti Dufva tuo olympialaisista mukanaan 2-4 pelaajaa off-seasonille ja sitäkautta antamaan näyttöjä ens kauden pelaavaan porukkaan, ja se olisi myös syy miksi laskettiin lähtemään.

Nemo tekee melkosta palvelusta Dufvalle parhaillaan.
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Ihan näin ulkopuolisena täytyy kysyä, että kuka on antanut RDlle luvan lähteä valmentamaan toista joukkuetta kesken kauden? Noin pitkäksi aikaa vielä...
 
Älä itke ruma lapsi, ota rusina.

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Ihan näin ulkopuolisena täytyy kysyä, että kuka on antanut RDlle luvan lähteä valmentamaan toista joukkuetta kesken kauden? Noin pitkäksi aikaa vielä...
Luuletko, että Risto Dufva joutuu kyselemään Jukurien organisaatiossa lupaa yhtään mihinkään? Ja jos nyt joltain on jotain kysytty, niin eiköhän se ole Mr. Toivakka, ja hänhän tunnetusti taipuu vaikka kaksinkerroin kumaraan jumala Dufvan edessä.
 
Ei paskin mutta heikoimmasta päästä.
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
”Neuvottelujaan Jukurien kanssa Dufva kuvasi ytimekkäästi: ”Asia käytiin läpi ja yhdet puheet niin kuin sökössä”, Dufva sanoi”. Eiköhän tämä Hesarin jutun (www.hs.fi/urheilu/art-2000005556820.html) lainaus kerro RD:n aseman organisaatiossa.
 
Tämä bisnes on yksinkertainen. Tulojen pitää kattaa kulut ja ylisuuria riskejä ei kannata ottaa (T.Tersa)

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Toi Dufvan retki ois voinut keljuttaa jos olisi jotain panosta otteluissa. Nythän se on ihan sama vaikka Nemokin olis jo Lahes. Ei kyllä käy Pelicanssia kateeksi.
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toi Dufvan retki ois voinut keljuttaa jos olisi jotain panosta otteluissa. Nythän se on ihan sama vaikka Nemokin olis jo Lahes. Ei kyllä käy Pelicanssia kateeksi.
En minäkään Nemosta täysin ole innostunut, mutta aika rajua kritiikkiä tulee muutaman tuurausmatsin perusteella. Eihän Nieminen nyt yhtäkkiä ole lähtenyt omia ajatuksiaan peliin tunkemaan, mutta syystä tai toisesta henkinen kantti tipahti Jukureilla Dufvan lähdön myötä.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
En minäkään Nemosta täysin ole innostunut, mutta aika rajua kritiikkiä tulee muutaman tuurausmatsin perusteella. Eihän Nieminen nyt yhtäkkiä ole lähtenyt omia ajatuksiaan peliin tunkemaan, mutta syystä tai toisesta henkinen kantti tipahti Jukureilla Dufvan lähdön myötä.
Jukurit pelannut lähes 2 kautta melkein samoilla miehillä ja samalla valmennusjohdolla. muutama peli apuvalmentajan johdolla tuskin vaikuttaa mitenkään lopputulokseen, Tuskin Dufvalla olisi mitään kania hatussa ollut että oliši HIFK ja Kärpät ottelun voittaja olisi muuttunut. Jos olsi se kani miksi sitä ei useammin vedetty ekan 50 ottelun aikana olìsi runkosarjan sijoitus joku muu kun 14. EN nähny pelejä mutta oliko Nemo muuttanut Jukurien pelitavan täysin erinlaiseksi kun Dufvan? jos oli niin aika yllättävä valmennus kaksikko jukureilla ollut jos toimintatavat ja pelikäsitys ristiriidassa toisiinsa. Vaikka Dufva on Koreassa oletan että joku yhteys on kumminkin joukkueen valmentajien kesken. Jos taas pelaajia ei huvita silloin kun RD on kauempana kun 5m. on pirun suuri ongelma joukkueen sisällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy