Rekkaribongausketju

  • 208 824
  • 1 764

tutzba

Jäsen
Älkää vittu viitsikö. Huomasin vasta äsken, että numero jota olen etsinyt, ei olekaan 15 vaan 14! Luulin elämäni helpottuneen kun tuo 15 tuli vastaan, mutta ei. Ei sitten millään. Ei millään.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Tulipa tuossa yhden päivän aikana vastaan sitten nelonen ja vitonen, joten nyt sitten katsellaan josko kutonen tulisi vastaan jossain vaiheessa.
 

Islanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika vähän liittyy aiheeseen, mutta pitääpähän nyt kertoa.
Ainakin Missourin osavaltiossa USA:ssa. Ei etukilven tarvitse olla "virallinen" eli se voi olla mikä tahansa hassuttelu-kilpi tjsp. Esim kaverillani on takana virallinen Missouri-kilpi, ja edessä joku sen löytämä Texasin-kilpi. Näin usassa.
 

scholl

Jäsen
Aika vähän liittyy aiheeseen, mutta pitääpähän nyt kertoa.
Ainakin Missourin osavaltiossa USA:ssa. Ei etukilven tarvitse olla "virallinen" eli se voi olla mikä tahansa hassuttelu-kilpi tjsp.

Niin ehkä tuo liittyy enemmän ketjuun siistit rekkarit.

Tuossahan on kyse siitä, että toisissa osavaltioissa ei ole edessä rekisterikilpeä. Jos autossa on paikka kilvelle edessäkin niin osa laittaa siihen jonkun vaikka suosikkiseuransa kilven, mutta tosiaan niissä osavaltioissa rekisterikilpi on vain takana.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
43, BUSTED!

Joku random Toyota ajeli Jämsän tiennoilla vastaan viime perjantaina. 44 ei mitään havaintoa. Turkuun tosiaan ajellessa huomasin, että vitosella alkavia numeroita oli todella paljon. Uudelle kymmenluvulle olisi siis kiva päästä pikimmiten.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Pääsiäisenä olisi tarkoitus käydä vierailulla omien vanhempien luona Virroilla, sekä avovaimon vanhempien luona Pirkkalassa. Tämä passaa varsin hyvin bongauksenkin kannalta, sillä kotipihassa majailee 41 ja parin kilometrin päässä 42. Numero 43 sen sijaan löytyy vajaan 100 metrin päästä avovaimon vanhempien talosta. Toivotaan, että kaikki kyseiset autot viettävät pääsiäisen paikoillaan.

Sieltähän ne löytyivät, joten seuraavaksi 44:n kimppuun. Eikä ole kyllä minullakaan mitään hajua, mistä kyseisen numeron voisi löytää. En muista ihan hetkeen nähneeni.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Nyt olisi siis tarve tuolle 89.lle. Eiköhän sekin joskus ennen kesää ajele vastaan.

Näin kirjoittelin 21.2.2008.

Eikä se saatana ole vieläkään ajellut vastaan. No ei oo kesäkään, mutta taas vituttaa tämä koko harrastus. 90-100 on ajellut vastaa jo monasti ja jos nyt aloittaisin ykkösestä eteen päin, niin varmaan silloinkin etsisin 89 samaan aikaan uuden ja vanhan bongauksen kanssa.

Toivottavasti tämä valitus auttaa. Stana!
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Meni melkein viisi kuukautta numeron 22 kanssa! Pääsiäissunnuntaina myöhään illalla suvaitsi viimein esiintyä. Ei tää voi olla näin vaikeeta.
 
Jos muuten kaikki menee pieleen niin edes bongauksessa on onnistanut viime päivinä. 58 näkyi pari päivää sitten ja tänään 59 ja 60. Eli uudella kymppiluvulla ollaan taas.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Punainen Mazda, nokassaan 44, tuli tänään vastaan Yliopistonkadulla. Eli seuraavaa vaan metsästämään. Kummasti noita numeroita tulee vastaan, vaikka en mielestäni edes kovin paljoa tuolla autojen seassa liiku.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Nyt joku voisi oikeastaan auttaa sen verran, että kertoo löytyykö Satakunnasta rekisterikilpeä varustettuna numerolla 89?

Tulette hämmästymään korvauksen suuruudesta. Irggu?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Meni melkein viisi kuukautta numeron 22 kanssa! Pääsiäissunnuntaina myöhään illalla suvaitsi viimein esiintyä. Ei tää voi olla näin vaikeeta.
Ai että tuli tämä viesti mieleen, kun eilen iltapäivällä ohitin Raision motarilla viininpunaisen Chevy Minivanin (NFY-23). Vinkkinä kerrottakoon myös, että kaksnelosta metsästäessäsi kannattaa huomiota kiinnittää hopeanharmaisiin Corvetteihin (CYS-24). Nähty ainakin Itäkeskuksen ja Manhattan Sport Centerin parkkipaikoilla.

K-Supermarket Hirvensalon ja yleensäkin Hirvensalon seudun (eritoten silta) lisäksi hokasin yhden aivan ehdottoman bongauspaikan Turun seudulla. Sopiviin aikoihin kun piipahtaa Metsämäen raviradalla, niin lähes takuuvarmasti putoaa muutama numero. Viime maanantaina ajoin oikeaan (tai omalta kannaltani väärään) aikaan vain ohitse ja kyllä toistakymmentä yksi- tai kaksinumeroista kilpeä tuli nähtyä enkä siis käynyt edes parkkipaikalla/talleilla. Vetoautoina tuntui olevan vähintään puolet Turun seudun Pajeroista yms. Enkä toisaalta näe yhtään syytä sillekään, etteikö sama bongauspaikka toimisi myös muissa kaupungeissa.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
NYU-89 tupsahti vastaan Harjunpää-Ruosniemen perunakellari/väestösuojan kohdalla. Tarkempaa sijaintia en osaa sanoa, mutta kyllä niitä satakunnasta siis löytyy.

Kiva että niitä on. Joskus myös itse näin tuossa Lukkarisannan kaupan pihassa. Valkoinen joku maasturi muistaakseni. Silloin etsin vaan numeroa 87. Täytyypä lähteä ajelemaan.
 

#81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Paka
Nyt on pitkä kuivakausi takanapäin. Puolivuotta tuli etsittyä 10 ja vihdoin löytyi Oulusta. Kiitos PS-10. Ei irGGu sattuis tietämään missä Porissa olisi 11?
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
No tulihan se sieltä! Eilen kun lähdin yövuoroon, niin se pirun 89 ajoi vastaan. Ja oli vielä tuo Irggun mainitsema NYU-89.

Kasinelosen näin muuten CityMarketin vieressä parkissa. Siinä onko se nyt satakunnankatua vai mikä sen Cittarin ohi menee sinne Halpahallille päin. Toisella puolella kuin Cittari. Siinä odottaa myös numero 93.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
45 tuli vastaan ysitiellä viime perjantaina. 47 löytyy suht usein tuosta läheisen tehtaan parkkipaikalta ja 48:n paikan luulen tietäväni, mutta 46:sta ei olekaan sitten mitään hajua. Eiköhän se sieltä kumminkin jossain vaiheessa vastaan ajele.
 

Ekaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Calgary Flames
36! Vihdoinkin tuli vastaan, eihän sitä etittykään kuin melkeen puoli vuotta. Tuli sitten vielä kaks kertaa saman illan aikana vastaan heti kun sen näin. Nyt sitte uranousu lähti taas uuteen nousuun. 37 tuli jo vastaan ja varma 38 olis tiedos kanssa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Seuraavaksi pitäisi jostain löytää 132. Eilen sellainen oli Kampissa, mutta näin 131:n vasta tänään, joten täytyy toivoa, että tuo 132 on vielä samoilla nurkilla tai sellainen tulee muualla vastaan.

Sadan ensimmäisen rekkarin bongaamiseen kului aikaa melko tarkkaan 3 vuotta 3 kuukautta ja 3 viikkoa (oikeasti vain 2 viikkoa, mutta toi sarja 333 näyttää hienommalta :D ). Sen jälkeen kun sain satasen täyteen reilu kuukausi sitten, on noita kilpiä tullut vastaan miltei liukuhihnalta. Maaliskuun saldo oli hulppeat 24 rekkaria ja tässäkin kuussa on jo 8 bongausta plakkarissa. Tätä menoa huitelen ensi jouluna jossain 300:n tienoilla. Tässä ihan parin viikon sisällä on ollut parikin neljän bongauksen päivää, viimeksi lauantaina. Se tosin jää muutamalla kilvellä henkilökohtaisesta ennätyksestä (7 bongausta yhden päivän aikana pari vuotta sitten Unkarissa).
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Huh huh. 2 kuukautta hain 71:tä, ja tänään viimein jostain museokilpisestä Volvosta. Viime viikolla yhden päivän aikana näin 3 kpl 70 ja 2 kpl 72. Nyt niitä sitten soisi tippuvan samaan tahtiin. Vakio 74 on Lantikassa Tukholmankadulla, siitä kun Manskulta noustaan ylös, niin heti Tullinpuomin Shellin jälkeen oikealla puolella poikittain autotalliliuskaan ajettuna.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Hip hei. Eilen 90, 91 ja 92. 93 on semivarmassa paikassa ja sen käyn hakemassa kun meen iltavuoroon. Kivaa taas pitkästä aikaa.
 

PELL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins
Kattelin, että viimeksi kirjotin tänne reilu kuukausi sitten ja etin sillon numeroa 36. Tahti sen jälkeen on ollut aivan hurjaa, nyt hakusessa 37!!! Ei helvetti miten ne voi kiertää näin lahjakkaasti...
 
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Ihan tämän kyseisen kettingin innoittamana aloitin bongailun, huomenna tulee harrastusta vuosi täyteen ja hakusessa on numero 33. Muutaman vuoden saa siis vielä menemään tässä touhussa.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
93 oli juuri siellä missä pitikin. 94 vaan voi olla taas se kompastuskivi, koska 95,96 ja 97 on aika hyvin tiedossa missä ovat. Anskattookuikäy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös