HAL9000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki tamperelaiset käy paitsi Ilves
Ehdottomasti oikeaan osoitteeseen meni, sen verran vakuuttavaa tekemistä koko kauden alusta loppuun. Hats off!

Voin vain kuvitella, millaiset fiilikset sen sukupolven raumalaisilla, jotka musitavat vielä edellisen. Ei ole ollut varmaan helppoa olla Lukon kannattaja, mutta sitä makeammalta se tuntuu, kun the mestaruus vihdoin on todellisuutta.
 
exit(0);

huikee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Newcastle United
Just urheiluruudussa tuli kuvaa Rauman torilta (?), hienoa nähdä mestaruuden merkitys koko yhteisölle näin pitkän ajan jälkeen. Oikeaan osoitteeseen meni, onnittelut Raumalle, nauttikaa!
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Onnea Lukko-fanit! Onnea joukkue, Pekka Virta ja Kalle Sahlstedt. Ja muillekin osallisille onnea. Toivottavasti olette tulleet jäädäkseen liigan kärkikahinoihin! Ansaittu. Loistavat ulkkaripelaajat myös joka vuosi.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Isot onnittelut koko Rauman Lukon organisaatiolle ja faneille. Pitkä odotus on vihdoin teillä ohi. Uskon, että seuraavaa mestaruutta ei tarvitse ihan näin kauan odottaa kuin tätä.
 
Wanha suomalainen sananlasku: Kuu Kiurusta konkurssiin, Pekosesta puoli kuuta, Haataisesta hitusen ja Marinista ei minuuttiakaan. Nimim. Hamun osuva analyysi Sanna Marinin hallitus-ketjussa 21.5.2021

Valdin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut lukkolaisille mestaruudesta!
Vili Saarijärven sopimuksen julkistamisen aikoihin säpsähdin ja säikähdin, että kyllä on kova tiimi.
Kovista kovin kaudella 2020-2021.
 
Onnea Rauman Lukko ja ennen kaikkea Pekka Virta! Upeaa työtä viime kaudella ja juna jatkoi jyskyttämistään jälleen tällä kaudella, kun koronan jälkeen päästiin taas pelaamaan. Virralle tämän mestaruuden suo, niin pitkään loistavaa työtä Liigassa, vihdoinkin saa ansaitsemansa palkinnon työstään. Onnea, nauttikaa!
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Onnittelut Raumalle ja Rauman Lukolle. Kaksi mestaruutta samalla kaudella on kova saavutus. Organisaatiossa on tehty oikeita asioita ja keskitytty olennaiseen.

Hienoa myös, että Pekka Virta sai palkinnon pitkästä uurastuksestaan. Hän osaa varmasti arvostaa mestaruutta kaiken kokemansa jälkeen.

Ihan hauska juttu myös se, että kaksi edellistä mestaruutta on mennyt pienempien kaupunkien seuroille ja Helsinki, Turku, Tampere, Oulu nelikon ulkopuolelle.
 
Tee työtä jolla tienaa

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
Suuret onnittelut vielä täältäkin Rauman suuntaan! Ehkä hienoisesti olin turkulaisten puolella finaalisarjassa, mutta pakko myöntää parhaan voittaneen. Järjettömän kovaa työtä tehnyt Pekka Virta Raumalla ja tarina sai ansaitsemansa päätöksen. Erikseen nostettava Anrei Hakulista ylös. Lopettamisen partaalta Mestiksen kautta Liigaan ja lopulta tulosyksiköihin ja Suomen mestariksi.

Lakki - Päästä.
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnea Raumalle! Tämän kauden paras jengi ylivoimaisesti. Harmi että kaikkinensa tästä kaudesta jäi vähän valju maku koronan takia ja ilman yleisöä
 

HooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Reipas
Onnea Lukko! Huikea joukkue! On kyllä hienoa katsella tuota joukkueen ja kannattajien riemua!
Mietin tässä, että kauan pitää vielä odottaa, jotta mestaruus osuu meille Lahteen.

No kaikki aikanaan. Nauttikaa koko odotuksen edestä!!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut Lukolle, Raumalle ja Lukkofaneille! Johan se oli perkele jo aikakin voittaa. Korona viivästytti juhlia vuodella ja aiheuttaa tänäkin vuonna hankaluuksia juhlia mestaruutta kunnolla, mutta koittakaa nyt kuitenkin nauttia! Kauden alkaessa oli jo selvää, että tämä on Lukon kausi ja hienosti raumalaiset kestivät paineet. Kukaan ei tällä kaudella edes tosissaan haastanut Lukkoa.
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Onnittelut vielä tässäkin ketjussa!

Upea kausi ja projektin päätös Lukolla. Tästä on hyvä jatkaa, vaikka uudet tuulet puhaltavat seuraavalla kaudella. Toivottavasti saadaan hyvä revanssi vielä joskus.

Niin paljon onnea!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy