Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  • 1 366 877
  • 6 897

Taklaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tän ketjun anti alkaa hiljalleen vaikuttaa jonkun koomikon käsikirjoittamalta tragikomedialta. Aiheet sen kun vaan paranee. Hygieniakysymykset on tärkeitä joo, mutta mielenkiintoiseen aikaan tämäkin kortti heitettiin ilmaan. Siis mun käsittääkseni mitään hygieniaongelmaa ei hallilla ole ollut, eikä mitään sairastapauksia ole tullut esiin, joten missä mättää. Itse en myöskään jaksa uskoa, että hygiania-asioissa otettaisiin ainakaan takapakkia uudistuneen hallin ja myyntipisteiden myötä. Ehkäpä hygienataso jopa hieman kohoaa.

Enkä tarkoita, etteikö asioita kannattaisi pohtia, mutta tuntuu siltä, ettei tämän palstan "itkujen" aiheet enää ole tästä reaalimaailmasta kotoisin.
 

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
Periaatteesta vituttaa maksaa jotain lisämaksuja kun kerran sillä ei kuitenkaan saa mitään enempää vastineeksi. Se on siis ennemminkin sakko.

Sitä se omalla tavallaan on. Lisämaksun onkin tarkoitus saada ihmiset ostamaan lipun etukäteen. Kuten konsertteihinkin usein tilataan/ostetaan liput päiviä ennen tapahtumaa. Monissa erilaisissa tapahtumissa, kuten ravintolakeikoilla liput saa halvemmalla ostamalla ne etukäteen ja ovelta hinta on suurempi. Sama periaate on nyt vaan siirtynyt tänne Hämeenlinnaan, koska jos ihmiset ostavat lippunsa etukäteen, niin esimerkiksi huono keli pelipäivänä ei enää vaikuta päätökseen lähteä katsomaan ottelua.

Lippuja saa edelleen ainakin Patria-areenan "infosta" ja toimistolta ilman lisämaksua, joten saat hallilta lipun ilman lisämaksua, jos tulet vähän aikaisemmin.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Tän ketjun anti alkaa hiljalleen vaikuttaa jonkun koomikon käsikirjoittamalta tragikomedialta. Aiheet sen kun vaan paranee. Hygieniakysymykset on tärkeitä joo, mutta mielenkiintoiseen aikaan tämäkin kortti heitettiin ilmaan. Siis mun käsittääkseni mitään hygieniaongelmaa ei hallilla ole ollut, eikä mitään sairastapauksia ole tullut esiin, joten missä mättää. Itse en myöskään jaksa uskoa, että hygiania-asioissa otettaisiin ainakaan takapakkia uudistuneen hallin ja myyntipisteiden myötä. Ehkäpä hygienataso jopa hieman kohoaa.

Enkä tarkoita, etteikö asioita kannattaisi pohtia, mutta tuntuu siltä, ettei tämän palstan "itkujen" aiheet enää ole tästä reaalimaailmasta kotoisin.

Minä en itke niin kuin olen jo muutaman kerran tuonut esiin niin minun puolestani voidaan ihan hyvin mennä näillä ja minulle ainakin lihikset ja makkarat maistuvat. Ja vaikka ehkei pitäisi, niin itse tosiasiassa kuitenkin omassa työskentelyssäni liiankin vähäpitoisesti suhtaudun tuohon hygieenisyyteen. Toin vain esille, että olen joskus pohdiskellut näitä asioita ja kyllä näitä asioita voi pohdiskella ilman itkemistäkin?

Sitä kun opiskelee k.o alaa ja käy elintarvikehygieenisyyteen liittyviä kursseja tahdostaan riippumatta, niin pakostakin tulee pohdiskeltua sitten välillä vähän laajemminkin asioita. Vähän sama kun autonasentaja varmasti kiinnittää huomionsa herkästi yllättäen autoihin.

En voi sille sitten mitään taas, jos ketään muuta ei kiinnosta k.o asiat. Kieltämättä ne ovat kuivia.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Ihan mielenkiinnosta. Mietitkö tosiaan tällaisia asioita kun ostat "rallimakkaraa" jossain C-ryhmän ek:lla keskellä metsää suuressa nälässä?

En osaa vastata tähän kysymykseen sillä en ole koskaan ostanut "rallimakkaraa" jossain C-ryhmän ek:lla keskellä metsää suuressa nälässä.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
-Ry on voittoa tavoittelematon yhdistys. Se EI VOI lain mukaan harjoittaa liiketoimintaa. Piste.

Yhdistyslaki 26.5.1989/503

5 §
Taloudellinen toiminta
Yhdistys saa harjoittaa vain sellaista elinkeinoa tai ansiotoimintaa, josta on määrätty sen säännöissä tai joka muutoin välittömästi liittyy sen tarkoituksen toteuttamiseen taikka jota on pidettävä taloudellisesti vähäarvoisena.

Saa siis harjoittaa liiketoimintaa. Voittoakin saa tehdä, jos sillä voitolla rahoitetaan omaa toimintaa.


En minäkään tosin tuota isompaa lipun hintaa tietyissä otteluissa riemulla tervehdi. Mieluummin enemmän väkeä, kuin saman verran väkeä suuremmalla lipun hinnalla. Tosin siitä en tiedä, kuinka lipun hinta tarkkaan ottaen korreloi katsojamäärän kanssa. Ansiotoiminnalliset perusteet korotukselle on kuitenkin olemassa. Puhutaan ihan normaalista kysynnän ja tarjonnan laista.
 
Viimeksi muokattu:

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Mutta että toiset matsit ovat arvokkaampia kuin toiset...? Koettakaa nyt hyvät ihmiset ymmärtää että kyse on logiikasta lippujen hinnoittelun takana. Kyse ei ole mistään "tuottojen maksimoinnista" vaan ns. "otetaan löysät pois" -mentaliteetista. Että "kun väkeä tulee kuitenkin enemmän -voidaan laskuttaa niitä enemmän?" SE on oikeasti ahneutta. Yhtä hyvin Tervonen voisi koettaa maksimoida hallin kapasiteetin ja houkutella esim. SaiPa peleihin sen +1000 ylim. katsojaa? Mutta se kun on pikkuisen hankalampaa kuin nyhtää jo Jok/IFK lipuista ne ylim. eurot.

Totta kai toiset matsit ovat arvokkaampia kuin toiset. Siis rahallisesti. Tietysti jokaisesta voitosta saa sen saman kolme pistettä; tulipa se sitten Jokereilta tai Ässiltä. Ei siinä ole kyse mistään ahneudesta, vaan siitä, että jollain tavalla ne pelaajahankinnat ynnä muut pitää rahoittaa. Totta kai mieluumin helpolla rahalla kuin vaikealla.

Jos sinulla on hyviä ideoita, miten SaiPa-peleihin saadaan se 1000 ylimääräistä katsojaa (maksavaa), ne ovat varmaan tervetulleita myös Toimistolla. Muistelenpa vain, että ei se halli ole täynnä ollut näissä höpöhöpö-peleissä, vaikka lippuja on suurinpiirtein ilmaiseksi jaeltu. Jotkut ottelut kiinnostavat ihmisiä enemmän, ja silloin on ihan ok ottaa niistä korkeampaa hintaa. Maksaahan lippu NY Rangersin peliinkin enemmän kuin Lukon; ja Lukon peliin enemmän kuin Kajaanin Hokin.
 
F

Flonaldo

Olennaista kai tässäkin palstassa on että eriäviäkin mielipiteitä voi kai esittää. Itse en oikein luota Kalleen. Aina parempi jos olen väärässä, mutta toistaiseksi näen että kallen muutokset HPK:n toiminnassa on melko lyhytkantoisia.

Kyse on helpon rahan tiestä jossa maksajaksi päätyy pääasiassa se sama porukka joka tulee katsomaan sitä SaiPa -tuherrusta heti seuraavana päivänä. Tajuaako joku? Hä?

Jos toimisto menee kiinni klo 17 ja matsi alkaa klo 18.30, ei se ennakkolipun hankinta oikein lämmitä mieltä. ylim. vaivaa jälleen kerran suhata edestakaisin.

Mä en ymmärrä miksi ei voi vain kävellä hallille, ostaa lippua ja mennä matsiin? Periaatteesta vituttaa maksaa jotain lisämaksuja kun kerran sillä ei kuitenkaan saa mitään enempää vastineeksi. Se on siis ennemminkin sakko.

Anteeksi etten tunge nokkaani juurta myöten Kallen perävakoon.
Olennaista lienee myös perustella mielipiteensä, eikä vain lätkyttää lätkyttämisen ilosta.

Miksi nyt nähdyt muutokset ovat vain lyhytkantoisia, mihin perustat tämän? Ja jos nyt tehdyt asiat tosiaan olisivat lyhytkantoisia, olisi se silti enemmän mitä aiemmin tapahtui, kun mikään ei muuttunut mihinkään.

Jos jossain on "helppoa" rahaa, miksi pitäisi yrittää saada sitä tarvittavaa rahaa vaikeimman kautta? Ihan vain periaatteen vuoksi suomalaisen miehen pitää mennä harmaan kiven läpi, eikä kävellä sen vierestä ohitse?

Ja miten "saipakatsojat" päätyvät maksumiehiksi korotuksille, jotka peritään näissä kärkijoukkuepeleissä? Eikös tämä mene juuri päin vastoin? Ne katsojat, jotka sattuvat paikan päälle vain silloin kuin HIFK tulee kylään, maksavat matsista enemmän. Ja taas SaiPa-pelissä käyvät tämän myötä saavat lippunsa halvemmalla, kun korotuksia ei tältä osin vedetty kautta linjan. Että mitä hä?

Jos ei tahdo nähdä ylimääräistä valtavaa vaivaa ja hankkia lippunsa jotakin kautta etukäteen (mahdollisuuksia on hyvin ja riittävästi varmaankin?), tällöin hänelle tarjotaan lisäpalveluna lipunmyyntiä hallilla. Tähän jotakin kautta täytyy hankkia tädit pilettejä myymään, jotka eivät kuitenkaan ihan pelkällä pyhällä hengellä siellä operoi.

Jos et halua tehdä päätöstä matsiin menemisestä kuin vasta tuntia ennen pelin alkua, joudut maksamaan tästä valinnastasi. Näin tapahtuu lähes missä tahansa kaupan sektorilla. Jos varaat ensi kesän lomamatkaa nyt, saat reissusi halvalla - jos taas teet päätöksesi vasta toukokuussa, hinta on jotain ihan muuta.

Aloitit viestisi vielä ihan asiallisesti (eikö saa esittää eriäviä mielipiteitä?) ja sitten lopussa sinun kanssasi eri mieltä olevat ovatkin toimitusjohtajan perseennuolijoita.

Kokeile nyt esittää joku muukin perustelu vaihteeksi kuin MINÄMINÄMINÄMINÄ ja stadilainen paskanjauhaja.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Täytyy toivoa, että faniporukan ryhtiliike toimii ja hallin sytyttäjänä ei enää toimi kädet puuskassa pelien läpi seisova porukka, joidenka pelin seuraaminen koostuu hassuille huudoille naureskelusta ja homon huutelusta.
Juuri tämä asia on ärsyttävää että porukka seisoo hallissa ja huutaa vittusaatanaa ja kaikkea muuta turhaa, MUTTA EI KESKITY OMIEN KANNUSTAMISEEN! Jos hallissa halutaan saada tunnelmaa pitää lopettaa vittusaatanan huutelu ja keskittyä omien kannattamiseen. Meillä on paljon faneja jotka huutavat peleissä, pari kertaa vittusaatanaa ja kaikkea turhaa, mutta jos nämä vittusaatana fanit rupeaisivat kannattamaan Hämeenlinnan Pallokerhoa eivätkä vittusaatanaa, niin tunnelma olisi mahtava. ELI JOS KANNATAT VITTUSAATANAA NIIN LOPETA SE, JA ALA KANNATTAMAAN KERHOA!!

Voi kauhistus lipun hinta nousse kahdella eurolla jos ostat sen hallilta! Apua! Oikeasti kuinka monelle ihmiselle kaksi euroa on menetys? Jokeri ja HIFK lisäkään ei ole kovinkaan iso. Muuten hei mmeillä on yhdet liigan halvimmista lipuista....., mutta ei ole muuta tekemistä kuin valittaa Jatkoajassa.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
HPK = Hotsit Puhtain Käsin

---
Sikakatsomon käsitteleminen vaatii hieman taustoitusta. Historiallisestihan homma on mennyt niin että Rinkelinmäen koko katsomo on kannustanut, paitsi Sikakatsomo on vittuillut. Sitten joku keksi nostaa asian esille, seurasi sopulien (ei Jatkoajan nimimerkki) joukkoliike ja jotenkin Sikakatsomosta pikkuhiljaa tuli Rinkelinmäen katsomon 'virallinen' olemus. Kun samaan aikaan seisomakatsomoita pienennettiin ja poistettiin meteli muualla hallissa häipyi lähes olemattomiin, jäljelle jäin vain Sikakatsomo joka ainoana osana hallia jatkaa kuin ennenkin. Toki sekin katsomo runsaasti pienennettynä ja hiljentyneenäkin.
 
Viimeksi muokattu:

Gerbiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Maltti on valttia

Pitäisiköhän odotella sitä ensimäistä Patria-areenalla pelattavaa SM-liiga ottelua ennekö arvostellaan lisää. Onhan se jännä nähdä mihin malliin se halli saadaan.

Välillä tuntuu, että valitetaan valittamisen ilosta, jos johonkin sattuu niin särkylääke auttaa. (jos ei muu niin 9mm Burana!)
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Hygieenisiä pusuja

Islanti kirjoitti:
Ottelun kohokohta oli kun hallin uudessa(?) lanseerauksessa "Kiss Cam:issä" näytettiin 3-4 kertaa samaa paria, eikä se kundi suostunut pussailemaan :(
Kai meillekin tulee tällainen ihku amerikanjuttu uuden kuution myötä. Mä en ainakaan ala jos noilla on ja meillä ei. Nimim. Lämsän viereen pohjoispäätyyn.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kai meillekin tulee tällainen ihku amerikanjuttu uuden kuution myötä. Mä en ainakaan ala jos noilla on ja meillä ei. Nimim. Lämsän viereen pohjoispäätyyn.

Toivottavasti Kiss Camia osoitellaan useasti sikakatsomoon ja nähdään oikein miehekkäitä kielareita. Mutta vielä parempi olisi osoitella näiden hygieniapassilla kulkevien joukkoon. Sitä riemua kun palstamme bakteerifoobikot hotsipelokkaat irvistelevät siitä että pitäisi suudelmoida!
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Osataan sitä näköjään pelata lipunhinnoilla muuallakin. Tuolta NHL:n Washington ketjusta poimittua "Omistaja Ted Leonsis on lähtenyt tosissaan "sotajalalle" Pens-fanien kanssa, tekemällä Caps-Pens-otteluiden lippujen ostamisen entistä vaikeammaksi. Tulevalla kaudella Pens-otteluiden liput ovat $15 kalliimmat kuin muut pelit ja pelkästään Pens-otteluun ei saa lippuja, vaan samalla lunastaa lippu myös toiseen Caps-otteluun. Tällä siirrolla pyritään pääsemään eroon niistä noloista hetkistä, kun ottelut Verizonilla muistutti enemmän Pensien kotipeliä kuin Capsien."

Että kyllä meillä sentään on vielä pienet murheet jos HIFK/Jokerit pelit maksaa 2 euroa enemmän...
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Toivottavasti Kiss Camia osoitellaan useasti sikakatsomoon ja nähdään oikein miehekkäitä kielareita. Mutta vielä parempi olisi osoitella näiden hygieniapassilla kulkevien joukkoon. Sitä riemua kun palstamme bakteerifoobikot hotsipelokkaat irvistelevät siitä että pitäisi suudelmoida!
Haluaisin muistuttaa tähän kohtaan, että allekirjoittaneelle on joskus joku tiennyt kertoa, että ihmisen suussa on kuulemma enemmän bakteereja kuin ihmisen takapuolessa. Tämän pikku nippelitiedon varjolla Patria-areenan kiss cam saisi aivan uusia ulottuvuuksia.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Haluaisin muistuttaa tähän kohtaan, että allekirjoittaneelle on joskus joku tiennyt kertoa, että ihmisen suussa on kuulemma enemmän bakteereja kuin ihmisen takapuolessa. Tämän pikku nippelitiedon varjolla Patria-areenan kiss cam saisi aivan uusia ulottuvuuksia.
Yök! Eihän kukaan normaali-ihminen halua altistaa takapuoltaan toisen bakteeriselle suulle.

- Hygienia Passi Kerho
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Yök! Eihän kukaan normaali-ihminen halua altistaa takapuoltaan toisen bakteeriselle suulle.

- Hygienia Passi Kerho

"Sen täytyy joskus satuttaa
Sen täytyy voida naurattaa
Ei siitä muuten mitään tuliskaan
Ilman oikeenlaista hygieniaa"


Kyllä. Koko ajan pitää muistaa että parannukset ovat parannuksia, vaikka oma paikka muuttuisikin hieman, ja kannustaa pitää myös ahdingossa. Halliakin saa kutsua jatkossakin Rinkelinmäeksi.

"Mut hei, ei se riitä,
et on mukavaa..."


Eteenpäin on mentävä, ja tämä on myös Lintumäen hyväksyttävä. Siinä valossa pelillinen floppikausi olisi mah~tawaa huumoria.
 

F.Drebin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Maple Leafs & Spurs + Chairboys
No sehän alkaa näyttää aikas valmiilta paketilta, sen verran raivataan kaivinkoneita ovien edestä että saadaan hotsikärryt työnnettyä sisään ja avot!

No niin no,.. pahaa vaan pelkään että se 10 vieraspeliä sarjan alkuun ei ihan riitä. Toivotaan että olen väärässä!
 

TJ MACKEY

Jäsen
Kuvien perusteella saavat aika hätäseen rakentaa tuohon eteläpäätyyn uudet aitiot ja kokonaan uuden istumakastsomon vanhan lipan tilalle. Etenkin ulkoapäin on aika surullisen näköistä, kun muutama perustus on vasta pystyssä. Nooh, mikäli eteläpäädyn seinä saadaan purettua ekaan kotimatsiin mennessä, niin voidaan myydä joku viitisen tuhatta ylimääräistä lippua, ja pistetään porukka Rinkelinmäen harjulle katsomaan matsia. "Faksia tulee", vai mitä Drebin ;)
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Tuohan olisi tuollaisena ihan helvetin hyvä. Nyt Hassinen säästetään vähän rahaa ja unohdetaan eteläpäädyn tuolit kokonaan. Pistetään nekin rahat ravintolapuolen hiomiseen.
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kuvia katseltuani rupesin tuossa noin miettiin että mitäs kaikkea edes piti olla valmiina kauden alkuun mennessä?
Tammikuussahan remontti on ihan virallisesti valmis tai ainakin pitäisi olla.
Veikkaisin ainakin että tuo pääty jää niihin viimeisiin rakennuskohteisiin sillä jos se tehdään kuukaudessa loppuun niin hattua nostan.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Mielestäni jokaisen HPK-kannattajan tulisi tehdä vähintäänkin muutama tunti talkootöitä tuolla työmaalla, että halli valmistuisi nopeammin käyttökuntoon. Kai me nyt sen verran ollaan kaikki velkaa Jormalle, hä!?
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
njoo, vierasjoukkueen pukkarista ei ainakaan puutu raitista ilmaa.

Mukavasti istuu toi teatterin mainos noihin kuviin "Elämäni farssi"
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Tän ketjun anti alkaa hiljalleen vaikuttaa jonkun koomikon käsikirjoittamalta tragikomedialta.

Älä muuta viserrä.

Ei tarvitse kelata kuin muutama sivu taaksepäin, niin saa ihan mukavat iltatirskahtelut aikaan.

Ensin oli hotsikriisi, sitten nousi lippujen hinnat, makkarakojujen hygienia puhututtaa, seisomokatsomot uhrataan rahan tieltä ja puku-ukot valtaavat katsomot. Lopuksi vielä Kerhon sivuilla julkaistu uutinen fanien lähettämästä sähköpostitulvasta, kun kotiotteluita on remontin takia ensi kaudella
vähemmän!

Taitaa porukka olla vieläkin sekaisin siitä pyörityksestä, mihin HPK viime kaudella joutui tai sitten lätkäkausi on vain alkamassa...
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Mielestäni jokaisen HPK-kannattajan tulisi tehdä vähintäänkin muutama tunti talkootöitä tuolla työmaalla, että halli valmistuisi nopeammin käyttökuntoon. Kai me nyt sen verran ollaan kaikki velkaa Jormalle, hä!?

Tottahan toki. Multa ei remonttihommat niin luonnistu, mutta voin tulla keittämään hernekeittoa talkooväelle soppatykillä. Niin ja tietenkin lakki päässä, hanskat kädessä ja hygieniapassi toisessa kourassa.

Toivottavasti halli saadaan ajoissa pelivalmiiksi, niin ei tarvitsisi enempää kuin kymmenen vieraspeliä pelata heti kauden alkuun peräkkäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös