Putous

  • 615 620
  • 1 890

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jaahas. Se on taas vuosittaisen itkupotkuraivarin-paikka. VOI JEESUS KRISTUS! VIELÄKÖ TÄTÄ KAKKAA PITÄÄ SIETÄÄ!

Taas joutuu usean kuukauden ajan joka paikassa kuuntelemaan sitä kun ihmiset jauhaa tästä kakasta kahvipöydissä ja toistelevat noita, pulttiboissiinkin kelpaamattomia, älyttömän typeriä aivopieruja. Ottaa päähän kun taas kerran alkaa se "MITÄ LAITETAAN!", "SAA KÄYTTÄÄ, MUT EI OO PAKKO HEI!", "PIENI MUNA, ISO SIELU!", "MMM, IIIHANA MUIJA", "TORTTUA HELLÄSTI KOSTUTTAA!" tai "VIRMAN PIIKKIIN!"- tuuban mouhoaminen. Sitten vielä kuvitellaan niiden olevan kaikkien mielestä niin hauskoja ja että kaikki muutkin katsoo tuota ulostetta. Kaupan kassallakin myyjät jauhaa noita väsyneitä lausahduksia. Ja taas keväällä mömmöm-kisojen aikaan ottelun TOP5-maalikoosteissa soi Aku Hirviniemen uuden putous hahmon tekemä typerä parodia jostain ikivanhasta suomihitistä kaksimielisillä mukahassutteluilla. Ja jos vaan vielä käy niin huonosti että torilla tavataan niin eikö se ole sielläkin rillaamassa ja heittämässä mielenvikasta läpändeerusta koko kansan osoittaessa suosiotaan.

Kyllä, olen jälleen vihainen. Ja nyt ennen kuin tulette jauhamaan niitä: "Mitä se on sulta pois?", "Luuletko olevas jotenkin ainutlaatuinen mielipitees kanssa?" ja "Ei se sattumaa ole että sitä katsoo miljoonat"- ripuleitanne, niin älkää edes vaivautuko. Tämä on niitä asioita, jotka synnyttää psykopaatteja ja täyttää mielisairaalat.

P.S. Haistakaa kukkanen!

edit. Otetaanpa v:t ja p:t pois. Eikä siitä paljon sitten jäänytkään.
 
Viimeksi muokattu:

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olen yllättynyt. Palttiarallaa kaksi sivua keskustelua tämän vuoden Putouksesta, ja nähdäkseni ainoastaan kaksi "vittu mitä paskaa, Avara luonto ja Teeman oopperaillat on ainoaa oikeaa teeveetä, vitun juntit -kommenttia tullut tähän threadiin.

Itse ohjelmasta sen verran, että kyllähän tätä tulee katsottua. Usein digiboksilta baarista kotiutumisen jälkeen. Ja siihen ko. ohjelma sopii vallan mainiosti. Ei Putous minusta mitään puolitoistatuntista yhtäkestoista naurunremakkaa irroita, mutta silloin tällöin tulee ihan ääneen naurahdettua jollekin Hirviniemen (yllättäen) kaksimieliselle läpälle, tai vast. Ja se loppuaika on sitten sellaista harmitonta tv-viihdettä jolle tulee välillä hymähdettyä, ja joka loppujen lopuksi menee kivasti toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Yllättävän hyviää hahmoja oli muuten. Oikeastaan vain siinä Armin hahmossa en nähnyt oikein mitään potentiaalia.
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vedonlyöntikertoimia odotellessa.

Nordicbet tarjoaa seuraavanlaiset kertoimet:


Hahmokilpailun voittaja 2014:

Jäbä Leisson (Iina) 2.75

Ymmi Hinaaja (Armi) 2.75

Slaikka Gustafsson (Aku) 3.00

Sirkka Vainola (Krista) 4.00

Jarmo Heikkinen (Riku) 5.00

Antsku (Jussi) 8.00

Martin Niemi (Jugi) 9.00
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Hyvä että pointti meni sinnekin perille. Savolainen vaimoni esim. ei tiennyt.

Sanoisin että on miehessä vika jos ei oo vaimolle tullut slaikka tutuksi.

Rasilan hahmo oli ulkoisesti erinomaisesti rakennettu mutta vitseistä en ihan päässyt kiinni, eli oliko niiden tarkoitus olla huonoja vai olivatko huonoja?
 
Minuun kyllä upposi tuo Toivasen elämäntapavalmentajakarikatyyri. Kyseisenkaltainen hahmo edustaa ehkä sitä kaikista vastenmielisintä ja ärsyttävintä ihmistyyppiä, ja Toivanen onnistui kyllä varsin mainiosti tuomaan äänenpainoilla ja ilmeillä esiin ne kaikista ärsyttävimmät piirteet.

Ansku oli myös hyvin onnistunut hahmo. Yhdennäköisyys Voice Of Finlandin parin kauden takaiseen esiintyjään Janina Aroon on huomattava, ja myös kuulostaa samalta.

Slaikassa ei ollut muuta hauskaa kuin se Maki ja Kurre -läppä. Bonusta vanhan ja kulahtaneen miehen katseesta.

Kosonen keskittyi tuttuun tyyliinsä örisemään ja ylinäyttelemään.

Rasilan patologin puujalkavitsit naurattivat hetken, mutta tilulilulii -läppä osoitti taas, että tällä miehellä taitaa olla melko outo huumorintaju (vrt. Aimo Ala-Mansikka).

Heikkisen Jarmo oli ihan valoisan oloinen persoona.

Olikohan siellä muita.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Puujalkavitsien suurena ystävänä pitäis vissiin tykätä siitä patologista. Muutamalle heitolle kyllä hymähtelinkin mutta se tilulii -höpötys pisti suoranaisen vihan nousemaan. Ei jatkoon.

Rasilalla ei taida olla suuria ambitioita tuota kisaa kohtaan, koska luo vuodesta toiseen niin paskoja hahmoja. Se viime vuotinen eestiläinen supermieskin oli todella heikko esitys.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Minuun kyllä upposi tuo Toivasen elämäntapavalmentajakarikatyyri. Kyseisenkaltainen hahmo edustaa ehkä sitä kaikista vastenmielisintä ja ärsyttävintä ihmistyyppiä, ja Toivanen onnistui kyllä varsin mainiosti tuomaan äänenpainoilla ja ilmeillä esiin ne kaikista ärsyttävimmät piirteet.
Niin, suuri miinus vain on se, että ääni on samanlainen kuin Hefner Herppeenluomalla. Ilmeet ja eleetkin olivat lähes identtisiä, joten olisin toivonut että Armi olisi jotain uutta tuonut kehiin, eikä mitään Hefner 2:sta.

Kyllä se vaan taitaa olla niin, että Putous alkaa olla tiensä päässä. Viikkokatsaukset alkavat toistaa itseään, tulikokeissa näyttelijöillä ei ole ollut uutta annettavaa pariin-kolmeen vuoteen ja hahmokilpailuissa yritetään keksimällä keksiä yhä "nerokkaampia" hokemia. Tänä vuonna ehkä kaikista selkeimmin huomasi, että lähes kaikki yrittivät jo avausjaksoon ujuttaa jonkun hokeman. Olisi hienompaa, että hahmon persoona muotoutuisi viikkojen myötä kunnolla esiin, eikä siten että ensimmäisessä jaksossa hoetaan jo 5-10 kertaa hyvin opeteltua hokemaa.

Niin ja pitihän se Hessu Hietalahtikin kaivaa jo tässä vaiheessa kautta esiin. Mies tuntuu vierailevan joka vuosi aina yhtä "yllättävästi" jossain jaksossa.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taas joutuu usean kuukauden ajan joka paikassa kuuntelemaan sitä kun ihmiset jauhaa tästä kakasta kahvipöydissä ja toistelevat noita, pulttiboissiinkin kelpaamattomia, älyttömän typeriä aivopieruja. Ottaa päähän kun taas kerran alkaa se "MITÄ LAITETAAN!", "SAA KÄYTTÄÄ, MUT EI OO PAKKO HEI!", "PIENI MUNA, ISO SIELU!", "MMM, IIIHANA MUIJA", "TORTTUA HELLÄSTI KOSTUTTAA!" tai "VIRMAN PIIKKIIN!"- tuuban mouhoaminen. Sitten vielä kuvitellaan niiden olevan kaikkien mielestä niin hauskoja ja että kaikki muutkin katsoo tuota ulostetta. Kaupan kassallakin myyjät jauhaa noita väsyneitä lausahduksia. Ja taas keväällä mömmöm-kisojen aikaan ottelun TOP5-maalikoosteissa soi Aku Hirviniemen uuden putous hahmon tekemä typerä parodia jostain ikivanhasta suomihitistä kaksimielisillä mukahassutteluilla. Ja jos vaan vielä käy niin huonosti että torilla tavataan niin eikö se ole sielläkin rillaamassa ja heittämässä mielenvikasta läpändeerusta koko kansan osoittaessa suosiotaan..

- Onks Viljoo näkynyt? Aha
- Auts-töks-töks
- Apuuva
- Kanada
- dodi
- artisti maksaa, sairaan nopee
- nyt sattuu Juhaa leukaan

Vain muutama mainitakseni. Tuoreimmat varmaan tiedät itsekin, mutta tuossa muutama vähän vanhempaa. Jos ei tullut telkkaria vielä silloin jostain syystä katseltua tai kylillä kuljettua. Eli kyllä näitä on aina ollut ja aina tulee olemaan.

Silmät ja korvat kinni ja pussi päähän. Ehkä sillä pärjää.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Kososen glamour toimittaja-apinointi oli ihan hyvä, mutta kuitenkin liian vaikea Kososen hallittavaksi. Hyvin oli tiettyjä maneereja hallussa, mutta pääosin vaikutti hyvin väkinäiseltä vääntämiseltä sekä hankalalta sen esittäminen.

Porukan parhaimpia ellei paras näyttelijä. Uskoisin repivän irti tuosta sangen onnistuneesta hahmosta sen mitä saatavissa on.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jäbä Leisson (Iina)
Ymmi Hinaaja (Armi)
Slaikka Gustafsson (Aku)
Sirkka Vainola (Krista)
Jarmo Heikkinen (Riku)
Antsku (Jussi)
Martin Niemi (Jugi)

Mä vähän luulen, että noista hahmoista varsinkin Kristan, Rikun ja Jugin hahmojen vitsit melkeinpä kerrottiin jo, ja on vaikea uskoa että jaksavat olla hauskoja viimemetreille asti.

Akun ja Iinan keissit on vielä pahasti kesken, mutta potentiaalia on. Iinalla vähän parempi startti toki.

Armi ja Jussi ovat nyt jo aika vahvoilla!
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Katsottua tuli vaan enpä tuota nyt liikaa jaksaisi kehua. Ei vaan enää jaksa paljoa napata kun taas joukko just samanlaisiin sinisiin paitoihin kuin aiemminkin pukeutuneita eturivin viihdyttäjiä yrittää olla niin hauskoja.
Välillä ihan ok juttua kuten zumbaajat-sketsi, mutta etupäässä turhaa täytettä. Pahinta on tuo tulikoe jossa kukaan ei 15 sekunnissaan saa taaskaan mitään hauskaa väännetyksi mikä on todettu jo 4 vuonna aiemminkin ja tuska tuon jälkeen vaan jatkuu tuomion ja loppuesityksen parissa. Nuo viikkokatsaukset on kanssa vähän niin ja näin, joskus joku juttu osuu edes sinnepäin toisinaan sitten taas ei.
Sketsihahmot ovat tietenkin tämän sarjan paras ja tärkein anti, mutta nyt ensinäkemältä niistäkään ei löytynyt sitä kaivattua helmeä joita on joskus ollut jopa pari-kolmekin. Varsinkin tämä jankuttava ja nyökyttelevä hermostuttava herppeenluomaklooni on jotain todella raivostuttavaa katsottavaa, miten tuosta voi kehittää hahmoa edes eteenpäin?
Arvosana asteikolla 4-10 on minulta 1. osalle tasan 6, eli välttävä.
Kyllä tämän nyt katsoo mutta jos tulis samaan aikaan Pulttibois-uusinta tai jotain muuta mielenkiintoista niin valinta olisi se toinen ohjelma.
Pitäisi keksiä selvästi enemmän jotain ihan uutta sisältöä eikä jatkaa väkisin samoissa formaatin sanelemissa raameissa tai sitten tiivistää pituudesta puoli tuntia pois. Jos ei parempaa tekemistä tule eteen, niin kyllähän vielä seuraavankin jakson katselen sitten paremman puutteessa, mutta kolmannesta en enää lupaa mitään jos ei hahmotkaan ala toimimaan ensiesiintymistä hauskemmalla tavalla.
Turhan paljon on pidetty meteliä ja rummutusta etukäteen jos parhaat kaudet on jo takanapäin, sellainen lisää vaan suotta ennakko-odotuksia, joita tämä ei nyt lunastanut.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Joko on tämänkin palstan Iina-friikit virponeet tattinsa verille paljaspuolikasperse-stillikuvien kera?

Rasilan hahmo oli ilman sitä tilulilu-juttua erinomainen. Akun hahmo oli oikeastaan hyvinkin loogista jatkumoa, katsotaan mihin sfääreihin Slaikka vielä kasvaa, hihii.

Se Ymmi oli kyllä perseestä, täysi kopio Herppeenluomasta. Vatasen hahmo oli myös aika suolesta. Miksi imatralainen vetää osittain Turun murretta?

Se zumbaaja-juttu oli hauska. Varsinkin se läppä repeilytti, että Vihreät vaatii zumbaajille adoptio-oikeuksia.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sketsihahmojen paskuus ja sanoisinko ohuus on käsittämätöntä, kun niitä on kuitenkin ammattilaiset työkseen kehitelleet. Jonkun Martin Niemen tai Sika Vainolan kehittämiseen ei montaa tuntia ole voinut kulua, ja jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin ei ne hahmot siitä mihinkään kehity. Munamiehen Con te Partiro säilynee edelleenkin kaikkien aikojen parhaana hetkenä. Ei silti, Jäbä oli ihan osuva, ja Jarmo Heikkinenkin ihan kiva. Vaikka tuo nimi oli vähän outo veto, kun kaksi tunnettua henkilöä jo samannimisiä on. Antskusta tuli tosiaan se Voice-kilpailija mieleen heti, ja tunnistan ihmistyypin, kuten myös Ymmin tapauksessa, mutta LHH oli kyllä liian samanlainen.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
.. Vatasen hahmo oli myös aika suolesta. Miksi imatralainen vetää osittain Turun murretta? ...

Tuossa olet kyllä ihan oikeassa.

Mielestäni vähän huonoa pelisilmää Vataselta luoda tuollainen hahmo, kun se murre ei tosiaan ollut yhtään hallussa. Hahmohan olisi varmasti ollut paljon hauskempi, jos se murre olisi ollut kondiksessa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Tuossa olet kyllä ihan oikeassa.

Mielestäni vähän huonoa pelisilmää Vataselta luoda tuollainen hahmo, kun se murre ei tosiaan ollut yhtään hallussa. Hahmohan olisi varmasti ollut paljon hauskempi, jos se murre olisi ollut kondiksessa.

Joo, kun murteesta alkaa vitsiä vääntämään, varsinkin kun tuo höpötys oli Antskun ainoa "juttu", niin jonkunlainen tuntuma pitäisi silloin olla. Kas näin:

Pulkkinen Porilainen taparikollinen [Kokonaan] - YouTube

Linkki Youtubeen.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
En ole koskaan sarjaa seurannut, toki voittajat ja Marja Tyrnin kultalevy jne valtamedian otsikkotason näkymä on suurin piirtein tiedossa. (Ja Marja Tyrnin uusi RAY-peli...jes).

Ei ole oikein vain napannut, mutta pitää nyt kehua kun kerrankin jotain hauskaa sattuu tuosta näkemään. Nimittäin tuo Hirviniemen versio Krista Siegfriedistä oli todella osuva - näytti pelottavan paljon esikuvaltaan ja naurattava englannin vääntäminen oli sisäistetty erinomaisesti.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuossa olet kyllä ihan oikeassa.

Mielestäni vähän huonoa pelisilmää Vataselta luoda tuollainen hahmo, kun se murre ei tosiaan ollut yhtään hallussa. Hahmohan olisi varmasti ollut paljon hauskempi, jos se murre olisi ollut kondiksessa.

No ei tuo murre nyt aivan metsään mennyt, kyllä tuosta itse ainakin muutaman imatralaisen ja lappeenrantalaisen tutun välittömästi tunnistin. Tosin kieltämättä kaverini luuli tuota hahmoa ensinäkemältä turkulaiseksi joten ei se liene ihan nappiinkaan osunut.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Se Ymmi oli kyllä perseestä, täysi kopio Herppeenluomasta. Vatasen hahmo oli myös aika suolesta. Miksi imatralainen vetää osittain Turun murretta?

Merkillistä, itse en nähnyt hahmon käyttäytymisessä mitään Leenaa, joka on kautta aikain suosikkini. Tämän aloitus oli erittäin huono. Joskin asetelma, titteli ja habitus, antaa uskoa parannukseen.

Avauksen perusteella Krista on ylivoimainen suosikki. Tässä se suurin ongelma on, kuinka noinkin kliseistä tyyppiä saa kehitettyä ilman juttujen loppumista. Takuuvarma tapa saada katsojat nauramaan olisi käyttää julkkisten nimiä vitsien kohteena, kuten Erja Häkkinen tuossa avauksessa. Yksi harvoista totaalirepeämisistä jaksosssa.

Rikun opessa oli potkua, mut tuo jatkuva hihittely käänsi aloituksen miinusmerkkiseksi. Potentiaalia toki tässä teemassa riittää.

Jussin naishahmo oli huono, mutta yleensä heikosta aloituksesta on helppo lähteä rakentamaan juttua verraten siihen, että kaikki kikat meni jo lähtökierroksella.

Akun muusikko oli ihan ookoo ja vienee taas top kolmeen. Tuosta vaan tulee heti fiilis, että taas mennään alapäähuumoria kohti ja lujaa. Ei siinä muuta, mutta kun jokainen hänen hahmoistaan on ratsastanut samalla konseptilla, niin toivoisi jotain muuta.

Iinan hipsteri oli hauska. Hänelläkään ei aiempina vuosina ole oikein kehitystä tapahtunut, joten pelko on sama tässäkin tapauksessa. Paljon on eri paikoissa haukuttu tätä joksikin Pasila-kopioksi. Piti ihan katsoa suositeltu youtube-linkki. Sehän oli joku piirretty! Vaikka nyt titteli ja pari sanaa on samoja, niin mulle tätä ei voi myydä plagiaattina.

Rasila jatkaa tutuksi tulleella floppilinjalla, todella kuivakka oli tämä hänen patologinsa.

Muu osa ohjelmaa oli kyllä pääosin tutun vaisu. Tuo myötähäpeää aiheuttava tulikoe joutaisi vaihtoon ensimmäisenä. Parhaat naurut sai aikaan Iinan Katri Helena -imitaatio, Akun ääntämä pizzerian nimi sekä Armin veto ulkomaantoimittajana viikkokatsauksessa. Eipä tässä mitään uutta, kukapa nyt puoltatoista tuntua naurunremakkaa odottikaan. Toivotaan paljon kehitystä hahmoihin, niiden ympärillähän tämä pyörii.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Tuli sitten itsekin sorruttua ja katseltua tämän päivän uusinta tuosta avausjaksosta. Ihan hyviäkin hetkiä mahtui joukkoon kuten zumbaajat ja tuo idiots-kilpailu, mutta pettymykseksihän se lopulta jäi. Hahmoista parhaiten iski Kristan ja Iinan tekeleet. Kristan Vainolalla hyvin eleet ja sana hallussa, pieni huoli vain miten tuota saa kehitettyä tarpeeksi. Pahimmat pettymykset tarjosi sitten Armi ja Riku. En suostu näkemään yhtäläisyyksiä Herppeenluomaan tuossa Armin hahmossa, sillä se kolahti, kun tämänkertainen vain ärsytti. Niemisen opettaja oli mitäänsanomaton. Rasilan hahmo iski kohtuu hyvin, mutta eiköhän tuo kahden ensimmäisen joukossa putoa. Vatasen Ansku on varmaan naisten suosikki, itse pidin tylsänä. Slaikka saa paljon anteeksi Akun takia. Jos tässä vaiheessa pitäisi veikata, niin hipsteri ja Slaikka ovat finaalissa mukana.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Se Ymmi oli kyllä perseestä, täysi kopio Herppeenluomasta. Vatasen hahmo oli myös aika suolesta. Miksi imatralainen vetää osittain Turun murretta?

Missä kohtaa siinä Turun murretta tuli? Jos meinaat samantyyppistä toisen tavun painottamista kuin Turun murteessa, niin Imaaaatralla sanotaan tosiaan "hiTOOOOKsee". Melkein sen seudun natiivina väittäisin, että Vatanen osas murteen yllättävänkin hyvin. Samaa tuntuvat toistelevan ainakin somen imatralaiset (fb-sivulla meni kyllä osittain pieleen). Toki taitaa itäsuomalaisjuuret -ylempää tosin- ollakin.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulipa nyt tätäkin sitten katseltua jälkikasvun seuraksi, ja kyllähän tuo ihan kestonsa verran viihdytti. Hahmoista itselleni putosivat parhaiten nuo kaikista tavallisimmat tyypit, joista oli aika pienillä jutuilla tehty onnistuneet karikatyyrit. Jarmo Heikkinen on juuri sellainen ylipirteä ja itseriittoinen koheltaja, joita kaikki me tunnemme ja olihan tuo Antskukin aika onnistunein pensselinvedoin hahmoteltu. Hipsterikundi menikin sitten jo överiksi, kuten suurin piirtein kaikki muutkin. Hyvä huumori on minimalismin taidetta enkä itse jaksa nauraa pätkääkään jollekin täysin överiksi vedetylle Rita Tainolalle.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Missä kohtaa siinä Turun murretta tuli?

Ihan täysin samaa mieltä ja pakko oli tarkastaa jälkeenpäin nämä hahmot, vaikka muutoin jääkin tämä hassuttelu väliin. Tuossa Antskussa pisti korvaan nimenomaan se, että murrehan oli hyvinkin lähellä sitä mitä juuri jossain Imatran ja Parikkalan suunnalla puhutaan. Tuon ihmistyypin tuolta puolelta Suomea tunnistin helposti ja samoin sen ilmaisutaidoin opettajan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös