Puolivälierät 2013: Jokerit-Lukko

  • 185 637
  • 720

Faxing Berlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten Teuvo Teräväinen on pelannut tämän pleijerisarjan?

Jokereiden paras pelaaja niinkuin tuossa joku totesi. piste.

On tarjonnut sarjan aikana niitä kuuluisia tuhannen taalan paikkoja vaikka kuinka monta omalla henkilökohtaisella taidollaan, mutta vielä ei ole uponnut ketjukavereille. Oikeastaan kukaan tässä sarjassa ei ole luonut peliä saman tyylisesti kuin Teräväinen. Azevedokin näyttäisi olevan enemmän tee-se-itse tyylinen mies kuin pelintekijä Jumalan armosta.

Fyysiset ketjukaverit eivät olisi pahitteeksi, koska isoin heikkous on fyysiset kaksinkamppailutilanteet. Aikamoinen mikkihiirikenttä tuo meidän ykkönen: Moses-Filppula-Teräväinen.
 
Suosikkijoukkue
Ketut ja viekkaat eläimet. Sympatiat Pikkuveljille
Tsägää, tsägää. Jokerilla oli tilastollisesti enemmän maalipaikkoja ja kiekko hallussaan. Laukaisukartta ja vetomäärät kertovat varsin karua kieltään. Jokerien hyökkäys alkaa heräilemään ja sillä oli paljon varsin hyviä paikkoja. Moses on taitavana miehenä hyvä vahvistus siihen. Edelleen suhteessa muihin kärkihyökkääjiin hän lisää Jokerien kokemusta. Raskin täysin odotettu pudottaminen vahvisti selvästi hyökkäystä ja Jokerit pääsi paremmin pyörittämään hyvää päätypeliä.

Katsotaanpa. Tarkkailen edelleen lähinnä Jokereita, koska siinä on alusta asti ollut suuren draaman ainekset.

Ei niin yllättäviä asioita

- Hantta täytti 50 vuotta. Onnittelut Hantalle, hyvä ja kova pelimies. Ei vain näyttänyt olevan juhlatuulella missään vaiheessa. Sääli ettei valmentaminen vain toimi, pahaa karmaa joukkueelle?
- Erotuomaritoiminta on odotetulla tasolla. Jäähyjä ei parane kenenkään kritisoida, kaikissa oli rike. Pitäisiköhän Tihon kuitenkin kaivaa videokamera taas esiin, Pekka ja Rauli, koko vanha tiimi editoimaan?
- Ei yhtään läpiajoa tasakentällisin, vain alivoimalla ja ylivoimahyökkäyksetkin olivat luokkaa 4-3. Tarkasti puolustetaan.
- Moses on taitava pelaaja. Näppärästi liikkui kiekko ja erityisen hyvin mies etsiytyy maalin eteen. Onnittelut vielä valinnasta liigan parhaaksi ulkomaalaisvahvistukseksi. Todella kova valinta, kun katsoo vertailukohtia.
- Isommalla kentällä intensiteetti on selvästi alempana kuin Raumalla. Taklauspeli oli vaatimattomampaa kuin torstaina. Silti peli tunnetaso oli huomattavasti parempi molemmin puolin kuin keskiviikkona. Kumpi sopi Jokereille paremmin?
- Jokerien kärkijuniorit eivät kestä kovaa peliä.
- Jokerien pelin yleisilme ja taktiikka on edelleen helposti ennakoitavaa.
- Jokerien ketjut ja koko toiminta on helposti ennakoitavissa. Onko tämä nyt Tomin, Tomekin vai sittenkin Hantan joukkue?
- Jokerien puolustuksen runko on erittäin laadukas ja isotkin miehet pysyivät hyvin vauhdissa.
- Hahlin ketju pelasi hyvin Azevedon ketjua vastaan. Teki vielä hienon maalinkin ja oli varsin lähellä avopaikassa ratkaista peli. Jotkut tekevät paikoista, toiset eivät vai mitä Jani?

Yllättäviä asioita

- Järjestyshäiriöihin areenalla ei puututtu tarpeeksi päättäväisesti. Siinä on heräämisen paikka areenan järjestyksen valvojille erityisesti vaihtoaitioiden lähellä. Liigan pitää jo nyt puuttua asiaan.
- Jokerien kärkihyökkääjät ovat edelleen heikossa hapessa. Pelasiko Moses puudutettuna? Entäs Filppula? Mikä on Ruutun todellinen kunto?
- Sentteripeli on Jokereilta yhä vaatimatonta ja Tyrväinen ei vakuuttanut taaskaan sentterinä. Loukkaantumiset ovat syöneet paljon Jokerien hyökkäykseltä. Tuleeko ”Iso E” jo mukaan?
- Jokerit pyöritti ketjujaan enemmän ja vaihtoi pelaajia. Näytti siltä, että vaihtoaitio on sittenkin kuitenkin elossa vai oliko se vain Hantta, joka irvisteli?
- Jokerit ei onnistunut sulkemaan lentokenttää yhtä hyvin kuin keskiviikkona.
- Jokerien ylivoimaa ei vieläkään koitettu muuttaa, hyvät tilastot riittävät?
- Tunnelma parani, olivatko kaikki lisäkatsojat raumalaisia?
- Kaikki Jokerien maalit olivat erittäin hienoja.
- Ruutu ei ottanut yhtään tyhmää jäähyä ja pelasi varsin ilkeästi Azevedoa vastaan. Välillä käsikynkkää, välillä hakkaamista ja sitten vielä naamanhieromista vaihdosta toiseen. Nyt Ruutu on elementissään, hyvin näyttää toimivan.
- Jokerien maalin edestä löytyy todella paljon tilaa ja Kilpeläinen kärsii. Sille lienee paikallaan tehdä jotain?
- Norlund-Dehner pari on todella pahoissa vaikeuksissa omassa päässään. Norlundin huomio on nyt ihan muualla ja Dehner häviää koko ajan miehensä. Jokerit tarvitsee tältä parilta paljon enemmän.
- Erosella on yllättävän vaikeaa puolustuspäässä ja Majeskyn liike alkaa hiipua.
- Jos tilastot eivät valehtele ja Jokereille riittää tilastollinen pelaaminen, miksi Kilpeläinen on maalivahtitilaston viimeinen?
- Jokerien maalipörssin johtaja Semir Ben-Amor ei tehnyt maalia tänään.

Katse kohti neljättä

Tämän piti päättyä tähän, mutta tämähän on vasta alussa. Intensiteetti nousee ja peli kovenee Raumalle siirryttäessä. Joko nyt pyöritetään enemmän Jokerien ketjuja? Tyrväisen kakkonen ei toiminut oikein tänäänkään. Myös puolustuksessa alkaa löytyä selkeitä ongelmia.

Kilpeläinen on ennenkin sulanut Raumalla, olisiko aika antaa Tuohimaalle mahdollisuus näyttää? Ei taideta antaa vieläkään?

Todennäköisesti Hahlin ja Heinon ketjut jatkavat edelleen, koska niihin ei haluta koskea. Hyviä paketteja etenkin puolustussuuntaan. On liian hyvä sabluuna, että pojat tahtovat muuttaa sitä. Se jättää aika vähän vaihtoehtoja, jos E:tä ei saada kentälle. Joko Teuvo tulee keskelle? Se on jännittävä paikka. Raski voisi tehdä paluun, mutta miksi tehdä niin, kun tilastot näyttävät, että edelleen kannattaa pelata näin? Prosenteillahan tätä Tomi pelataan?

Puolustuksessa pitää saada kakkospari taas kartalle, jännä paikka, vaihtavatko pareja? Tuskinpa sentään, nyt vain terävyyttä lisää. Mitä sitä muuttamaan hyvää
toimivaa konseptia?

Tämä sarja on pahasti kesken ja mitään ei ole ratkennut mihinkään suuntaan.

Jokerit tulevat varmasti parantamaan maanantaille. Se mikä riitti lauantaina, ei riitä maanantaina.
 
Viimeksi muokattu:
Kultakypärä Azevedo viimeiseen kahteen peliin 7 pojoa vs. kultakypärä Filppula 1. Tuossa kai se suurin ero. Ei näitä pelejä ratkota santapaperiosaston äijillä pelkästään. Jarkko Ruutukin alkanut pikkuhiljaa vaikuttamaan siltä "jarkkoruudulta", joka oli 04-05 pleijareissa Lukon paras pelaaja pelatessaan HIFK:ssä. Tuohon vielä maalivahtipeli, jossa Vehanen on löytänyt tasonsa, ja Eero on se ässistä tuttu eero, joka on Lukkoa vastaan aina kujalla. Muistamattomat voi tarkistaa vaikka Playout sarjan muutaman vuoden takaa tai muutenkin eeron tilastot Äijänsuolta.
Veikkaisin, että maanantaina sarja on 1-3, Hjallis hyppää Lämsän tilalle ja saa joukkueensa hirveään iskuun, josta 2-3 voitto Areenalta. Torstaina sarja poikki Äijänsuolla.
 

Esgo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit pre KHL
Parempi vie pitkässä sarjassa. Nyt Lukko on parempi joukkue. Ensiviikolla voi olla toisinkin.

Satunnaisen paskan seasta osui silmiin tällainen lyhyt viesti, minkä kanssa voi olla yhtä mieltä. Aze on aikasen kovassa tikissä ja Jokerit himmailee Lukon onnistuessa paikoistaan, joten parempi joukkue johtaa. Toivottavasti viimeisin lause on enne..

Sitten on nämä ykismit, monesko kerta tällä kaudella kun kausi on paketissa, riittääkö pelattujen pelien määrä +60 vaiko useammin vielä? Ei jaksa enää.

Seuraava peli on kyllä todella tärkeä, Lukon voittaessa alkaa jo ihan tilastollinen todennäköisyys olla Jokereita vastaan, vaikka kaikki toki on vielä auki joka tapauksessa.

Jokerit on tehnyt tänä vuonna vain pari kertaa 4 maalia, ja nytkin pleijareita viedään melkein 3 osuman keskiarvolla. Sinänsä on ihan paikallaan kysyä, miksi se kiekko nyt yhtäkkiä löytyy vallan saatanan usein omasta pesästä? Ja useimmiten vielä sen yhden ja saman ukon edesauttamana, vaikka se pitäisi olla eri värisen hatun avulla pinpointattu ja kaikkea.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Rauman Lukosta on mediassa tänä aamuna ollut monenlaista ylistysjuttua tämän heidän yllätyksellisen poff-sarjansa tiimoilta. Mielestäni raumalaiset ovat ansainneet kaiken hehkutuksen, itsekin eilen iloitsin heidän jatkoajalla tekemästään voittomaalista.

JOS Jokerit oikeasti tippuu (ja tämän on todella, todella iso jossittelu vielä tässä vaiheessa), niin turha on Jokeri-fanien tulla valittamaan Lukon olevan kahden miehen show ja joukkue.

Jos nimittäin Jokerit eivät yhtä hyökkääjää saa tuon paremmin kuriin, niin mitään jatkopaikkaa ei mielestäni ole edes ansaittu, puhumattakaan mestaruudesta.

Aika mielenkiintoinen peli siis tulossa maanantaina. Itse veikkaan Jokerien välillä vievän ja pidentävän sarjaa entisestään. Lukon voittaessa, niin olisi kyllä aika huikeat asetelmat tehdä iso pommi.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
JOS Jokerit oikeasti tippuu (ja tämän on todella, todella iso jossittelu vielä tässä vaiheessa), niin turha on Jokeri-fanien tulla valittamaan Lukon olevan kahden miehen show ja joukkue.
Tämä on erittäin hyvä kommentti ja ihan totta. Play offseissa tarvitaan myös yksilöitä eli ykkössentteri ja maalivahti ovat juuri niitä tärkeitä. Ja tässä suhteessa Lukko on tällä hetkellä edellä.

Maalivahtien osalta tosin Kilpeläinen paransi eilen, mutta kyllähän Vehanen torjunnoillaan piti Lukon pelissä. Eikä tässä ole mitään selittelemistä tms. Se mikä sen sijaan on totaalisen paskaa on Filppulan peli tällä hetkellä.

En toivo mitenkään Azen tai Vehasen sulamista tms. enkä varsinkaan mitään loukkaantumisia, koska tuon tason pelaajia tarvitaan liigassa vaikka olisivatkin "väärässä" joukkueessa. Se mitä nyt tarvitaan ja vaaditaan, on tason nosto Kilpeläistä ja erityisesti Filppulalta. Silloin saataisiin vielä huikeita pelejä tähän sarjaan ja voitaisi mennä vaikka seitsemänteen peliin.

Yhtään Lukolta poisottamatta mitään, vielä ei ole oikein kunnon play off-kiekkoa nähty. Ensimmäisessä pelissä Lukko oli ihan paska ja Jokerit torstaina sysipaska...
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Miten on mahdollista, että yksi nimeltä mainitsematon Justin Azevedo onnistuu pelistä toiseen tekemään sen kolme pistettä, lukuunottamatta avauspeliä jossa Lukko vain vähän tunnusteli maaperää?

Olemalla tällä hetkellä liigan ylivoimaisesti paras pelaaja. En muista nähneeni tuollaista dominointia hyökkäyspäässä liigan playoffeissa pitkiin aikoihin. Azevedo dominoi laukauksten laadussa, liikkeessä, peiälyssä ja aloituksissa. Jokereilla ei ollut periaatteessa Lukkoa vastaan muuten mitään hätää ja eilenkin sitä lähinnä odotteli 3-1 tilanteessa koska Jokerit katkaisee raumalaisten selän, eikä se 4-1 osuma kaukana ollutkaan. Mutta sitten tämä portugalin gretzky ottaa taas pelin haltuunsa ja ryöstää hyvin taistelevan joukkueensa säestyksellä voiton mukaansa.

Azevedon ylivoimamaalin jälkeen Jokerit myös jostain syystä lopetti taklaamisen (no ilmeisesti jäähyjen pelossa, vaikka penaltit eivät pommeista tullutkaan) ja passivoitui liikaa. Jatkoaikaka(kin) oli Jokereiden näytöstä, mutta kun Vehanen pesee Kilpeläisen ja Azevedo kaikki jokerihyökkääjät, niin kävi taas näin. Tällä hetkellä kärkiosaaminen vie kokonaisosaamista.

Noin muuten aivan erinomaista lätkää tämä po-sarja. Paljon taklauksia, tunnetta ja maalitilanteita. Vaikka tietysti olisin halunnutkin periaatteessa Jokerit mahdollisimman helpolla jatkoon, niin viihteen ja jännityksen kannalta mielummin tsiigailee Lukon kaltaista kunnolla taistelevaa vastustajaa kuin ylikävelysarjaa tai tylsää prosenttikiekkoshakkia
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee se, että nyt märkäkorvat Lämsä & Valtonen joutuvat ensi kertaa todella paineeseen. Siis pelin kannalta, muuta hässäkkää on toki ollut. Jokerit aloitti heti kauden alusta todella vakuuttavasti, eikä valmennuksen ole siksi tarvinnut juuri arvioida linjansa toimivuutta. Koko runkosarja saatii varmasti edetä ihan suunnitelman mukaan. Nyt jää nähtäväksi, lähteekö Jokerit muuttamaan mitään, vai luotetaanko edelleen täysin omaan pelisysteemiin? Minä en ehkä lähtisi muuttamaan, sillä Jokerit on kuitenkin hallinnut otteluita. Mutta ei se mikään fakta ole, että pelejä hallitseva, ns. "parempi" joukkue aina lopulta venyy sarjan voittoon. Azevedolla ei kai ole ollut varsinaista päällystakkia vielä? Saako Ruudun seurakseen loppusarjan ajaksi?
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ainakin eilisen pelin alussa Niemi yritti olla Azevedon päällystakki. En huomannut seurata, oliko pelin loppuun asti.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
4-0/1 sarjaa odottivat lähes kaikki, mutta nyt kun Lukko löi taisteluvaihteen silmään ja Vehanen & Azevedo godmodet päälle, niin taidetaan mennän ihan seitsemänteen peliin saakka. Tukosen ja Honkaheimon heittäytymiset kiekkojen eteen samalla alivoimalla näyttivät kuinka tosissaan joukkue taistelee, tuskaiset irvistykset naamalla soturit nousivat ylös, eivät jättäneet paikkaansa, vaan heittäytyivät uudelleen. Kentälle jätetään nyt ihan kaikki. Kaikki paineet ovat nyt Jokereilla, ja uskon että seuraavaan otteluun luistelee entistä kiukkuisempi Jokerit. En kuitenkaan usko että Jokerit voittaa kolme peliä putkeen, joten jos Jokerit tästä mielii jatkoon niin se tapahtunee pisimmän kautta. Jos Lukko voittaa huomisen pelin, voidaan puheet todellisesta jymy-yllätyksestä aloittaa. Lämsällä kova paikka, Dufva on jo pelastanut kasvonsa kahdella voitolla, kävi miten kävi.

Lukon kaasutankin kestävyys on yksi kysymysmerkki, jatkoaika vedettiin käytännössä kahdella ketjulla. Straka sai ilmeisesti jonkun vamman, ja pelasi vain 5 minuuttia, Nurmi oli synnyttämässä. Toivottavasti miehet ovat mukana taas huomenna, leveyttä tarvitaan. Azvedo on muuten kumma äijä, ei paljon taklaukset horjuta eikä iso kuormitus näy liikkeessä, mies suorastaan liitää. Portugalin Grezky oli hyvä heitto, ei tällaista dominointia ole pudotuspeleissä juuri nähty.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa. Kyllähän Jokerit vartioi Azevedoa, jolloin ketjukavereille jää tilaa iskeä laattaa pussiin.

Tämä on aivan totta, Azevedo ei saanut tuossa tilanteessa kunnollista ratkaisua aikaiseksi, mutta maali syntyi kuitenkin kun Tukonen jäi täysin vapaaksi.

Jostain Jokereiden pitäisi nyt löytää oikea tasapaino Azevedon vartiointiin, jotta sarja pystyttäisiin kääntämään.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Azevedo pelasi muuten eilen kaksi sekuntia vaille puoli tuntia. Olkoonkin, että peli meni jatkoille, niin onhan tuo silti hyökkääjälle aika miehekäs minuuttimäärä. Kieltämättä vähän huolestuttaa, että alkaako Justinia väsyttämään sarjan edetessä.

Mutta ei RD:llä toisaalta ole oikein muuta vaihtoehtoa kuin lyödä Azevedoa kentälle vaan, on se tällä hetkellä yksinkertaisesti vaan niin kuuma.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Filppulan voisi heittää hiuksista johonkin mallikuvauksiin. Miten voikin joku pelaaja vituttaa noin paljon. Oli klesana tai ei, toi yleinen flegmaattisuus on jotain todella surkeaa. Katsokaa pelikatkoillakin miten mies liukuu kuin löysä lahna seuraavaan aloitukseen.

Joku tuossa heitti, että Teräväinen olisi ollut Jokerien paras. Ensimmäisessä matsissa olikin, mutta kahdessa viimeisessä tuo syöpä nimeltä Ilari näyttäisi tartuttaneen Teuvon. Lämsän ja Tomen kuningasidea laittaa kolme puolustuspäähän huonoa pelaaja yhteen ketjuun kostautuu nyt Teuvon osalta, kun hän joutuu hoitamaan puolustuksen. Filppulaa ja Mosesta ei moinen kiinnosta.

Oikeasti Jokerien paras on ollut Jani Rita, joka pelaa huikeaa sarjaa. Harmi, ettei ole mikään maalintekijä, koska paikkoja kyllä pystyy luomaan itselleen liukuhihnalta.

Lukolla on todella kankea puolustus, mutta liigan paras hyökkääjä sekä huippumaalivahti näyttää riittävän tässä vaiheessa. Uskomatonta, että Lukolla on vain yksi vaarallinen ketju eikä Jokerit saa pidettyä sitä kurissa, koska "oma peli". Ylimielistä paskaa.
 
Azevedo pelasi muuten eilen kaksi sekuntia vaille puoli tuntia. Olkoonkin, että peli meni jatkoille, niin onhan tuo silti hyökkääjälle aika miehekäs minuuttimäärä. Kieltämättä vähän huolestuttaa, että alkaako Justinia väsyttämään sarjan edetessä.
...
Mikäli pohjat ovat kunnossa, kuten vaikuttaa, pitäisi paukkujen riittää. Nythän ei ole perättäisten päivien pelejä, joten ankaraa palautumista näinä välipäivinä, huolehtien jokaisesta pikkuasiastakin. Ja Azevedo on kuitenkin aika kevytrakenteinen, joten rasitus ei ole niin suurta eikä palautuminen niin aikaa vaativaa kuin jollain raskasrakenteisella pelaajalla.

Mutta on se kova, prkl. Aivan jäätävä laukaus, niin ranteella (todellinen quick release) kuin suoraan syötöstä lämärinäkin.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Kahden viime ottelun maalivahtitilastot Jokerien hävitessä ovat aika mielenkiintoisia:

Jokerit laukonut 141 kertaa. Vastustajan Vehanen joutunut torjumaan 83 kertaa ja päästänyt 5 maalia.

Lukko laukonut 83 kertaa. Vastustajan Kilpeläinen joutunut torjumaan 42 kertaa ja päästänyt 9 maalia.

Sellainen 2-3 prosentin erokin torjuntatilasoissa voi usein olla ratkaisevaa, mutta 82 vs 94 torjuntaprosentit ovat jäätävän surullisia Jokerien kannalta.

Jo ennen playoffseja oli minulle selvää, että Jokerit ei voita maalintekokilpailulla mitään sarjaa, vaan oletus oli 2-3 tehtyä maalia ja 0-2 päästettyä per matsi. (Maalivahtipeli ja puolustus kun on ollut Jokereilla tämän vuoden puolella erinomaista ja vastaavasti hyökkäys keskinkertaista.) Jokeripuolustus ja Kilpeäläinen ovat siis tilastollisesti sulaneet lähes täydellisesti kahdessa viime ottelussa. Maalintekopaikkoja on sen sijaan ollut riittävästi.
 
Viimeksi muokattu:

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kahden viime ottelun maalivahtitilastot Jokerien hävitessä ovat aika mielenkiintoisia:

Jokerit laukonut 141 kertaa. Vastustajan Vehanen joutunut torjumaan 83 kertaa ja päästänyt 5 maalia.

Lukko laukonut 83 kertaa. Vastustajan Kilpeläinen joutunut torjumaan 42 kertaa ja päästänyt 9 maalia.

Portugalin rantarosvo on ottanut todellisen niskalenkin Kilpeläisestä. Aina kun mies pääsee laukomaan se on käytännössä maali. Tämän takia ei pitäisi enää luottaa Kilpeläiseen, vaan laittaa Azevedolle jatkuva vartiointi. Vaikeampi laukoa, kun on kaveri koko ajan iholla. Jokaisesta ketjusta pitäisi valita yksi tähän hommaan, jotta peluutuksella ei olisi vaikutusta vartiointiin.

Kyllä tämä kääntyy jos saadaan kultakypärä kuriin ja vähän tarkkuttaa omaan maalintekoon.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Oikeasti ihan vitun sairasta kun Jokeri osiossa muutama sankari kirjoittelee että pitäisi Azevedolta sammuttaa valot.
Oksettaa tuollaiset kirjoitukset. Nämä "fanit" varmaan pitää itseään kovina jäkinä.
Pitää kyllä sanoa että jos Lukko johtaa huomenna toisen erän jälkeen alkaa oikeasti pelottamaan nämä mahdolliset valojen sammutukset.

Nimim. Historia alkaa toistaa itseään?!
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko,Colorado, Bayern München ja MYPA
Kertoo mielestäni aika paljon uskosta joukkuettaan kohtaan! No Narrit voivat olla aika varmoja, että jos Azeveedolta sammuu valot, niin valitettavasti sammuu monelta muultakin..
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Oikeasti ihan vitun sairasta kun Jokeri osiossa muutama sankari kirjoittelee että pitäisi Azevedolta sammuttaa valot.
Oksettaa tuollaiset kirjoitukset. Nämä "fanit" varmaan pitää itseään kovina jäkinä.
Pitää kyllä sanoa että jos Lukko johtaa huomenna toisen erän jälkeen alkaa oikeasti pelottamaan nämä mahdolliset valojen sammutukset.

Nimim. Historia alkaa toistaa itseään?!

Mutta onneksi kyseiset idiootit eivät ole missään päättävässä elimessä tuossa leirissä. Tosin jokeri-valmennus on näyttänyt myös tällä kaudella kertaalleen, että heiltäkään ei keinot puutu jos peli ei kulje. Siinä saattaa Azevedokin olla varuillaan kun joku teilaa puku-herrojen fläppitaulun ohjeiden mukaisesti...
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta onneksi kyseiset idiootit eivät ole missään päättävässä elimessä tuossa leirissä. Tosin jokeri-valmennus on näyttänyt myös tällä kaudella kertaalleen, että heiltäkään ei keinot puutu jos peli ei kulje. Siinä saattaa Azevedokin olla varuillaan kun joku teilaa puku-herrojen fläppitaulun ohjeiden mukaisesti...

Tuskin nyt Jokerit on mihinkään blitzkrieg-kiekkoon siirtymässä.

Itse ainakin käytin "valojensammutusta" lähinnä kielikuvana, kuinka kovaa Azevedoa pitäisi taklata (SIIS PUHTAASTI). Nykyinen taklauspeli on kyllä ollut kovaa, mutta kaveri ei ole vielä ollut moksiskaan.
Ja jos sarja vielä jatkuu vaikkapa siihen legendaariseen Gameseveniin, niin jokainen mustelma ja otettu taklaus tuntuu aina kipeämmältä + syö mehuja kropasta.

PS. Jos vaikka Teräväinen olisi tehnyt sarjassa 5+5 tehot, niin pitäisikö Raumanbojat vain peukkua pystyssä Teukalle, vai pitäisikö "koulupoikaa" opettaa pääpystyyn-tyyppisesti Riskan toimesta???

Itse ainakin keskimääräisesti voitan mielummin kuin häviän.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kertoo mielestäni aika paljon uskosta joukkuettaan kohtaan! No Narrit voivat olla aika varmoja, että jos Azeveedolta sammuu valot, niin valitettavasti sammuu monelta muultakin..

Lyödäänkö vetoa? Jos Azevedolta vedetään lyhdyt himmeiksi niin kukaan Lukon pelaaja ei kuittaa asiaa kuin korkeintaan irvistelemällä pelottavasti. Mikäli Azevedo vedetään levyksi niin sen pitää tapahtua sääntöjen puitteissa.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuskin nyt Jokerit on mihinkään blitzkrieg-kiekkoon siirtymässä.

Itse ainakin käytin "valojensammutusta" lähinnä kielikuvana, kuinka kovaa Azevedoa pitäisi taklata (SIIS PUHTAASTI). Nykyinen taklauspeli on kyllä ollut kovaa, mutta kaveri ei ole vielä ollut moksiskaan.
Ja jos sarja vielä jatkuu vaikkapa siihen legendaariseen Gameseveniin, niin jokainen mustelma ja otettu taklaus tuntuu aina kipeämmältä + syö mehuja kropasta.

PS. Jos vaikka Teräväinen olisi tehnyt sarjassa 5+5 tehot, niin pitäisikö Raumanbojat vain peukkua pystyssä Teukalle, vai pitäisikö "koulupoikaa" opettaa pääpystyyn-tyyppisesti Riskan toimesta???

Itse ainakin keskimääräisesti voitan mielummin kuin häviän.

Ei ole tainnut Duffan kiekkoon koskaan kuulua tuollaiset. Päin vastoin, esim. tappelut on kielletty täysin. Pimentämisellä voi toki tarkoittaa tuota mitä sinä tarkoitit. Valitettavasti jotenkin rivien välistä aika monella muulla se tarkoittaa aivan toista. Myös Lämsällä.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko on nyt onnistunut pleijareissa voittamaan kaksi jatkoaikaa sekä yhden ottelun aivan loppuhetkillä Oulussa. Se on hyvä merkki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös