Puolivälierät 2013: Jokerit-Lukko

  • 185 684
  • 720

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Niinhän ne YLE Puheen Jääkiekkokierroksen studiossa olivat lähes yksimielisiä siitä, että Kärpät menee jatkoon. Jos ei porilaislähtöistä naistoimittajaa lasketa...

Joo, en minakaan pida toimittajien kirjoituksia tai juttuja viimeisena totuutena, ja erityisesti tama patee urheilutoimittajiin. Mutta tuo ohjelma vaan kertoo kylmasti sen, ettei Lukolta odoteta mitaan tassa sarjassa. Altavastaaja on altavastaaja, ja pasta. Mutta jaakiekko on kuitenkin pelia.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Lol, mitäs cobol nyt Lukon rahoista. Kaikkihan vähääkää lätkää seuraavat tietävät, että Lukko on Jokereita paljon rikkaampi seura. Mitä siitä sitten.. Ollaan landelta ja paljon rahaa enemmän ku narreilla .. Ja lukko voi toki maksaa sanktiot pienestä nahinasta, mut eihän se jarkko oikeesti uskalla.. jotain hölmöä jarkko tekee kuitenkin kympin edestä tässä sarjassa ja on sit fanien mielestä tosi miestä.. vois jo etukäteen tilata noi hamekankaat....
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Hmm.. Mielenkiintoisia tosiaan noi tuohimaat. Iskä pelasi Lukon lisäksi hifkissä ja velipojat olli ja pasi yrittivät jopa liigaan. Ymmärtää kyl noiden menon helsinkiin, sillä tilta oli täys mulkku äikänope("meidän harri"..).
 

Ambra

Jäsen
Viittaus Legendan Juttuihin.
Kerrankin joku yrittää kirjoittaa faktaa riippumatta värilaseistaan. Tosin kieli poskessa. Piristävää vaihtelua. Tottakai myös snadia vittuilua sisältäen, mutta mielestäni kuitenkin suht fiksusti. Yleisesti jutut täällä ovat "wanna be" tai "meidän isi on parempi kuin teidän isi" - tasoa, joten hyvä että joku kirjoitelee eri tavalla. Itse en ota kantaa kys. sarjaan, mutta ehdin nähdä paikan päällä ensimmäisen matsin ja sen jälkeen olen "tiilitalossa" kiinni. Mutta pitäkää hauskaa.
 

Orbus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Virtuaallinen hatun nosto Legendan Jutuille, jos noi jaksaa lukea vähänkin ajatuksella, noihan on helvetin osuvia ja hauskoja. Vilpitön kiitos.

Tänään se alkaa, yleisen käsityksen mukaan ylimieliset "stadilaiset" aikoo luistella kirkkaista valoista häikästyneet landet kumoon. Vaan miten käy?
No tänään päättyy 4-1 Jokereille ja niin koko sarjakin. Saa ottaa ylös.
 

Rystylaukaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Liverpool, idän sputnikit
Taistelu alkaa

Illalla. Ennakkoon jokerit lähtee suosikkina sarjanvoittajaksi. Pudotuspelit ovat kuitenkin oma maailmansa ja runkosarjan tapahtumat historiaa.on kunnioitettava hyvää vastustajaakin. Lukolla on erinomainen maalivahti, erinomainen ykkössentteri sekä hyvä puolustuksen liideri. Eikä dufvan kokemusta ja vastaisku-taktiikkaa sovi aliarvioida. Hieman arveluttaa Jokereiden kahden "dynastian kiekollisen liiderin" ratkaisut omalla siniviivalla. Viime peleissä moni avaussyöttö on karannut vastustajalle ja siitä vastahyökkäykseen omien hyökkääjien paahtaessa vastapäätyyn. Ensimmäinen ottelu on tärkeä!! Toivottavasti jokerit klaaraa pelin, eikä paineet kasva tappion myötä.

Toivottavasti Jokereiden playoffit jatkuvat sarjan jälkeen, ennustus voitoin 4-2.
Nuo "yltiöjonnein" näkemykset joutaa roskakoriin, ei sarjasta tule yksipuolista näytöstä mitä odottavat. Hyvä on jos jokerit voittajana sarjasta selviää.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Virtuaallinen hatun nosto Legendan Jutuille, jos noi jaksaa lukea vähänkin ajatuksella, noihan on helvetin osuvia ja hauskoja. Vilpitön kiitos.

Jaksoin vasta nyt lukea kyseiset viestit kokonaan läpi, mutta iso virtuaalinen hatunnosto kyllä Legendan jutustelulle. Hyvää sarkasmia ja hauskoja huomautuksia, pidin erityisesti kohdasta jossa Jokereiden puolustusta käsiteltiin:
"Oliskohan noin ainakin lähdössä, keskiviikkonakin. Voipi olla. On kova joukko puolustamaan, on todella kova. Respect.

Siinä on iso poika ja vähän pienempi poika parissa. Klassista. Hantta tykkää kyllä, että asiat ovat järjestyksessä."
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Ihmettelen kyllä mikäli Lukko saa edes yhden otteluvoiton. Jokereilla ei ole epävarmaa maalivahtipeliä, eikä Jokerit anna eteen yhtä tai kahta maalia. Lisäksi Jokereilla on moneen ketjuun oikeita maalintekijöitä, jotka eivät tarvitsi viittää paikkaa yhteen maaliin.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Kaksi erää takana ja kyllä Jokerit on ollut selvästi kuskin paikalla. Tai kolmeen nollaan saakka.
Sitten Jokerit selvästi löysäsi ja päästi Lukon mukaan. Kangasmäellä oli hyvä paikka mutta Väänäsen jalka pelasti varman maalin.

Erä jäljellä ja toivoisin, että Lukon pelaajat hakisivat huomiselle hiukan asetelmia. Herrat Generous, Kangasmäki, Riska voisi alkaa hiukan hämmentämään.

Tuolla pelillä Kautta on tämän päivän jälkeen tasan kolme peliä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Erä jäljellä ja toivoisin, että Lukon pelaajat hakisivat huomiselle hiukan asetelmia. Herrat Generous, Kangasmäki, Riska voisi alkaa hiukan hämmentämään.

Mitähän asetelmia siellä haettiin, kun Generous tuntui hämmentävän vain itseänsä. Ajattelin, että se on Ruutu joka toimii hämmentäjän roolissa, mutta yllätyksekseni se olikin Semir "1+0" Ben-Amor. Huikea äijä.

Jokerit oli täysin suvereeni sen ajan, kun painoi täydellä höyryllä. 3-0 jälkeen ote vähän herpaantui ja Lukolle avautui muutamia maalipaikkoja, mutta loppujen lopuksi kovin aseettomia hekin olivat 5vs5-pelissä. Ei tästä kyllä millään voi ennustaa kauhean pitkää sarjaa.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Suvereeni esitys, 3-0 jälkeen hieman annettiin siimaa ja Lukko oli rokottaa. Kuitenkin hyvä 60 minuuttinen ja tästä on hyvä jatkaa. Ensimmäinen voitto tuli ja katseet pitää siirtää huomiseen. Sota ei todellakaan ole ohi ja Lukko tulee varmasti nälkäisenä huomiseen peliin.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Jokerien näytöstä. Kolmannessa erässä Lukko pääsi peliin kiinni Jokerien löysätessä vauhtia, mutta ei saatu hyvistäkään paikoista sisään. Täysin ansaittu voitto Jokereille.

Huomenna uusi taisto ja uskon, että Lukko tulee vahvemmin peliin.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Peli oli aika pitkälti niin selkeä esitys Jokereilta, kuin kaikissa ennakoissa veikkailtiin. Itse olisin odottanut tänään olevan Lukon paikka iskeä, kun Jokerit tullut viikon tauolta peliin ja Lukolla pelirytmi päällä, mutta aika aseettomaksi Jokerit sai tehtyä Avokaadot ynnä muut. Huomenna Lukon kotipeli, niin saa nähdä muuttuuko pelin kuva yhtään tämänpäiväisestä. Jos Lukko ei tosta huomattavasti rupea parantamaan, niin eiköhän sarjaa taputella 4-0 tai maksimissaan 4-1.

Ei taida olla vaikea veikata ketä Lukosta tullaan hiillostamaan koko sarjan ajan, enkä olisi kovin yllättyny vaikka ne hanskatkin putoisi jossain vaiheessa mikäli Jokerit on tappiolla ja tarvii herätystä, tai ensimmäisessä erässä saadakseen Lukon ykköspakkiparin puolustajan ulos pelistä. Aika pienestä rupes Generousilla veri kiehumaan tänään ja näytti Jurcinakin ottavan jo vähän kierroksia. Noista nahisteluista, lämmityksistä ja mahdollisista hanskojen pudottamisista ei pelien kannalta ole kuin yksi voittaja ja se tuskin on Lukko, jolta noissa tapauksissa lähtisi kärkipuolustaja ulos Jokereitten nelosketjun hämmentäjän kanssa.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Sellainen aloitus kun odottaa saatoin. Luistelu oli hyvää, eikä tauko näkynyt missään. Jokerit vei miten halusi ja vain viimeistely ontui. Lukko oli hidas ja kankea. Ylivoimaa pitää parantaa, vaikka Jokerittekikin yv ja sr -maalin. Sihti oli huonoa.

3-0 tilanteessa näkyi ajottain ylimielistä kiekonsiirtelyä, joista Lukko sai paineella ja karvauksella tilanteet. 3-0 on äärimmäisen vaikea paikka pelata. Liian helposti voi ajatella, että pelaillaan nyt tämä loppuun puolivalolla. Kieltämättä tänään kaikki onnistui käsikirjoituksen mukaan.

Huomenna homma jatkuu, eli aivan alusta taas samanlainen ajo päälle.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
1. peli oli pässinlihaa. Jokerit pääsi helpommalla kuin odotin, koska ounastelin, että juuri tämä ensimmäinen peli olisi ollut Lukolle se paras sauma voittaa. Jokerit sai tänään jalat auki ja playoff-tatsin päälle, joten jos Lukko ei koe radikaalia ilmeen muutosta huomiseen, niin pahalta näyttää raumalaisten kannalta.

Yksi selkeä taistelupari saatiin jo tähän ottelusarjaan, kun Semir ja Generous "löysivät toisensa" 3. erässä. Semir sai mukavasti kanukin hiiltymään tänään, joten eiköhän huomenna saada jatkoa tähän saagaan. Generous on Lukon avainpakkeja, joten hiillostus menee oikeaan osoitteeseen.

Myös Azevedoa taklattiin kuin vierasta sikaa. Saa nähdä kestääkö pää jatkossa, kun todennäköisesti osumaa tulee tulevissakin koitoksissa ihan kiitettävästi.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan Jokerien matsi. Yksilötasolla erityisen ilahduttavia esityksiä Ridalta, Hardtilta ja AJ Niemeltä. Myös Semirille plussaa maalistaan ja Nordlundille peukku playoff-moodistaan, taklauksia alkaa sadella.

Hyvä avaus ja huomenna kahteen-nollaan.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Jack Daniel's kirjoitti:
Generous on Lukon avainpakkeja...

Oho. 2 vuotta on mietitty, onko ton kaikkien hasardien äidin, pakko olla pelaavassa kokoonpanossa ja nytten sä kerroit sen meille Lukon kannattajille.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei tässä mithään häthää ole, huomenna rutiini-kotivoitto ja sarja on tasan. Pete "ei kautta ilman 0-peliä" Vehanen sulkee portit ja Aziz & Straka yltyvät liekkeihin. Generous räksyttää ja Seppäs-Esko itkee. Koskisen Masa keittää sen verran vahvat sumpit että koko joukkue on hereillä alusta asti.

En nähnyt tämäniltaista peliä joten en voi siihen ottaa kantaa, mutta en näe mitään syytä miksi Lukko häviäisi huomenna.
 
Suosikkijoukkue
Ketut ja viekkaat eläimet. Sympatiat Pikkuveljille
Noihin pariin kysymykseen näyttää löytyvän vastaukset vaikkapa myös ihan Jatkoajasta. Etsivä löytää.

Jatketaan Jokerien seuraamista, sehän on varsin mielenkiintoinen joukkue.

Ennakoidun kova puolustuspeli ja aloitus Jokereilla.

Tämähän meni täysin Jokerien pelisuunnitelman mukaan, peli oli Jokerien hallussa alusta alkaen. Vasta 3-0 tilanteessa ote alkoi ajoittain siirtyä ja peluutus ei enää toiminut täysin Jokerien suunnitelman mukaan. Hahlin ketju pimensi Azevedon täysin ja ratkaisi.

Siinä on kyllä sellainen juttu, että pienet asiat ratkaisevat, jos maaliero on pieni. Tänään Lukko ei tehnyt Jokereille avopaikoistakaan maalia, vaikka niitä oli yllättävän monta.

Ei yllättäviä asioita

- Jokerien ketjut ja kokoonpanot olivat aivan odotetut.
- Jokerien pelin kuva täysin odotettu. Vahva konsepti ja pelillinen identiteetti sekä siihen hyvin sopivat pelaajat.
- ”2-3” odotti punaviivan jälkeen, pelaajien etäisyyden olivat kuin viivoittimella mitattu. Todella hieno paketti, kun saavat sen rauhassa rakentaa. Sitä vastaan on erittäin vaikea hyökätä.
- Jokerien puolustus on erittäin hyvä ja laadukas kaikilta osiltaan.
- Kilpeläinen on hyvä maalivahti, joka ottaa kiekkoja kiinni aamuun asti, kun näkee vedot.
- Semir ei lähde, ei vaikka, mitä tehtäisiin. Dufvakaan ei halua tappeluita. Tästä syntyy lähinnä koomisia tilanteita, kuten koko konsepti eli jääkiekkotappelu lopulta on.
- Ruutu pelleillee, varsin onnekas mies, kun ei joutunut yksin sukellusjäähylle.
- Jokerien peluutus onnistui hyvin, puoleen väliin melkein täydellisesti.
- Peluutusmäärissä ei ole merkittäviä eroja Lukkoon.
- Alle kolme läpiajoa koko pelissä. Tässä ottelussa oli vain yksi läpiajo koko ottelussa ja sekään ei tullut Jokereille.
- Moni Jokerien junioreista oli hermostunut, vaikka pelasivat hyvin.
- Ylivoimahyökkäyksiä on pelissä poikkeuksellisen vähän, vielä odotettua vähemmän.
- Tuomaritoiminta on täysin odotetulla tasolla.

Yllättäviä asioita

- Tässä on toistaiseksi ollut vain yksi todella suuri yllätys. Jokerien ylivoimapeli oli todella hyvää ja kiekko liikkui laajalla säteellä. Myös tehot olivat yllättävän hyvät, enemmänkin olisi voinut tulla.
- Majesky on hermostunut kokeneeksi mieheksi jopa yllättävän paljon.
- Jokeripuolustaja onnistui tekemään maalin.
- Jokerit taklasi yllättävän monta kertaa.
- Jokerien puolutuspeli ei ollut odotetun vahvaa.
- Jokerien maalin edessä oli yllättävän paljon tilaa ja avopaikkoja.
- Kaikki maalit olivat varsin näyttäviä.
- Hahlin ketju vartoi Azevedon ketjua 80-luvun hengessä.
- Hahlin ketju oli vahva myös hyökkäyssuuntaan ja paljon Azevedon ketjua parempi.

Näin jos jatketaan, niin Lukon pelit päättyvät 4-0. Tämä meni täysin Jokerien käsikirjoituksen mukaan ja joukkue oli valmis heti alusta asti. Jokerit ovat juuri asiantuntijoiden ennustuksen mukaisessa vauhdissa ja juuri odotetun kaltaisia, jopa yllättävän mielikuvituksettomasti. Tämä on kyllä tällä tavalla pelattuna varsin nopeasti ohitse. Se täytyykö tätä peliä pelata ihan näin, jää nähtäväksi.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Semir ja Rudi hoitivat hommansa täydellisesti. Hämmensivät pakkaa sopivasti ja laittoivat Generouksit sun muut kiehumaan.
Lukko ja Lugon kannattajat keskittyvät itkemään näiden kahden temppuilusta ja takaavat muille Jokeripelaajille täyden työrauhan. Loistavaa.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Semir ja Rudi hoitivat hommansa täydellisesti. Hämmensivät pakkaa sopivasti ja laittoivat Generouksit sun muut kiehumaan.
Lukko ja Lugon kannattajat keskittyvät itkemään näiden kahden temppuilusta ja takaavat muille Jokeripelaajille täyden työrauhan. Loistavaa.

Eri mieltä tästä. Semir hoiti hommansa erittäin hyvin. Todella hyvin. Maali oli vain plussaa. Generous hoiti oman hommansa myös hyvin. Ainoa ylilyönti oli se ryntäys jäähy.

Jarkko Ruutu hoiti hommansa ihan päin persettä. Kukaan ei edes mussuttanut sille. Tukonenkin naureskeli sille siinä aloituksessa kun Jarkko hyppäsi selälleen. Sitten vielä sukeltamisesta kakkonen missä tuomari laski allensa ja antoi Generousillekin jäähyn. Kaiken kruunasi typerääkin typerämpi kympin käyttäri erätauolla.

Jarkko ei tehnyt muuta kuin sekoitti oman ketjun ja joukkueen peliä. Hahl ja Rita kärsi tuosta eniten. Jos Jakke olisi keskittynyt pelaamiseen, olisi tuo ketju ollut pelin ehdottomasti parhain. Jakke kun osaisi myös pelata.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Semir ja Rudi hoitivat hommansa täydellisesti. Hämmensivät pakkaa sopivasti ja laittoivat Generouksit sun muut kiehumaan.
Lukko ja Lugon kannattajat keskittyvät itkemään näiden kahden temppuilusta ja takaavat muille Jokeripelaajille täyden työrauhan. Loistavaa.

Eihän nuo ruudun filmaukset ketään Lukkopelaajista näyttänyt saavan kuin lähinnä huvittuneeksi. Generous hetken kävi lämpösenä, mutta kuitenkin rauhottui kun huomasi ettei lähde yksin jäähylle, vaan pellekin sai sukelluskakkosen. Jarkko Ruutu on pelaajienkin keskuudessa lähinnä vitsi, Semir taasen hieno mies ja kova pelaamaan kiekkoa. Vaikke Matin haasteeseen vastannutkaan.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
En nähnyt tämäniltaista peliä joten en voi siihen ottaa kantaa, mutta en näe mitään syytä miksi Lukko häviäisi huomenna.

Syy:JOKERIT
Ilman mitään ylimielisyyttä. Pelitapa on nopeutunut, ei runkosarjan ristikulmakiekkojajaäkkiävaihtoon -hyökkäyksiä. Ajetaan maalille, "työläiset" nostavat tasoaan, taklataan KOVAA, Eero on hyvässä kunnossa. Materiaalin leveys. Kaiken kaikkiaan Jokerit on tässä sarjassa erittäin vaikeasti voitettava, ei silti mahdoton.
Mutta usko omiin ei horju.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Eihän nuo ruudun filmaukset ketään Lukkopelaajista näyttänyt saavan kuin lähinnä huvittuneeksi. Generous hetken kävi lämpösenä, mutta kuitenkin rauhottui kun huomasi ettei lähde yksin jäähylle, vaan pellekin sai sukelluskakkosen.
No ei se kyllä senkään jälkeen rauhoittunut vaan kävi kierroksilla läpi ottelun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös