Raporttia Whiten otteista

  • 141 832
  • 624

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Täältä sitten tulee vääräuskoinen koska en löydä muuta selitystä Whiten kokoonpanossa pitämistä kuin aloitukset. Kerro mulle miksi miestä pidetään joukkueessa kuin sen takia että helvetti sille maksetaan kovaa palkkaa. Hommataan sinne pukukoppiin halvempi moottoriturpa kuin White.
 

Stigu

Jäsen
Meedio kirjoitti:
Kerro mulle miksi miestä pidetään joukkueessa kuin sen takia että helvetti sille maksetaan kovaa palkkaa.

En mä vaan tiedä- ehkä syynä on se, että Shedden alunperin Whiten halusi IFK:hon. White osoittautui flopiksi ja nyt Doug haluaa katsoa loppuun asti, onko hänestä mihinkään. Eli taustalla painaa ns. henk. koht. vastuu hutihankinnasta.

Tosin taustalla saattaa olla myös se, että White halutaan myydä, ja tämän takia hänen on annettava edes jonkinlaisia näyttöjä jäällä- tosin jos haluaisin myydä esim. pilaantunutta maitoa, en kyllä antaisi potentiaalisen ostajan maistaa sitä- jos sallitte ontuvan vertauksen.

Ja kolmas ja viimeinen selitys on, että Shedden näkee Whitessä piilevät kyvyt, joita esim. minä -ansioitunut, arvostettu ja pitkän kokemuksen omaava katsomovalmentaja- en näe.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Meillä ainakin laitetaan pois päiväysvanhat tuotteet... Ehkä Hifk:n olisi syytä alkaa samaan. No leikki leikkinä, kai tuo Shedden tietää mitä tekee ja juna jyskyttää kohti kevättä ja mestaruutta.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Täällä pidettiin Heleniuksen sopimusta HIFK:hon selvänä asiana.

Tietojeni mukaan Helenius ei pelaa HIFK:ssa tällä kaudella. Miehen uusi osoite löytyisi Helsingin länsipuolelta, kiven heiton päästä, eräästä pienestä kaupungista.

Norton lähti maasta ja HIFK ei enää tarvitse tasapainoittajaa. Joukkueesta löytyvät Lostedt ja Schabel.

Tietojeni mukaan muutokset joukkueessa liittyvät lähinnä kotimaiseen paluumuuttajaan ja ulkomaanosastolla Whiten ulkoistamiseen.
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Huh, vihdoin jotain tietoa. Quuppa ei olisi kestänyt enää yhtään huhuilua tai arvauksia mm. herra Whiten tilanteesta.

Valkoinen kupla se vaan kummittelee liigan propagandasivuilla edelleen parhaimpien aloittajien joukossa. Harmi sinänsä, että siihen se sitten jääkin. No, jos ei kakkossentterin luistimet sovi jalkohin, niin onhan jarruosastolla aina tilaa. Whiten asema on alenemaan päin, vaikka jääaikaa tulee vielä 16-17 minuuttia per peli. Puhelinsoiton päässä Whiten uran loppu IFK:ssa on, mutta sitä soittoa tuskin tulee. Lukolla meni rahat Kuhaan, uuteen koutsiin ja ladon seinään, Pelicans kyykytti Kirkkonummea, Saipa vei omat pojat...ketä jää jäljelle? Magnitogorsk vai narrit?
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
pXi kirjoitti:
Magnitogorsk vai narrit?

Tulpa tosta mieleen, että kun Metallurg vei Kingin saatiin Shedden. Mitäköhän käy jos White kaapataan? Saadaanko Lemieux vai Sakic?
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
lintu kirjoitti:
Saadaanko Lemieux vai Sakic?
Jaa...näistä Espoon lupauksista voi joutua vaihdossa antamaan enemmän kuin yhden IFK-veteraanin.

En tiedä onko sattumaa, että samana päivänä Q:n heräämisen kanssa Hesarissa on juttua lentokonebongarista. Jos CIA vielä kuulustelee sitä kädellistä pakkia tullin takahuoneessa?

Joka tapauksessa tässä on varauduttava käytännössä siihen, että White jatkaa joukkuessa kauden loppuun. On sitten kaverin omasta ammattiylpeydestä kiinni, miten hän sopeutuu kolmoskenttään. Tai sitten Murphy saadaan kaupaksi jne.

Hyvää uutta vuotta!
 

MoBi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flintstensstigen Idrot Förening Kamrater
Kova kisa päällä siitä kuka on kauden surkein "ulkomaalaisvahvistus". Kandidaatteina ovat loppusuoralla HIFK:n Peter White ja Narrien Karl Göring. Kyllähän tämän päivän Honolulu Bowl viimeistään luulisi laittavan jopa Penan päätöskoneeseen vauhtia. Vaihtopenkin ja pukukopin verraton veijari Peter sai tänään jopa HIFK:n historiallisen The Rocket Hakinkin radioselostuksessaan nauramaan Whiten kyvyttömyyttä luistella Pelikaanien notkean ja nopean jäähdyttelevän Soossi Sihvosen vauhdissa.

Kertakaikkiaan tämä Zion ei voi olla lähellekään niin huono kuin White joten ei pitäisi olla tässä tilanteessa epäilystäkään kenen kiintiöpaikalle hänet laitetaan. Vaikka Askey imuroikin tänään puolitusinaa lättyä sisään pelasi hän ensin pisteen kotiin torjumalla läpiajon ajassa 59.50 ja lopuksi tuon toisen pisteen rakkariskabassa.

Kuka tahansa vaihtopenkillä istuva hyökkääjä on parempi kuin "Barry", Askeylle ei löydy hevillä tuuraajaa edes vaihtopenkille joten jättäkää White pitämään hyvää fiilistä Norenskiöldinkadulle kun joukkue matkaa Hippokselle.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei sitä Whiteä kannata ulostaa kun se on niin saatanan kallis. Oli miten paska tahansa niin sitä on pakko peluuttaa. Narreilla sentään on munaa pistää kallis surffailija pihalle. Rahallisesti ne ottaa varmasti rajusti turpaan tossa hommassa, pelillisesti ei juurikaan.
Toivottavasti Shedennin silmä näkee jotain mitä mä en näe.
 

tsiiffit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä jos yleisö savustaisi Whiten ulos joukkueesta? Vihellyskonsertti käyntiin joka kerta kun mies on jäällä. Jossain vaiheessa voi pikakiituria itseään kiinnostaa enemmän laukkujen pakkaaminen kuin jäälle tuleminen.

IFK saattaisi päästä sopimuksesta irti halvemmalla, jos pelaaja itse haluaa vaihtaa maisemaa.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No oho. Tuo viimeinen ehdotus on jo aika überscheissea.
Vaikkei Whiten pelistä pitäisikään, niin hänen kantamaansa HIFK-paitaa olisi joka tapauksessa syytä kunnioittaa. Vaaditaan aika paljon enemmän kuin muutama surkea peli, että ryhtyisin buuaamaan järjestelmällisesti omille.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
J-Ko kirjoitti:
Ei sitä Whiteä kannata ulostaa kun se on niin saatanan kallis.

Olenko väärässä? Eikö tulisi halvemmaksi pistää White pihalle alle kuuden kuukauden miehenä, kun pitää yli sen rajan? Ainakin Hjalliksen mukaan verokohtelun kautta HIFK säästäisi siinä kuviossa merkittävästi.
 

tsiiffit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
#12 kirjoitti:
No oho. Tuo viimeinen ehdotus on jo aika überscheissea.
Vaikkei Whiten pelistä pitäisikään, niin hänen kantamaansa HIFK-paitaa olisi joka tapauksessa syytä kunnioittaa. Vaaditaan aika paljon enemmän kuin muutama surkea peli, että ryhtyisin buuaamaan järjestelmällisesti omille.

Muutama? 28 peliä on toi "muutama" aika monenteen potenssiin! Paitaa kantavan pelaajan tulee myös olla HIFK-paidan arvoinen.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Shedden arvostaa

Jeps eli allekirjoittanutkin on saanut vihdoin kinkut sulateltua. Se syy miksi herra White edelleen petopaitaa kantaa on yksinkertaisesti se että Coach Shedden haluaa pitää miehen joukkueessaan, kuten täällä jo moni on ehtinyt mainita.
Eilisen pelin jälkeen osuin sattumalta samaan pubiin Mr. Sheddenin kanssa ja sain näin rivifanin näkökulmasta kunnian vaihtaa herran kanssa muutaman sanan illan pelistä, kaudesta ja ulkomaalaiskuvioista. Täytyy kyllä sanoa että herra Sheddenin avoimuus asioista aivan tavalliselle fanille puhuessa teki allekirjoittaneeseen suuren vaikutuksen. Kysymykseen kuka ulkomaalaisista joutuu katsomoon tai lähtemään tuli pitkä ja perusteltu vastaus jossa Shedden kävi ulkomaalaiset läpi ja kertoi miksi he ovat hänen mielestään paikkansa ansainneet,ennen tätä hän kyllä halusi tietää kuka minun mielestä pitäisi ulostaa ja miksi.Samaan hengenvetoon mies myönsi ettei tilanne ole helpoimmasta päästä kun vain neljä saa pelata ja yhdestä tullaan todennäköisesti luopumaan. Askeystä hän ei halua luopua koska ei halua nähdä tilannetta jossa Lundellin kakkosena on junnuveska ja Lundell satutaan jyräämään telakalle tai sattuu muuten loukkaantumaan.Schnapi puolestaan hoitaa coachin mielestä oman sovitun ruutunsa varsin mallikkaasti.Minun mielestäni lähtemään joutava herra eli Mr.White taas on Sheddenin mielestä paras pukukoppipelaaja ja hengenluoja jonka hän on valmentajana nähnyt. Yllätys yllätys herra maalasi Whitesta kuvan että 5.finaalipelin jatkoaika.Hyökkäyspään aloitus.100-0 aloitusvoitto viivaan pakille.Suora veto maaliin.Mestaruus.Ketä sen jälkeen kiinnostaa että herra on hidas?Niinpä. Eli Whiten kohdalla ei taida edes mielenilmaukset nyt auttaa, Sheddenin mukaan hän jää.
Mr. Murphy on siis tällähetkellä tulilinjalla.Shedden kritisoi yllättävän kovinkin sanankääntein sitä että mies ei lapa maaleja.Murphyn työmoraali,työmäärä kentällä joukkueen eteen ja asenne sai kiitosta mutta ilman maaleja Murphy syö ainoastaan Järvisen ja Petrellin jääaikaa jotka Sheddenin mielestä voivat Murphyn jättämän "aukon" kakkosesta paikata.
Zion puolestaan saa pakkipulan(+Murphyn kahdenviikon loukkaantumisen) vuoksi heti näyttää ja todistaa osaamisensa.Sopimuksen kestosta ei kommenttia herunut vaan naurut että ihan kaikkeen en sentään vielä voi vastata.
No jäädän rauhassa odottelemaan lasketteliko mies luikuria vai pitävätkö puheet paikkanssa... :)
 
Viimeksi muokattu:

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
#12 kirjoitti:
No oho. Tuo viimeinen ehdotus on jo aika überscheissea.
Vaikkei Whiten pelistä pitäisikään, niin hänen kantamaansa HIFK-paitaa olisi joka tapauksessa syytä kunnioittaa.

Tismalleen samaa mieltä. Eilen jo hallissa vitutti, kun osa yleisöstä alkoi huutaa "JANNE!"Pelicansin tullessa tasoihin ja ohi. En nyt suoranaisesti näe, millä lailla tämä auttaa omaa joukkuetta. Doug vaihtaa maalivahtia, koska yleisö niin haluaa? Give me a break.

Sen sijaan joukkueelle buuamisen hetkittäin ymmärrän mielenilmauksena joukkueen surkealle pelille, kuten eilen.
 

tsiiffit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Neely kirjoitti:
Minun mielestäni lähtemään joutava herra eli Mr.White taas on Sheddenin mielestän paras pukukoppipelaaja ja hengenluoja jonka hän on valmentajana nähnyt. Yllätys yllätys herra maalasi Whitesta kuvan että 5.finaalipelin jatkoaika.Hyökkäyspään aloitus.!100-0 aloitusvoitto viivan pakille.Suora veto maaliin.Mestaruus.Ketä sen jälkeen kiinnostaa että herra on hidas?Niinpä. Eli Whiten kohdalla ei taida edes mielenilmaukset nyt auttaa, Sheddenin mukaan hän jää.

Pitänee sitten unohtaa nämä turhautuneen miehen mielenilmaukset hallilla Whiten otteisiin liittyen :(
Voisin kuitenkin ehdottaa Sheddenille, että jätetään White pelin ajaksi pukukoppiin tunnelmaa virittämään ja otetaan hänet sitten jäälle 5. finaalissa viimeistä aloitusta voittamaan!
 
Whitelle ei voi tällä hetkellä laittaa paikkaa korkeammassa, kuin neljännessä ketjussa. Senttereistä huonoin pistemies, vaikka on pelannut kakkosessa. Jos pisteet/tulos suhteutettaisiin peliaikaan, White olisi varmasti viimeisten joukossa tuossa tilastossa. Ainoa Whiten osaamisalue on aloitukset. Ei osaa pyörittää peliä, edes vaikka olisi 20 sekuntia aikaa, eikä ketään lähellä. Ei osaa tehdä maaleja, on hidas. Ei edes pysty pimentämään vastustajia. Sen sijaan omat laiturinsa on pimentänyt tällä kaudella todella tehokkaasti. Alivoimalla ei voi peluuttaa, koska tavallisen purun aikana ei kerkeä edes vaihtoaitioon, eli pitää sitten pelata koko alivoima tai odottaa pelikatkoa. En voi käsittää, miten tämä jätkä on tehnyt tuolla pelillä yhtään pistettä AHL:ssä, saatika sitten satoja. Jos kerran Whitella on niin hyvä asenne ja on niin hyvä pukukoppipelaaja, niin kyllä kaveri sitten pelaa asenteella nelosessa. Ja muutenkin kun on pelannut kolmos-/nelosketjussa, niin tulosta on tullut saman verran, kuin kakkosen keskellä.

Mielelläni näkisin joukkueen seuraavilla ketjuilla:

Salmelainen - Hauhtonen - Luttinen
Laakkonen - Hirschovits - Järvinen/Murphy
Salonen - Häppölä - Petrell
Fagerstedt - White - Järvinen/Porthen
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Nuo Sheddenin puheet kertovat vain mielestäni sen, että Shedden on samanlainen "kuolevainen", kuin muutkin, makuasioita nämä, 90% katsojista pitää Whitea paskana ja Shedden toivoo ihmettä kauden viimeisessä ottelussa samalta mieheltä. Laskee omissa silmissä Sheddenin arvostusta, ehkä emme Whiten vuoksi pääse edes niin pitkälle ja jonkun oikean vahvistuksen kanssa olisi siihen ehkä mahdollisuus. Kuka näitä tietää.
 

wizmerlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ultrar kirjoitti:
Nuo Sheddenin puheet kertovat vain mielestäni sen, että Shedden on samanlainen "kuolevainen", kuin muutkin, makuasioita nämä, 90% katsojista pitää Whitea paskana ja Shedden toivoo ihmettä kauden viimeisessä ottelussa samalta mieheltä. Laskee omissa silmissä Sheddenin arvostusta, ehkä emme Whiten vuoksi pääse edes niin pitkälle ja jonkun oikean vahvistuksen kanssa olisi siihen ehkä mahdollisuus. Kuka näitä tietää.

Yllä olevissa ajatuksissa on kyllä vissi perä, mutta jotenkin en olisi vielä niin kovin huolissani edes Whiten suorituksista kentällä; nyt ollaan kolmantena ja kun katsotaan oikeasti sitä, millaisella miehistöllä (paperilla, verrattuna esim. moneen muuhun joukkueeseen) sinne ollaan päästy, toistan yhä sitä mantraa, että joukkue on enemmän kuin pelaajiensa summa.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
wizmerlin kirjoitti:
millaisella miehistöllä (paperilla, verrattuna esim. moneen muuhun joukkueeseen) sinne ollaan päästy, toistan yhä sitä mantraa, että joukkue on enemmän kuin pelaajiensa summa.

Nimenomaan. Jos työnantaja on tyytyväinen palkkaamaansa työntekijään, voidaan ko. aiheesta kaikenlainen turha nassutus ja mussutus lopettaa. Vielä, jos toi Seddenin Doukin tuleva(?) skenario Piiter Waitista 5.matsin jatkoajalla toteutuu, niin liikkukoon mun puolesta vaikka rollaattorilla . Tai olkoon kokonaan paikallaan!
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Brewer kirjoitti:
Vielä, jos toi Seddenin Doukin tuleva(?) skenario Piiter Waitista 5.matsin jatkoajalla toteutuu, niin liikkukoon mun puolesta vaikka rollaattorilla . Tai olkoon kokonaan paikallaan!

Sopii hyvin, jos skenaario toteutuu, niin Shedden on Kuningas isolla K:lla, jos ei niin sitten onneton tunari. White on suuri vitsi, mutta onneksi ei ensimmäinen rakkaassa HIFK:mme. Suuri aloittaja ja paras pukukoppipelaaja ikinä missään, saataisiinpa katsojat aistia se hengenluonti? Noilla avuilla Penan kannattaa tehdä pitkä sopimus miehelle, sillä liikkuvuus ei voi enää pienentyä, vapise Eepi, 20 vuoden päästä White ajaa ohi ottelutilastoissa.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Neelyltä ansiokas raportti keskustelusta Sheddenin kanssa.
En oikein käsitä miten Shedden ei ole tyytyväinen Murphyyn koska tämä ei ole tehnyt tarpeeksi maaleja, vaikka joutuu pelaamaan samassa kentässä Whiten kanssa? Sama kuin pelaisi alivoimalla ja eihän AV:lla yleensä paljon maaleja tehdä.

Eilisessä pelissä pisti hymyilyttämään kun White luisteli puolustuksen avuksi siniviivalle. Pelicans-hyökkääjän ei tarvinnut kuin luistella Whitesta ohi, ei edes harhauttaa. Liian hidas että pystyisi edes koukkaamalla pysäyttämään. Tai tilanne puolustusalueella jossa vauhtikone-Sihvonen pyöritteli Whitea mielin määrin.
Whiten syötöistä eilen ehkä yksi meni perille. Kerran toi kiekon siniviivan yli, pysähtyi tarkoituksenaan syöttää viivalle pakille, mutta syöttikin viivan väärälle puolelle. Ja tämä vielä tilanteessa jossa ei ollut vastustaja lähelläkään.

Voisiko sinne pukukoppiin palkata vaikka Kaskilahden hauskuuttamaan sekä luomaan henkeä ja Whiten tilalle palkata pelimiehen?
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Esimerkiksi Nhl:ssä on nähty usein että huippujoukkueet vahvistavat ja muuttavat joukkuetta ihan siirtorajalle asti.
Ei Hifkinkään otteet nyt sitä luokkaa ole olleet etteikö kukaan joukkueesta ole koskematon.Vihko ja Holmakin saivat lähteä kun peli ei kulkenut niin miksei joku muu?
Uskon että Shedden odottaa että White kokisi jonkun ihmeellisen tason nousun koska rahaa hänen vaihtamiseensä ei ole.
Whiten otteisiin ei hänkään varmasti ole ollut tyytyväinen.
Ykkösen sentteriksi tarkoitettu mies on vajonnut tasolle että vain perustelut pukukoppipelaamisesta pitää hänet pelaavassa ryhmässä.
 
Viimeksi muokattu:

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta se, että tuossa verraten kokemattomassa ja nuoressa porukassa on kaiken mahdollisen nähnyt vähän varttuneempi kaveri, on ihan hieno asia. Esimerkiksi siinä 5. pelin jatkoajalla jonkun Luttisen tai Petrellin puntti saattaa tutista ihan pikkuisen vähemmän, kun vieressä istuu Whiten kaltainen konkari ja pukukoppipelaaja.

Ulkomaalaispaikkaakin pitää minusta ajatella sillä tavalla, että jokainen rooli on yhtä tärkeä ja jokaiseen rooliin pitää löytyä pelaaja. Kai Whiten tilalle ja rooliin voitaisiin ottaa vaikka Kölli Kortelainen, jolloin vapautuisi ulkomaalaispaikka, mutta mistä sitten löytyisi se ulkomaalainen, joka oleellisesti vahvistaisi tuota nippua?

Ja ihmettelen niitäkin puheita, joissa väitetään, ettei pukukoppipelaaminen näy kentälle. Jos joukkue on tuollaisessa liidossa, niin kyllä se vaan jostain muustakin kuin hyvästä valmentajasta ja Toni Salmelaisesta on kiinni.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Shedden heittänyt huumorilla tuon juttunsa viiden finaalin jatkoajasta ja täällä jo epätoivoisimmat tarttuu tähän oljenkorteen.
Viime vuonna kasvatettiin mestaruusviiksiä ja keskityttiin epäolennaisiin.Toivottavasti nytkin mennään vain peli kerrallaan ja jätetään finaalipuheet siihen kun on niiden aika.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös