Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Risto Dufva Jukurien päävalmentajaksi 2016–2020

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 18.09.2015 klo 14.27.

 1. paraspelaaja Jäsen

  Saimme Liigaan Suomen top-3 pystysuunnan kiekon valmentajan. Se on kuitenkin pientä siihen verrattuna, mitä nimitys merkitsee mikkeliläiselle jääkiekolle. Tää on huikee juttu. Organisaatio tekee nyt ainoita oikeita valintoja, ehkäpä ensimmäistä kertaa koskaan.

  Apuvalmentajaksi on nimitetty Ville Nieminen. RD:n sopimus on kolmevuotinen, Nemolla mallia 2+1.

  Buumi on syntymässä.
   
 2. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  En arvannut tätä.
   
 3. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo,Josh Green,Malte Strömwall, Suvi Teräsniska
  MTV 3:n mukaan Joni Savolainen myyntiin ja markkinointiin,mielestäni vähintään yhtä kova haku kuin Dufva!!Onnittelut Mikkeliin!
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Toivottu ja (pelonsekaisin varauksin) odotettu julkistus. Kiitos Jukurit lunastamisesta. Nyt on homma isolla.
   
 5. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Kertaheitolla muu organisaatio vastaamaan kilpailupuolta. Makiaa tulee joka tuutista, jospa näitten julkistuksien jälkeen palataan sorvin ääreen.

  Tervetuloa Risto kotikaupunkiin! Only and one vetämään Liigajoukkuetta. Villelle myös onnea! Vaatimustasosta tulet tykkäämään.
   
 6. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Kova haku. Ei muuta lisättävää.
   
 7. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Odotettu varmistus vahvoihin huhuihin. Kyllähän tämä on erittäin kova kiinnitys seuraavalle kaudelle. Risto merkitsee Mikkelin jääkiekolle paljon enemmän kuin muualla voidaan ymmärtääkään.

  Ainut asia mikä itseäni mietityttää on se, että Risto on saanut lukossa ja Jypissä kasata joukkueen isolla rahalla ja haluamillaan pelaajilla. Mitenhän onnistuu budjettijengin kasaus kun rahaa ei olekaan käytössä?

  Hieno uutinen joka tapauksessa.
   
 8. Gameson Jäsen

  Katselin juuri tiedotustilaisuuden netistä. Sellainen fiilis jäi, että Jukurit lähtee maltillisesti rakentamaan Liiga-joukkuettaan. Tavoitteena on ilmeisesti kuitenkin Dufvan kolmantena valmennusvuonna olla jo pudotuspeleissä. Myö tietysti toivotaan kuitenkin, että siellä ollaan jo aikasemmin.
   
 9. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mahtava uutinen! Dufva-Nieminen oli paljon enemmän mitä uskalsin keväällä edes toivoa jos liigapaikka aukeaisi.

  Kyllähän tässä varsin luottavainen olo tuli joukkueen rakentamisen suhteen, vaikka talous asettaakin tiukat reunaehdot. Näiden herrojen verkostot kuitenkin ovat sitä luokkaa, että laadukkaita pelaajia varmasti Mikkeliin saadaan. Lisäksi miesten persoonat jollakin tapaa tukevat toisiaan. Dufvan paluussa on nyt aivan erilainen fiilis, kun mediapersoona ja vasta mahtavan pelaajauransa lopettanut Stanley Cup -voittaja Nieminen astuu mukaan jukurilaivaan.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2015 klo 20.29
 10. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Voi vittu, olen niin mykistynyt mestarin paluusta että itkettää.. Niämisäijä siihe pääle.. karmeeta menoa. Lisäksi Joni Vesalainen tulee ottamaan myynti- ja markkinointipuolen lopultakin haltuunsa. Kaikki perään kuuluttamani palaset putoilee paikoilleen kuin ristuksen kyydittäminä. Upea päivä mikkeliläisille ja Jukurien kannattajille!
  Tuossa vielä erinomainen Kalle Pallosen kirjoitus Dufvasta Näkökulma: Mestari Dufva palaa luomuksensa ääreen | Yle Urheilu | yle.fi
  linkki Yle-urheilu.
   
 11. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Sitten voikin alkaa spekuloida RD:n sotureilla jotka seuraa johtajaansa Mikkeliin. Olli Sipiläinen nyt ainakin (sopimustilannetta tarkistamatta).
   
 12. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  RD ja Nieminen. Ei paljon osumpaa kaksikkoa voisi Jukureille liigavalmentajiksi olla. Puhuiko joku joskus, että Jukureista ei tule uskottavaa liigaseuraa.. pohjatyöt on ainakin mallia uskottava liigaseura x 2. RD:n tulo penkin taakse tietää varmuudella myös sitä, että pelaajapuolella ei tarvitse Jukurifanien olla huolissaan. Olen jo nyt varma, että syksyllä 2016 liigajäälle luisteleva Jukurit on iskukykyinen, taisteleva joukkue. Uskottava liigajoukkue.
   
 13. ftr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
  Lainaus:
  Positiivinen liigajoukkue. Ja näin.
   
 14. Rankkari Jäsen

  Mikkelissä rakennetaan hyvää pohjaa liigatasolle. Ketkä nykyisestä joukkueesta voisivat jatkaa ensi vuonna liigaan?
  Suurin haaste lienee on saada mikkeliläis yleisö jäähallille, ja seuran talous rakennettua liigatasolle. Vaikeampi juttu, mutta onnea matkaan.
   
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Yleisömäärän suhteenhan tilanne alkaa näyttää siltä, että sen sijaan että Jukurien pitäisi kuroa eroa kiinni, niin liiga tekee sen ihan itse. Eli sehän voi hyvin olla, että ensi kaudella keskiarvo pyörii parin tonnin paikkeilla muillakin liigapaikkakunnilla kuin Mikkelissä...
   
 16. Rankkari Jäsen

  Lainaus:
  Siltä tosiaan vaikuttaa.
  Nähtäväksi jääkin, että osaako Jukurit ja muutamat muutkin liigaseurat laskea budjettinsa realistiseksi. Huomioiden siis yleisömäärien vajavuuden. Harvalla, tuskin kenelläkään, on varaa TPS tyyppiseen reilu 2miljoonaa miinusta tuloksiin.
   
 17. Radiopää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greta Thunberg
  En ole Dufvan suurin fani, mutta onhan hän persoonana sellainen, että Jukurit on ensi kaudella varmasti mielenkiintoisempi kuin KooKoo, mutta merkittävin kysymys kuitenkin lienee, aikooko Dufva olla jälleen ehdolla kevään 2017 kuntavaaleissa.
   
 18. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Nyt jäitä hattuun. Ei valmentaja tee automaattisesti joukkueesta mielenkiintoista. Varmasti Jukurit ovat mielenkiintoinen joukkue, koska sarjanousu ja vertaukset Sportiin sekä KooKoon ensimmäisen kauden joukkueisiin.
   
 19. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  @Radiopää on asian ytimessä. Dufva nimenäkin herättää median, paikalliset ym. ihan eri tavalla kuin Mattila ja Valtonen. Lähtöarvoisesti kaikkien sidosryhmien on helpompi tehdä erinomaista työtä, niin kentällä kuin konttorissa.

  Ei tämä tähän jää. Lisää ´pommeja` tulossa.
   
 20. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Olen täysin samaa mieltä. Dufvan merkitys vrt. Mattilan merkitys paikkakunnille on sama kuin vertaisi sinivalasta ja silakkaa keskenään.
   
 21. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hauska vertauskuva, täytyy sanoa.. =)

  Minulle henk. koht. Mattila ei herätä juuri tuntemuksia, ne muutamat kerrat, jolloin olen Mattilan kanssa sanan vaihtanut niin ihan mukavan oloinen mies, joka on täysi ammattilainen. Pitää matalaa profiilia. Päinvastoin kuin Dufva. Tiedä sitten, että kumpi on parempi, jokainen tyylillään. Eikä Mattilan tarvitse olla Kouvolan Messias, Jeesus tai edes Mooses, minulle riittää, että hoitaa hommansa KooKoon päävalmentajana hyvin.

  e: Mattila valmentaa nyt toista kautta KooKoota eikä miehellä ole aiempia siteitä Kouvolaan. Dufva käsittääkseni on vaikuttanut Mikkelissä Lukko-pestinsäkin aikana(?).

  Lisäksi alkoi kiinnostamaan, että miksi ylipäätänsä pitää vertailla Dufvan ja Mattilan vaikutusta Mikkelille ja Kouvolalle?
   
 22. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Vitun Risto 5/5 työtä
   
 23. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Osuva tiivistys mikkeliläisten alkukaudesta mestisjyristä ja muiden joukkueiden dropouteista rakentuneella joukkueella - liigan reilusti pienimmällä budjetilla ja kapeimmalla rosterilla. Viimeistään nyt RD on ankkuroinut itsensä legendaksi kaupungissa.

  Kommentti sopisi muuten mainiosti myös lainaukseksi allekirjoitukseen :)
   
 24. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Kyllä pitää hattua nostaa Dufvan ja valmennusjohdon työlle, muun organisaation ohessa. Hieno onnistuminen. Onnea loppukauteen. Ei mulla muuta.
   
 25. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Miksi meillä ei ole potkuketjua RD:lle?

  Kun lueskelee Jatkoaikaa, niin melkein kaikilla liigajoukkueilla on joku ihmeen potkukeju. Eikö Jukurit ole oikea liigajoukkue, kun meiltä puuttuu sellainen?

  Toisaalta jos RD:n toimintaan tulisi lisää potkua, niin hän joutuisi Facebookkiin.