RIP-ketju

  • 2 896 287
  • 11 672

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
R.I.P Bob Probert. Yksi kovimmista on poissa. Saattaapi olla että rankka elämäntyyli vei miehen mutta tarkempia taustoja en tiedä joten annetaan tuon asian olla. Ikävä uutinen ja pitääpä laittaa Probert DVD pyörimään ja muistella vanhoja hyviä aikoja.
 

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
Huh,huh nyt tuli kyllä ikävä uutinen.
Kaikkein kovin lähti kyllä liian aikaisin.
R.I.P Bob muistot jää elämään.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Comcastin Steve Lepore twiittasi näin:

Someone was clearly bugging the Lord up there in heaven, so he decided to take Bob Probert to shut him up. RIP

Voiko sitä paremmin enää sanoa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Probert oli pelaaja jonka tähden aloin seuraamaan tarkemmin Red Wingsejä, häntä seurasivat muut pelaajat. Mutta alkuun Probertin matsit piirtyivät verkkokalvolleni.

Probert oli ja on minusta edelleen tappelijoista suurin mutta samalla hän osasi pelata vähintäänkin kohtuullisesti, jollei jopa suht' hyvin. Mutta ilman hanskoja hän oli mestari. Muistoissa on kymmeniä ja kymmeniä hänen matseja, toinen toistaan kovempia yhteenottoja muiden enforcereiden kanssa. Tämä on legendaa: Probert vs Domi part II.

Enää on jäljellä toinen Bruise brotherseista.

Näkisinpä vielä joku päivä Wingseisä pelaajan, joka herättäisi kunnioitusta vastustajissa samalla tavalla kuin Probie teki. Kiitos #24!

vlad.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pari viikkoa vanha juttu jo, mutta nyt vasta huomasin. The Kinksin alkuperäinen basisti Peter Quaife kuoli 23.6.2010.

Viime vuosinahan on huhuttu klassisimman kokoonpanon comebackista, mutta ainakin kokonaisuudessaan se voidaan unohtaa. Taisi Kinks olla suunnilleen viimeinen 60-luvun suurbändi, missä viikatemies ei ollut vielä vieraillut.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Lepää rauhassa Porvoon tappaja!
 

scholl

Jäsen
Ajattelin, että tällä sivulla olisi jo kymmeniä viestejä, mutta ei...

Joka tapauksessa eilen törmäsin sattumalta tsn.ca sivuilta lätkäuutisia etsiessäni shokeeraavaan uutiseen siitä, että George "The Boss" Steinbrenner on kuollut. Hänellä oli ehkäpä suurin vaikutus urheilun parissa ikinä, mitä tulee seuran ja/tai liigan kehittämiseen. Yankees-sivuilta voi lukea lisää.

Maalaisille sanoisin, että nyt ei tarvitse vaivata päätään, jos ei raksuta kenestä puhutaan. Steinbrenner oli se George Costanzan pomo.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
The Bossin kuolema oli eilen tällä Nykissä kaikkien huulilla ja kaikissa uutisissa. Paras musitokirjoitus lienee ollut erään koomikon kirjoitus Twitterissä " I wonder, if Steinbrenner is allready asking Jesus to shave and get a haircut".
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Tuli Kupferberg, hänkin tunnettu newyorkilainen oman alansa edustaja, poistui keskuudestamme maanantaina 86 vuoden iässä. Peace ja kepeät mullat.

Kupferberg tunnettiin ennen muuta The Fugs -yhtyeestä, joka uudelleen kokoonpantuna kävi Suomessakin 1980-luvulla. Ed Sandersia ja Tuli Kupferbergia haastatteli tuolloin Soundi-lehteen legendaarinen Juho Juntunen otsikolla "Vanhat likaiset miehet". Sellaisia ne todella olivatkin. Kupferberg oli luvannut paljastaa itsensä erään kappaleen aikana, ja näin totta vieköön myös tapahtui. Juntunen osasi odottaa poplarin lehautusta, ja näin vilautus ikuistui Soundin sivuille. Tämänlainen rapiat 6-kymppinen konserttivieras oli Tuli Kupferberg tuohon aikaan.

Juntusen artikkelin kautta The Fugs iskostui voimakkaasti nuoren Kääpiön mielenmaisemaan. Varsinkin siitä syystä, että Juntunen oli jo omassa nuoruudessaan (ja siitä on helvetin kauan...) leimaantunut omituiseksi kanneskellessaan Virgin Fugs -levyä julkisella paikalla. Juntusen kaverit olivat kyselleet josko The Fugs olisi jotakin jatsia.

Noin järkyttävän epätrendikäs ja freako levy oli pakko saada käsiin. Se hetki koitti pian, kun tamperelaisen levydivarin rare-laatikosta löytyi ikäkulu Virgin Fugs, joka vaihtoi saman tien omistajaa.

Soittelin sitten Virgin Fugsia oikein urakalla, kaikissa sopivissa ja sopimattomissa tilanteissa, jotta lähipiirikin saisi osansa levyn sädekehästä. Samanlainen genretietoiset kaverit karkoittava magia tuntui levyllä olevan vielä 80-luvullakin, aivan kuten Juntusenkin nuoruudessa...
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
The Fugs taisi toimia tiennäyttäjänä Mattijuhani Koposelle ja Sperm-yhtyeelleen Vanhan valtauksen aikoina :)

Oma hento siteeni Tuli Kupferbergiin ja The Fugsiin on Charles Larkey, Fugsin basisti 60-luvun loppupuolelta. Iki-idolini Carole Kingin toinen aviomies.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Harry "Fryysari" Gustafsson on kuollut. Harry Gustafsson piti Porvoossa varmaan monille vieraspaikkakuntalaisillekin tuttu Fryysarin nakkikioskia, jonka erikoisuutena on ollut tulinen ja perinteinen Keisarisinappi, joka noudattaa tsaarin aikojen perinettä.

Monen monta kertaa olen käynyt syömässä Fryysarilla nakkisämpylän kahdella nakilla, mausteina sinappi ja ketsuppi (muita mausteita ei ole tarjolla). Sinappi on aina saanut lähes kyyneleet silmiin, mutta se on ollut niin hyvää, että aina sitä on pitänyt saada uudelleen. Näillä näkymin kioski on tänään keskiviikkona auki viimeistä päivää ja siellä myydään sisällä olevat tavarat loppuun, eikä uutta enää tilata. Se on harmi, ettei jatkajaa ole löytynyt. Uskon kuitenkin, että joku jatkaja löytyy, sillä yli 60 vuotta toimineella kioskilla ovat omat vakioasiakkaansa eikä tällaista liikeideaa ja liiketoimintaa ole varaa heittää menemään tässä talouden tilanteessa. Tai mistä minä tiedän, että miten hyvin kioskilla on mennyt viime aikoina. Toivottavasti kuitenkin toiminta jatkuu.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kaksinkertainen olympiavoittaja ampuja Pentti Linnosvuo on siirtynyt ajasta ikuisuuteen.

"Hän voitti vapaapistoolin olympiakultaa Melbournessa 1956 ja olympiapistoolin kultaa Tokiossa 1964.

Hopeaa Linnosvuo saavutti olympiapistoolissa Roomassa 1960. Hän osallistui myös Helsingin olympialaisiin ja sijoittui kuvioammunnassa viidenneksi.

Linnosvuo edusti Suomea kaikkiaan viisissä olympialaisissa. Hän on Suomen menestynein ampuja olympiatasolla." - is
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pikajuoksun ex-maailmanmestari, sittemmin dopingistakin kärähtänyt Antonio Pettigrew on myös kuollut, ja ilmeisesti oman käden kautta. (linkki Ilta Sanomien uutiseen)
 

-RVL-

Jäsen
Tauno Palon vanhin poika, Pertti Palo on siirtynyt oikosääristen komppaniaan. Itselleni vähän tuntemattomampi näyttelijä. Jäänyt mieleen lähinnä vanhemmasta Tuntemattomasta Sotilaasta, kirjurin roolista. Hänellä ei muistaakseni ollut kuin yhdet vuorosanat, Vääpeli Kormumäen kaatuessa, mikäli oikein muistan.

Nyt on Tauno Palon pojista vain Jukka-Pekka elävien kirjoissa, kun viime vuonna meni keskimmäinen, Martti. Tietysti Esko Salminen on hengissä, mutta häntä ei taideta ainakaan julkisesti pitää Taunon poikana.

|
v Vähän huonosti ilmaisin, tiedossahan tuo siis on julkisestikin, mutta aika hissukseen siitä ollaan.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt on Tauno Palon pojista vain Jukka-Pekka elävien kirjoissa, kun viime vuonna meni keskimmäinen, Martti. Tietysti Esko Salminen on hengissä, mutta häntä ei taideta ainakaan julkisesti pitää Taunon poikana.
Käsittääkseni se ei enää ole mikään vaiettu salaisuus. Aikanaan sitä varmaan pidettiin vähän häpeällisenä tietona, ajattelen millainen status Tauno Palolla oli sellaisena suomi-ikonina. Ainakin wikipediassa tuo seikka mainitaan, joten kai se on ihan julkinen fakta.
 

kovalev

Jäsen
Esko on kyllä ihan avoimesti puhunut siitä, että on Taunon jälkeläisiä. Toki asia oli julkinen salaisuus vuosia.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Omasta mielestäni Esko on aina ollut enemmän Taunon näköinenkin kuin Jukka-Pekka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös