Rauman Lukko 2023–2024 – mitä tuleman pitää?

  • 637 729
  • 4 492

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kateellisina vain voimme seurata, miten Porissa sekä A-junnut että edustus niittävät omilla kasvateilla mestaruuksia kausi toisensa perään.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Sitäpä. Mutta ilmeisen äkillisesti yhteistyö on päättynyt kun Lukko aloittaa seuraajan haun vasta samalla kun tiedote laitetaan ulos.
Veikkaan että taustalla on kuohunut, muuten tälläiseen päätökseen ei päädytä tässä kohtaa kautta. Lukolla on varmasti ollut kartoitus käynnissä jonkin aikaa, tilanne tuskin on yllätys Lukolle. Voihan se olla niinkin että oikeasti Hakkarainen sai kenkää.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukolla on varmasti ollut kartoitus käynnissä jonkin aikaa,
Tämä tarkoittaisi että tiedotteessa puhuttaisiin paskaa, ja sitä koitetaan kuitenkin niissä lähtökohtaisesti välttää, kun pystytään itse hallitsemaan mitä ja miten sanotaan ja mitä jätetään sanomatta. Se kun on kuitenkin jonkun työ kirjoittaa näitä tiedotteita, niin silloin jokainen sanamuoto on tarkoituksellinen.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Ainahan siellä voi olla henkilökemia-asioita taustalla tms. Mutta turha spekuloida, kun en tiedä.
Mutta spekulointi on kivaa

Lämsä 11.9:

– Ihan ensimmäinen asia oli se, että tehdään rytminmuutos arkeen, Lukon uusi päävalmentaja kertoo.

– Olemme harjoitelleet tosi kovaa. Arkeen ja päivittäiseen tekemiseen harjoitusprosessin osalta on tehty selkeästi muutoksia, Lämsä jatkaa.

Hän ei kuitenkaan lähde tarkemmin avaamaan, mitä se käytännössä tarkoittaa, mutta seuran arvomaailma ja treenikulttuuri kaipasi Lämsän mielestä muutosta.


1+1 = ?
 

Kepakko

Jäsen
Nykyään siellä ei ole juniorityössä juurikaan logiikkaa, eikä ainakaan minkäänlaista pelaajapolkua edustukseen omilla kasvateilla.
Itse vast' ikään Raumalle muuttaneena taas olen sitä mieltä, että täällä tehdään tällä hetkellä hyvää ja laadukasta juniorityötä. Menneistä vuosista niin en tiedä.

Tämän hetken laadukas juniorityö ei näy vielä tässä hetkessä. Hedelmät korjataan myöhemmin. Samalla aina hyvä myös muistaa, että Rauman väestömäärällä ei tulla koskaan näkemään valtavaa määrää alkuperäisiä omia junioreita edustusjoukkueessa. Pelaajia pitää hakea muualtakin tänne kehittymään, kuten nyt kaikki muutkin Liiga-joukkueet tekevät omassa juniorityössään.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onni Korkka on mestisjyrä, seitsemän peliä tällä kaudella
Tässä ei nyt (tosissaan) kysytty mitään?

Kysyn vastakysymyksen, palaa asiaan kun sinulla on vastaus:
Onnilla on kaksi U20 Suomen mestaruutta Lukon paidassa. Kukas on nuorin Ässien kasvatti, jolla on samat kaksi U20/A-nuorten mestaruutta Ässien paidassa?
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Vetäkää happea vähän.

Hakkaraisella oli lähialueilla sovittuna muutamia luentoja. Perui näitä muutama viikko sitten ja tätä kautta uskon myös tietäväni syyn, miksi Hakkarainen jättää Lukon. Liittyy läheisen terveyteen.

Ei saanut kenkää eikä liity Lukon treenijumeihin millään tavalla. Tilanne tuli yllättäen tietysti molemmille osapuolille, eikä Lukko ole voinut tässä välissä mitään uutta valmentajaa etsiä. Nyt päädyttiin tällaiseen ratkaisuun ja mennään eteenpäin.

Eli siivet poikki tällaisilta spekulaatioilta:

Mutta spekulointi on kivaa

Lämsä 11.9:
Veikkaan että taustalla on kuohunut
Lukolla on varmasti ollut kartoitus käynnissä jonkin aikaa, tilanne tuskin on yllätys Lukolle. Voihan se olla niinkin että oikeasti Hakkarainen sai kenkää.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt vois Team Lukko vetää ässän hihasta ja palkata Samuli Perälän fysiikkavalmentajaksi. Tulisi ainakin muutos treenikulttuuriin - tosin ei positiivinen.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Miten Lukon vetovoiman nyt käy, kun alan paras osaaja vaihtaa maisemaa? Suorituskykyyn tuskin vaikuttaa, kun Lukko on ollut ehkä Liigan hitain joukkue jo pari viikkoa.
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Näin ulkopuolisen silmin ei Lukko ainakaan hirveää kilpailuetua kuntovalmentajasta ole saanut.
Kulissien taakse ja pelaajien pään sisään ei kuitenkaan pääse.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Onni Korkka on mestisjyrä, seitsemän peliä tällä kaudella
Eikun yhden pelin Korkka on vasta Mestistä pelannut tällä kaudella. Seitsemän Mestisottelua koko uralta. Ihan en vielä Mestisjyräksi laskisi noilla meriiteille. Liigapelejä 44.

Miettikää, että tämäkin @mänäri on koko päivän miettinyt, että tänään kyllä käyn vihdoin näpäyttämässä ja taso on tämä. Kaveri on ihan oikeasti miettinyt päänsä puhki, että kuinka monta raumalaista sieltä rosterista löytyy. Jotenkin hieman lutuista jopa.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
PIsin CV sai jatkoa, mikähän seura seuraavaksi?
Tämä. Onkohan Hakkarainen ollut missään koko sopimuskauden ajan? Tuntuu, että on vähän sörkkinyt sinne tänne ja vähän joka paikkaan samaan aikaan? Tämmöne mutu vaan.

Ei pitänyt tänne mitään kirjoitella tauon aikana mutta oli pakko, kun täällä tapahtuu taas.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika vähissä tuntuvat olevan ja toimittavat edustuksessa lähinnä koulukiusaajafanien sylkykuppien virkaa.

Joskus tuli oltua jopa hieman kateellinen, miten pikkukaupungissa ainakin tehtiin hyvää juniorityötä. Nykyään siellä ei ole juniorityössä juurikaan logiikkaa, eikä ainakaan minkäänlaista pelaajapolkua edustukseen omilla kasvateilla.
Voit jatkaa huoletta kateellisena olemista. Tuoreimmat porilaiset A-junnu kultamitalistit alkavat olla vanhuuseläke-iässä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: mize
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämsän kaljaveikot
Olen täs ehtoolla miettinyt, että millaista tirehtööriä Kalle ja Tomi mahtaa oikein etsiä? Markkinoilla olisi jos jonkinlaista pelaajaa tarjolla, mutta ei vaan näytä kelpaavan näille herroille.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eli voitaneen sulkea Fontainelta maksavaiva ainakin pois.
Voitiin ainakin sulkea.
Eikös poijjaat käyneet viime kaudellakin maaottelutauolla jossain kaupunkilomalla, haluan sanoa että Tukholmassa ainakin.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Vaikka Porista ei yleensä tule mitään hyvää, niin ottaisin avosylin vastaan Leevi Viitalan. Tunnen isänsä ja poikamme ovat pelanneet samassa joukkueessa. Olisi se maalintekijä ylivoimiin. Menee hukkaan Porissa, mutta täältä löytyisi se paikka, uskokaa pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös