Ranskan terrori-iskut

  • 310 923
  • 2 203
No voi sköndä.
Aika tiukka tilanne päällä jos 60 panttivankia niillä. Hyvä sentään, ettei ainakaan heti kaikkia tappaneet.

Ei kai tekijöistä mitään suurta epäselvyyttä ole, mutta minä näen tämän ketjun erinomaisena kanavana saada tietoa noista Pariisin tapahtumista, enkä haluaisi että ne tiedonjyväset hautautuvat sinun tai kenenkään muun mamu-paskanjauhannan alle.
Ei ole mitään ongelmaa, sillä Ranskan kyseessä ollessa, kun puhutaan terrorismista niin puhutaan myös muslimeista.
Siellä on aika monta tapausta kuitenkin ollut viime vuosina, viimeksi se kun junassa amerikkalaiset sotilaat sattumalta torpedoivat asemiesten aikeet. ja sinne lehden toimitukseen tehty isku. Tämä on siis kolmas juttu tänä vuonna, ja se on aika ikävää todellisuutta.

Ei kun onhan tuo jo kuudes tänä vuonna, ja yhdeksäs vuoden sisään.
 

Jeffrey

Jäsen
Matti Saari, Pekka-Eric Auvinen, Petri Gerdt, Anders Behring Breivik. Ehkä he joillekin ovat unelmaa.

Joo ja Osama Bin Laden, Saddam Hussein, Idi Amin, ei mulla muuta unelmaa.

Vitun naurettava viesti sulta. Eli siis sun mielestä tämäkin hyökkäys oli oikeutettu koska Saari.

Ja se, että mainitset Gerdtin on sulta selkeää propagandaa. Ei liity mihinkään, eikä edes millään tavalla. Ei ainakaan kunnes niin on jollain tasolla todistettu. Täydellistä tietämättömyyttä, mutta sellaista kaltaisistasi on totuttu näkemään.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Twitter-huhun mukaan hyökkääjät olisivat huutaneet "Tämä tehtiin Syyrian takia"

Hurjaa vauhtia nousee liven katselijat.

Saas nähä milloin kaatuu tuo srtiimi.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Siis panttivankeja on 100 by BBC.
 

Jeffrey

Jäsen
Ja France 24 mukaan on liikkeellä huhu, jonka mukaan tuolla konserttisalissa olisi olut jonkun hevimetalli bändin keikka. Lienee helpohko tarkistaa netistä? Siinä kuitenkin lienee riittävä motiivi näille radikaaleille. Lisäksi kertoivat, että tuo ravintola isku oli ilmeisesti suunnattu juuri kyseiseen ravintolaan.

Ja kyseessä drive-by shooting, AK:t laulaneet ikkunasta.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Sky News Live - YouTube (linkki YouTubeen)

Tuossa Sky Newsin Livejuttua. Englanniksi. Jos ei kaikilta Ranska suju.
 

Jeffrey

Jäsen
Ja nyt melkolailla vahvistetun selvää, että kolme itsemurhapommittajaa räjähtänyt stadionin ulkopuolella, huhhuh.

Osa katsojista linnoittautunut nyt Stadikan nurmelle, pitäen sitä vaihtoehtoa turvallisempana kuin stadikalta poistumista.
 

Morgoth

Jäsen
No voi sköndä. Aika tiukka tilanne päällä jos 60 panttivankia niillä. Hyvä sentään, ettei ainakaan heti kaikkia tappaneet.

Panttivankien määrää ei kai ole mitenkään virallisesti vahvistettu, että pahimmillaan voi olla vielä enemmänkin. CNNn mukaan tuolla olisi ollut joku jenkki metallibändi esiintymässä, joten eipähän varmaan ihan sattumalta valikoitunut kohteeksi. Lisäksi ISISin twitterissä ja muissa ilmeisesti paljon arabiaksi viestejä joissa ollaan innoissaan tästä iskusta, vaikka vielä kukaan ei virallisesti ole vastuuta teosta ottanutkaan. No, ei kai siitä toisaalta liene mitään epäselvyyttä. CNNn mukaan viimeisen parin viikon aikana Ranskan poliisilla on ollut jotain tiedustelutietoa, että jotain kenties on tapahtumassa ja ilmeisesti Etelä-Ranskassa viikko sitten estetty jonkin terrori-isku laivastotukikohtaan. Hollanden lähipiiristä oli sanottu, että lähes joka viikko tulee ilmi jotain suunnitelmia terrori-iskuista. Tätä ei sitten valitettavasti pystytty estämään. Todella epäkiitollinen tilanne Ranskassa, koska ex-ISIS taistelijoita on palannut tuhansia tai tuskin kukaan edes tarkkaa määrää tietää.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Bändin nimi on Eagels of Death Metal Jenkeistä ja panttivangit ei siis ilmeisesti ihan norminuoria.
 
Olisin odottanut vastaavan tyyppistä iskua vasta vuoden päähän, kun olisivat saaneet mahdutettua vielä enemmän tuota paskasakkia ympäri eurooppaa. Unelmoijat varmasti nauttivat tästä, mutta toivottavasti päättäjät alkaisivat hiljalleen kaivaa päät pois perseestä.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kovin valitettavaa mutta realismia nykyeuroopassa,ei jää viimeiseksi iskuksi kun poliitikot eivät kuuntele enää kansaa eikä järjen ääntä.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suomisen tapsa twiittailee:

"..tuoreiden tietojen mukaan iskut saattavat liittyä Syyrian sisällissotaan. Eurooppa katsonut sivusta kansanmurhaa, tässäkö hinta..#pariisi"

Taitaa olla taas jurrissa, niinkuin niiden Kiira-juttujen aikaan...
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Eagles of Death Metal luokitellaan nimestään huolimatta joksikin-autotalli-rockiksi. En tiedä oliko Qotsan Homme paikalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös