Mainos

Rinkelinmäki ja HPK:n palvelut

  • 1 452 747
  • 7 240
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Mikä se lopputulema näistä kauden hotsiuudistuksista oli? Alussa tuli rapaa väärin valmistetuista siellä uusilla pisteillä? Mites kauden mittaan?
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Nyt on paikka antaa sitä palautetta, niin antakaa!

Minä kirjoittelin pitkät palautteet ja annoin plussaa ja miinusta ja omia ideoita fanituotemyyntiin ja markkinointiin, vaikken niistä juuri mitään tajua. Annettiin paikka laukoa, niin lauoin. Lauo sinäkin!

Vapaassa palautteessa toin esille huoleni sosiaalisen median ja varsinkin tiktokin heikosta käytöstä. Sieltä ne nuoret mahdolliset katsojat tavoitettaisiin.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Nyt on paikka antaa sitä palautetta, niin antakaa!

Minä kirjoittelin pitkät palautteet ja annoin plussaa ja miinusta ja omia ideoita fanituotemyyntiin ja markkinointiin, vaikken niistä juuri mitään tajua. Annettiin paikka laukoa, niin lauoin. Lauo sinäkin!

Vapaassa palautteessa toin esille huoleni sosiaalisen median ja varsinkin tiktokin heikosta käytöstä. Sieltä ne nuoret mahdolliset katsojat tavoitettaisiin.
Hienoa, että palautetta menee.

Tuon kiinalaisen tiktokin käyttötarpeesta olen kyllä eri mieltä. Ja tämä ei ole nyt ikäkysymys, vaikka palstan senioriosastoa edistankin...
 
Mikä se lopputulema näistä kauden hotsiuudistuksista oli? Alussa tuli rapaa väärin valmistetuista siellä uusilla pisteillä? Mites kauden mittaan?
Kuori voisi olla parempi. Kuori jää myös aika kuivaksi ja on ehkä hitusen liian paksu.

Eli kunnon höyryhauteeseen se kuori ja makkara kanssa.
No mistä tietää että höyrytysaste on sopiva; no siitä että hotsin kuori jää käärepaperiin osittain kiinni. Silloin se on myös suussa sulavampi, eikä mikään kuivan maan "korppu" nakilla.
Ehdottomasti myös raakaa "hake" sipulia tarjolle, joka kuuluu oikean höyryhotsin väliin sinapin,, sekä kurkkusalaatin seuraksi, eikä mikään kuivattu sipuli, joka tekee hotsista just sen kuivan "korpun".

Mielellään myös joku perinnetietoinen kylän wanhin rouva opastamaan/tekemään noita kunnon hotsinkuoria.

Nyt tämä hotsin valmistus hallilla on ollut vähän sellasta sinnepäin leikkimistä perinne asian kustannuksella.

Se on sitten eri asia, jos halutaa myydä "lihapiirakkaa makkaralla" joksi tuota nykyistä hotsia voisi ennemmin kutsua.
 
Viimeksi muokattu:

Polemos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nakkilan uimaseura Uivat Nakit
Tuli nyt vaan mieleen, että kaudella 2011 kun IFK voitti mestaruuden niin käsittääkseni Mikael Granlund vaihtoi paitaa erien välillä, jotta saatiin game worn -paitoja myyntiin. Montako game worn -paitaa HPK myi Jolyn aikana?
 
Suosikkijoukkue
Ei merkittävän kaupungin pallokerho
Olihan täällä sentään jotain Jolyn joulupaitoja myynnissä. Varmaan olisi enemmänkin ollut otettavissa rahaa tämän kaverin avulla, mutta mitäs pienistä.

Ois kuitenkin tullut sanomista kun paitoja olisi huudettu liian suurella hinnalla.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Varmaan kaksi. Koti sekä vieras, heh.

Olihan täällä sentään jotain Jolyn joulupaitoja myynnissä. Varmaan olisi enemmänkin ollut otettavissa rahaa tämän kaverin avulla, mutta mitäs pienistä.
+ pre-season ja veteraanipelit. Osuikos jotain muita erikoispaitoja nyt edelliselle parille kaudelle?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kuori voisi olla parempi. Kuori jää myös aika kuivaksi ja on ehkä hitusen liian paksu.

Eli kunnon höyryhauteeseen se kuori ja makkara kanssa.
No mistä tietää että höyrytysaste on sopiva; no siitä että hotsin kuori jää käärepaperiin osittain kiinni. Silloin se on myös suussa sulavampi, eikä mikään kuivan maan "korppu" nakilla.
Ehdottomasti myös raakaa "hake" sipulia tarjolle, joka kuuluu oikean höyryhotsin väliin sinapin,, sekä kurkkusalaatin seuraksi, eikä mikään kuivattu sipuli, joka tekee hotsista just sen kuivan "korpun".

Mielellään myös joku perinnetietoinen kylän wanhin rouva opastamaan/tekemään noita kunnon hotsinkuoria.

Nyt tämä hotsin valmistus hallilla on ollut vähän sellasta sinnepäin leikkimistä perinne asian kustannuksella.

Se on sitten eri asia, jos halutaa myydä "lihapiirakkaa makkaralla" joksi tuota nykyistä hotsia voisi ennemmin kutsua.
Erinomainen analyysi. En ole ikinä ajatellut kuoren tarttumisia noin, mutta se todella vaikuttaa makuun. Pätee muuten myös atomiin ja vetyyn, jotka tarjoillaan Lappeenrannassa oikeissa paikoissa myös tarttuvana. Rapea kuori on ok vain lihiksen harvinaisessa nuotiolämmityksessä.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Tuli nyt vaan mieleen, että kaudella 2011 kun IFK voitti mestaruuden niin käsittääkseni Mikael Granlund vaihtoi paitaa erien välillä, jotta saatiin game worn -paitoja myyntiin. Montako game worn -paitaa HPK myi Jolyn aikana?
Paidoista en tiedä, mutta mailoja myytiin ilmeisesti melko hyvin, kyselin tuossa jokunen aika sitten Jolyn mailaa, niin ystävällisesti ilmoitettiin, että olen jonossa tyyliin paikalla viisi. Kun lopulta tuli meikäläisen vuoro, niin mailojen hinnaksi annettiin 350€, kyselin samalla, että paljon on mailoja myyty, niin kuulemma noin toistakymmentä ja jonossa oli vielä lisää porukkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Polemos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nakkilan uimaseura Uivat Nakit
Paidoista en tiedä, mutta mailoja myytiin ilmeisesti melko hyvin, kyselin tuossa jokunen aika sitten Jolyn mailaa, niin ystävällisesti ilmoitettiin, että olen jonossa tyyliin paikalla viisi. Kun lopulta tuli meikäläisen vuoro, niin mailojen hinnaksi annettiin 350€, kyselin samalla, että paljon on mailoja myyty, niin kuulemma noin toistakymmentä ja jonossa oli vielä lisää porukkaa.
Silloin Konnan aikaan kyselin kesken kauden sähköpostilla toimistolta, että olisin kiinnostunut Konnan game worn -paidasta ja että olin valmis maksamaan siitä mielestäni varsin hyvän hinnan. En ole saanut vastausta tähän päivään mennessä. Pientä eteenpäin menoa kuitenkin havaittavissa kun Jolyn mailat on sentään saatu liikkeelle.

Lähinnä tämä juttu on vaan omaa mielenkiintoa seuraa kohtaan ja että miten tätä voisi vielä tuotteistaa paremmin. Pitäisi takoa silloin kun rauta on kuuma.
 

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikova - Stenhård / Kerho
Erinomainen analyysi. En ole ikinä ajatellut kuoren tarttumisia noin, mutta se todella vaikuttaa makuun. Pätee muuten myös atomiin ja vetyyn, jotka tarjoillaan Lappeenrannassa oikeissa paikoissa myös tarttuvana. Rapea kuori on ok vain lihiksen harvinaisessa nuotiolämmityksessä.
Joo ja hotsin tärkeä ominaisuus on se miltei liiallinen sitkeys siinä piirakassa. Silloin se on oikeanlainen. Mut taitaa olla sekin kadonnutta kansanperinnettä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös