Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  • 1 368 549
  • 6 897

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Joku roti rahastukseen.

Alkoi ärsyttää oikein urakalla tuo lipun ostaminen.


Niin, kieltämättä suivauttaa, jos ostan itse netistä lipun (a 19€) ja printtaan sen omalle paperille vaivaamatta lainkaan ketään muita, kuten hallin, tahi toimiston lipunmyyjätahoja, niin laskua kertyy koko hommasta jo solidaarisestikin laskien vähintään 20,50€

Eikä tähän oltu vielä laskettu edes ko. operaation tarvittavaa aikaa ja muita kuluja, kuten esim toimivaa tietoliikenneyhteyttä, tulostinta, yleisiä ATK-osaamisen hankkimuskuluja, sähkönkulutusta ja itse ATK-laitteistoa.

Tämä verenkarvainen vääryys ei helpotu edes tekstarilipuilla, koska siinä tapauksessa pitää omistaa, tai hankkia, vielä oikeanlainen GSM-päätelaite ja liittymä.

Pelin katsominen teeveestäkään ei tule kysymykseen, koska aina niitä ei televisioida, ja jos televisioidaankin, niin ainakin omaan vakaumukseeni ei tässä tapauksessa, jos kuunaan, sovi minkään maksuteeveen hankkiminen.

Ravintolassakaan ei tavallinen työssäkäyvä ja peruskunnollinen ihminen keskellä viikkoa voi pelejä katsoa, koska pelin henkeen kuuluu kuitenkin vähintäänkin keskiraskas keskikaljan, jopa ronkelon, kittaaminen.

Näenkin tässä asiassa vakavaa ajojahtia ja rahastamista, vaikka tässä, ja muissakin tapauksissa, hommasin lippuni työajalla ja tulostin sen työnantajan laadukkaalle A4-paperille, sekä tiedustelin kuljetusta peliin firman kännykällä ja laskuun.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aiemmin mainittu Nelonen/IS-urheilun juttu uudesta Patria-Areenasta ja yleisesti koko remontista on nyt siis nähtävillä Nelosen netissä.

Tuohon eiliseen IS-urheilun juttuun liittyen Nelosen SM-liigasivuille on ilmestynyt hieman pitempi esittelypätkä, jossa HPK:n tj. Kai Tervonen esittelee Patria-Areenaa ja remontin tuomia uudistuksia hieman kattavemmin.
Ohessa myös Jukka Rautakorven ja Marko Tuulolan haastattelut.
 

ditrim

Jäsen
Jotain paikallista soisi Kerhon musiikkivalikoimaan. Olisi suorastaan häpeällistä jos jenkkeihin kiertueelle lähtevä Turisas ei soi yhdessäkään kotiottelussa. Piti bändistä tai ei, sen verran pitää olla hereillä.

Siellä se ainakin television välityksellä lähti soimaan toisen erän loputtua. To Holmgard and Beyond!. Hehhe tuohon vielä jotkut kunnon turenkiritarisanat suomeksi niin vola.


Mikäs se vihreä valoilmiö oli ennen peliä?
 

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oma korvani havaitsi sellaisia orkestereja kuin : Metallica, Van Halen, Turisas, The Clash, Killswitch Engage ja taisi siellä Flogging Mollykin soida, jos en ihan väärässä ole...

Hienoa, Hienoa!
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Radiosta nähtynä taisi olla uusi kuuluttaja-ritarikin mikkiin sylkemässä Patria Areenalla?
 

d2uce

Jäsen
Hienolta näytti puitteet ja aulassa oli tilaa. Pohjoispäädyn katsomon alla oli tosin melko ahdasta erätauolla joten perinteinen kahvi jäi tällä erää irvistelemättä.

Pelaajaesittely oli ihan komeannäköinen ja hyvin toteutettu. Tykkäsin kyllä. Tosin se hämärä ritari, joka sitten yhtäkkiä pelästyy ja räväyttää silmät ammolleen, oli jotenkin koominen.

Loppuun vielä kiitokset, kun taas huomioitiin nettifania. Ajassa 53.17 aloitus b-pisteeltä ja ämyreistä alkoi pauhaamaan Jonesin Tomppa ja mieleeni palasi jälleen kuva kenttää pitkin raivoisassa kyyrytuuletuksessa liukunut Timo Jutila.

Olinko ainoa, jonka lippua ei tarkastettu? Jos olin, niin todellinen katsojamäärä oli sitten 4001.
 

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
Olinko ainoa, jonka lippua ei tarkastettu? Jos olin, niin todellinen katsojamäärä oli sitten 4001.

Tosiaan lipputarkastajat eivät olleet saanut tietoa siitä, että halliin pääsee jo klo. 17.00, joten pientä sekaannusta näin alkuun. Kuulemma kello kahden aikaa halli näytti sisältä vielä todella keskeneräiseltä, joten siellä on ollut muutenkin härdellliä. Silti ei voi muutakun ihastella uudistetun hallin yleisolemusta ja propsit pohjoispäädyn seinästä, joka oli maalattu oranssilla. Kiitettävästi ihmisilläkin oli oranssia päällä. Mutta aina voi petrata :)
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hienoa

Hienolta näytti uusi areena telkkarista ja esittelyvideoista! Hieman jäi ihmetyttämään, että miten 250 fania mahtuu siihen uuteen vieraskatsomoon... ainakin Jokerifaneille se on liian ahdas ;-)

Mikäs oli olut tuopin hinta? Muuten hintataso noussut? Oliko pitkiä jonoja arki-iltana? Tietysti eteläpäädyn valmistuminen helpottaa...
 

d2uce

Jäsen
Minä astelin hallin ovista sisään vasta joskus 17.30 jälkeen, ehkä n. 17.45 eikä silloin tosiaan ketään kiinnostanut lippuani tarkistaa.
 

d2uce

Jäsen
Oli kyllä lihisten mausteet aika epähygieenisesti hyllyllä.. Niihinhän voi käydä vekarat syljeksimässä!

Minä ainakin otin ilmaista sipulirouhetta taskuun, salaa. Melkoinen epäkohta kyllä. Muutenkin vittumaista luovia hotsin ja juoman kanssa ihmismassan läpi, että saa sinappia sinne nakkikukkaroon.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Komea halli, mutta ei niin komea että jotain negatiivistakin sanottavaa. Tässäpä meikäläisen miinukset:

- Äänentoisto heikkoa. Ei meinannut edes esimerkiksi maalilaulu kuulua oikein maalinteon jälkeen.

- Musiikkia entistä vähemmän! Enemmän vain mainoksia! Just, rahaa tietenkin kirstuun mutta tunnelma kärsii.

- Tilastomerkintöjä ei enää ruudulle. Olisi kiva ollut lukea screeniltäkin kuka teki ja mitä.

Ja oranssia ei mielestäni ollut todellakaan tarpeeksi. Seisomakatsomossa sitä oli jonkun verran, mutta selvästi enemmän olisi voinut olla. Kai se on sekin, kun oranssi on kuitenkin harvinaisempi väri vaatteissa?

- Niin ja erityismiinukset Ritarikunnan kokoukselle. Paitsi, eihän sitä edes ollut...
 

TJ MACKEY

Jäsen
- Äänentoisto heikkoa. Ei meinannut edes esimerkiksi maalilaulu kuulua oikein maalinteon jälkeen.

- Musiikkia entistä vähemmän! Enemmän vain mainoksia! Just, rahaa tietenkin kirstuun mutta tunnelma kärsii.
Niin, aloitetaan hyvillä jutuilla.
-Kuution kuva oli hyvä, ja Kerhon pelaajaesittely oli hieno.
-Myös uusi pohjoispäädyn ravintola on varmaan valmistuessaan toimiva. Ja oli kyllä hienoa nauttia sitä olutta hyvässä porukassa pöydässä istuen.

Ikävä marista mutta;
-Äänentoistolle ei oltu tehty mitään, iso pettymys.
-Pelikatkoilla taisi tulla muutaman kerran jotain musiikkia. Toivon todella paljon että tarjonta lisääntyy kauden edetessä. Jotenkin outo fiilis kun pelkät mainokset pyörivät pelikatkojen aikana.
-Ja sitten se paljon hohdotettu yleisön viihtyvyys; jos kapasiteettia kasvatetaan, niin miten käytävätilaa voidaan vähentää?! Ja nyt hallin läpi ei pääse kävelemään, kun Kakuti on halkaistu rahvaalle ja vippiläisille. Kuljetaanko Kakutista pohjoispäätyyn jatkossa ulkokautta vai sujuvasti "käytävien" kautta? Järkkärit ohjasi "onhan sinne jostain päästävä, mee vaikka pihan kautta!" LOL!
 

emiilioo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Flyers, Barca, Azzurri
Kyllä Das Patria kiitokset ansaitsee.

- putkien nostaminen sekä uudet lamput toivat avaruuden tuntua
- videokuutiossa hyvä kuva ja sisältöäkin oli keretty jonkin verran vääntämään
- uutta musaa, mm. The White Stripesiä
- hallilihiksestä eli "halliksesta" en saanut ruokamyrkytystä ja kas, mausteet löytyivät selän takaa
- uutta maalia ja pieniä parannuksia --> samanlaiset penkit melkein kaikkialla, näyttää tyylikkäämmältä

Kiitos Jorma ja kumppanit.
 

Meteor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Devils
Aiemmin vain sivusta seuranneena piti nyt ihan kirjoittaakin, asia kun on kuitenkin niinkin vakava, kuin musiikki.
Noin miljoona pistettä Kerhon sisääntulobiisillä, luo heti tunnelmaa ihan erilailla.
Samoin oman kylän poikien, eli Turisaksen soittamisesta propseja.
Muuten halliin liittyen, myyntikojujen siirto toiselle puolelle käytäviä loistava ratkaisu, samoin uusi näyttö ja sitä myötä pelaajien esittely olivat toimivia ratkaisuja. Täysin valmista hallia odotellessa...
 

Number 11

Jäsen
Kuljetaanko Kakutista pohjoispäätyyn jatkossa ulkokautta vai sujuvasti "käytävien" kautta? Järkkärit ohjasi "onhan sinne jostain päästävä, mee vaikka pihan kautta!"

Voisi kuvitella, että terassin kautta pääsee Kakutista pohjoispäätyyn ja toisinpäin. Nimittäin myös pohjoispäädyn ravintolasta näytti olevan ovi terassille. Kunhan terassi siis saadaan auki.

Kyllähän halliremontti paransi katsojien olosuhteita kunhan vielä kiinni olleet myyntipisteet saadaan avattua. Käytävät tosin ovat edelleenkin todella ahtaat, mutta sille asialle ei varmaan olisi voinutkaan tehdä mitään remontin yhteydessä. Plussaa annettava varsinkin videokuution hankkimisesta. Yllättävän tärkeä asia kuitenkin nähdä maalit uusintana yms. Kuvanlaatukin oli ihan hyvä.

Veikkauspisteiden suljettuna olemisesta pientä miinusta. Bluesin seuraava vierasottelu Hämeenlinnassa on toisaalta vasta tammikuussa eli eiköhän hommat toimi kaikinpuolin paremmin silloin jo.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Eilen en viitsinyt vielä paikan päälle tulla että saa tuolle canalin kortillekin vähän katetta, mutta paria juttua pitää viellä kysyen tarkistaa:
TJ MACKEY kirjoitti:
-Ja sitten se paljon hohdotettu yleisön viihtyvyys; jos kapasiteettia kasvatetaan, niin miten käytävätilaa voidaan vähentää?! Ja nyt hallin läpi ei pääse kävelemään, kun Kakuti on halkaistu rahvaalle ja vippiläisille.
Number 11 kirjoitti:
Voisi kuvitella, että terassin kautta pääsee Kakutista pohjoispäätyyn ja toisinpäin. Nimittäin myös pohjoispäädyn ravintolasta näytti olevan ovi terassille. Kunhan terassi siis saadaan auki.
Siis se vanha kapea käytävä Kakutista klubitilojen ja selostamoiden yms. välistä pohjoispäätyyn on katkaistu kokonaan ja virallinen kulku sitten joskus terassin kautta? Ihan ok minulle jos näin on, eksoottinen ratkaisu, mutta kun sitä tilaa ei ole niin ei ole.

Mikäs on tilanne hallin toisella puolella, eli onko se harjun puoleinen yläkäytävä ennallaan = varma tukos? Entä onko siellä vielä ne yläjuottolat hengissä ja pääseekö pihalle liukastelemaan pimeään?

Onko uusia WC-tiloja tullut tai tulossa?
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mikäs on tilanne hallin toisella puolella, eli onko se harjun puoleinen yläkäytävä ennallaan = varma tukos? Entä onko siellä vielä ne yläjuottolat hengissä ja pääseekö pihalle liukastelemaan pimeään?

E-katsomoon oli rakennettu pieniä kaljanlitkimislooseja sen käytävän päälle. Kaljapisteet olivat siellä edelleen. Ja pihallekin pääsi. Eli muuten samaa, mutta ne kaljanlitkimispaikat oli plussaa.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Ihan ok tuo uusi halli. Avaremmat eteistilat on kyllä hyvä juttu kaikkinensa.

- Kuutio toimi hyvin ja kuva oli hyvä. Vähän kun oppivat sitä vielä enemmän hyödyntämään niin eiköhän homma ala toimia.
- Valoista iso plussa.
- Äänentoiston kanssa vielä tekemistä. Summeri ei myöskään kuulunut hyvin.
- Pohjoispäädyn katsomon alla aivan pirun ahdasta edelleen.
- Lihis ja höysteet jees.
- Kalja maistuvaa.
- Uusi vierasseisomakatsomo ei ollut kiva paikka katsoa peliä. Suunta muualle ensi kerralla. Oli jotenkin orpo olo ei niin tutulla paikalla.

Jaa niin, musiikkivalikoimalle plussa, sen vähän mitä musiikkia soitettiin. Tur-Isas pauhasi välillä ja joku muu paikallinen bändi, olisiko Metallica, myös.
 
Viimeksi muokattu:

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Äkkiseltään ei tule mieleen toista bisnestä jossa ostaminen itsessään maksaa?

...tai jos allekirjoittaneella on väärää tietoa, olkaa hyvät ja korjatkaa.

Missäs kaupan alalla myyjille ei makseta minkäänlaista palkkaa? Turenkin lotta-arpajaisissa? Sirkuksen piparitiskillä?

Voi Jeesus näitä talouden neroja.

Palkan maksaminen nyt ei ehkä ollut ihan se pointtini vaan ostamisesta itsestään maksaminen. Ihan sama juttu kuin menisit Mustaan Pörssiin ja ostaisit pesukoneen ja siihen hinnan päälle lätkäistäisiin kassalla +15e "palvelumaksua". Normaalisti myytävän tuotteen hintaan on laskettu kate jolla kuitataan juoksevat kulut eikä sälytetä sitä suoraan maksajalle.

Kyllähän sitä saa vapaasti jokainen vaikka polttaa rahansa jos kerran "ei olla köyhiä tai kipeitä" mutta parin euron palvelumaksu esim. kympin seisomapaikkalipusta on 20% ja se on muuten aika paljon. Eri mieltäkin saa olla, mutta musta toi vaan tuntuu helpolta rahastukselta jonka vastineeksi kuatsoja ei saa mitään lisäarvoa.

Odotan mielenkiinnolla kommentteja "Mutta välttäähän sillä jonotuksen hallilla ja vittu saatana pysy poissa jos ei ole varaa maksaa parii euroo!!!!!!!!!!"
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Ihan sama juttu kuin menisit Mustaan Pörssiin ja ostaisit pesukoneen ja siihen hinnan päälle lätkäistäisiin kassalla +15e "palvelumaksua".
Ihan sama juttu juu.

Tuota lisämaksua hallilta ostetuista lipuista on kyllä perusteltu mielestäni ihan järkevästi. Mukavampihan se olisi maksaa tietysti vähemmä ja kyllähän esim. pankkien palvelumaksut herättävät ihan samanlaista närää.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Voi Jeesus näitä talouden neroja.

Palkan maksaminen nyt ei ehkä ollut ihan se pointtini vaan ostamisesta itsestään maksaminen. Ihan sama juttu kuin menisit Mustaan Pörssiin ja ostaisit pesukoneen ja siihen hinnan päälle lätkäistäisiin kassalla +15e "palvelumaksua". Normaalisti myytävän tuotteen hintaan on laskettu kate jolla kuitataan juoksevat kulut eikä sälytetä sitä suoraan maksajalle.

Musta Pörssi myy Siemen'siä eri katteella kuin Expertti. Kate itsessäänkin on myyjästä riippuen erisuuruinen. Meinaatko että haluaisit toimistolla myytävän kalliimpia lippuja, vai pitäisikö toimistomyynti lopettaa ja laittaa vain ulkopuolisten myymille eri hinta? Miten tämä on niin vaikea käsittää?
 

Myrrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mikäs oli olut tuopin hinta? Muuten hintataso noussut?

Bisse maksoi edelleen 4 euroa, muuten en hinnoista osaa sanoa. Ja olivatpa ryökäleet hankkineet ainakin KaKuTiin sirukortin lukijan vanhan kunnon mankelin tilalle. Niin se maailma muuttuu Rinkelinmäelläkin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös