Puolivälierät 2007: Hokki - KooKoo

  • 8 627
  • 54

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jep nyt pitää tosiaan pitää jalat maassa kotipelissä. Melkein tuntuu pahemmalta tämä kotipeli nyt, kun on tottunut siihen, että KooKoo pettää juuri silloin, kun pitäisi mennä hyvin. Nyt pitää näyttää ja pelata nöyryyden kautta, niin voidaan lauantaina pistää peli poikki Kajaanissa.
 

Rankkari

Jäsen
Tässä vaiheessa voi jo melkeimpä onnitella Hokkia jatkopaikasta. Kookoolla kaksi surkeaa peliä takana, loukkaantumisien vuoksi ukkoja pois, ja vielä Kajaanin kolmannesta pelistä pamahtaa pelikieltoja.

Ottelusarja on viime vuoden toisinto. Kookoolla oli tälläkertaa paremmat lähtökohdat peleihin, mutta minkäs teet. Aloitetaan seuraavaksi odottelemaan kesäntuloa...
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
KooKoon selkäranka: NAPS! Onnea Hokki jatkopaikasta vaan.

Täysin uskomatonta skeidaa, terveisiä vaan Kolekille, että hienosti saat äijät ruotuun. Samalla terveisiä joukkueen kokeneelle kaartille, joka on yhtä hyödyllistä kuin kilo lantaa. Teidän pitäisi olla vastuunkantajia. Erityiset terveiset Tinkelle, tälläisiin otteisiinko haluat lopettaa urasi?

Hoh-hoijaa ja heh-heijaa.
 

sankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hokki-Kookoo

Kyllä tämän illan matsissa kookoon pelaajilla pimeni vintti totaalisesti.
Ei kolmannen erä jäähyilyllä jatkossa mitään voita. Olis pitäny alkaa keskittymään seuravaan peliin maanantaina, eikä alkaa todella sikailemaan,
sillä turhaan sitä energiaansa tuhlaa kun peli ratkesi jo eka erään.
Ihmettelen suuresti Kolekin lausunnoista että Hokki pellaa rumasti.
Valitettavasti tänään oli kyllä toisin päin. Kyllä Kolekahyvä koutsi on mutta ei saanut kyllä joukkuetta rauhottumaan vai "hakiko hän henkistä yliotetta".Heinosen pelissä näkyi ehkä pelaamattomuus tai jotain eka erässä. Mutta kyllä sinne tuli todella hyviä koppejakin.Olen arvostanun Tinkeä todella
hyvänä joukkuepelaajana mutta tänään ehkä mieli muuttui vaikka ainahan
niitä filmaasia on ollut. Hokki hyvä ja Kookoo todella umpi surkea.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Suksi jo Kolek itärajan yli takaisin sinne mistä olet tullutkin, eipä ollut todellakaan ensimmäinen kerta! Hävetkää KooKoo, vittu että vituttaa lukea tuollaista otteluraportista! Oksettava päävalmentaja, oksettava joukkue. Ja kukas se kaksikosta Kolek-Suikkanen väitti, että toinen joukkueista pelaa rumaa peliä. Onneksi sarja ratkeaa seuraavassa pelissä ja pääsee Kolek kumppaneineen niihin peleihin mihin tuo säälittävä ämmälauma kuuluukin.

Tule Putte ja vastaa, odotan innolla. Hanki itsellesi ottelu-dvd Sport-Vantaa kolmannesta ottelusta. Katso kuinka tosi miehet osaavat häviämisen jalon taidon rehdisti ja loppuun asti taistellen, ei vastustajan pelaajia teloen.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Jääkiekossa asetelmat voivat muuttua päälaellensa yhdessä ottelussa. Hokki kävi kouluttamassa KooKoota Kouvolassa kotona häviämänsä ensimmäisen pudotuspeliottelun jälkeen. KooKoon koulutus jatkui rankalla kädellä eilen Kajaanissa.
Maanantaina on taas uusi päivä ja uusi peli. KooKoon kannattajien leiri odottaa asetelmien kääntyvän taas kerran KooKoolle hyvään suuntaan.
Mitä sitten pitäisi tapahtua, että KooKoo kääntäisi tappiot voitoiksi. Ensimmäisenä ylivoimapeli on saatava parin päivän aikana kuntoon. Nyt vihdoin on kasattava vaikka riskillä kaksi ylivoimakentällistä, joilla maanantaina mennään. Neljän ja jopa viiden hyökkääjän ylivoimilla on kolmessa pudotuspelissä Hokki tehnyt kolme alivoimamaalia juuri tätä ykkösnyrkiksi tehtyä hyökkääjävaltaista viisikkoa vastaan. Nämä pahat takaiskut näkyvät myös ko. pelaajien +/- tilastoissa. Ylivoimaviisikkoihin nousivat automaattisesti viimeiset hankinnat Appel, Honkanen ja Virkki. Heistä jokainen on pettänyt pahoin pudotuspeleissä myös tasaviisikoin pelattaessa. Honkasen ja Virkin hehkutettiin täällä tuovan siivoamisvoimaa oman maalin edustalle. Mitä on siivottu ja millä tuloksella? Kookoon oman maalin edustan peli on heikentynyt ratkaisevasti ja Hokki on käyttänyt tilannetta hyväksi ja iskenyt maalin edustalta röyhkeästi maaleja. Toki syytä on ollut myös koko viisikon repsahtaneella puolustuspelaamisella. Puhtaat paperit saavat hyökkääjistä puolustuspelaamisen osalta Skyttä, Saarela ja Lampinen.
Missä ovat Jesse Lustberg ja Jukka Korhonen? Mikäli ovat pelikunnossa, heitä tarvitaan huomenna yhtä kipeästi kuin joulukuun härkäviikoilla, jolloin KooKoon kurssi käännettiin voittojen tielle.
Huomenna on runkopelaajien Liukkonen, Nurmberg, Mattila, Keskinen, Nyrhinen ja Vuorisaari nostettava pudotuspelaamisen tasoa merkittävästi. Maalilla on Oren onnistuttava 100%:sti. Appelin, Honkasen ja Virkin on osoitettava, että he ovat joukkueelle vahvistuksia. Muun joukkueen on myös pystyttävä nostamaan tasoaan ja jäähyaitiosta on pysyttävä poissa. Ja näin KooKoo kääntää taas suunnan voittojen tielle. Mahtaako Hokinkaan pudotuspeleihin viritelty liukasliikkeinen luistelu olla huomenna kahden edellisen pelin tasoista?

Niinkuin rankkari havaitset, ei tästä tullut yhtään lyhempää kuin aikaisemminkaan:).
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Siffa kai on jo selvää, että Lussu pelaisi, jos vain olisi kunnossa. Korhosella taas on ollut kuumetta. Kai sama tauti, joka kiersi joukkuetta ennen pleijareiden alkua.

Aikamoisen ihmeen tässä pitäisi tapahtua, että tästä pelillisestä ja henkisestä suosta enää noustaisiin. No mutta eihän tässä kausi toki lopu. Hämmentävä playout on vielä edessä päin. Hyvällä lykyllähän tässä pelataan vielä karsintoja heh.

ps. HCM anteeksi, mutta olet taas mielestäni aika turhan hyökkäävä. Asiasi on ihan oikea. Ei tälläistä peliä halua Mestiksessä nähdä. Kenties kuitenkin voisit yrittää jättää tuollaiset "tanssiin kutsut" vähemmälle.

edit: Kiitos Vinka, kun korjasit tietojani Jessen tilanteesta
 
Viimeksi muokattu:

Vinka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo, HIFK
teroz kirjoitti:
Siffa kai on jo selvää, että Lussu pelaisi, jos vain olisi kunnossa. Miehen nilkkahan meni ilmeisen pahaan kuntoon ja purukalustokin arastaa. Hänhän ei ole pelannut sen loukkaantumisen jälkeen, josta HCM taannoin ilahtui.

ps. HCM anteeksi, mutta olet taas mielestäni aika turhan hyökkäävä. Asiasi on ihan oikea. Ei tälläistä peliä halua Mestiksessä nähdä. Kenties kuitenkin voisit yrittää jättää tuollaiset "tanssiin kutsut" vähemmälle.

Jessehän nimenomaan pelasi ensimmäisessä pleijarissa Kajaanissa, jossa sitten ilmeisesti sai kiekon nilkkaansa. Eikä se jalka nyt varmaankaan niin pahassa kunnossa ole.

Toivottavasti kirjoittelijat ovat tällä kertaa sen verran fiksuja etteivät edes vaivaudu väittelemään HCM:n kanssa.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vinka kirjoitti:
Toivottavasti kirjoittelijat ovat tällä kertaa sen verran fiksuja etteivät edes vaivaudu väittelemään HCM:n kanssa.

Samaa toivon myös minä. Tällä nimimerkki HCM:lle ei vain yksinkertaisesti ole mitään annettavaa näille keskustelupalstoille. En tiedä mitä tyydytystä tämä kirjoittaja saa jatkuvilla provosoivilla kirjoituksillaan.
 

Fordél

Jäsen
Hyökkäyspelissä kusi viimeksi Kouvolassa ainakin nuo hyökkäyksiin lähdöt, joista puuttui suoraviivaisuus. Vaikea siinä on Appelinkaan mitään ihmeitä tehdä. Ja mitä tulee Honkaseen, Virkkiin ja kumppaneihin niin taas ensimmäisellä kerralla Kajaanissahan maalineduspeli oli toiminut todella hyvin.

Eli se mitä haluan sanoa on, että osaamista ja näyttöjä kyllä on, mutta pääkoppa ei pelaajilla vain kestä. Se on oikeastaan aika outoa, sillä tuon mentaalipuolen piti olla yksi KooKoon vahvuuksista, mutta nyt tuntuu, että Hokki on henkisesti aivan eri tasolla ja vievän kokeneempaa KooKoota kun pässiä narussa. KooKoon ei pitäisi lähteä mukaan mihinkään kikkailuun vaan pelata niillä omilla vahvuuksilla, muuten kurinalaisempi ja nöyrempi Hokki etenee neljän parhaan joukkoon.

Ymmärrän täysin fanien turhautuneisuuden täällä. Pelaajat ja valmennus saavat kuulla kunniansa ihan aiheesta, toivottavasti kuitenkin vain täällä foorumilla. Maanantaina on kuitenkin vielä mahdollisuus muuttaa kaikki ja toivotaan, että tämä turhautuneisuus saadaan käännettyä positiiviseksi energiaksi ja siellä hallissa kuuluu kunnon kannustus. Yleisön ei varmastikaan tarvi kertoa Kolekille ja hänen suojateilleen kuinka umpi surkeita esityksiä kaksi viimeistä ottelua ovat olleet; he varmasti tietävät sen itsekin.
 

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
Fordél kirjoitti:
osaamista ja näyttöjä kyllä on, mutta pääkoppa ei pelaajilla vain kestä. Se on oikeastaan aika outoa, sillä tuon mentaalipuolen piti olla yksi KooKoon vahvuuksista, mutta nyt tuntuu, että Hokki on henkisesti aivan eri tasolla ja vievän kokeneempaa KooKoota kun pässiä narussa.

En kyllä millään olis uskonu että KooKoo "pystyy" sellaseen touhuun mitä Kajaanissa on ollu,henkinen puoli pettää tärkeimmissä peleissä.Yksittäinen peli oli jo ratkennu mutta pleijarisarja vielä auki niin järjestetään oma show ja ilmeisesti myös pelikieltoja.
Joukkueen uskottavuus on koetuksella seuraavassa kotiottelussa ja jos hermokontrolli ja pelillinen puoli ei pysy kasassa niin vaikeeta tulee olemaan myös mahdollisissa playouteissa.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Huomenna KooKoo joutunee lähtemään KooKoo-Hokki peliin ainoastaan kolmella kentällisellä. Eli varmuudella eilisillan sankareista sivussa on ainakin ottelurangaistuksen saanut Ilkka Saarela ja eiköhän Jani Honkasellekin lätkäistä jääkiekkoliiton toimesta parin kolmen ottelun pelikielto. Lisäksi KooKoon kannattaa ehdottomasti jättää sivuun myös kaikkeen muuhun kuin pelaamiseen keskittynut Timo Nurmberg.

Reserveistä ei apuja nyt löytyne, koska Jesse Lustberg on ilmeisesti vielä loukkaantunut samoin kuin Tarkiainen ja Kolehmainenkin.

Eli huomiseen peliin voitaisiin lähteä kokoonpanolla:


Antti Ore
Sami Heinonen

Miikka Lindholm - Mikko Liukkonen - Juho-Tuomas Appel
Ville Vuorisaari - Jarno Virkki

Teemu Somppi - Mikko Silvennoinen - Tuomas Ilola
Antti Nyrhinen - Jani Keskinen

Aapo Lampinen - Valtteri Skyttä -Mikko Mattila
Simo Miettinen - Tuomas Gärdström

Jukka Korhonen - Lauri Viantie - Eemeli Koskelainen

Kyllähän tuo pelaajamateriaali alkaa hupenemaan pelottavalla tavalla loukkaantumisten ja nyt pelikieltojen takia. KooKoolla ei riitä pakkeja kuin kolmeen pakkipariin ja siinäkin joukossa on jo mukana Tuomas Gärdström ja vähän peliaikaa saanut Simo Miettinen. Reserviin jouduttaneen kokoamaan Lauri Viantie ympärille todellinen pelote. Saas nähä mitä tästä vielä oikein tulee.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Putte kirjoitti:
Lisäksi KooKoon kannattaa ehdottomasti jättää sivuun myös kaikkeen muuhun kuin pelaamiseen keskittynut Timo Nurmberg.

Puten hyvään kirjoitukseen puutun vain tältä osin. Nurmberg on älykäs pelaaja, joka tietää milloin sikaillaan ja milloin ei. Kaksi edellistä Hokki-ottelua olivat jo ratkenneet, kun Tinke aivan turhat jäähynsä otti. Mikäli Tinke vain on pelikuntoinen, uskon hänen olevan huomenna kokoonpanossa.
Ihan riittävästi on pelaajia huomiseen otteluun. Kolekin on otettava joukkue tiukasti komentoonsa ja edellytettävä pelaajilta kurinalaista peliä. Uskon näin huomenna tapahtuvan ja tiukan parivaljakon lopullinen paremmuus ratkeaa keskiviikkona Kajaanissa. Mietin vaan, että miten nämä täysin amatööripelaajat hoitavat työasiansa tämän ruljanssin aikana. Mestis vaatii pelaajilta huomattavasti enemmän kuin SM-liigan ammattipelaajilta.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Kyllä täytyy ihmetellä KooKoon henkistä romahdusta, joka on oikeastaan jatkunut ja syventynyt Kouvolassa pelatusta toisesta erästä lähtien. Siinähän joukkueella oli mahdollisuus napata ote pelistä kun tarjottiin kahden miehen ylivoimaa, mutta ei onnistunut. Kuten siffa kirjoitti, ylivoima on ollut huonoa, ala-arvoista oikeastaan.

Kolmannen ottelun turhautuminen on kyllä kaikin tavoin erittäin ikävä juttu. Pitää kuitenkin muistaa, että seuraava peli lähtee aina nollilta ja mahdollisuudet ovat yhä olemassa, päättyi edellinen peli mihin numeroihin tahansa. Muutama onnistuminen ja homma voi kääntyä päälaelleen. Näin se urheilussa menee. Tätä taustaa vasten avainpelaajien riehuminen harmittaa todella paljon, koska he vaikeuttivat otteillaan joukkueen lähtöasetelmia seuraavaan matsiin. Tässä saa kyllä valmennusjohtokin ottaa osan vastuusta. Pelaajat hoitavat pelaamisen ja valmentajan on reagoitava siihen, jos homma menee törkeäksi, niinkuin nyt kävi. Todella sääli.

Olen aina ihaillut esimerkiksi Kanadan tai Ruotsin (ja myös Suomen, mutta se on itsestäänselvyys) maajoukkueita siitä, että tiukan paikan tullen hommaa ei luovuteta vaan pyritään määrätietoisesti kohti voittoa (ok on se Kanada joskus ruvennut mylläämäänkin, mutta kuitenkin). Nyt toivoisin tätä samaa KooKoolta: taistelua, taistelua ja taistelua, mutta pilke silmäkulmassa. Väkisin vääntämällä ei varmasti saada kovalla itseluottamuksella pelaavaa Hokkia taipumaan. Heitä vastaan on nyt pelattava heidän omilla aseillaan; luovalla hyökkäyspelillä ja pirteällä ilmeellä. Tällaisin ottein kotiyleisökin saadaan varmasti kannustamaan joukkuetta kohti voittoa. Tällaisin ottein joukkue jyräsi vahvassa nousukunnossa runkosarjan lopun. Nyt sen ilmeen on taas löydyttävä.

Turhautuminen ei nyt auta. Otteluvoitot ovat 2-1. Tämä ei ole Champions League, maalierolla ei ole mitään väliä. Vain voitto ratkaisee. KooKoon on lähdettävä haastamaan Hokkia iloisella ja liikkuvalla hyökkäsypelillä ja ansaittava tätä kautta ylivoimamahdollisuuksia. Sanomattakin on selvää, että profiilipelaajilla kuten Liukkosella ja Mattilalla on nyt viimeinen mahdollisuus nostaa tasoaan ja näyttää esimerkkiä. Onnistumisia tarvitaan, ja niitä tulee yrittämisen kautta. Yksi pomppu voi muuttaa koko pelin. Sen takia on vielä aivan turha puhua mistään luovuttamisesta. Olen satavarma, että joukkue ei ole luovuttanut. Toivottavasti eivät kannattajatkaan.

Täytyy vielä toivoa, että huomisessa matsissa olisi tuomari, joka ei ottaisi turhaan isoa roolia kentällä. Tämä on pudotuspelikiekkoa; laitojen tulee ryskyä ja ne pikku naamapesut maalin edustalla kuuluvat asiaan. Tasapuolista linjaa toivotaan.

Go on, KooKoo. Nyt on näytön paikka. Kaikki peliin, mutta silti rennolla otteella. Eiköhän siinä riitä haastetta.
 
Viimeksi muokattu:

Vinka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo, HIFK
Hescu kirjoitti:
Tässä saa kyllä valmennusjohtokin ottaa osan vastuusta. Pelaajat hoitavat pelaamisen ja valmentajan on reagoitava siihen, jos homma menee törkeäksi, niinkuin nyt kävi. Todella sääli.

Go on, KooKoo. Nyt on näytön paikka. Kaikki peliin, mutta silti rennolla otteella. Eiköhän siinä riitä haastetta.

Valmennusjohto saa tässä tapauksessa ottaa koko vastuun tapahtuneesta. Oman käsitykseni mukaan pelaajat pelasivat Kajaanissa ainoastaan valmentajien ohjeen mukaan. Tässä valossa pelaajia on siis turha syyttää mopon karkaamisesta, sillä he vain noudattivat ohjeita. En kyllä silti ymmärrä mitä Kolekin päässä on liikkunut.

Toivottavasti KooKoo palaa omalle tasolleen ja sitä myötä voittojen tielle.
 

Punkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo, Saipa
Hescu kirjoitti:
Sanomattakin on selvää, että profiilipelaajilla kuten Liukkosella ja Mattilalla on nyt viimeinen mahdollisuus nostaa tasoaan ja näyttää esimerkkiä.
Itse kyllä odotan tason nostoa ennenkaikkea Tinkeltä sekä kaikilta puolustajilta. Pakit voisivat keskittyä perustehtäväänsä, puolustamiseen, sekä myös hyökkäyksien auttamiseen järkevien avauksien kautta. Eiköhän Liukkonen ja Mattila kuitenkin eilen hoitaneet oman tonttinsa hyvin, ei sikailu-jäähyjä kummallakaan, ja Liukkonenhan osallistui Kookoon molempien maalien tekoon. Ja vaikka joukkueen parhaana laiturina Liukkonen käsittämättömästi onkin laitettu sentteriksi, on Luigi silti pleijareitten pistepörssissä kokonaispisteissä jaetulla kolmannella sijalla. Niin että eiköhän he eilen ole näyttäneet esimerkkiä muillekin, mutta ei kai voi odottaa kuitenkaan keneltäkään että nousisi yksin pelin ratkaisijaksi, jos suurin osa pelistä vielä pelataan alivoimalla? Viime vuonnahan Liukkonen joutui lähes yksin vastuunkantajaksi, nyt olen kyllä odottanut muidenkin ns. vahvistusten esim. Lindholmin ja Ilolan esiintuloa. Ihmettelen miten heidät on täällä jätetty niin rauhaan yleiseltä arvostelulta, kun lähes kaikki muut ostomiehet täällä on jo teilattu. Samoin Skytän peli on vajonnut sitä alemmaksi mitä pidemmälle kausi on mennyt, nykyisin Skyttä keskittyy vaan kiekon yksinkuljetuksiin. Myös valmennusjohdolta odotan tasonnostoa, eli nopempaa reagointia tilanteisiin.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Punkku kirjoitti:
Itse kyllä odotan tason nostoa ennenkaikkea Tinkeltä sekä kaikilta puolustajilta. Pakit voisivat keskittyä perustehtäväänsä, puolustamiseen, sekä myös hyökkäyksien auttamiseen järkevien avauksien kautta. Eiköhän Liukkonen ja Mattila kuitenkin eilen hoitaneet oman tonttinsa hyvin, ei sikailu-jäähyjä kummallakaan, ja Liukkonenhan osallistui Kookoon molempien maalien tekoon. Ja vaikka joukkueen parhaana laiturina Liukkonen käsittämättömästi onkin laitettu sentteriksi, on Luigi silti pleijareitten pistepörssissä kokonaispisteissä jaetulla kolmannella sijalla. Niin että eiköhän he eilen ole näyttäneet esimerkkiä muillekin, mutta ei kai voi odottaa kuitenkaan keneltäkään että nousisi yksin pelin ratkaisijaksi, jos suurin osa pelistä vielä pelataan alivoimalla? Viime vuonnahan Liukkonen joutui lähes yksin vastuunkantajaksi, nyt olen kyllä odottanut muidenkin ns. vahvistusten esim. Lindholmin ja Ilolan esiintuloa. Ihmettelen miten heidät on täällä jätetty niin rauhaan yleiseltä arvostelulta, kun lähes kaikki muut ostomiehet täällä on jo teilattu. Samoin Skytän peli on vajonnut sitä alemmaksi mitä pidemmälle kausi on mennyt, nykyisin Skyttä keskittyy vaan kiekon yksinkuljetuksiin. Myös valmennusjohdolta odotan tasonnostoa, eli nopempaa reagointia tilanteisiin.

Juu, kyllä näin on. Mainitsin vain lonkalta muutamia tärkeimpiä pelaajia kirjoituksessani. Tottakai tason nostoa odottaa jokaiselta viime pelien jälkeen.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
siffa kirjoitti:
Nurmberg on älykäs pelaaja, joka tietää milloin sikaillaan ja milloin ei.

Sikailun osalta ehkä, mutta oletko siffa sitä mieltä, ettei Tinke ota typeriä ja turhia jäähyjä, kun pelejä ratkaistaan?
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Isaskar kirjoitti:
Sikailun osalta ehkä, mutta oletko siffa sitä mieltä, ettei Tinke ota typeriä ja turhia jäähyjä, kun pelejä ratkaistaan?

Kirjoitukseni oli tarkoitettu puoltamaan Tinken peluutusta eilisessä ottelussa. Se, että Tinke sikaili Kajaanissa, kun ottelu oli ratkennut, ei tarkoittanut sitä, että Tinkestä ei olisi joukkueelle hyötyä tulevissa otteluissa. Eilinen peli osoitti, että Tinkellä on paljon annettavaa vielä KooKoolle. Kolek kuormitti Tinkeä eilen runsaasti ja yllättävän hyvin homma kävi pitkästä loukkaantumisen aiheuttamasta huilista huolimatta. Eiköhän Tinke pelaa huomenna parhaan pudotuspelinsä ja auttaa KooKoon jatkoon. Ja toivottavasti automaattinen takaapäin mailalla koukkiminen jää Tinkeltä kokonaan huomenna pois. Eli joskus tulee näinä nollatoleranssin aikana Tinkellekin turhia jäähyjä.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
siffa kirjoitti:
Kirjoitukseni oli tarkoitettu puoltamaan Tinken peluutusta eilisessä ottelussa. Se, että Tinke sikaili Kajaanissa, kun ottelu oli ratkennut, ei tarkoittanut sitä, että Tinkestä ei olisi joukkueelle hyötyä tulevissa otteluissa. Eilinen peli osoitti, että Tinkellä on paljon annettavaa vielä KooKoolle. Kolek kuormitti Tinkeä eilen runsaasti ja yllättävän hyvin homma kävi pitkästä loukkaantumisen aiheuttamasta huilista huolimatta. Eiköhän Tinke pelaa huomenna parhaan pudotuspelinsä ja auttaa KooKoon jatkoon. Ja toivottavasti automaattinen takaapäin mailalla koukkiminen jää Tinkeltä kokonaan huomenna pois. Eli joskus tulee näinä nollatoleranssin aikana Tinkellekin turhia jäähyjä.

Muuten ihan samaa mieltä, mutta kyllä Tinkelle näitä turhia jäähyjä on tullut pitkin uraa, oli nollatoleranssi tai ei. Nyt se on ehkä korotustunut vaan ja Tinke on joukkueen ahkerin hyökkäyspään jäähyjen ottaja.

Mutta Tinke paransi tosiaan peliään perjantaista ja lienee suuressa roolissa kun jatkopaikkaa ratkaistaan.
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Tässä parissa kävi niin kuin vähän uumoilin. Eli tasainen sarja ja viiteen peliin. Tänään toivottavasti KooKoo ottaa vieras voiton ja lähtee kaatamaan Sporttia. Jos KooKoo menee parista jatkoon niin veikkaan että sillä olisi täydet mahdollisuudet kaataa Vaasan pojat. Hokki jos jatkoon menee niin se on suoraan Sportille 3-0. Harmi vaan kun peli ei tule edes Urheilukanavalta vaan joutuu teksti-tv:n välityksellä peliä seuraamaan.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Torpedo 360 kirjoitti:
Harmi vaan kun peli ei tule edes Urheilukanavalta vaan joutuu teksti-tv:n välityksellä peliä seuraamaan.

Niin ja harmi, että peliä ei selosteta edes radiossa! Kouvolan seudulla on nykyään todella surkeaa tarjontaa paikallisradiosta. Aikoinaan kun paikallisradio toimintaa käynnistettiin, oli Kouvolan paikallisradiot valtakunnankin tasolla ihan kärkipäässä ja tottakai myös KooKoon vieraspelit selostettiin tuolloin Asko Taurun ja sitä ennen legendaarisen Juha Muonan toimesta. Nyt ei puhettakaan, että yhtään KooKoon peliä tulisi radiosta. Todella surkeaa!
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Dynamite kirjoitti:
Aikoinaan kun paikallisradio toimintaa käynnistettiin, oli Kouvolan paikallisradiot valtakunnankin tasolla ihan kärkipäässä ja tottakai myös KooKoon vieraspelit selostettiin tuolloin Asko Taurun ja sitä ennen legendaarisen Juha Muonan toimesta. Nyt ei puhettakaan, että yhtään KooKoon peliä tulisi radiosta. Todella surkeaa!

Noinko se meni? Voi olla, itse muistan Muonan selostusten alkaneen Taurun jälkeen..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös