Rauman Pitsiturnaus 2004

  • 60 249
  • 399
Tila
Viestiketju on suljettu.

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Jep, itse yllätyin positiivisesti Nielikäisen esityksestä. Luulin tosiaan miehen olevan pelkkiä sanoja mutta osasihan se tapellakin ja oli juuri sellainen pelaaja mitä häneltä odotettiin.

Onnittelut Poriin sillä ässät oli lukkoa parempi pitsiturnauksessa. (tosin vaikea uskoa että sama ihme tapahtuisi kertaakaan enää kun kausi alkaa ;) ) Hyvä satakunnan kiekko!
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Asiameininki!

Lehdissä itketään pahasta Pasista, Jatkoajan palstalla jengi käy hellankoukkuna ja dorkittelee jo ennen kauden alkua. Loistavaa..

Uusi-Rauman kirjoituksen voi tietysti vetää vessasta alas, mutta miksipä kuitenkaan? Pasi on luonut jännitteitä Lukon suuntaan, joten tottakai sieltä pyritään vastaamaan samalla mitalla. Tosin tällä kertaa kyseessä on vain julkaisu, eikä vastapelaaja, kuten soisi asian olevan. Harikkala onneksi kuitenkin hieman haukkuu Pasia, mikä on sikäli kyllä laskettavissa flamettamiseksi. Ei taida tulla ainakaan tylsä seuraava Ässät - Lug ottelu, kun ko. herrat ovat kentällä.

Nielikäinen vahvistaa liigaa ehdottomasti, ja varsinkin Ässien otteluiden mielenkiintoa. Nyt Ässillä on jalkeilla selvästi liigan mielenkiintoisin OY-muotoinen joukkue, kun joukkueessa ovat Pasi, Korppi ja liigan viihdyttävin pakkipari Augustus Heino - HC Toivonen.

Pasi puhuu/tekee tuhmia => ihmiset kiinnostuu => ihmiset käy enemmän peleissä. Ja raumalaisten mielestä se on oikeasti huono asia? Niin no, pitäähän niitä vastarannankiiskejäkin olla, ei homma muuten toimisi yhtä hyvin mitä nyt.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti psychodad
Ei perustu siihen , Porkka myllytti samalla kaudella todella pahasti muutamaa pohjois-amerikan paluumuuttajaa, esim. Sinisaloa joka tuli kukkoilemaan.

Ja Sinisalohan oli aikoinaan niin tunnettu nyrkkisankari että hänen voittamisensa onkin melkoinen saavutus.
 

SuperMario

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minusta Nielikäinen on onnistunut tehtävässään, jos vastustaja ja vastustajan fanit jaksavat uhrata moisen energian kaverin tekemisien arvosteluun. Nielikäinen on niin kauan tärkeä pelaaja joukkueelleen, kun jäähyboksi pysyy tasapainossa eli vastustajat eivät saa liikaa yv-etua ja törkeyksiin ei syyllistytä. Selkääntaklauksen puhuttua törkeyttä en tarkalleen nähnyt vaikka seurasin samassa kulmassa paininutta rykelmää. Sen kuitenkin huomasin, että Harikkala lennähti laitaa vasten josta pomppasi kohtuu nopeasti pystyyn ja lähti huutelemaan Nielikäiselle jotakin. En siis voi sanoa tuliko Nielikäinen tilanteeseen vauhdilla vai tökkäsikö vain vierestä. Joka tapauksessa tunteita tämä tilanne herätti.

Vastaavasti voidaan esittää tapaus finaalipelistä, jossa Valli hakee kiekkoa maalin takaa varomatta että selän takaa puskista tulee Lukko-pelaaja (en katsonut kuka), joka naulaa Vallin seinille komeasti. Kukaan ei kuitenkaan tästä valittanut, ei edes Valli. Valli vähän aikaa ravisteli itseään sillä olihan taklaus kova ja näyttävä. Lukko-fanit tottakai hurrasivat tuolle ja erotuomari Levonen näki tilanteen onneksi hyvin. Katsoi vain ettei Vallille käynyt mitään ja antoi pelin jatkua. Esimerkiksi salibandy-Ringbom olisi taatusti antanut jäähyn laitataklauksesta tai selkääntaklausta kuten kävi Mestis-pelissä, kun Sipiläinen taklasi Niskalaa. Selkääntaklauksissa on omat vaaransa, mutta taklattavilla pelaajilla pitää olla tästä vastuunsa eikä pyrkiä pelkästään suojaamaan itseään laidan vierellä luottaen, että taklausesta tulee jäähy. Näitä siis tapahtuu lähes joka pelissä ja aina ne herättävät puhetta eri näkemyksineen, koska jokaisella tilanteen nähneellä on aina oma vankkumaton kantansa josta pidetään kiinni. Törkeydet ovat aina asia erikseen ja taklaamiseen lähtiessä on omat riskinsä. Nielikäinen on taklaajana juuri sellainen, joka ei vastustajaansa sääli taklatessaan eli ani harvoin hän kurvaa taklaustilanteesta pois kun on sellaiseen lähtenyt. Kun on vielä iso ja vahva kaveri niin silloin usein sattuu.

Pelillisesti turnaus oli perinteistä höntsäilyä, jossa tunnettakin oli aika ajoin pelissä. Mukavaa oli nähdä miten kausi polkaistiin harjoitusturneen osilta käyntiin ja missä kunnossa eri pelaajat olivat kesän harjoittelun jäljiltä. Tässä vaiheessa on kuitenkin turha tehdä mitään pitkälle meneviä johtopäätöksiä kenestäkään pelaajasta tai joukkueiden välisistä voimasuhteista turnauksen perusteella. Parasta oli tietenkin, että Ässät voitti!

Porkan taustaa tappelijana en tunne. Luulen kuitenkin, että hänen parhaimmat fyysiset apunsa ovat kovissa taklauksissa. Varsinkin hänen avojääpommeihin on moni törmännyt. Mikään näkemäni ei kuitenkaan todista, että hän olisi tappeluissa yhtään parempi kuin Peltonen, joka hoitaa nämä aina pääasiassa vahvasti painimalla. Mutta en ole Porkkaa koskaan näissä tositoimissa nähnyt, joten jääköön toivo elämään. Joka tapauksessa tämä taistelu joukkueiden välisestä fyysisyydestä on aivan yhtä turhaa kuin väittely Classenin ja Larouchen paremmuudesta tässä vaiheessa kautta. Mikä parasta, kiekkokausi on avattu ja hyvä näin.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Johto
eikä ole Jyrki Santalan sanojen mukaan halunnutkaan tänne mitään Pasi Nielikäisen kaltaisia pellejä.

Jep, onneksi ika ei saanut mielihalujaan periksi. Hienoa että noissa hankinnoissa on pystytty pysymään asialinjalla ja nuo "mediahysteerian nostattajien" hankinnat on jätetty muiden kontolle(esim. tami ja joku nielikäinen).
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mä kyllä olen käsittänyt asian niin että Santalakin olisi lopulta suostunut Ikan painostuksen alla palkkaamaan Nielikäisen, mutta hallitus olisi tyrmännyt tämän.

Santala tosin väitti tuossa lehdessä muuta.
 

Roomie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, St. Louis Blues
Viestin lähetti L4E
Jep, onneksi ika ei saanut mielihalujaan periksi. Hienoa että noissa hankinnoissa on pystytty pysymään asialinjalla ja nuo "mediahysteerian nostattajien" hankinnat on jätetty muiden kontolle(esim. tami ja joku nielikäinen).
Puhukaa mitä puhutte. Tosiasia kuitenkin on, että syvällä sisimmässään lugufanit, ja myös Sontala, näkisivät mielellään Nielikäisen viilettämässä kettupaidassa, taklaamassa patapaitoja. Teissä ei vaan ole miestä myöntää sitä.

Pasi on onnistunut tehtävässään. Lukon peli sekaisin -> pitsiturnauksen voitto Ässille -> lugufanit itkevät/Ässä-fanit juhlivat.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se on kyllä totta että Lukon peli oli niin vitusti sekaisin että kuinka ne lainkaan mahtaa saada sitä uomiinsa liigan alkuun mennessä.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Viestin lähetti Roku
Se on kyllä totta että Lukon peli oli niin vitusti sekaisin että kuinka ne lainkaan mahtaa saada sitä uomiinsa liigan alkuun mennessä.
No eiköhän tässä aikaa ole. Paljon uusia kavereita ja todella vähän jää-aikaa ennen turnausta. Voitto olisi voinut mennä vaikka pelicansille kun ajattelee että lukon yksi vahvimmista puolista on valmennus eikä sitä vahvinta osaamista olla keritty harjoittelemaan kun ei ole ollut jäätä.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viestin lähetti Roku
Se on kyllä totta että Lukon peli oli niin vitusti sekaisin että kuinka ne lainkaan mahtaa saada sitä uomiinsa liigan alkuun mennessä.

Ja kai pysyykin sekaisena, eihän tollasella rosterilla voi SM-Liigassa pärjätä, kun jätkät hävii kauden ekassa turneessa yhden ottelun.

PS. huomasin, kun iskit silmää kirjoittaessasi. nik,nik!
 

Dingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dingman+Helenius+Luodes
Viestin lähetti psychodad
Porkka myllytti samalla kaudella todella pahasti muutamaa pohjois-amerikan paluumuuttajaa, esim. Sinisaloa joka tuli kukkoilemaan. Ja ne tappelut mitä olen Porkalta nähnyt ovat sellaisia mitä ei liigassa yleensä näe...niissä ei vastustaja ole sitomaan päässyt vaan niissä on oikeasti lyöty....tai siis...Porkka on lyönyt ja hallinnut mielin määrin.

Juuri tuon Sinisalon lyöminen tekeekin Porkasta sen liigan kovimman. Sinisalohan tunnettiin nhl:ssäkin todella kovana tappelijana, ainakin mitä tilastoihin on uskominen :-)

Ilkka Sinisalo (Philadelphia) vs. Lane Lambert (Detroit)07.01.84
Ilkka Sinisalo (Philadelphia) vs. Gino Cavallini (Calgary)12.01.86

Kerrohan enemmänkin noista Porkan tappeluista,joita hän on hallinnut mielin määrin? Olisi mielenkiintoista kuulla.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo, lasisilmää tässä vinkauttelen samalla kun sitä putsailen nestuukin kulmaan.

Tämä oli kolmas kerta kun nämä joukkueet ovat finaalissa, kaksi kertaa on Ässät voittanut ja kerran Lukko.

Kahdella edellisellä kerralla kun Ässät voitti, Lukko on pelannut sen jälkeisellä kaudella loistavan runkosarjan.

Eli 1994 Ässien voitettua Lukko oli kauden 1994-95 runkosarjan toinen, ja monien asiantuntijoidenkin mielestä Hämähäkkimiehen tulon jälkeen liigan paras joukkue. Jokerit vaan ehti saada maalivahtikokeilun aikana kauden alussa niin pitkän kaulan ettei Lukko sitä enää kiinni saanut.

Kesällä 1999 Ässät voitti kanssa, ja seurannut runkosarja 1999-2000 oli mainio Lukolta, kuten muistamme. Runkosarjan neljäs sija.

Nuo mainitut kaudet ovat kuitenkin päättyneet pettymykseen play offeissa, ja nyt kun kolmannen kerran hävittiin Ässille niin toivonkin että säästellään runkosarjassa vaikka hiukan ja ryykästään sitten loppupeleissä.

Eikö muuten tästäkin tekstistä paista läpi tuska, epätoivo sekä kammo ja pelko Ässiä kohtaan. Kädet täristen poistun pesemään housunpersukseni.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Minkäslainen tämä Lamberg-Ketola yhteenotto oli? Ilmeisesti perinteistä säälittävää nyhjäystä, mutta kertokaahan paikanpäällä olleet kommentteja.

Kertokaahan miltä Pelicansin otteet vaikuttivat. Jäikö pelaajista ketään mieleen? Erottuiko joku edukseen?

Ei oikein jaksaisi tuota Nielikäinen vs. Rauma kinastelua enään.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viestin lähetti Dingman
Kerrohan enemmänkin noista Porkan tappeluista,joita hän on hallinnut mielin määrin? Olisi mielenkiintoista kuulla.

Totesin tuolla aiemmin, että en tiedä mitä Tonto on touhunnut siellä Phillyn farmissa, mutta olen aika varma, että -90 luvun alussa joutu Herseyssä fyysinen puolustaja ottamaan matsia.

nimim. Cairns vois vähän kaivella, koska hänellä tuntuu olevan alan tilastot hallussa.
 

Patera#14

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mogilny #89, Ruutu #15, Helminen 41#
Eikös Nielikäinen joskus ole sanonu että "räpätessä roiskuu" tjsp?
.. Mutta joskus todellakin sattuu jotain todella vakavaa jos ei kunnioita vastustajia ollenkaan.
 

irGGu

Jäsen
Nyt on eilisestä toivuttu noin henkisellä tasolla, fyysinen ei kaikista parasta ole. Kurkku kipeänä, ääntä ei kuulu pihaustakaan ja huutamisesta, hyppimisestä ja pomppimisesta on kaikki ruumiinosat kipeät. Tuntuu mielettömältä. Puhumaan ei pysty sanaakaan, kuuluu pelkkää pihinää. Onneksi näin virtuaalisesti ääntä ei tarvitse saadakaan.

Ensimmäisen Ässämatsin jälkeen tuli (perinteisesti, varmaan jo vanhasta tottumuksesta) sellainen olo, että jaahas, tässä tämä turnaus sitten jo oli. Kiitos ja näkemiin. Toiset puhuivat jo lopputuloksesta 7-0 ja osa alkoi harkitsemaan kotiinlähtöä heti seuraavan Ässämatsin jälkeen. Tämä, tämä, Pentikäinen jätti körmyn maun suuhun. Pelaajasta itsestään en minkäänlaista kuvaa saanut, mutta se numero. Voi sitä pelinumeroa. Olisi edes vähän pienempi ja kömpelömpi mies, niin voisi kuvitella Tipin olevan paikalla edelleen, mutta..

Toinen peli herätti jo jonkinmoista toivoa. Ikinä en ole missään jännittänyt niin paljoa kuin niiden rangaistuslaukausten aikana. Se oli tuskaisaa. Ei saanut hengitettyä, piti kyykistyä ja painaa pää polviin ja koittaa rauhoittua aina vetäjien välillä. Hirmuisen kamalaa. Mutta oi sitä riemua joka koitti Ässien tehdessä tuon rankkarimaalin! Mahtavaa. Ja positiivisenä yllätyksenä tuli Vallin Atten peliesitys. Atte oli aivan kuin eri mies viimekauteen verrattuna. Samaa rataa jos mies jatkaa kehitystään, on siinä meillä tuleva huippupakki. Vai mitä Arnold?

Lukko-TPS peli olikin sitten yhtä tuskaa. Tuntui kamalalta jännittää peliä Lukon puolesta, hurrata Lukon maaleille, ja oikeasti nauttia siitä että Lukko pärjää. En ole moista koskaan aiemmin kokenut, enkä toivottavasti enää joudu Lukkoa kannustamaankaan. Siinä pelissä tosin olin täydellä sydämellä Lukon puolella. Lukon iskiessä 0-2 maalin, alkoi itsellä täysi paniikki. Keskittyminen peliin loppui, tuijotin vain pelikelloa ja toivoin. Aika mielenkiintoinen kokemus Ässäfanina hihkua riemusta Lukon voittaessa tietyn ottelun. Kasvattavaakin kai joissain määrin.

Finaalissa ei enää kurkusta kuulunut kuin kähinää. Ei toivoakaan kunnon puhumisesta muiden kanssa. Huutaa oli silti pakko. Juomat loppui (alkoholittomat!!) ihmisiltä aika vikkelään, ja tuli hikoiltua päivän aikana varmaan 7 litraa. Olo oli sen mukainen. Suurimmat kiitokset niin Kärppä, kuin TPS-faneillekkin, jotka kanssamme huusivat. Korpisalo totesikin illalla hallista ulkouduttuaan, että olivat joukkueen kanssa ääneen naureskelleet sitä, että miten yhtäkkiä tuli faneja lisää. (: Ja mainitsipa myös, että oli hienoa katsoa kun raumalaisyleisö hiljenee. On se Jarkka hieno mies.

Korppi antoi minun kannatella myös pitsin turnauspalkintoa. Valokuvat lähtevät tilanteesta kohta kehitykseen. Vartin verran kai suurinpiirtein tuon pokaalin kanssa sain juhlia. Oli se niin upeaa, oikein itkutti koko illan. Edelleen on ihan mieletön fiilis. Ikinä en ole nähnyt Ässien voittavan kuin runkosarjapelejä. Mutta että kokonainen turnaus. Viis siitä oliko muut joukkueet mukana vakavissaan vai ei, Pata on parasta!!

Kiitos Ässät, kiitos Lukko, kiitos TPS, kiitos Pelicans, kiitos Mestis ja kiitos Kärpät. Ja erityisesti kiitos kaikki fanit! Ensi vuonna uudestaan! On tämä vain niin ihanaa olla Ässäfani, kerrankin mä leijun ja olen täysin onnellinen, kuljen takki auki ja röyhistelen rintaani. Nautin tästä täysin. Seuraavaan otteluun asti.

Edit: piti kirjoittaa itsekkin tuosta Nielikäisestä.. Harva pelaaja ottaa 30 minuutin pelistä 37 minuutin jäähyjä. Hienoa, noin sitä juuri pitää. Ihana saada The_Pasi takaisin. Löytyi taas kaapin pohjalta vanhat valokuvatkin Nielikäisen edelliseltä Porin peliajasta.

Edit2: Piti kommentoida vielä tuostakin.. Olikohan Touch and Go:n soittaminen jonkinnäköistä vittuilua porilaisyleisöä kohtaan? Jos näin on päässyt käymään, niin muhun ainaki osu ja uppos. Mutta toisaalta kiitokset raumalaisille, se nosti fiilistä enemmän kuin vähän, tuo ihana biisi.
 
Viimeksi muokattu:

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Shejbal
Minkäslainen tämä Lamberg-Ketola yhteenotto oli? Ilmeisesti perinteistä säälittävää nyhjäystä, mutta kertokaahan paikanpäällä olleet kommentteja.

Lamberg ja Ketola ajautuivat yhteen tavalla tai toisella laidan lähellä (saattaa olla että Lambergin taklaus aloitti tämän tilanteen - en oikein muista) ja parin tönäisyn jälkeen Ketolan hanskat lensivät jäähän. Lamberg ei ensin näyttänyt olevan kovin innokkaasti lähtemässä mukaan, mutta Ketola ei antanut hänelle vaihtoehtoja. Muutaman iskun jälkeen (joista joko kaikki tai suurin osa oli Ketolan antamia) miehet kaatuivat jäähän, Ketola päällimmäisenä. Varsinainen tappelu kesti hiukan vajaat 10 sekuntia.


Viestin lähetti Shejbal
Kertokaahan miltä Pelicansin otteet vaikuttivat. Jäikö pelaajista ketään mieleen? Erottuiko joku edukseen?

Ei kovin paljoa jäänyt mieleen Pelicansista, mutta tässä jotain:

Heiskanen antoi yhden ihan nätin avojään taklauksen, joka tosin ei sattuneesta syystä saanut lainkaan samanlaista huomiota osakseen kuin muutamat Nielikäisen, Harikkalan ja Peltosen pommit.

Kakko teki rankkarista eleettömän tyylikkäällä ja tarkalla rannelaukauksella varman maalin. Tuo olisi kelvannut mallisuoritukseksi siitä, miten rangaistuslaukaus kuuluu vetää huonolla jäällä, jolla on pelattu puoli tuntia viimeisen jäädytyskoneen käynnin jälkeen.

Ellei muistini ihan pätki, niin jollain Pelicansin pelaajalla (nimi ei jäänyt mieleen) riitti kanttia yrittää jalkakikkaa rankkarissa (ei tosin johtanut maalintekoon, mutta hatunnosto yrityksestä kuitenkin).
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jatkoajan pressikorttipalkkaisten amatööritoimittajien kaikkein puolueellisimmat ja hölmöimmät vuodatuksetkin ovat objektiivisia, asiantuntevia ja asiallisia kirjoituksia Uuden-Rauman julkaisemaan "journalismiin" verrattuna.

Enpä voi yhtyä tähän, sillä pidän Rantasta ihan hyvänä toimittajana. Mies on kova Lukkofani ja joskus välillä voivat jutut mennä hiukan yli,mutta pääasiassa kaverilta tulee hyvää tekstiä. Asko Tanhuanpääkin osaa tehdä hyviä juttuja niin halutessaan, mutta välillä tulee myös sitä tuubaa jonka moni tietää.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Viestin lähetti Redcoat
Ellei muistini ihan pätki, niin jollain Pelicansin pelaajalla (nimi ei jäänyt mieleen) riitti kanttia yrittää jalkakikkaa rankkarissa.
Saarisen Jesse.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Viestin lähetti HN
Jatkoajan pressikorttipalkkaisten amatööritoimittajien kaikkein puolueellisimmat ja hölmöimmät vuodatuksetkin ovat objektiivisia, asiantuntevia ja asiallisia kirjoituksia Uuden-Rauman julkaisemaan "journalismiin" verrattuna. Vähänkin suuremmassa kylässä tuollaiset "journalistit" naurettaisiin työttömyyskortistoon.

Tilannehan on kirjoituksen kanssa sama kuin Pasin peliesitysten kanssa. Toiset haukkuvat turhaksi, toiset kaipaavat juuri tällaista väriä.

Mielestäni artikkeli oli täyttä asiaa. Onneksi Pasi ei Jalosen toiveista(?) huolimatta Kerhoon tullut. Toivosen menetys sen sijaan syö miestä rotan lailla.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill

Usein Nielikäisen taustajoukot kysyvät "Miksi miehestä sitten puhutaan jos se on niin turha". Tässä kysymyksessä ei ole suuremmin järkeä. Miehestä puhutaan siksi koska hän rikkoo sääntöjä, ja hänellä on pari fanaattista kannattajaa jotka pitävät keskustelua elossa. Paljonko se maksaa sulle Cairns? Tuskin äijä olisi liigassa jos sinä et jaksaisi kampanjoida.
 

Tuamas

Jäsen
Viestin lähetti psychodad
Usein Nielikäisen taustajoukot kysyvät "Miksi miehestä sitten puhutaan jos se on niin turha". Tässä kysymyksessä ei ole suuremmin järkeä. Miehestä puhutaan siksi koska hän rikkoo sääntöjä, ja hänellä on pari fanaattista kannattajaa jotka pitävät keskustelua elossa. Paljonko se maksaa sulle Cairns? Tuskin äijä olisi liigassa jos sinä et jaksaisi kampanjoida.

- Miten se Pasi nyt rikkoo niin kauheasti niitä sääntöjä?
Ei Pasi ollut se joka yritti polvella taklata, saati huitonut mailalla. Yksi tönäisy selkäänsä kääntäneeseen pelaajan, ohhoh kun kauheata.

Kerros nyt hyvä mies miten hän rikkoo sääntöjä ja mitä sääntöjä? (tappeluita lukuunottamatta)

Ja muuten, perustelisitko vielä ne aiemmat väittämäsi?
Eli "Ässät oli liikkeellä käytännössä ensi kauden miehistöllä" kun taas "Lukko on pelissä junioriporukalla".
Eivätkö nuo ole mielestäsi yhtään ristiriitaisia lauseita?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Shejbal
Minkäslainen tämä Lamberg-Ketola yhteenotto oli? Ilmeisesti perinteistä säälittävää nyhjäystä, mutta kertokaahan paikanpäällä olleet kommentteja.

Kertokaahan miltä Pelicansin otteet vaikuttivat. Jäikö pelaajista ketään mieleen? Erottuiko joku edukseen?

Ketola pillastui Lambergin taklauksesta, joka osui vähän turhan alas. Siinä on polvet kovilla. Lamberg ei juuri tappeluun osallistunut, Ketola mätki pari kertaa.

Pelicansin otteet olivat aika mitäänsanomattomia johtuen vähäisestä jääharjoittelusta. Mestismaajoukkuetta vastaan pelattua peliä en nähnyt, mutta varsinkin peleissä Kärppiä ja Ässiä vastaan Pelicans aloitti pirteästi ja olisi paremmalla tuurilla mennyt johtoonkin. Kärppiä vastaan se oman maalinedustan sumppu onnistui, lopussa tehty maali riitti voittoon.

Ässiä vastaan pelatussa välierässä Ässien saatua ensimmäisestä hyökkäyksestään maalin Pelicans joutui heti alussa liemeen, eikä siinäkään pelissä ollut tuuria mukana. Taisi yksi lämäri osua tolppaankin ja yksi maali jäi tulematta kun tuomari hukkasi kiekon vaikka se vielä pelattavissa olikin ja katkaisi pelin juuri ennen kuin kiekko pistettiin maaliin.

Pelicansin pelaajista ainoa joka jäi minulle mieleen oli maalivahti Karri Rämö. Kärppäpelissä hän oli loistava.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös