Riittääkö Rosteri - Tarvitaanko vahvistuksia?

  • 123 727
  • 711

Korinekki

Jäsen
Toivolan mukaan hyökkäykseen EI ole enää tulossa vahvistuksia. Jos jostain pakki löydetään, niin sellainen tulee. Riittääkö rosteri? Mielestäni ei.
Surkean alkukauden jälkeen tilanne on muutenkin se, että lähes kaikki loput pelit pitäisi voittaa, jotta saavutettaisiin paikka kuuden joukossa. Jämäpleijareista ei mitalipeleihin kyllä nousta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pahinta tässä nyt on se, että jos sinne puolustukseen ei saadakaan sitä mitä on haettu eli kiekolliseen peliin pystyvää fyysistä pakkia, niin sitten otetaan joku Kelly Hultgrenin tapainen Pappilan hätävara. Tiedän kyllä, mitä on puhuttu: "jos sopiva löytyy niin otetaan... pakottavaa tarvetta ei ole...", mutta pelkään että sitä mukaa kun siirtotakaraja lähestyy niin paine toimistolla kasvaa. Lopulta joku agentti onnistuu myymään Laiholle ja Vanhatalolle jonkun Joe Smithin, ja sitä sitten pällistellään loppukausi kun juupeli kompastuu siniviivaan.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nykyrosterilla en millään usko Lukon pystyvän taistelemaan mitaleista. Pakisto on ehkä jopa heikoimmalla mallilla niistä joukkueista, jotka näyttävät kympin sakkiin menevän. Parhaiten tämä näkyy Mestis-tasollakin keskinkertaisen Tähtisalon peluuttamisena kolmospakkiparissa. Eilen Tähtisalosta tehtiin todellinen pujottelukeppi Tapparan ensimmäisessä maalissa ja toiseen maaliin johtaneeseen tilanteeseen mies antoi hienon syötön suoraan Tapparalaisen lapaan omalla puolustusalueella. Jos Lukko ei enää hanki ennen siirtorajan umpeutumista kunnon pakkia, niin Hunkesin siirtoa Pelsuihin ei voi käsittää millään. Martikaiseen ja Tähtisaloon verrattuna on Hunkeskin vahvistus, vaikka ei todellista näyttöpaikkaa oikeastaan saanutkaan.

Hyökkäyksessä Straka jää ykkösketjussa aivan liian yksin, kun Dahlmankin vaeltelee varjojen rajamailla. Tuomainen ei vielä ole ykkösketjun tasoinen pelaaja, mutta mikäli näillä mennään, ovat Toivolan vaihtoehdot vähissä. Yhtä kunnon laituriahan tuo hyökkäys huutaa, varsinkin nyt kun Dalla on pelannut päin persettä jo yli 20 ottelua. Myös Toporowskin pitäisi taas pikkuhiljaa alkaa pelaamaan, sillä Topon edellinen maali on joulukuun KalPa-ottelusta. Yhtenä vaihtoehtona kokeilisin vielä Topoa Strakan ja Dallan vierellä, tai sitten kolmikkoa Topo-Straka-Lamppu.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Kyllä se nyt on niin pojat ja tytöt, että tällä kaudella meidän on ihan turha haaveilla mistään mitaleista tuolla joukkueella. Kovimmilta porukoilta tulee tasaisesti nekkuun ja "huonompien" kanssa väännetään tasaisia pelejä.

Nyt kun muut joukkueet ovat tajunneet alkaa vartioimaan Saarenheimon ketjua, niin he ovat jääneet lähes täysin ilman tehopisteitä. Ykkösestä ei sitten tarvikaan ottaa kuin Straka pois, niin pisteet ovat sielläkin vähissä. Tuomainen ei ikävä kyllä vielä riitä mitalijoukkueen ykkösketjuun.

Hankinta listalla on siis vieläkin ykkösen laituri ja kiekollinen, fyysinen pakki.
Ja rehellisesti jos teiltä kysyn, niin koko euroopassa on vain noin 5-10 kiekollisesti taitavaa ja fyysiseen peliin kykenevää puolustajaa. Miksi ihmeessä joku myisi omansa pois? Ameriikan yhdysvalloissa nuo Rafalskit ja Niedermayerit pelaavatkin NHL.ää. Miksi he sieltä tulisivat Lukkoon ja Raumalle?

Kyllä me voimme olla aivan varmoja siitä että, jos Marttinen ei JYPistä Raumalle irtoa, niin sieltä tulee joku toivotaan toivotaan-mies AHL.stä ja hyökkäykseen ei kukaan. Jos taas Marttinen tulee, niin on pienet saumat ulkolaiselle toivotaan toivotaan-miehelle tuohon ykkösen laitaan. Ei pojat hyvältä näytä.
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Wrighter kirjoitti:
Ei pojat hyvältä näytä.
Asia on kyllä tällä hetkellä valitettavasti juurikin näin. Lukko ei vaan yksinkertaisesti ole materiaaliltaan tarpeeksi kova pärjätäkseen pleijareissa. Vahvistuksia tarvitaan sekä hyökkäykseen että puolustukseen ja mieluummin mahdollisimman kovia sellaisia. Kuten sanottua täsmähankinnat tyyliin "koodinimi-marttinen" ja "koodinimi-snaipperiykköseen" tulisi suorittaa. Jos se mitenkään nyt vain nykyisen pelaajamarkkina-tilanteen puitteissa on mahdollista.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Wrighter on täysin oikeassa. Toki Tappara on paha vastustaja, mutta kyllä eilen sen huomasi ihan selkeästi, miksi Lukko ei mitalia tuolla rosterilla tänä vuonna voita. Ykköskenttä on äärimmäisen helppo puolustaa pois. Straka erikoisvartiointiin, niin kyllä kentän tehopisteet nolliin jäävät. Dallasta ei nyt ole mihinkään ja Tuomainen,vaikka pelaajasta pidänkin, niin ei vaan riitä vielä ykköseen.

Kakkonen on oikeastaan ainoa kenttä, joka eilenkin pystyi edes jonkinlaisia tilanteita luomaan. Kolmonen saa kanssa pelin pyörimään, mutta suoraviivaisuutta kaipaisin lisää. Mitaleista on turha puhua ennenkuin tuohon Strakan vierelle saadaan joku tekijä.

Puolustus onkin sitten toinen asia, johon en nyt ota kantaa muuten kuin tokaisemalla, että kyllähän sinnekin yksi tekijämies nasulia toisi.

Vahvistuksia tarvitaan ja ihmettelen noita Toivolan kommentteja Kuuselasta ja Kivenmäestä. Helvetti, Kuusela olisi juuri oikea täsmähankinta. Saatikaan sitten Kiukku.
 

Maffesoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä - ainakin laiturille ja puolustajalle olisi selkeä tilaus. Asiaa voi ajatella vielä sitenkin, että jos vertaa joukkueen kokoonpanoa kauteen lähdettäessä nyt vallitsevaan tilanteeseen, rosterista uupuu kolme 1-2 ketjun miestä. Hannus, Platil ja Hunkes kai olivat kaikki ajatuksellisesti kahden ensimmäisen kentän miehiä. Heistä luopuminen ei sinällään ollut ollenkaan väärin, mutta asteen verran yllättävää on se, ettei heitä ole käytännössä mitenkään paikattu. Eli tavallaan Lukon rosteri on heikentynyt kauden aikana suunnitellusta.

Mutta silti; hiukan olisin kuitenkin erimielinen siitä, ettei "tällä rosterilla" ole mitään jakoa. Vahvistukset olisivat (olleet) tarpeen, mutta kyllä nyt vallitseva joukkue on se, joka menestyy tai kaatuu. Ei 1-2 uutta miestä mitään autuutta ja valmista menestystä mukanaan voi tuoda, kyllä menestys/menestymättömyys perimmiltään tulee kumpuamaan tästä nyt olemassa olevasta joukkueesta.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Maffesoli kirjoitti:
ettei heitä ole käytännössä mitenkään paikattu. Eli tavallaan Lukon rosteri on heikentynyt kauden aikana suunnitellusta.

Ei 1-2 uutta miestä mitään autuutta ja valmista menestystä mukanaan voi tuoda, kyllä menestys/menestymättömyys perimmiltään tulee kumpuamaan tästä nyt olemassa olevasta joukkueesta.

Molemmissa olet tavallaan oikeassa. Joukketta on "heikennetty" kauden alusta. Siis ainakin määrällisesti. Tiedä sitten miten on laadun kanssa, mutta jos siellä mahtuu Tähtisalo ja Mäkelä pelaamaan, niin miksei Hunkes ja Platil? Tiedän. Ulkomaalaiskiintiö. Nyt olisi ulkkarin paikka vapaana.

1-2 miestä ei todellakaan tee autuutta, ELLEIVÄT ole PELIMIEHIÄ. Mistään hätänappula-hankinnoista ei olekaan apua juuri ollenkaan, mutta esim. Marttinen ja ulkomaalainen hyökkääjä, joka olisi pelimies, auttaisi varmasti. Kannattaisiko kääntää katseet Strakan entiseen seuraan ja kysyä kuka ketjukavereista olisi hyvä sinulle ja Lukolle? Niin tiedän myös sen, että tuo nyt on aivan väärä tapa hankkia pelaajia.

Mutta nykyinen rosteri on aivan liian kapea. Mitä jos tuleekin loukkaantumisia (Saarenheimo, Haataja, Straka) tai pelikieltoja (Topper, Viitanen, Tuomainen). Kuka tilalle? Ei kukaan ja kusessa ollaan.

Mahdollisuudet kuuden joukkoon ovat käytännössä menneet. teoriassahan mahdollisuudet vielä ovat. Sääläreissä tulee vartaan joko Ilves tai Pelicans ja mlempia vastaan kotietu on aivan liian tärkeä. Vieraissa ei Lukko näillä esityksillä kumpaakaan voita. Sen jälkeen vastaan tulee joko Kärpät tai Jokerit. Ja se on sitä myöten kausi paketissa. Ei Lukko niille vieraissa ainakaan pärjää. Kotonakin tekee tiukkaa. Kärppiä vastaan voi olla pienet mahdollisuudet, jos vaan Kärppien loukkaantumisosasto pysyy samalla linjalla kuin tähänkin asti. Täydellä kokoonpanolla Kärpät vie Lukkoa 6-0.

En ole kovin luottavaisin mielin, mutta varmasti käyn peleissä ja kannustan minkä pystyn. Kuten porilaiset sanoo.. Periksi ei anneta jne..
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Boris kirjoitti:
Miltäs kuulostaisi uusi sentteri? Tällainen pelaaja olisi vapaalla jalalla: http://www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=89182

Strakahan on pelannut viime kaudella myös laidassa...

Kuulostaisi aivan helvetin hyvältä. Jos on vapaa eikä sitä pakkia tänne millään saada, niin mielellään Lukkoon vaan. Straka-Kolanos-Tuomainen(/Dalla) olisi aika kova.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
JZZ kirjoitti:
Eikös Kolanos kuulunut näihin pelaajiin jotka katosivat jälkiä jättämättä?
Kyllähän siinä niin pääsi käymään, eli joululomalta ei koskaan palannut Espooseen. Mutta kuinka paljon asiaan vaikutti Bluesin sekoilut pitkin syksyä asiassa jos toisessakin, jää vain arvailuksi. Ei varmasti ollut pelimies tyytyväinen kaikkeen mitä näki syksyn aikana Espoossa.

Pehmeä kätinen kaveri on jokatapauksessa, ja osaa tehdä pisteitä.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Heitetääs vähän löylyä kiukaalle. Lukon omalla foorumilla nimimerkki Teca kertoo, että Andy Delmore on Lukon uusi puolustaja. Lisäksi tulisi vielä yksi puolustaja. Huomenna kuulemma tiedotustilaisuus.

Tiedä sitten näistä. Odotellaan...

EDIT: Ei kuulemma olisikaan Delmore. Kaikki tietävät Lukon foorumin tason ja kuinka paljon siellä suolletaan paskaa, että ei olisi pitänyt kirjoittaa tätä viestiä. Mutta olkoot nyt... Tossa linkki alkuperäiseen keskusteluun: http://www.raumanlukko.fi/?s=lauta&d=3gxW970N
 
Viimeksi muokattu:

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Pek-C kirjoitti:
Heitetääs vähän löylyä kiukaalle. Lukon omalla foorumilla nimimerkki Teca kertoo, että Andy Delmore on Lukon uusi puolustaja. Lisäksi tulisi vielä yksi puolustaja. Huomenna kuulemma tiedotustilaisuus.

Tiedä sitten näistä. Odotellaan...
Statsien pohjalta kelpaa kyllä!
 

The Rock

Jäsen
Pek-C kirjoitti:
Heitetääs vähän löylyä kiukaalle. Lukon omalla foorumilla nimimerkki Teca kertoo, että Andy Delmore on Lukon uusi puolustaja. Lisäksi tulisi vielä yksi puolustaja. Huomenna kuulemma tiedotustilaisuus.

Andy Delmore olisi kyllä nykyisillä pelaajamarkkinoilla todellinen kaappaus ja ennen kaikkea mies on juuri sitä mitä Lukon pakisto tällä hetkellä tarvitsee. Helvetin kova sainaus, jos vain on totta. Tosin hinta ei varmasti ole halpa, mutta raha ei ole ennenkään ollut este Lukolle.

Delmore on viime vuosina ollut aivan hilkulla NHL:ään ja löytyyhän miehen tilastoista kaksi onnistunutta kautta Nashvillen ykköspakkina. Ei siellä NHL:ssä kuitenkaan moni jannu tee lähemmäs kahtakymmentä (20) maalia kaudessa pakin paikalta. Ylivoimalla varsinkin todellinen viivapelote hyvän laukauksen ja pelisilmän ansiosta. Delmore ei myöskään ole mikään lapanen, joka tuupataan sivuun tilanteiden kuumetessa ja varmasti kanadalaisena osaa myös kovan pelin salat vaikkei jäähytilastoissa niin näkyvästi esillä olekkaan.

Vahvistaisi ehdottomasti Lukon peräpäätä ja saattaisi jopa olla se viimeinen palikka, jota raumalaiset tarvitsevat taistelussa kirkkaimista mitaleista keväällä.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Pek-C kirjoitti:
Heitetääs vähän löylyä kiukaalle. Lukon omalla foorumilla nimimerkki Teca kertoo, että Andy Delmore on Lukon uusi puolustaja. Lisäksi tulisi vielä yksi puolustaja. Huomenna kuulemma tiedotustilaisuus.

Eipä ole moista Tecaa juuri ennen näkynyt. Liekö joku teini löytänyt Lukon sivut...
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Boris kirjoitti:
Eipä ole moista Tecaa juuri ennen näkynyt. Liekö joku teini löytänyt Lukon sivut...
Ja kaiken lisäksi mieshän kieltää jyrkästi että kyseessä olis Andy Delmore.
Kovasti silti väittää että yksi pakki joka on NHL:ssä ja AHL:ssä pelannut olisi tulossa. Toinen pakki tulisi kotimaasta.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Walton kirjoitti:
Ja kaiken lisäksi mieshän kieltää jyrkästi että kyseessä olis Andy Delmore.
Kovasti silti väittää että yksi pakki joka on NHL:ssä ja AHL:ssä pelannut olisi tulossa. Toinen pakki tulisi kotimaasta.

Mutta nyt sanoo, ettei tyrmää mitään muuta nimeä kuin Jarkko Immosen. Andy Delmore, Jyri Marttinen ja Toni Porkka ;) mainittu.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Walton kirjoitti:
Ja kaiken lisäksi mieshän kieltää jyrkästi että kyseessä olis Andy Delmore.
Kovasti silti väittää että yksi pakki joka on NHL:ssä ja AHL:ssä pelannut olisi tulossa. Toinen pakki tulisi kotimaasta.

Ei hän kyllä kiellä jyrkästi kuin Jarkko Immosen? Ja AD liittyy jotenkin pakin nimeen, mutta eivät välttämättä tarkoita etu-ja sukunimeä. Toinen pakki olisi kotimaasta ja tulevaisuuden nimi? En tiedä uskoako vai nauraa?
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nää on taas näitä Lukko-foorumin "varmoja tietoja", joiden todellinen totuuspohja on varmaankin aika lähellä nollaa. Mutta katsellaan ja odotellaan.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kyllä sieltä kaveri on tulossa, ihan varmasti, rauhassa vaan. Ei kai toimisto ala huutelemaan nimiä, ennen kun nimi on paperissa. Puolustaja tulee, eikä puhu Suomea.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olkku kirjoitti:
Puolustaja tulee, eikä puhu Suomea.

Olisko Aki Berg sitten siirtymässä pykälän pohjoisen suuntaan? Toisaalta ei eilisillä otteilla vahvistaisi edes lukkoa.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
The Rock kirjoitti:
Andy Delmore olisi kyllä nykyisillä pelaajamarkkinoilla todellinen kaappaus ja ennen kaikkea mies on juuri sitä mitä Lukon pakisto tällä hetkellä tarvitsee. Helvetin kova sainaus, jos vain on totta. Tosin hinta ei varmasti ole halpa, mutta raha ei ole ennenkään ollut este Lukolle.

Olisihan tuo aivan uskomaton sainaus tähän väliin, mutta enpä voi tuota huhua kovinkaan tosissani ottaa. Andy Delmore Lukkoon, ei helvetti, ei voi olla tulossa, niin mielelläni kuin väärässä olisinkin.

Mutta pakkohan sieltä on kuitenkin jotain vahvistusta peräpäähän tulla, nykypakistolla kuin ei kovinkaan pitkälle taideta keväällä pelailla. Kaksikin vahvistusta olisi tarpeen, mutta toivottavasti saadaan edes yksi laadukas pelimies.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Näkkäri kirjoitti:
Olisko Aki Berg sitten siirtymässä pykälän pohjoisen suuntaan? Toisaalta ei eilisillä otteilla vahvistaisi edes lukkoa.

Jos välttämättä valitset tuon linjan, niin myönnän, että olet oikeassa. Läheskään kaikki NHL statuksen omaavat pelaajat, eivät vahvistaisi Lukkoa. Pikkusen pohjoisempaa seuraa, sen sijaan vahvistaa, jopa mestis pelaajat.

Lopetetaanko tähän?
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Saakeli kun pistää mahan sekaisin tällainen odottelu. En kyllä luota pätkääkään noihin Lukon sivujen kirjoittajiin. Väittivät siellä jo jossain vaiheessa ennen NHL allstar-matsia, että Zdeno Chara olisi Lukkoon tulossa, kun oli siirtymässä pois Ottawasta. Kumottiin kuitenkin sillä, että on loukkaantuneena eikä pysty pelaamaan pitkään aikaan. Teki kuitenkin pari hienoa maalia Allstar- pelissä. Ja pelaa kuitenkin Bostonissa eikä Ottawassa. Eli mikäköhän on tuon Delmoren totuuspohja? Aika pieni luulisin, mutta kelpaisi kyllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös