Ehkä ei tarvitse. Hotsiin on kuitenkin vain yksi oikea malli. Se on se resepti, joka oli pikku grillikiskassa Viipurintien ja Papinniityntien risteyksen kohdilla joskus 40 - 45 vuotta sitten. Siellä oli usein mukava vanha täti myyjänä. En nyt muista kiskan ja tädin nimeä. Jos joku muistaa, kertokaa.Pitäisikö tälle hotsi keskustelulle avata oma ketju?
Hotsissa on semmoinen taikinasta tehty höyrytetty piirakka. Se pitää tietysti ottaa kahdella suomimakkaralla. Jos on kova nälkä, voi ottaa kolmella tai jopa neljällä tai syödä kaksi hotsia. Mitään ties mitä makkaroita ei saa siihen tunkea. Lisukkeiksi tulevat ketsuppi ja sinappi ja hiukan raakaa sipulihaketta. Lisäksi voi ottaa kurkkusalaattia mutta ei ole pakko. Mitään omenahilloja tms. siihen ei kuulu.
Minulta on mennyt ohi, joten kysyn: millä reseptillä hallilla tehdään hotseja?