Real Madrid C.F. 2021–2022

  • 67 324
  • 508

redpecka

Jäsen
On. Käsittämätön suoritus. Eikä nykyvalmentajissa kukaan ole oikeastaan edes lähellä, sillä Mourinhonkin neljän maan mestaruuksista yksi on Portugalista, ja vaikka ero Ranskaan ei ole valtava, tuo top5 on kuitenkin suht selvästi erotettavissa.
Käsitänkö väärin mitä tarkoitat, mutta eikä Portugali just mennyt kauden alla rankkingeissa Ranskan liigan ohi?
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Voi kunpa Marcelo niittaisi tänään ottelun voittomaalin. Sanotaanko näin, että lähes 15 vuoden jälkeen se olisi ainoa oikea lopputulos tälle rakkauden täyttämälle suhteelle.

Ei maali, mutta sentään nyt se maalisyöttö voittomaaliin. Viimeisen päälle madridista, jolle tämän ennätyksen kyllä suo. Ramosin lähtö Rellusta kirpaisee vieläkin, mutta Sergio oli käynyt tykkäilemässä Realin mestaruuskuvasta Instassa. Hieno mies hänkin ja olisin kyllä nähnyt molemmat veijarit nostelemassa pyttyä yhdessä. No, nyt ennätys on yksin Marcelon nimissä.

No, mestaruus nyt oli todella pitkään lähes varma. Nyt kun se on varma niin sinänsä tässä ei suurempia juhlia kyllä ole, koska Mestarien liiga on se, jossa se focus on.

Ancelottia harvoin nostetaan samaan keskusteluun Pepin tai Kloppin kanssa, mutta on se kyllä paakko nostaa hattua. Ancelotti olisi kyllä loistava turnausvalmentaja ja varmaan yksi niistä omista TOP 2 -valinnoista, jos täytyy johonkin finaaliin lähteä. Onhan tämä kova saavutus silti Ancelottilta, onkohan Ancelotti jopa myös ainoa valmentaja, joka on näitä kaikkia TOP 5 -liigoja valmentanut. Oli miten oli, hieno valmentaja ja toki hieno saavutus koko joukkueelta.

Mihinkäs Realin fanit tämän kauden saavutuksen ja yleistunnelman tiivistäisivät? (Tietysti Cityn kellistäminen sienijahdissa jatkuu).

Onko Benzeman hirmukausi, Marcelon 24 pokaalia seurassa vaiko kenties Ancelottin viiden liigan värisuora?

Yksilöiden kausi. Karim nyt kirkkaimpana tähtenä, mutta on pakko mainita myös Vinin nousu sinne eliittiin. Courtois piti myös Realia pitkään hengissa ja Luka tarjosi sitä taikuruutta Mestarien liigassa. Siinäpä se kvartetti, joka jää tästä kaudesta kyllä mieleen.

Mutta etenkin Karim. Siinä missä molempien molempien vuohien käyrä osoittaa samassa iässä alaspäin niin Karim sen kuin vaan parantaa menoa ja laittaa ennätyksiä uuteen uskoon. Uran paras kausi 34-vuotoaana, ei voi kun nostaa hattua. Täysin ansaittu Ballon d'Or tulossa Karimille, on ollut nimittäin kokonaisvaltaisessa pelaamisessa maailman paras hyökkääjä jo usean kauden ajan.

Campeon35. Nyt saa ottaa sitä vappusimaa, mutta kausi ei ole vielä ohi. Iso, huikea ottelu tiedossa ensi keskiviikkona. Ja tietenkin Bernabeulla.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Käsitänkö väärin mitä tarkoitat, mutta eikä Portugali just mennyt kauden alla rankkingeissa Ranskan liigan ohi?
Hyvin hetkellisesti meni ohi joo, mutta Ligue 1 meni uudelleen vitoseksi aika nopeasti. @mikko600 voi korjata jos olen hakoteillä. Mutta eipä sekään siihen vaikuta, mikä tilanne oli Moukan voittaessa lähemmäs parikymmentä vuotta sitten. Ancelotti on korjannut mestaruudet jokaisessa liigassa niin, että nämä ovat olleet kiistatta top5-liigoja.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Käsitänkö väärin mitä tarkoitat, mutta eikä Portugali just mennyt kauden alla rankkingeissa Ranskan liigan ohi?
Minkähänlainen sopimus Ancelottilla muuten on? Voisi mennä vaikka ihan vittuillakseen ensi kaudeksi Portugaliin johonkin kärkijengiin hakemaan Pojan.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mahtava saavutus Ancelottille. Ja mahtava kuva.
 

Liitteet

  • B2B40EB9-FC9F-436A-94A2-998C1B7B3692.jpeg
    B2B40EB9-FC9F-436A-94A2-998C1B7B3692.jpeg
    162,5 KB · kertaa luettu: 173

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Huomenna ratkotaan Mestarien liigan finaalipaikka. Kuten jo olen itse pari kertaa todennut niin Real on tarjonnut Bernabeulla todella dramaattisia ja maagisia hetkiä tällä kaudella.

Lohkovaiheen Sheriff-tappio järkytti jollain tapaa futismaailmaa kun kilpailun ensikertalainen haki voiton saman kilpailun menestyneimmän joukkueen vieraana. Asensio täräytti lohkovaiheen päätösottelussa yhden kauden komeimmista golazoista, kerta kaikkiaan seksikäs maali.

Pudotuspeleissä ensimmäinen kotiottelu tarjosi upean nousun, pääarkkitehtinä tietenkin hattutempun iskenyt KB9. Myös Lukan maaginen esityö toiseen maaliin jäi monelle mieleen. Chelseata vastaan Real näytti jo tippuvan kilpailusta, mutta samat herrat nousivat taas ratkaisurooliin. Ensiksi Lukalta aivan uskomaton syöttö Rodrygon kavennusmaaliin ja jatkoajalla Karim iskee voittomaalin, yllätys yllätys, Vinin syötöstä.

Huomenna olisi taas tilaus yhdelle maagiselle illalle Bernabeulla. Pelillisesti Real oli Citya vastaan ajoittain köysissä ja oli pari kertaa jo lähellä tippua kanveesiin, mutta niin vain Karim-Vini - duo pelasti joukkueen ja toiseen osaotteluun päästään vain maalin takamatkalta.

Citya vastaan loukkaantunut Alaba on mukana kokoonpanossa, mutta pelikunto on vielä kysymysmerkki, koska Alaba on treenannut ilmeisesti vain tänään joukkueen kanssa. Näkisin kyllä noin muutenkin Nachon ennemmin avauksessa, Nacho kun on pelannut varsin hyvin kuitenkin siinä missä Militao ja Alaba ovat päässeet katsomaan vastustajien maaleja aitiopaikalta.

Tietyllä tapaa se ikuisuusongelma eli oikean laitahyökkääjän paikka on tällä hetkellä ihan positiivinen ongelma, koska sinne on heittää duracellilla toimiva Fede sekä viime aikoina maalijyvän löytänyt Rodrygo. Viimeiseen viiteen otteluun neljä maalia tehnyt Rodrygo toisi kyllä hyökkäyspäähän enemmän uhkaa, mutta Feden kokonaisvaltainen pelaaminen on kuitenkin Rodrygoa edellä.

Jos nyt itse saisin päättää niin Fede olisi avauksessa keskikentällä Kroosin tilalla ja Rodrygo oikeana laitahyökkääjänä. Saa nähdä, että onko Ancelottilla niitä cojoneksia laittaa Kroos penkille, koska viime ottelussa Real jäi vähän Cityn jalkoihin. Casemiron paluu avaukseen toki helpottaa Realin urakkaa valtavasti.

Altavastaajana lähdetään edelleenkin, mutta Bernabeulla kaikki on mahdollista. Yllätyn todella suuresti, jos huomenna nähtäisiin joku Cityn kliininen 1-0 -voitto vaan eiköhän viimeistään toisella puoliajalla laiteta sellainen ralli päälle Realin toimesta, että oksat pois. Vamos!
 

Fordél

Jäsen
Kaikki on edelleen mahdollista eikä Realin finaalipaikka olisi mitään ihme. Silti, hyvin puolustava ja organisoitu joukkue voittaa suurella todennäköisyydellä heikosti puolustavan ja organisoidun jengin, etenkin kahden matsin sarjassa.

En siis jaksa uskoa, että Realin heikko puolustus kestää kahta ottelua putkeen, ja toisaalta Realin muutamat yksilöt pystyvät kahta ottelua putkeen voittamaan Cityn kollektiivin. Alaban poissaolo olisi Realille vain hyvä asia, mutta puolustukseen jää edelleen mm. Carvahal, jolla ei pitäisi olla mitään asiaa edes Realin penkille. Mutta toki Karim, Vini, Luka ja Courtois voivat kääntää vielä tämänkin sarjan. Veikkaan, että City vie 1-2 ja yhteismaalein 4-6.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Ilmeisesti kaikki käytettävissä tänään.

Saisiko linjaksi Alaba- Nacho- Militao- Mendy?
Tuossa olisi jalkoja ja ei sellaista pahimman mahdollisen hasardin hajua.

Camavinga- Casemiro- Modric
Kovuutta ja juonikkuutta.

Vini- Karim- Valverde
Ei perusteluja. Rodrygo sitten kehiin jos Lukita väsähtää.


Tajusinpa juuri, että Poolilla ollut aika leppoisa arpaonni, Inter- Benfica- Villarreal, ei saatana. Kaikki arvat voittavia.

On tuossa vähän eroa Realin polkuun, PSG, Chelsea, Man C.
 

Fordél

Jäsen
Tajusinpa juuri, että Poolilla ollut aika leppoisa arpaonni, Inter- Benfica- Villarreal, ei saatana. Kaikki arvat voittavia.

On tuossa vähän eroa Realin polkuun, PSG, Chelsea, Man C.
Niin, onhan tämä kuitenkin vaatinut sen, että Villareal voitti Bayern Münchenin, joka toki ei ole ollut viime vuosien iskussa. Silti, ihan kiva arpaonni, sitä ei käy kiistäminen.

Vastapainoksi täytyy kuitenkin muistaa, että Liverpoolin ottelukuorma on ollut valtava, kun se on edennyt kaikissa kisoissa finaaleihin. Se tulee siis pelaamaan kaikki kauden matsit. Siihen päälle harkkapelit, maajoukkuepelit ja Poolin kohdalla etenkin Afrikan mestaruuskisat, joka lisäsi kuormaa kolmelle avauksen kaverille. Pool ei pysty myöskään yhtään hellittämään kotimaan sarjassa, jossa se kamppailee todennäköisesti viimeiseen kierrokseen asti mestaruudesta, jonka se haluaa ensisijaisesti voittaa. Toki Realillakin on ollut paljon kuormaa, mutta esim. kotimaan sarjassa se on voinut ottaa viime viikkoina iisimnin ja Espanjan cupistakin se tippui jo helmikuun alussa. Silti, kovan savotan Real on joutunut Eurokentillä tekemään.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
mutta puolustukseen jää edelleen mm. Carvahal, jolla ei pitäisi olla mitään asiaa edes Realin penkille.

Carvajalin kausi on siitä Chelsea-pelin topparikomennuksesta saanut uuden sivun ja tällä hetkellä illasta toiseen linjan paras pelaaja.

Mä ostan @Jaasin avauksen ja toivon samaa.
 

Fordél

Jäsen
Carvajalin kausi on siitä Chelsea-pelin topparikomennuksesta saanut uuden sivun ja tällä hetkellä illasta toiseen linjan paras pelaaja.
Se, että olet Realin linjan paras pelaaja, ei kerro vielä oikeastaan mitään. Ja vaikka jokunen peli olisi sujunut paremmin, se ei poista sitä tosiasiaa, että Carvajal on ollut jo vuosia riittämätön laitapakki Realin tasoiselle jengille. Käsittämätöntä, että on noinkin pitkään saanut huseerata siellä.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Avaus illan otteluun:

Courtois; Mendy-Nacho-Militao-Carvajal; Kroos-Casemiro-Modric; Vini-Karim-Valverde.

Melko odotettu avaus lopulta, ei suurempia yllätyksiä. Pian mennään!
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Mitäpä helvettiä?!?

Tämän kevään UCL-seikkailu on meikäläisen papereissa uskomattomin futistarina koskaan. Eihän tässä oo mitään tolkkua.

Dani Carvajal, Fede Valverde ja Eduardo Camavinga sekä perusNacho. Siinä tän matsin dominaattorit. Huikeat maalit Rodrygolta, hienoa kevättä poika pelaa.

Ferland Mendyn kylmänviileä viivapelastus ansaitsee pronssipatsaan Retiroon.

Hala Madrid!
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
En tiedä. Eihän tuossa mitään järkeä ole. Tuolla rosterilla ei pitäisi pelata tuolla tasolla, mutta nuo jätkät vetävät kerran elämässä -kevättä vanhan kokemuksen ja nuoruuden innon voimalla. Ei mitään järkeä.

Real Madrid on jo oman elämänsä mestari.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
En tiedä. Eihän tuossa mitään järkeä ole. Tuolla rosterilla ei pitäisi pelata tuolla tasolla, mutta nuo jätkät vetävät kerran elämässä -kevättä vanhan kokemuksen ja nuoruuden innon voimalla. Ei mitään järkeä.

Real Madrid on jo oman elämänsä mestari.
Jätkillä on tekemisen meininki ja sellainen silkka ilo jalkapallon pelaamisesta ja se näkyy.

Upea ottelu ja voitto!
 

Pablito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, Toronto Maple Leafs
Dani Carvajal, Fede Valverde ja Eduardo Camavinga sekä perusNacho. Siinä tän matsin dominaattorit. Huikeat maalit Rodrygolta, hienoa kevättä poika pelaa.

Hala Madrid!

Danille tullut annettua isolla kauhalla paskaa niskaan koko kauden, mutta tänään aivan timanttinen esitys ja sellainen Prime-Carvajal flashback mihin aiemmin ollaan totuttu.

Valverde ja Camavinga jo nyt todella hienot nuoret pelimiehet, näistä kavereista on ilo rakentaa keskikentän ydin tulevaisuuteen kun kaiken voittaneet papat vääjäämättä väistyvät.
Nacho on Nacho, maailman paras joka paikan höylä ja niin Madridista kun vaan voi olla.

Vamos ja kohti Pariisia!
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Se, että olet Realin linjan paras pelaaja, ei kerro vielä oikeastaan mitään. Ja vaikka jokunen peli olisi sujunut paremmin, se ei poista sitä tosiasiaa, että Carvajal on ollut jo vuosia riittämätön laitapakki Realin tasoiselle jengille. Käsittämätöntä, että on noinkin pitkään saanut huseerata siellä.

Jumalan kiitos oli vain City vastassa. Vakavasti puhuttuna, niin onhan tuo Carvajal ihan ok pelaaja nykyformissa.
 

aantthi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aivan älytön matsi… oli pakko mennä pelin jälkeen vielä suihkuun kun pelin aikana tuli hikoitua niin paljon! Oisko kellää tietoa paljonko Valverde juoksi pelin aikana?
 

Fordél

Jäsen
Jumalan kiitos oli vain City vastassa. Vakavasti puhuttuna, niin onhan tuo Carvajal ihan ok pelaaja nykyformissa.
Kyllä, eilen nähtiin tosi hyvä matsi Carvajalilta ja vielä molempiin suuntiin. Purki hyvin Cityn painetta ja antoi monia hyviä syöttöjä ja keskityksiä. Ihan mahdottomaan paineeseen Carvajal ei toki joutunut ja sai monesti myös hyvää tukea. Ehkä sekin selvensi Carvajalin pelaamista, että Alaba ei ollut sekoilemassa linjassa. Nyt jos vain Militao ei loukkaantunut pahemmin, Realilla on selkeä ykköslinja, jolla lähteä finaaliin: Mendy-Militao-Nacho-Carvajal. Enpä olisi jokunen aika sitten uskonut, että Real starttaisi tolla linjalla CL:n finaaliin ja niin, että se on paras vaihtis.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jälleen kerran Real nousi sieltä, mistä sen ei pitäisi olla mahdollista Cityn tasoista jengiä vastaan. Tosin ensin PSG, sitten Chelsea ja vielä nyt City, joten kyllähän tämä oli odotettavissa, eikö? Aivan uskomaton ottelu taas ja todella hyvä fiilis. Kaikesta huolimatta Real on finaalissa, vaikka ei suurimpiin ennakkosuosikkeihin kuulunut.

Ensimmäinen puoliaika oli Realilta hyvää, prässi toimi hyvin ja vastaavasti Cityn prässistä tultiin useaan otteeseen pallon kanssa pelaamalla eikä roiskimalla. Tosin hyvin toimi Cityllakin peli, joten tuo ensimmäinen puoliaika oli varsin laadukasta jalkapalloa puolin ja toisin - maalipaikkoja oli, mutta ensimmäisellä puoliajalla ei ruuti oli kuivaa. Toisen puoliajan aikana City pystyi pitämään vähän enemmän palloa ja pelaamaan vahvuuksillaan, Real puolestaan ei ihan yhtä hyvin ollut pelissä mukana mitä ensimmäisellä puoliajalla.

Mahrezin maalin jälkeen (upea veto yläkulmaan) tuli ajateltua, että vieläkö se Real kuitenkin nousee? Siinä 89 minuutin kohdilla mietti, että kyllä nyt näyttää varsin pahalta. Sitten aivan loistavan vireen löytänyt Rodrygo pommittaa kaksi maalia reilu minuutin sisään ja yksi kaikkien aikojen nousuista on tosiasia. Hyvä joukkue tarvitsee aina tuuria, onneks Asensio ei saanut kunnolista osumaa palloon tuossa toisessa maalissa.

Lopulta sitten itse Kuningas Benzema hankkii pilkun ja naulaa pomminvarmasti pallon maaliin. Courtois otti lopulta tarvittavat torjunnat ja matka huipentuu Pariisissa. Annetaan myös kehuja Carvajalille sekä Nacholle, fantastiset ottelut molemmilta. Lisäksi Ancelotti teki hyviä vaihtoja ja nuoremmat pelaajat kantoivat vastuuta lopussa.

Vielä pitäisi yksi Valioliigan top3 (sarjataulukko 5.5.2022) seuroista voittaa, niin pääsee Real nostamaan sitä kauneinta ja suurinta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Itse lisään tuohon eiliseen otteluun muutaman muistiinpano.

Jos Dani Carvajal pelaa tuolla tasolla ensi kauden ja pärjää ilman loukkaantumisia, niin RB markkinoille ei ole välttämätöntä lähteä.

Ensimmäiseen puoliaikaan sekä Vinicius, että Benzema tuhlailivat paljon paikkoja. Normaali viimeistelyllä olisi voinut olla 4-0 peli ennen puoliaikaa, joten näen että voitto oli sillä tavalla oikeutettu.

Mutta onhan tämä huikea joukkue, tuo venymiskyky joka pelissä. Luovuttaminen ei ole vaihtoehto. Oikeastaan eilen en nähnyt yhtään heikkoa lenkkiä. Mahrezin maalissa mendyltä pieni merkkausvirhe ja vini&benzema olisi voinut olla tehokkaampia, mutta kaiken kaikkiaan tykkäsin pelistä ja panokesta. Kroosin vaihto rodrygon melko aikaisessa vaiheess oli melko odotettua.

Tykkään myös tuosta camavingan ja valverden työmoraalista kentällä. Loisto tulevaisuus on keskikentällä meillä. Finaalia kohti.

Yksi asia mikä paistoi mieleeni. 3 pelaajaa on ollut hylkiölistalla tällä kaudella enemmän tai vähemmän. Bale ja Isco olivat poissa hallilta, mutta hazard juhli ja tsemppasi joukkueen mukana niinkuin normaali jäsen. Toivottavasti Eden saa peliaikaa loppukaudesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös