Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  • 1 359 589
  • 6 884

KariJurri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Katettu tekojäärata on aina katettu tekojäärata. En tiedä kuinka kustannustehokasta näiden muutosten tekeminen lopulta olisi. Ihan ensimmäisenä tulee mieleen, että miten se kalja liikkuu puolen metrin portaissa? Oliko Raumalla tätä ongelmaa?
Ei tosiaan siellä K18 katsomossa istuttu, mutta kyllähän sinne rappuset menivät, joten olettaisin että ihmiset ovat jopa onnistuneet katsomoon asti joskus selviämään oluidensa kanssa.
 

pisnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Miettikääs sitä hullutusta, että raumalta pystyi ostamaan hampurilaisen ja kaljan samalta tiskiltä.

Lisäyksenä kerrottakoon, että tilasin hampparin ja kahvin, mutta ilmeisesti raumalaismyyjä ei ymmärtänyt sakeaa hämäläismurrettani, ja löi tiskiin kaljan.
 
Viimeksi muokattu:

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Kysellään täällä, jos vaikka joku faniklubilainen osaisi sanoa. Eli tarkoitus olisi tulla perjantain kauden avauspeliin, ja mietin että kuinka isolle alueelle D-päätyä Tifo on tarkoitus levittää ja mihin aikaan ennen pelin alkua? Halua olisi olla D-päädyssä peliä katsomassa, mutta itse en haluaisi lasten kanssa joutua sen alle vaan nähdä koko ottelutapahtuman alku.
Tifo tulee peittämään kokonaan D2 ja D3 katsomot. Tifo lasketaan yläparvelta katsomon päälle suurinpiirtein kun eka Kerhon pelaaja valuu jäälle ja revitään alas kun avauskentällisiä kuulutellaan.
 

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Tänään paikanpäälle menevät! Kertokaahan sitten miten tapahtumaa uudistettu, millainen alkushow, onko kioskeissa valikoima laajentunut ruuan osalta, onko musiikki valikoima vaihtunut, ja kuinka monta kertaa kuului khatci ränkytys.

Kiitos, jo etukäteen.
 

j72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Flyers, Claude Giroux
Ja huutaako Petro kumpi joukkue voittaa tänään niin monta kertaa, ettei ketään kiinnosta enään vastata. Vamos tulee melko varmasti, lopuksi mutta niin pitää tullakin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Karvan päälle 3000 katsojaa taitaa olla tänään. Toivottavasti yllättää ja se lähemmäs 3500 löytyisi.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
HPKlla säästökuuri päällä, eteläisemmän päädyn miesten vessassa sai operoida pilkkopimeässä?
Hyvä, vihreätkin tykkää kun kusikin lentää ilman energiaa.

Jännittynyt tunnelma, kohta koittaa ankara tulospiilo ja noin klo 22:00 aloitan kunnolla kauden. Olo on rauhallinen vaikkakin odottava. Pieni jännitys jo noussut, kuten aina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös