Rauman Lukko 2023–2024 – mitä tuleman pitää?

  • 637 779
  • 4 492

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Lukko ilmeisesti myöhässä tiedottamisen kanssa. Näyttäisi olevan tieto jo EP:kin.
Todennäköisemmin siellä on siirto lyöty tänään lukkoon ja nämä ison meren takaiset toimittajat ovat sen verran kovempia mitä paikalliset, että ahmivat ja skuuppaavat siirrot ennen virallisia tiedotuksia.

Sama kävi Heinolan kanssa. Eiköhän pian tule tiedote Lukoltakin.

Pitää vieläkin haukata kyllä hieman happea. Odotusarvot oli hieman eri kuin Tieksola. Rehellisesti hieman harmittaa, kun Haapalaa ehti jo unelmoida.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Carolina lähetti näitä pelaajia (Heimosalmi, Tieksola, Koivunen) tosiaan nyt Eurooppaan koko kaudeksi, koska seuralla ei ole nyt farmijoukkuetta, kun Chicago Wolves halusi jatkaa itsenäisenä. Keväällä oli jo tästä puhetta, että Carolina saattaa lähettää sellaisia eurooppalaisia pelaajia Eurooppaan, jotka muuten pelaisivat farmissa.

Satakunnan Kansassa oli puhetta, että Ässiin lainalle tuleva Heimosalmi osallistuu kuitenkin Carolinan harjoitusleirille syksyllä. Saattaa olla, että Tieksolalla on sama suunnitelma.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eihän Tieksolan olekaan tarkoitus paikata Hakulista. Hakulinen oli kuitenkin joukkueen kokeneimpia ja kapteeni. Tieksola on nuori ja lupavaa pelaaja. Tosin yhtäläisyyksiäkin löytyy. Molemmat ovat hyviä luistelemaan, eikä laukaus ole mitään Patrik Laine tasoa. Oikeastaan kun miettii niin pelillisesti todella paljon yhtäläisyyksiä.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pitää vieläkin haukata kyllä hieman happea. Odotusarvot oli hieman eri kuin Tieksola. Rehellisesti hieman harmittaa, kun Haapalaa ehti jo unelmoida.
Tieksola on tervetullut Lukkoon ja aina nämä lupaavat nuoremmat pelaajat kiinnostavat. Mutta kuten sanoit niin kyllä tässä itsekin odotti jotain selkeästi tasonsa jo näyttänyttä kärkikorin ukkoa. Ellei sellainen nyt sitten ole vielä tulossa. Kallen kommentteja odotellessa.
 

Crüe 13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Chicago Blackhawks, P-iirot, ManU.
Itse arvelen että Kyllä se Haapala sieltä saattaa vielä tulla, Tieksolalle varmasti jotain
roolia luvattu ja oiva plan b jos Henkka ei pysy kasassa. En usko että Tuukka on hankittu
suoraan tulosyksikköön.
Haapalan palkka varmasti kova, ja taas Tieksolan kuitti tosi edullinen tasoon nähden.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Joo ehdottomasti Tieksolan kaltainen pelaaja kannattaa ottaa kun tuolla lailla tarjolle tulee. Sanoisin jopa että tässä on Kallelta taas iso hauiksennäyttö kun ilman mitään sen kummempaa ennakkoyhteyttä kyseiseen kaveriin saatiin oletettavasti puoli-ilmaiseksi Lukkoon. Mitä nyt muistan niin taitava kaveri ja nuori vielä.

Hieno homma!
 

Hurricane2004

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Manchester United
Voisiko olla että nymanille ollaan ajateltu isompaa roolia, kun omasta mielestäni hänelle voisi antaa isompaa roolia. Tieksola hankinta myös voisi vahvistaa tätä.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ässät tiedotti jo Heimosalmen siirron.
Tieksolan Lukko-siirto on selvä.

Satakunnan Kansa julkaisi äsken myös Tieksolan siirron Raumalle.
Vieläkö tänään tulee Lugulta tiedote?
Jep, mutta sama homma SK:n ja IS:n kanssa.
Ei kummallakaan ole tuota twiittiä varmempaa tietoa. Toki varma se siirto siltikin on.
 

Nurangätine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässä vielä se oleellisin, eli linkki Tieksolan Elite Prospects -tilastoihin:

Itsellä ei muistikuvia tästä kaverista, mutta toivottavasti muiden palstalaisten kommentit pitävät paikkaansa. Tervetuloa Tuukka!
 

Pohtija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyman - Westerholm - Westerholm
Fontaine - Mattila - Repo
Burke - Krannila - Tieksola
Ikonen - Kainulainen - Ylitalo / Nieminen / Suni


Kyllä tämä hyökkäys näyttää mielestäni aivan riittävältä. Moni pelaaja nostaa varmasti tasoaan viime kaudesta. Itse en lähtisi toivomaan enää vahvistuksia ainakaan ennen kauden alkua.
 

Kepakko

Jäsen
Seurasin paljonkin Tieksolan pelejä kausina 2018-2020. Oli Kärppien A-junioreissa todella hyvä. Ottivat noina kausina hopeaa ja kultaa. Tieksola oli aivan avainpelaajia. Mieleen jäi juonikkuus hyökkäyspäässä. Osasi tehdä maaleja, mutta erityisesti syötöt jäivät omaan mieleeni. Muistelen tuolloin ajatelleeni, että jos tuo kaveri ei tule tekemään lähivuosina tulosta Liigassa, niin jo on ihme.

Noista juniorikausista eteenpäin Tieksola on mennyt eteenpäin, mutta ei sitä vauhtia, jota olisin odottanut. Kusilaarihuhujen ja omien huomioiden perusteella kehittyminen on junnannut osittain fyysisten puutteiden vuoksi, kusilasrihuhujen perusteella hiukan myös treeniasenteen. Mutta nämä ovat huhuja, joille en todellakaan antaisi liikaa painoarvoa.

Summa summarum, sanoisin että olen erittäin innoissani Tieksolan hankinnasta. Potentiaalia on. Huomion arvoista myös, että ei ole pelannut toisessa kotimaisessa pääsarjaseurassa, vaan ainoastaan Kärpissä. Maisemanvaihdos voi tehdä ihmeitä nuorehkolle pelaajalle. Toki on käynyt jo AHL:n puolella, mutta siitä huolimatta.

Hakulisen korvaajana hankala nähdä. Uskon ja toivon, että hakevat siihen vielä erin profiilin pelaajaa. Lukolla on muuten koossa aivan huikean potentiaalinen ja mielenkiintoinen joukkue!

Edit. Ja heti tuli perään Kallen kommentit eli joukkue olisi valmis. Noh, vähän odottelin Hakuliselle vielä korvaajaa mutta hyvältähän tämä nyt näyttää.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jaha, joukkue valmis.


Haapalat ja muut ankkoja.
 

Crüe 13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Chicago Blackhawks, P-iirot, ManU.
Nyman - Westerholm - Westerholm
Fontaine - Mattila - Repo
Burke - Krannila - Tieksola
Ikonen - Kainulainen - Ylitalo / Nieminen / Suni


Kyllä tämä hyökkäys näyttää mielestäni aivan riittävältä. Moni pelaaja nostaa varmasti tasoaan viime kaudesta. Itse en lähtisi toivomaan enää vahvistuksia ainakaan ennen kauden alkua.
Jos Nyman tai Fontaine pelaa tulevalla kaudella Kolmosta ylempänä niin mestaruudesta turha haaveilla.
Tieksola nyt ei ole mikään lopullinen ratkaisu vaan mainio lisä joukkueeseen.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä

Nyt meillä on käytännössä joukkue valmiina lähtemään kauteen. Matkan varrella sitten tarkistellaan, tarvitaanko vielä lisävahvistuksia. Nyt saatiin kuitenkin mieluisa viimeinen palanen.



Mielestäni erittäin hyvä näin. Siellä on nyt syksyllä mahdollisuus useammalla pelaajalla antaa näyttöja / ottaa steppejä (Nyman, Tieksola, Ylitalo, Suni, Nieminen) ja päästään näkemään minkä korin ja tyylin ukkoja ovat muutamat kysymysmerkit (Brook, Burke, Harvey).
Juuri näin pitää toimia.
Budjetissa on taatusti vielä tilaa ja kauden aikana voi sitten katsoa mihin ruutuun vahviketta tarjotaan / mitä on tarjolla.
 

TMFS

Jäsen
Lukko ilmeisesti myöhässä tiedottamisen kanssa. Näyttäisi olevan tieto jo EP:kin.

En osaa kyllä itse sanoa yhtään onko hän nyt riittävä Hakulisen tilalle. Eka filis että ei.
Nää NHL-lainat on tiedottajalle (ja seuralle) aina ihania, kun minkäänlaista etukäteisinfoa ei anneta. Nytkin tosin kohteliaasti ilmoitettiin, että ”me muuten julkaistiin tämä nyt”.

Siinä vaiheeessa kun tieto on jo ulkona, on parempi tehdä sit tiedote ko. pelaajan kommenteilla (kuten normaalit sopimusjulkaisut), jotta voi tuoda edes jotain muutakin pöytään kuin että ”tällainen pelaaja nyt hankittiin”.

Mut ei tässä montaa tuntia myöhemmin liikkeellä oltu, posin kautta!
 

Kepakko

Jäsen
Toivottavasti Tieksola pysyy kunnossa. Nuoreksi pelaajaksi kuitenkin käynyt jo aika isossa operastiossa, kun molemmat lonkat käsittääkseni operoitiin jokunen vuosi sitten. Kärpissä pelanneista huippupelaajista muutkin (Puljujärvi, Nutivaara, Kuokkanen..) ovat kärsineet samoista vaivoista. Luulen, että yksi syy, miksi ei halunnut Kärppiin. Haastattelun perusteella oli kuullut hyvää Lukon fysiikkapuolesta.
 

senilix

Jäsen
U20 joukkueeseen juuri valitut Thomas Grönlund ja Venni Tolppola kannattaa myös muistaa...
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Vierailijana täällä en ole kyllä varma onko pari ylläolevaa viestiä ironiaa vai ollaanko tosissaan.
20-21 kaudella kärkiketjut olivat aika usein Hagu-Audette-Repo, Nyman-Koivistoinen-Saarela. Toki muitakin koostumuksia kokeiltiin, välillä oli Nyman ykkösessäkin.

Toki kausi oli kummallinen, kun oli käytännössä kaksi ykkösketjua, kakkosketju (PoMaSka) ja sitten Liedeksen johtama kolmosnelonen. Pakistokin oli timattia. Pienenä hauskana yksityiskohtana että varsinainen playmaker oli virallisissa 2. & 3. ketjuissa vasen laituri (Nyman ja Pospisil).

Tulevalla kaudella on hyvät asetelmat pelinrakentamisen suhteen, Kaksoset eivät hirveästi apua kaipaa, eli siihen voi heittää lähes kenet tahansa. Burke vaikka Mattila-Repon kanssa rakentamaan paikkoja. Krannila-Fontainen kanssa sitten Nyman tai Tieksola, toinen sitten kaksosten kanssa. Melkein nyt kun viimeinen palanen (toistaiseksi) on selvillä, laittaisin Nymanin kaksosten kanssa.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuleva näyttää miten nämä nuoret pikku väkkärät Krannila ja Tieksola suoriutuvat kun heidänkin kehittymisen varaan on kuitenkin laskettu jonkin verran. Toivotaan että Kallen sihti on ollut kohdillaan. Mitään ottamatta Tieksolalta pois mutta ehkä hieman jäi mietittymään kun pitäisi korvata pelaaja joka oli takuuvarma 30-40 pisteen EHT-mies, joukkueen kapteeni ja sitä kuuluisaa karvaperse osastoa.

Ihan mielenkiintoinen joukkue kasassa. Ei siinä mitään. Edellä mainittujen nuorten lisäksi on Burkea, Stenqvistiä, Brook ja Harvey joiden otteita odottaa innolla näkevänsä. Ei meillä ehkä ihan kärkijengiä ole nimellisesti kasassa vaikka löytyykin takuusuorittajia mm. Westerholmit, Mattila, Repo.. Paljon riippuu näiden uusien onnistumisesta. Kamppailu on kovaa myös top 4 jengien ulkopuolella ns. keskikastissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös