Ramzi Abid JYPiin

  • 170 422
  • 529

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Kylläpä tekee Ramzi osansa, ettei JYP olisi enää HMV-seura! Tästä meidän "muslimista" on tullut roskalehtien sylkykuppi ensin Armian telomisen ja Laurilan taklauksen suorastaan rikollisen vastaaoton vuoksi. Eikä ollut helppoja pelejä nuo matsit HIFK:ta ja KalPaakaan vastaan. Kumma, ettei Ramzista juuri kirjoiteltu Kehä3:n eteläpuolella kun mätti maaleja alkukaudesta.

Sinänsä epäjyppimäistä toimintaa sekä kyynärpääkolailut ja pellehypyt, mutta ainakin palstatilaa tulee. Joskopa se jotenkin kumuloituisi vaikka lipputuloina. Ehkä vieraspeleissä.

Ramzille peukkuja. Toivottavasti Huba paranee niin saadaan alkukauden ykköskenttä taas tulille.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ramzi Abid ja JYP jatkosopimukseen / Uutiset / JYP

Tuollaista ilouutista pukkaa tänään! Eli Ramzille vuoden jatkopesti.

Ja linkki JYPin virallisille sivuille.

Niin ja plussaa JYPin FB-sivulle, ekaa kertaa jatkosopimus tulee ensimmäisenä ilmi sitä kautta.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, LahenRami
Hyväksyn, jatkoon! Vaikka Gordonilla onkin vähän vaisumpi jakso käynnissä, käyttöä tulee ehdottomasti olemaan, etenkin sitten kun jossain vaiheessa änärimiehet ringistä häviävät. Ja kuten Tyni totesi, ei meillä näitä väriläiskiä liikaa ole.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Myös täältä peukku Ramzin jatkosopimukselle! Kliseisesti sanottuna JYP tekee jotain oikein, kun kiekkokiertolainenkin päättää asettua Jyväskylään vähän pidemmäksi aikaa.

Seuraavaksi Eller päättää luopua urastaan NHL:ssä JYPin eduksi.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
LOISTAVAA!! Ramzin jatkoa olen toivonut jo useamman kuukauden. Hienoa että kaveri viihtyy perheineen ja mies tuo sopivasti JYPin sivuilla mainittua särmää meidänkin porukkaan!

St.Louisia odotellessa...
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Kylläkyllä, täältä tulee myös peukkua Abidin jatkolle, vaikka välillä vähän vituttaakin ne ylilyönnit. Ensi vuoden ulkomaalaistrio on oikeinkin sopiva JYPin syömähampaaksi. Kakkosketju tosiaan kuntoon niin hyvältä näyttää ensi kausi(kin?) jo.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
LOISTAVAA!! Ramzin jatkoa olen toivonut jo useamman kuukauden. Hienoa että kaveri viihtyy perheineen ja mies tuo sopivasti JYPin sivuilla mainittua särmää meidänkin porukkaan!

St.Louisia odotellessa...

Odotellaan odotellaan..

On kyllä mahtiuutinen. Ei näitä piste/peliukkoja tosiaan joka oksalla ole ja kun Perrinin kanssa vielä on natsannut peli niin mikäpä siinä. Onhan tahti vähän hyytynyt mutta johtunee vastuun pienenemisestäkin. Niin ja kiva että herättää tunteita. Sikailua ei kiitos mutta pikkusikailua kyllä vaan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Hyvä uutinen ehdottomasti. Abid on ollut tämän kauden harvoja nappihankintoja, joten mieluustihan hänen pelaamistaan seuraa ainakin vielä yhden kauden. Ja kuten mainittua mm. JYPin tiedotteessa, nyt on mahdollista peluuttaa ensi kaudellakin ketjua Abid - Perrin - Hubacek.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olikohan muuten Ramzin eilinen maali kauden ensimmäinen joka ei tullut kahden metrin säteellä vastustajan maalista?

Mies on mahdollisesti SM-liigan vaarallisin kaveri maalin edessä, mutta hauska oli nähdä että viimein upposi kauempaakin!

Typerät hyökkäyspään jäähyt pois niin tässä on koko lailla mahtava snaipperi.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olikohan muuten Ramzin eilinen maali kauden ensimmäinen joka ei tullut kahden metrin säteellä vastustajan maalista?
Joku näppärä, ylimääräistä aikaa omaava nuorukainen voisi kasata koosteen Ramzin maaleista todisteeksi, mutta väittäisin melko varmasti, että eilinen oli ensimmäinen jota ei ohjattu, survottu tai nätisti ujutettu siitä maalivahdin nokan edestä sisään.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Täältähän ne maalit on katsottavissa.

Ja kyllä eilinen oli ensimmäinen Abidin maali JYPin paidassa jota ei tehty siitä maalinedustalta, vaan vähän kauempaa.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Ramzi on ollut erinomaisen onnistunut hankinta. Näillä näkymin se 20 maalin raja rikkoutuu, mikä on vähintäänkin hyvä tulos.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Pelaaja minun makuuni. Uskon tämänkin kaverin olevan ratkaisupeleissä liekeissä.

Ainoana miinuksena täysin turhat jäähyt. Niitä ei missään nimessä pleijjareissa saa ottaa.
 
Itselleni Ramzi ei ole ollut mikään toivotaan toivotaan hankinta vaan todellinen vahvistus, jonka aiemmat näytöt puhuu puolestaan. Tämän tason kavereita harvoin nähdään JYPissä ja onneksi jatkaa myös ensi kaudella.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Abidilla nyt 20 kaappia kasassa, jolla irtoaa tällä hetkellä maalipörssin 8. sija. Noista muuten varmaankin se 19 kappaletta on tehty maalinedustalta. Odotuksia tätä herraa kohtaan oli, ja ne odotukset on täyttyneet. Toivottavasti vähintään samat otteet jatkuu sitten playoffeissa, ja Ramzi raapii räkämaaleja minkä kerkiää.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Joo, hyvä Ramziiiiii, nyt kyllä näyttää hyvälle meno. Joulu-tammikuu oli kyl hiljasempaa ja rupes vituttaa se jatkosoppariki, varsinkin ku Ramzii ottaa (otti) niitää jäähyjä niin törkeesti ja vielä monesti niin hölömöjä koukkuja ym. kun ei ehi luistimilla. Mut pelimies ja jatkosoppariki maistuu taas, kun Ramzi parantanu ja jäähyilyä vähentäny.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Valitettavasti Abid ei ole enää täyttänyt ulkkaritykin vaatimuksia. Kevään pleijareissa maalisarake nolla. Näissä parissa elokuun kotipelissä on ollut täysin näkymätön aina siihen asti, kun on turhautuneena kilahtanut ja vetänyt jonkun mukanaa niskalenkillä jäihin. Liike ei ole ollut Abidin vahvuuksia, mutta nyt sitä ei ole ollut laisinkaan.

Joo, kahden harjoituspelin perusteellahan sitä kannattaa taas vedellä johtopäätöksiä. Pleijarit olivat heikot, mutta ihan nyt oikeasti kannattaisiko vaikka seurata kauden alusta se 10-15 peliä ennenkuin aloitetaan tää paskanlässytys viime kauden parhaan maalintekijän ulostamisesta. Viime keväänä kaaduttiin osittain siihen että kärki oli kapea..ihmismuisti on helvetin lyhyt.

Ja kuka ne 20 maalia tekee jos Abid ulostetaan? Wärn? Jaatinen? Tuppurainen tuo tulivoimaa, mutta muistetaan se että Allunkin pelityyli on erittäin kuluttava ja ei ole JYPissäkään niiltä välttynyt. Viime kaudeltakin käsileikkaus takanapäin.
 

mikkekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murskavoitto tai tappio ilman itkua jälkikäteen
Kai sitä voi tehdä johtopäätöksiä vaikka yhden vaihdon perusteella. Jos nyt sitten otetaan vaikka tuo Köpin kaipaama 15 viimeistä peliä JYPin paidassa niin Abidin tilastot ovat 0+3 -1. Itse olin tosi tyytyväinen, että JYP signasi Ramzin silloin kesken viime kauden. Silti kauden loppua kohti yhä enemmän ja enemmän alkoi näyttää sille, että homma ei vaan toimi. Ehkä odotin uutta nousua tämä kauden alussa, kun HV-71 pelissä olin. Siellä kuitenkin näkyi se sama mikä jäi viime kauden lopulta mieleen:
- Ei ole pelirytmissä muiden tasolla
- Häviää kaksinkamppailuja
- Jalan liike on erittäin kehnoa
- Sijoittuu kulmatilanteissa yleensä aina väärälle puolelle
- Ei ehdi puolustamaan toista eikä kolmatta aaltoa vaan tulee omassa neljännessä aallossaan omiin

Toivottavasti kyse on vain kovasta kesätreenistä ensimmäisen kerran vuosiin ja mies tuosta vertyy viime kauden alun tasolle.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Abid oli todella vaisu ja laiska myös viime syksynä, kun treenipelit olivat menossa. Odotan itse sarjan alkua, ennen kuin jaksan huolestua miehen otteista.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kai sitä voi tehdä johtopäätöksiä vaikka yhden vaihdon perusteella..

Voi toki. Se on sitten eri asia kuinka fiksulta tai tyhmältä näyttää muiden silmissä.
Itse en edelleenkään jaksa stressata Abidin tai yleensä kokeneiden pelaajien otteista kauheammin harjoituspelien ollessa käynnissä.

Voihan sen Abidin ulostaa, jos Jaatinen sekä Nenonen tekevät ~15 maalia mieheen ja JYP säästyy ensi kaudella kokonaan loukkaantumisilta jne. jne.

Kukin voi miettiä sitten erikseen, onko se järkevää kun peliäkään liigaa ei ole vielä pelattu ja tällä(kin) hetkellä taitaa olla nippanappa neljä ketjua liigassa pelanneita hyökkääjiä käytettävissä, jos laskee Markkulan mukaan.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ramzin ulostaminen ei kieltämättä kuulosta hyvältä idealta, mutta tosiasia on, että nyt on pelattu 15 ottelua pötköön ilman maalia. Se on pirun pitkä matka maalitykiltä, mutta ainahan niitä apinoita kiipeää selkään. Ainakin seuraavan pelin antaisin mennä vielä Nenosella ja jos hyvä peli jatkuu, niin Abidia voisi alkaa kaavailemaan Huban ja Löfmanin viereen. Jaatinen sopii neloseen muutenkin. Oliko muuten Abidin huilille joku selitys? Flunssaa tai pahempaa vammaa? Penkitys? Siirretty jo hyvissä ajoin sivuun ensi kauden kokoonpanosta?
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Laitetaas tännekin tuolta harjotusotteluketjun puolelta:
Eikös nyt kuitenkin laiteta Ramzi kiertoon tuosta Perrinin ja Tuppuraisen viereltä. Joku keskieuroopan toiseksi korkein sarjataso voi maksaa sopivan korvauksen. Ainakin HV-71:stä vastaan Ramzi oli aivan turisti ja jatkaa siis siitä mihin viime kauden lopetti.

Opa loukkaantuu lüga-kauden ensimmäisellä viikolla kohellettuaan itsensä laitaan. Tilalle nostetaan Löfman, joka kuitenkin loukkaantuu heti ensimmäisissä treeneissä kun lahenrami kaatuu hänen nilkkansa päälle. Ja hups, meillä on joku "jaatinen" kakkosketjussa. Jos Nenonen tai joku muu vie Chef Ramzin paikan ykkösessä ylivoimaisilla otteilla, niin rohkeasti vaan Abidia alempiin ketjuihin, jospa mies siitä heräisi.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Täällä löytyy luottoa vielä Ramziin!
Uskon, että mies löytää vireen vielä. Kyllä, tekeminen oli paskaa poffeissa ja kuuleman mukaan myös näissä harkkapeleissä mutta viimeistään kun Liigaa on pari kierrosta pelattu niin jos ei Ramzi itse, niin sitten vaikka Eki tai Tuppurainen potkii perseelle sen verran, että tekee edes niitä maaleja vaikka luistella ei jaksaisikaan!

Chef will return!
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Joo, kahden harjoituspelin perusteellahan sitä kannattaa taas vedellä johtopäätöksiä. Pleijarit olivat heikot

Vastasit itse itsellesi, eihän tuossa ole "kahden harjoituspelin perusteella" tehty johtopäätöksiä. Halusit vaan taas päästä besserwisseröimään.

Abidilla meni pleijarit täysin alle riman. Jos harkkamatsit menee samaan tahtiin, voi aikaa antaa 5 peliä. Jos ei tahti muutu niin hiuksista vittuun ja uutta miestä tilalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös