Rauman Lukko Suomen Mestarit 2021 onnitteluketju

  • 22 673
  • 236

Anzi

Jäsen
Kyllähän noi monet Lukon tämän play off-kevään koulumaalit toivat mieleen Wanhan Hywän Ajan, jolloin jääkiekossa tehtiin todella upeita maaleja koko hyökkäysketjun tai jopa viisikon yhteistyöllä... niin... UPEITA KOULUMAALEJA. Hienoa että ne ovat nykypäivänä myös mahdollisia, kunhan vain tarpeeksi treenataan.

Vaikka itse onkin 3+14=17 mestaruuden seuran kannattaja, niin Lukon paremmuudesta viime ja tällä kaudella ei voi kiistellä. Ansaittu mestaruus ilman pulinoita.

Vakavaa dramatiikkaa oli myös mestaruuden ympärillä. Koko Lukon lisäksi onnittelut siis myös Pekka Virralle monella tasolla.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Onnea Raumalle! Ensi vuonna sitten tervehtynyt ja voimiensa tunnossa oleva Pekka Virta tekee saman tempun SaiPan kanssa.

Järjettömän paljon olen löytänyt internetistä tästä Lukon mestaruudesta kiukuttelevia porilaisia, siellä siis ihan moniakin ihmisiä tosissaan harmittaa että nyt noi toiset voitti. Aika hassu ilmiö. Tämmönenhän sitä paitsi mahtaa vain lämmittää raumalaisia vielä enemmän. Olisitte nyt vaan tyynesti ja hiljaa jos oikeesti harmittaa, kaikki kiukku ja määkiminen ja vähättely aiheuttaa vaan lisää mannasadetta noiden kamalien raumalaisten laariin.
Siis missä?

Omassa lähipiirissä on sukua myöten keskimäärin todettu, että ansaittu mestaruus, ja harmi että kannua nosteltiin tyhjässä hallissa Turussa. Eräs vanhan liiton höyrymakkaralta ja kaljalta haiseva sukulaissetä (seisomakatsomon vakkareita) toivoi aika avoimesti Lukon voittoa, hyvä ettei siihen kusenkeltaiseen kettupaitaan alkanut pukeutua. Pari kaveria jaksoi TPS:ää tsempata, mutta ei tämä kiihko kantanut sen pidemmälle, kuin että käytiin eilen illalla katsomassa lopputulos ja todettiin "aha".

Minä ja lähipiirimme emme toki edusta koko Poria. Oma mielipide on se, että parempi voitti ansaitusti, ja haluan jokaisen urheilufanin kokevan elämänsä aikana sen fiiliksen, kun itsellesi tärkein joukkue voittaa sen tärkeimmän pokaalin. Rahat oli Lukossa kiinni, niin ehkä olin jopa vähän puolellakin.

Toki en jaksa lukea FB:n ryhmiä, Iltalehden kommenttiosioita ym. sellaisista syistä, jotka kaikki varmaan arvaavat. Mutta ei nyt kehtaa ihan ääneen suoraan sanoa, ettei ketään suutu.
 
Viimeksi muokattu:

Tarasov

Jäsen
Onnittelut Rauman Lukolle erinomaisesta suorituksesta!
Lisäksi Lukko voitti nuorten mestaruuden. Onnittelut myös siitä!
Onnea Lukko faneille!

Henki voitti materian ja rahan !!!!
 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Onnittelut Raumalle! Jääkiekon voitto ja osoittaa että suomalaisessa jääkiekossa tehdään useassa paikassa erinomaista työtä. Nyt saatte nauttia !
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuo Tarasovin kommentti "hiukan" hymyilyttää, vilkaiseppa pelaajabudjetteja finalistien välillä.
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Vilpittömät onnittelut Kokkolan suunnalta. Ennen finaaleita oli olo, että sama kumpi voittaa mestaruuden, mutta pelkästään jo tuon Pekka Virran rajun koronasta selviytymistaistelun takia alkoi vaaka toivepuolella kallistua vahvasti Raumalle.
 

Khoenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Onnea paremmalle... Ei, parhaalle!

Onnittelut Rauman Lukolle erinomaisesta suorituksesta!
Lisäksi Lukko voitti nuorten mestaruuden. Onnittelut myös siitä!
Onnea Lukko faneille!

Henki voitti materian ja rahan !!!!
Ugh, Herra Tarasenko tulee pettymään kun huomaa joukkoeiden budjetit ja ikäjakauman.
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Onnittelut Lukko ja kaikki fanit!

Erittäin ansaittu voitto. Hieno tarina.

Niin Pekka Virran kamppailu koronan kanssa kuin 58 vuoden odotus. Ja se, että pienestäkin kaupungista voi ponnistaa mestariksi.

Sen verran korjaan aiemmin Jatkoaikaan kirjoittamaani, että kyllähän myös TPS:n tämän vuoden tarina on kiinnostava. Helminen ja nuoret pelaajat.

Mutta Lukolle: tää ei ollut sattumamestaruus vaan pitkäaikaisen työn tulos.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Oli kyllä Lukko ihan saatanan kova jengi ja mestaruus luonnollinen jatkumo parin viimeisen kauden dominoinnille. Onnea Raumalle, joka TODELLA ansaitsi tämän!

Ensi kaudella sitten Veltsun matkassa temppua uusimaan!
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Suuresti onnea Raumalle! Tulihan se sieltä vihdoin :)

Täysin ansaittu mestaruus. Yksikään muu joukkue ei päässyt edes lähelle Lukon tasoa. Hienoa, voittavaa, tehokasta ja tarvittaessa aggressiivistakin kiekkoa.

Juhlikaahan nyt kunnolla, kun viimeinkin saitte jotain syytäkin siihen :)
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Onnea Rauma. Saatte mahtavissa keleissä nauttia mestaruudesta. Luulen, että Rauman suunnalla kiisseli maistuu tänään!
Töissä ei paljon Ässämiehelle vinoiltu(vielä), aamulla soittelivat nöyränä sairaslomistaan. Ymmärsin yskän. Vittuilevat kuitenkin ensi viikolla urakalla, no ässämiehenä pitää ottaa kaikki nöyränä vastaan, kun oma kausi oli niin paska. Vaan ensi kaudella uutta matoa koukkuun, nyt kun helvetti jo jäätyi Lukon voittaessa mestaruuden niin uskoni palautui ihmeisiin palautui!
 

Tmoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Eilen päivällä soi radiossa Samae Koskisen kappale nimeltään Tää on se hetki, jonka kertosäkeessä lauletaan "Tää on se hetki joka tekee tästä elämästä elämisen arvoisen". Tuli tuota kuunnellessa saman tien mieleen illan peli ja Lukko-kannattajien tuntemukset. Onnea!
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut Lukko ja lukkofanit! Nauttikaa!!
 
K

Kiekkokatsoja

Hieman myöhäiset onnittelut, ansaittuun saavutukseen.
Todella hienoa, että voitto meni vihdoinkin joukkueeseen, jossa on jo vuosia, tehty erinomaista työtä kohti saavutusta.
 

Baikonur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pekka Virran ja kumppaneiden pitkä projekti päättyi tuloksellisesti niin kuin sen pitikin päättyä. Parasta toipumista Pekka Virralle & Onnea mestaruudesta Rauman Lukko!
 

kekkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, Vapaa Ukraina
Vilpittömät onnittelut Lukolle, Raumalle ja raumalaisille.

Ramonan selostajan onnea kun kuunteli ja katsoi, ei voinut välttyä pieneltä myötäliikutukselta.

Ehkä sitä pääsee joskus tulevaisuudessa itsekin iloitsemaan samoissa merkeissä, aika näyttää...
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Olihan tosta Lukon mestaruudesta kieltämättä aikaa. Edellisen kerran kun mestaruus tuli niin John F. Kenedy oli USA:n presidentti ja The Beatles oli vasta aloittelemassa maailman valloitusta.
 

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Näitä kommentteja kun lukee, niin on ilo huomata miten laajasti Lukon mestaruus herättää iloa ja hyvää mieltä. Ja ennen kaikkea huolimatta siitä, mitä joukkuetta kukin kannattaa. Ehdottomasti ansaittu mestaruus!

Mutta on pakko myös nostaa tuo finaalivastustajakin framille, vaikka hopea aina hävitäänkin. TPS nousi kyllä upeasti finaaliin, vaikka muitakin vahvoja ehdokkaita sinne oli. Viime kaudet eivät heillekään ole ihan nappisuorituksua olleet. Nyt jo tuotos-panossuhdetta mitattiin hyvin ulos. Raipelle on nostettava hattua, koska melkoisen kritiikin alla lähti vuoden projektiin.

Mutta ehkäpä juuri hyvän vastuksen vuoksi, eikä mitenkään itsestään selvänä voinut tuota Lukon mestaruutta pitää, kiitos TPS:n.

Onnittelut siis molemmille!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #16

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olihan tosta Lukon mestaruudesta kieltämättä aikaa. Edellisen kerran kun mestaruus tuli niin John F. Kenedy oli USA:n presidentti ja The Beatles oli vasta aloittelemassa maailman valloitusta.
Ja Danny oli 20-vuotias. Tällä kertaa taitaa naisystävä olla 20-vuotias. Sattumaa? En usko.


Anteeksi jos hassuteltu samalla asialla jo aiemmin täällä.
 

IVXIII

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiitos kaikille onnitteluista, koska aika moni onnitteli myös meitä faneja! Paljon vilpittömän oloisia ja hienoja onnitteluja, jotka saavat ennestäänkin jo katossa olleen fiiliksen viimeistään katosta läpi.

Itsekin haluan vielä tässäkin ketjussa onnittella joukkuetta. Olen tietenkin sitä mieltä, että mestaruus oli ansaittu. Ja tarina koronavuonna on upea - Eepi tsemppaamassa joukkuetta vaikeina hetkinä runkosarjassa, kun päävalmentajan paluusta ei ole mitään tietoa, kaikki pelaajat pelko perseessä koko kauden siitä, että lopusta tulee samanlainen pannukakku kuin viime kaudesta, EHT:ltä pientä koronahässäkkää vielä joukkueeseen; ja sitten lopulta Virran Pekka takaisin penkin taakse finaaleissa.

Ja minulle monikymmenvuotisena fanina joukkueen peli oli lähes koko kauden todella viihdyttävää, minkä jälkeen koko ikäni odottamani mestaruus - KIITOS!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös