Suosikkijoukkue
Ässät
Välillä ihmettelen miksi porukka tarttuu näiden "kaikki on paskaa" - turhakkeiden kirjoituksiin. Antakaa nyt heidän purkaa pahaa oloaan jos kerran tarve on ja jättäkää reagoimatta noihin oksennuksiin.

Korhonen heitettiin täysin bussin alle tänään. Toisaalta harva jää liigadebyytissään historiankirjoihin. Uudelleen vain askiin, kyllä ne onnistumisetkin sieltä tulee.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
Korhos-kortti piti katsoa. Nyt varmaan Kerttulikin tajuaa, että joukkue tarvii voittavan maalivahdin. Määrä ei korvaa laatua joten sen veskarin on syytä olla ihan A-ryhmää. Jos kassassa ei ole rahaa, niin sitten miehiä lihoiks kalleimmista alkaen.
 
"What would Nickerson do?"

Juhnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool, Bayern Munchen,
Ei todellakaan enää tällä kaudella maalin suulle. Pää ei kestänyt tänään niin miten ihmeessä se voisi kestää tälläisen pelin jälkeen.

Nyt ei ole varaa heittää pisteitä menemään.

Eikä siinä nyt turhan paljoa pyydelty. Olis ottanu ees yhen kii.
Et tainnut seurata peliä?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Voidaan varmasti sanoa, että Korhosen debyyttipeli jää pojan mieleen pitkäksi aikaa. Nyt pitää vain kasata itsensä ja jossain kohtaa sitten uutta yritystä. Paljon on vielä pelejä edessä, tämä oli vasta ensimmäinen matsi. Tsemppiä vaan!
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Ei todellakaan enää tällä kaudella maalin suulle. Pää ei kestänyt tänään niin miten ihmeessä se voisi kestää tälläisen pelin jälkeen.

Nyt ei ole varaa heittää pisteitä menemään.

Eikä siinä nyt turhan paljoa pyydelty. Olis ottanu ees yhen kii.
Näköjään ihan sama ketä siellä on niin lopputulos on sama. EHT Tirronen näytti myös osaamistaan 3-1 maalissa. Kerttulilla melkoinen savotta kun pitää alkaa hommaamaan äijiä joka osalle. Molemmat oli otettavissa mutta näitä tulee kaikille on se sitten 1 tai 470 peli. Eteenpäin vaan!
 
"Isomäen seisomakatsomo huusi meille tämän mestaruuden" -Ässien hyökkääjä mestaruusjuhlissa 2013

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uskokaa vaan, että tätä asiaa muistellaan vielä tulevaisuudessa (miten se liigaura käynnistyi), kun Korhonen on huippumolari liigassa ja ihan Ässissä.
 
" Koen, että täällä on paras mahdollisuus kehittyä. Ässissä on nyt hyvä meininki päällä. Täällä on tehty paljon asioita oikein ja puitteet ovat huippuluokkaa. Porissa on ihmisen hyvä olla." - Peter Tiivola 4.12.2019 -
" Seurassa on tällä hetkellä todella hyvä tekemisen taso. Uskon, että pystyn kehittymään vielä ja kaikkea ei olla vielä nähty, " - Valtteri Pihlajamäki 17.9.2019 -

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Vaikka mustavalkoisia kannatankin ja kiva Hunajataa kotona kuunnella niin sympatiat lähtivät 2-0 maalin jälkeen Korhoselle. Ei varmasti odotetunlainen uran aloitus, mutta ei muuta kuin eteenpäin.
 
Petteri Nummelin sääntömuutoksista:"Omaan peliin ei vaikuta. Puolustaa ei osaa kuitenkaan, joten hyökätään minkä keritään."
Ei nuo nyt mitään suoranaisia hörppyjä ollut, varsinkaan ensimmäinen, vastaavia menee sisään jatkuvasti ja kaikkialla.

Äärimmäisen huonoa tuuria että ne sattuu kohdalle, kun poika pelaa ensimmäisiä minuutteja Liigassa.

Tsempit seuraavaan peliin Rasmukselle, kyllä se siitä lähtee!
 

Tuamas

Jäsen
Jotenkin tämän kauden Ässiä Korhosen liigauran avaus.

Hyvä, paha veto juuri patjan yli takakulmaan heti pelin alkuun ja sitten rystysutaisu muutamasta metristä, jossa on lähinnä tuurista kiinni jääkö varusteisiin vai ei.

Se että nämä tulivat ensimmäiseen pariin minuuttiin ja välissä ei tullut vetoja, oli äärimmäistä epäonnea.

Kumpikaan maali ei ollut varsinainen suora veskarin maali, ensimmäinen toki sellainen joka pitäisi yleensä ottaa jos on huippuveskari.

Toivotaan että kokoaa itsensä ja pääsee vielä tällä kaudella näyttämään mikä on se ihan oikea taso miesten peleissä, tänään sitä ei nähty.
 
Åja.

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
mikä on se ihan oikea taso miesten peleissä, tänään sitä ei nähty.
Tätähän meistä ei kukaan tiedä.
Ehkä tuo oli juurikin se oikea taso, mihin lahjat riittävät?
Ei liigajoukkue ole mikään työharjoittelupaikka, joten näillä näytöillä ei tarvitse pelata enää tällä kaudella.
 
"Should the aggregate score be level after 90 minutes, extra time will be played.” Fulham’s matchday programme for the second leg of the Littlewoods Cup tie in 1986-87. Liverpool were 10-0 up from the first leg

Tuamas

Jäsen
Tätähän meistä ei kukaan tiedä.
Ehkä tuo oli juurikin se oikea taso, mihin lahjat riittävät?
Ei liigajoukkue ole mikään työharjoittelupaikka, joten näillä näytöillä ei tarvitse pelata enää tällä kaudella.
Niin kauan kuin siellä on Tirronen vaihtoehtona, jolle menee pääsääntönä vähintään yksi täysin veskarin piikkiin menevä veto sisään per peli, niin en ihan näe asiaa samalla tavalla.

Voisin olla samaa mieltä, jos Korhonen olisi räpeltänyt edes toisen maaleista täysin omaan piikkiinsä.
 
Åja.
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Ehkä tuo oli juurikin se oikea taso, mihin lahjat riittävät?
Ai mikä tuo? Ettei saa yhtään aikuisten kiekkoa kiinni vai? Kyl jätkä, jolla on 18 vuotiaana tuollaiset näytöt kun Korhosella, pystyy torjumaan myös aikuisten laukauksen.

Ei liigajoukkue ole mikään työharjoittelupaikka, joten näillä näytöillä ei tarvitse pelata enää tällä kaudella.
Ja ihan pokerilla naamallako sää tollasta kirjottelet? Vielä Ässien kannattajana.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
Paska juttu. Kun peliä katsoin niin en tiennyt kuka vestari oli kyseessä, enkä siis myöskään Ilves-liitoksesta. Mietin vain että älä nyt vittu Seliini vaihda ainakaan pois sitä. Pyydä vaikka käymään aikalisällä siinä vaihtoaitiolla ja kerro että "sää meet takas maalii, iha uus alku, me luotetaan suhun."

No toisaalta Tamminen olis vaihtanu 4 sekunnin jälkeen junnun pois.
 
Allekirjoituspaikka vuokrattavana. 19.95 €/kk. (+ 0,20 €/viesti. Kolmen kuukauden määräaikainen sopimus. Yhteydenotot yksityisviestein.)

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lainatakseni Juha Jyrkkiön sanoja keväältä 2013 1. finaalin ratkasumaalin jälkeen: "Tällaista on kilpaurheilu".

Eiköhän Korhonen tuosta toivu ja nouse tolpilleen. Enkä nyt osaa nähdä Selinin ratkaisua vaihtaa veskaa mitenkään erityislaatuisena tapahtumana. Kaikkinensa hämmentävä tilanne ja olishan siinä voinut olla sellanenkin mahdollisuus, että Korhonen olis kipsannut pahemminkin ja pakka olis hajonnut totaalisesti. Nyt oltiin kuitenkin pelissä mukana siihen 3-1 maaliin asti.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 20-21: Restarting...
Harvoin tulee rustattua Porin osioon mitään, mutta kyllähän tässä käy väkisinkin Korhosta sääliks. Molemmat maalit oli niin ikäviä. Toivottavasti nuorikainen saa mahdollisimman nopeasti uuden mahkun. Tuskin Ässien mokkevalkku on niin uuno että laittaa ihan kädetöntä mokkea Turkuun vetämään debyyttiään.

Nokka pystyyn ja kohti uusia taisteluita
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
311218 / 191019 / 151119

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Ei yhden pelin jälkeen kannata suolata kaveria, joskus peli vaan menee näin.
Töitä ja äijä on vahvempi, valmiimpi Liigaan.
Joskus vaan startti on vaikea, tulevaisuus voi olla kuitenkin loistava?
 
Yogi - Saskatchewanin sheriffi #43
Liverpool - uusi Valioliigan mestari 2020!
Fulham, Valioliiga.

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Reilut kaksitoista tuntia ollut Korhosen ketju täällä ja keräsi lähes 1/3 viestiä siitä, kun meidän kapteenin on kerännyt kolmessa vuodessa. Värikäs alku, mutta parempaa tulossa!
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 8 vuotta vs 58 vuotta

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lähdin C Morelta katsomaan ottelun alkua jälkikäteen, kun näin otsikon tuosta neljän sekunnin maalista. Kun tajusin, että kyse oli kaverin ensimmäisestä liigamatsista ja toinenkin meni reilun minuutin pelin jälkeen, niin tuntui fyysisesti pahalta hänen puolestaan.

Ensimmäinen liigamatsi on junnuille aina iso juttu, mutta maalivahtien kohdalla vieläkin erityisempi. Nyt tuli karmaisevin mahdollinen alku liigauralle ja se tuntuu aivan takuulla ihan hirveältä.

Tällainen kokemus voi viedä uraa kahteen täysin päinvastaiseen suuntaan. Joko tästä vastoinkäymisestä ei kykene nousemaan kunnolla yli - tai sitten noustaan yli ja ollaan entistäkin vahvempia sen myötä. Itse uskon ja toivon jälkimmäistä vaihtoehtoa. Paskimpiakin kokemuksia voi joskus elämässä käyttää hyödykseen, kun asiat käsittelee oikein. Nyt on tilaisuus tehdä juuri näin.

Isot tsempit Rasmukselle! Toivon todellakin, että saa pian uuden mahdollisuuden näyttää kykynsä liigajäillä.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Olisihan se hiukan eri asia jos tuo Nurmen maali olisi tullut vaikka jostain puolenkentän kusisesta vipistä mutta laukaus oli mielestäni laadukas ja maskista. Jasun rysty myös ei helpoimmasta päästä kopata.

Karmea aloitus nuorelle miehelle ja ei muuta kun tsemppiä jatkoon Korhoselle! Jos olisin Atu niin sanoisin jo nyt että alahan jätkä valmistautua jo seuraavaan matsiin.
 
"En kyllä nähnyt koko tilannetta mutta Pyörälä kampattiin selvästi." -Ari Stenius-

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Huvittavaa on kaikesta huolimatta tämä konsensus Korhosen kohdalla. Lähes kaikki, minä mukaanlukien, silittelemme poikasen päätä. Auta armias, jos tuon ekan maaliin olisi taakseen päästänyt kuka muu meidän viimeisen kymmenen vuoden veskareista, niin voi voi sitä suolauksen määrää.
On lähes naurettavaa miten tuulipuvut viuhuvat. Olen itse ainakin vastaavissa tapauksissa lujasti pitänyt maalivahdin puolta. Tämän henkilökohtaisen kokemuksen näkökulmasta toivoisin, että arvioidaan tekojen mukaan, ei kokemuksen mukaan tulevaisuudessakin. Ei se ole sen helpompi tai vaikeampi veto kokeneelle kuin kokemattomalle maalivahdille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy