RIP-ketju

  • 2 927 786
  • 11 764

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Nyt lähti kova. Vittu.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Joskus vuonna 2086:
"Robin kuoli rauhallisesti vanhuuteen rakkaan perheensä ympäröimänä"
"Danny kiertueelle!"

Okei, mustaa huumoria. Levot Bowielle. Olit rohkea, musiikkimaailman kameleontti.
 

Lelu26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Nyt niitä alkaa tipahdella, kova ja raskas elämä alkaa viedä veroa. Kyllähän tuo Bovienkin lähtö kolahti vaikken mikään fani ollutkaan, myyttinen hahmo. RIP Ziggy.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kylläpäs uutinen pysäytti, kiitos musiikistasi, David Bowie.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Lemmy kuoli syöpään pari päivää synttäriensä jälkeen ja nyt siis Bowie, jota onnittelin facessa synttäreistä viime viikolla. R.I.P.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt niitä alkaa tipahdella, kova ja raskas elämä alkaa viedä veroa.

Bowien kova ja raskas elämä taisi jäädä 70-luvulle. Silloin meno oli tosin hurjaa, kun mies ei kuulemma myöhemmin muistanut joidenkin levyjen tekemisestä juuri mitään.

Onneksi Keith Richards ei voi kuolla.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Bowien kova ja raskas elämä taisi jäädä 70-luvulle.

Jeps, mies oli raivoraitis 80 - luvun alusta lähtien, ainoa pahe oli tupakka, jota huhujen mukaan tosin poltti vaimolta salaa ;)

Mitähän tästä muuten sanoisi... Bowie oli niitä ikuisia hahmoja joiden ei olisi uskonut koskaan kuolevan, ja nyt hän on sitten poissa. Melkoinen alku viikolle; elämä alkoi taas uudestaan.

R.I.P.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
En tiedä, olenko elänyt jossain uutispimennossa, mutta en tiennyt tuosta Bowien syövästä mitään.

Nyt kaatui iso puu. Valitettavasti nämä uutiset eivät lähivuosina ainakaan vähene.
Et ole ollut. Bowien syöpä ei koskaan vuotanut julkisuuteen. Se tuli tietoon vasta tämän pysäyttävän uutisen yhteydessä. Ei siitä ainakan vielä mitään tietoa ole edes että millainen syöpä legendan lopulta vei. Puolitoista vuotta sitten on diagnoosi tullut ja selkeästi tällä uusimmalla levyllä on Bowien jäähyväiset. Kuuntelin tuo uusimman singlen ja onhan tuossa sanoituksissa selkeästi jäähyväiset teemana.

Edelleen olen tästä uutisesta järkyttynyt. Minulle Bowie oli isompi stara kuin Lemmy joka hänkin oli legenda jo eläessään.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Kyllä nyt jättiläisiä kaatuu. Ihan suu loksahti auki kun lähtiessä kaupungille huomasi iltapäivälehden otsikon, en muistanut että Bowie oli jo miltei Lemmyn ikäluokkaa. Ja vielä albumia pukkasi viime viikolla...
Syöpä se tietysti on mikä vie nopeastikin vaikka olisi nuorempikin.

Mites Danny, legenda ollut huolestuttavan pitkään uutispimennossa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ground Control to Major David (Ten, Nine, Eight, Seven, Six)
Commencing countdown, engines on (Five, Four, Three)
Check ignition and may God's love be with you (Two, One, Liftoff)

Outo fiilis kun kuolematon kuolee. Tai ei han ole poissa, han on vain kuollut. RIP Bowie.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onhan tämä ikävä uutinen ja kaikin puolin perseestä, mutta täytyy sanoa, että Bowie lähti tyylikkäästi. Ehti vielä tehdä levyllisen uutta musiikkia, vaikka voimat olivat varmasti jo vähissä. Pystyi luomaan uutta viime metreille saakka, lähti saappaat jalassa.

Hattu pois päästä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt tuli kyllä todella puskista, mutta ei se tietysti sinänsä ihme, kun tuo sairaus salattiin niin hyvin. Muutenkaan Bowie ei ole julkisuudessa liiemmälti paistatellut enää vuosiin ja ollut muutenkin aika mysteerimies monella tavalla.

Joo, nyt lähti kanssa valtavan suuri hahmo. Rehellisesti sanottuna Bowien tuotanto ei ole itselleni erityisen tuttua ja en nyt suoranaisesti voi siis faniksi lukea itseäni, mutta olen kyllä jo kauan tiedostanut sen valtavan merkityksen mikä miehellä on ollut populäärimusiikkiin. Monella tapaa tienraivaaja ja edelläkävijä ja vaikuttaja. Ei tuollaisia artisteja voi kuin kunnioittaa, kun ei sitä voi sillä tapaa liikaa tehdäkään. Se on niin suuri se perintö jonka nämä tyypit jättää jälkeensä.

Rauhaisat levot.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Tässä mielestäni varsin osuva ja taidokas video kahden legendan "yhteisesiintymisestä". Myös parhaasta päästä kollaboraatio-kappaleita.
Bowiehan oli tuohon aikaan sattumoisin 45v - eli Mercuryn kuoliniässä.
Queen & David Bowie - Under Pressure
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Freddie Mercuryn kuoleman jälkeen ei musiikkimaailmassa ole näin kovaa nimeä poistunut. David Bowie on suurempi kuin Syd Barrett, Lou Reed tai Mercury itse. Paras.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
70-luvun Bowie on niin loistavaa, että harva pääsee edes lähelle. Senkin jälkeen yksittäisiä loistolevyjä ja biisejä mahtuu uran varrelle. Ei Bowien merkitystä rock-musiikille riitä mitkään sanat kuvailemaan. Täysin ainutlaatuinen hahmo, toista vastaavaa ei ole eikä tule.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tässä mielestäni varsin osuva ja taidokas video kahden legendan "yhteisesiintymisestä". Myös parhaasta päästä kollaboraatio-kappaleita.
Bowiehan oli tuohon aikaan sattumoisin 45v - eli Mercuryn kuoliniässä.
Queen & David Bowie - Under Pressure

Muistaakseni tuo kappale oli tarkoitus laulaa niin ettei kumpikaan solisti saisi kuulla toista vaan joutuisi improvisoimaan oman osuutensa. Kuitenkin Freddyn nauhoituksen aikana Bowie oli hiipinyt salakuuntelemaan tätä ja ideoi kuulemansa perusteella oman osuutensa. Lopputuloshan oli mainio mutta jotain ramppikuumetta oli Davidilla ilmeisesti ollut tuossa sessiossa.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tässä The Guardianin uutinen Alan Rickmanista

The Guardian kirjoitti:
A star whose arch features and languid diction were recognisable across the generations, Rickman found a fresh legion of fans with his role as Professor Snape in the Harry Potter films. But the actor had been a big-screen staple since first shooting to global acclaim in 1988, when he starred as Hans Gruber, Bruce Willis’s sardonic, dastardly adversary in Die Hard – a part he was offered two days after arriving in Los Angeles, aged 41.

Lainauksessa olevat linkit vievät Youtubeen:
1. Severus Snape | Important Scenes in Chronological Order
2. Die Hard: Hans Meets McClane
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viime syyskuussa en tiennyt muita David Bowien kappaleita kuin Starman, mutta kyllähän tuo Bowien kuolema kosketti. Starmania olen kuunnellut aika monta kertaa maanantaista alkaen.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Aikamoinen alku vuodelle: ensin Bowie, sitten Rickman. En uskalla edes veikata, kuka on vuorossa seuraavaksi. Danny se ei kuitenkaan ole.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eikös se viikatemiehen sääntö usein mene niin, että lyhyen ajan sisällä lähtee kolme isoa tekijää pelistä?

Joten pelätäänpä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös