korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Tämä pari kohtaa kyllä toisensa liian aikaisin. Noh, varmasti edessä on kauden paras playoffsarja joka hyvinkin todennäköisesti venyy seitsemään otteluun. Minä en ainakaan lähtisi veikkaamaan jatkoonmenijää. Molempien riveissä pelaa Ässien huikean 2006 kevään ratkaisupelaajia, joten sekin saa meikäläisen seuraamaan tätä.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Välierävastustaja on mitä mieluisin. Kumpikin joukkue on haahuillut kauden mittaan lähes tasavertaisesti. On ollut hyviä jaksoja ja sitten vähemmän hyviä. Toisilla vaan on kyky katsella pelkästään niitä huonoja jaksoja...

Monet oululaiset ovat jo ehtineet rukoilla, jotta Tarkki nostaisi tasoaan. Se olisikin tosi tarpeellista, mikäli Kärpät lainkaan pystyy taistelemaan ilmettään muuttavaa Jokerihyökkäystä vastaan. Katsotaanpa hieman Tarkkia tarkemmin runkkarin osalta:

kausi 0607, torjunta% 93,48, 0-pelejä 6
kausi 0708, torjunta% 93,39, 0-pelejä 3
kausi 0809, torjunta% 91,56, 0-pelejä 1

Juuson kausi: torjunta% 94,37, 0-pelejä 7

Tuosta voi vetää jotain johtopäätöksiä, tai sitten ei.

Kärppien valmennus ei myöskään ole lainkaan sillä tasolla, mitä se oli Jalosen kaudella. Tällä osastolla ollaan tasoissa runkosarjan osalta.

Pelaajamateriaaleissa ei ole pahemmin myöskään eroja.

Puolustus on se Jokerien vahvin alue. Ja se on se, joka tuleekin ratkaisemaan tämän ottelusarjan Jokereille tyylipuhtaasti 4-1. Tämä tietysti sillä edellytyksellä, että Juuso pelaa kaikki ottelut. Vuorion ollessa tolppien välissä, menee sarja seitsemään otteluun ja Jokereille tiukka 4-3.

Sellaista on elämä... ja SM-liiga
 
... se stadin pirullisin jengi ...
Nitropelejä on odotettavissa näistä playoffeistakin. Voittaja voi löytyä jopa 4-0 tai 4-1, mutta yksittäiset pelit tulevat olemaan tiukkoja. Korkeintaan yksi poikkeus tulee mukaan.

Olen monena vuotena tavoilleni uskollisena todennut, että alkaa olemaan se Jokerien vuoro. Tarpeeksi, kun sitä toistelee, niin alkaahan se osuakin. Tänä vuonna on toki tilanne se, että Jokereilla on huomattavasti pitävämpi puolustus sekä maalivahti. Toisaalta näyttihän Tarkkikin vissiin ajoissa (pelicans pelissä :) ), että vire alkaa löytymään. Hahah. Jotenkin olisin odottanut muutamaa peliä aiemmin.

Hyökkäys Kärpillä on kivikova, mutta yhtä loukkaantumisherkkä kuin Jokerien tärkein pelaaja Riksman. Toivonpa tosiaan, että molemmat pääsevät vetämään parhailla miehillään, jolloin ei tarvitse voivotella jonkun perään. Parempi voittaa joka tapauksessa, joten eipä siinä silti ole jossiteltavaa.

Jokereille joudun siis veikkaamaan tätä sarjaa, mutta helppoa se ei tule olemaan. Kärpillä on täydet mahdollisuudet yllättää allekirjoittanut positiivisesti, eikä se mikään suuri yllätys lopulta olisikaan, sillä niin tasapäin nämä joukkueet ovat taapertaneet tämän vuoden.

Loistava sarja tulossa. Itselläni on henkilökohtaisia jännitteitä useampikin ilmassa, joten jännitystä riittää. Hyvä pelintaso olisi siihen plussaa.

Tulkoon kevät!
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Monet oululaiset ovat jo ehtineet rukoilla, jotta Tarkki nostaisi tasoaan.
Tottakai Tarkkin täytyy myös nostaa tasoa, mutta vielä enemmän olisin huolissani tuosta puollustuksesta. Ei maalivahtikaan voi kyetä ihmetekoihin (paitsi ehkä Jokereissa) jos puollustus vuotaa. Omasta mielestä Tarkki on pelannut ihan sillä samalla tasolla kuin ennenkin, mutta nyt heikomman puollustuksen takana. Yksinkertaisesti siitä tuo huonontunut prosentti.
 
Tottakai Tarkkin täytyy myös nostaa tasoa, mutta vielä enemmän olisin huolissani tuosta puollustuksesta. Ei maalivahtikaan voi kyetä ihmetekoihin (paitsi ehkä Jokereissa) jos puollustus vuotaa. Omasta mielestä Tarkki on pelannut ihan sillä samalla tasolla kuin ennenkin, mutta nyt heikomman puollustuksen takana. Yksinkertaisesti siitä tuo huonontunut prosentti.
Tuo pitää raadollisesti paikkaansa. Se ei kuitenkaan anna aihetta synninpäästöön, vaan nyt voidaan huoleti todeta maalivahdin olevan riittämätön. Nyt pitäisi olla se Nicklas Bäckström maalissa, joka pystyy ottamaan joskus niitä pahojakin kiinni pelin alusta asti. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että maalivahdin ei tarvitse olla jumalasta seuraava vaan rajat ne on siinäkin.
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
No onneksi sieltä löytyy vielä P. Koivisto joten täysin yhden kortin varassa ei olla. Mutta kyllähän nämä poffi-pelit vaativat koko joukkueelta tasonnostoa eikä voida osoittaa sormella esim. vain puollustajia. Koko joukkueen pitää puollustaa viisikkona, vähän samaan tapaan kuin Blues pelasi viime vuonna.

Kun kiekko pyörii omissa niin tarvitaan enemmän apuja hyökkääjiltä jne.. Omasta mielestä Kärpät ei vieläkään osaa kunnioittaa omaa siniviivaa vaan painetilanteessa yritetään väkisellä kuljettaa pois omista ja usein menetetään... Alivoima on myös liian passiivista ja ylivoimakin tuppaa nykyään sitä olemaan. Paljon on siis parannettavaa.

Sitten vielä hieman huolestuttaa tuo Alatalon psyykkauspuoli. Siellä pitää myös vähän potkia jätkiä perseelle välillä, miten tämä sujuu Matilta. No se nähdään.

Mutta on siellä Jokeri-leirissäkin varmasti parannettavaa joten tässä on nyt viikko aikaa pistää peliä kuntoon ja lupaan ainakin että itse olen katsomon puolella iskussa kun kiekko tippuu jäähän! Hienot pelit varmasti tulossa!
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
No onneksi sieltä löytyy vielä P. Koivisto joten täysin yhden kortin varassa ei olla. !
Tämä oli ilmeisesti sarkasmia. Tarkin parin viime vuoden takaiset suoritukset playoffeissa ovat olleet huikeat. Eiköhän sekin ala taas pelaamaan poffeissa.

Yksi asia, jota en ymmmärrä on tuo Kärppäfanien "Alatalolla me ei saada edes omenaa" -jutut. Menee välillä todella koomiseksi.

Jokerifanit tietävät (kuten muutkin), että tähän tilanteeseen on päästy Juuso Riksmanin sensaatiomaisten otteiden avulla sekä onneakin on ollut matkan varrella kiitettävästi. Suosiolliseen myötätuuleen on Jokerilaiva päässyt purjehtimaan. Nyt alkaakin ne tosipelit. Toisaalta, poffeissa peli on yleensä huomattavasti tarkempaa ja yksilöiden avulla voidaan mennä pitkälle.

Ei mulla muuta.
 
Jarkko Ruutu - Pirullinen Jokeri

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Sinänsä mielenkiintoinen tilanne, että Jokerit on pelannut pääsääntöisesti paskasti kotona ja varsinkin viime aikoina hyvin vieraissa. Poikkeuksen paskoista kotipeleistä tekevät nimenomaan kärppämatsit, joissa Jokerit on ottanut hyvällä pelillä pari voittoa. Tästä voisi päätellä, että pelaamalla edelleen hyvin kotona näitä matseja ja jatkamalla viimeaikaisia hyviä otteita vieraskentällä, Jokerit vie tämän sarjan. Toisaalta Jokerit on pettänyt pahasti monta kertaa tällä kaudella tärkeissä paikoissa, joten tämä logiikka on aika hataralla pohjalla.

Täytyy vain toivoa, että Jokereitten maalivahtisekoilu ei mene kuten viime keväänä. Se olisi jo kohtalon ivaa. Toisaalta en ymmärrä miksi Juuson loukkaantuminen paljastettaisiin kaikille tässä vaiheessa, jos se on totta. Hyvin outoa.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Jokerit voi olla jopa ennakkosuosikki tässä sarjassa. Vaikka Kärpät vahvisti joukkuettaan ja sai hyviä puolustajia takaisin riviin niin silti Kärpät ei ole vakuuttanut ihan viime aikoina. Koko joukkueen peli ei pysy koossa niin hyvin, kuin Kari Jalosen aikana.

Mutta kyllä suurin tekijä on se, että Riksmanin pisää pysyä fyysisesti tikissä. Riksmanilla ollut koko kauden vissiin pientä ja isompaa vaivaa. Pystyykö Juuso pelaamaan pitkän ja rankan poff-sarjan omalla tasollaan? Vuorio maalissa Jokerit ei kyllä rutinoituneita Kärppiä kaada, varsinkaan Raksilassa.

Mielenkiintoista nähdä, löytääkö vanha Narrin tappaja Viuhkola minkälaisen kevätvireen.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno ja jännittävä sarja varmasti tulossa! Paljon hehkutettu Riksman on tärkein kysmys ennen sarjan alkua. Onko mies kunnossa vai ei? Hyvä, että tulee taukoa, niin saa rauhassa parannella ja Vuoriokin sai hyvän pelin alleen.

Ihan villinä veikkauksena laitan, että ensimmäisessä ottelussa areenalla ketju Tenute-Hancock-ling on ilmiliekeissä ja tuo Jokereille voiton. Sen jälkeen kyseinen ketju ei tee maalin maalia.
 
Suurin ongelma on se, että ei ole ongelmia, on vain ratkaisuja.
Kuulemani huhun mukaan Oulussa kehitellään Aarniolle sellaista polvitukea jolla voi ottaa mahdollisimman kovat vauhdit ja ajella vastustajan molarin yli niin että raikaa. Se on siinä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Kuulemani huhun mukaan Oulussa kehitellään Aarniolle sellaista polvitukea jolla voi ottaa mahdollisimman kovat vauhdit ja ajella vastustajan molarin yli niin että raikaa. Se on siinä.
Sen jälkeen oululaisilla ei olisi ainakaan mitään varaa jeesustella "erkkirajamäkien" tekemisistä playoffeissa. ;)

Pitkään joutui tämän ottelusarjan toteutumista sulattelemaan, mutta nyt voisi jo jotain pientä pintapuolista raapustaa...

Kärpät oli epäilemättä se kaikista inhottavin vastustaja ensimmäiselle kierrokselle. Joukkueiden välinen playoff-historia on mitä on, ja sen lisäksi matkustus koituu tämän sarjan aikana todella haasteelliseksi ja ennen kaikkea kalliiksi. Meikäläisen budjetilla ei lähdetä junalla Ouluun ja takaisin tällä hetkellä, joten on tyydyttävä katselemaan kotipelit ja jännäämään vieraspelit kotisohvalta käsin. Täytyy toivoa, että canal+ olisi sen verran armollinen, että näyttäisi jonkun Oulun peleistä, mutta kustannussyistä tietenkin Helsingin pelit lienevät etusijalla...

Tämä kausi on ollut Jokerien kohdalla niin omituinen ja keskinkertainen, että odotusarvot sarjaan lähdettäessä ovat täysin nollissa. Selvinä haastajina lähdetään toivomaan, että Riksman olisi jälleen pienen suvantovaiheen jälkeen täydellinen muuri, puolustus pystyisi pysäyttämään Kärppien taitavan ja nopean hyökkäyskaluston sekä hyökkäyksestä löytyisi ratkaisijoita. Mainetekoja odotetaan ainakin Lahdelta, Ridalta ja Tenutelta. Sen lisäksi löytyy pelaajia, jotka on keitetty niin kovissa liemissä, että luulisi playoffeissa kulkevan (Lind, Valtonen, Hauhtonen). Playoffeissa se on niin pienestä kiinni, että jo pelkkä loistava maalivahtipeli, tiivis puolustaminen ja muutama tulikuuma profiilipelaaja voivat riittää vaikka kuinka pitkälle.

Molempien valmentajien playoff-voittoprosentit ovat surullista luettavaa: Nollaa näyttää molemmilla. Eli, jos on paljon puhuttu Hanlonin puutteista valmentajana, niin ei Alatalon joukkueillakaan ole playoffeissa mennyt kovinkaan nappiin tähän mennessä. Kumpi pystyy psyykkaamaan joukkueensa aikaisemmin playoff-iskuun, vienee sarjan.

Lähtökohtaisesti:

Maalivahdit: Jokerit
Puolustus: Jokerit
Hyökkäys: Kärpät
Valmennus: Tasan
Erikoistilanteet: Kärpät
Historia: Kärpät

Tasaista tulee...
 
"Jokerit jätti minut. Seura joka unohti ihanteensa ja historiansa ryhtyessään venäläisten maksulliseksi rattopojaksi, on lopulta vain muovinen kuori alkuperäisestä."

- Cobol 29.3.2018

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Mahdollisimman pikainen loppu kauteen. Ikävintä olisi katsoa Jokerien kitumista seitsemänteen otteluun pikkupedon kynsissä. Eikös se kiduttaminen ole laissakin kielletty?

Mutta, mutta. Ikijokerin listan tasaisuudesta sinänsä allekirjoitan. Ja oikeastaan kohta kohdalta samaa mieltä. Tuossa sohvalla duunien jälkeen torkkuessani mieleen hiipikin pieni toiveen vire. Ajattelin että Jokerit saattaa silti selvitä jatkoon kun en äkkiä keksi miten yksikään joukkue voisi pelata Alatalolle & Junnolle. Sitten kuin painajainen iski: miten yksikään joukkue voisi pelata Hanlonille & Hjallikselle & Virmaselle?

Jälkimmäiseen ratkeaa. Näädät jatkoon.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tässä pitkään on ollut jo sillä ajatuksella, että playoff-vastustaja saisi olla sellainen, jolle on kivuttominta tippua. Kärppiä vastaan se ei sitä ole todellakaan. Sarjan alku tulee ratkaisemaan onko Jokereista haastamaan Kärppiä. Ensimmäinen kotiottelu on voitettava. Tappio niskassa Ouluun heti seuraavana päivänä kärsimään runsasmaalinen vierastappio on silloin väistämättä edessä. Kauden alun romahdusta lukuun ottamatta Jokerit on kuitenkin pelannut yllättävän asiallisesti Kärppiä vastaan. Riksmanin huippupelillä kaikki on mahdollista, koska kyllä Jokeritkin toisinaan onnistuu jopa 2-3 kertaa maalinteossa.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Jokerit vie. Perustelut: Sillä on kaikki mitä Play-offseissa tarvitaan; maalivahti ja kivikova puolustus. Ja kyllä se hyökkäys sen 1-2 tarvittavaa maalia tahkoaa. Kärpät on kuin Linnanmäen vuoristorata; välillä ollaan nousussa ja välillä sukelletaan, niin että heikoimmat huutaa apua ja lopussa tulee äkkipysäys.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Kärpät oli epäilemättä se kaikista inhottavin vastustaja ensimmäiselle kierrokselle. Joukkueiden välinen playoff-historia on mitä on, ja sen lisäksi matkustus koituu tämän sarjan aikana todella haasteelliseksi ja ennen kaikkea kalliiksi. Meikäläisen budjetilla ei lähdetä junalla Ouluun ja takaisin tällä hetkellä, joten on tyydyttävä katselemaan kotipelit ja jännäämään vieraspelit kotisohvalta käsin.
Elä ny liikoja jännitä, vaan tule EtäKärppien bussilla! Halvalla lähtee. Voit samalla käydä narripaita päällä Hirvaskankaalla ostamassa meille kaikille matkakaffet - tarjotaan sullekin siitä hyvästä.

On kyllä tiukka sarja tulossa. Jostain jos saisi luotettavaa tietoa Riksmanin tilanteesta niin oluen voisin tarjota... Luottamus pitää tosin ansaita ensin, sori vaan. Mutta seitsemän peliä, miten ois...
 
\o_ EtaKarpat.net _o/

RolleX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut urheilua harjoittavat seurat.
Kulta Jokerit

Olisi jopa "valtava" vääryys jos Kärpät tämän sarjan vie...

Jokerit harjoitellut koko kauden pleijari sumppua ja siihen lisävarusteeksi Riksman. Ei tuolla Kärppien Hawaji-kiekkoilulla voiteta KOVIA pelejä...ei!

Kärppien mestaruudet ovat tulleet hyvällä puolustuksella ja siten huippu veskarin kautta. Ei ole muuta oikotietä poikajahtiin :)

Maaleja osataan tehdä, mutta se jää niin fiilis pohjalle...(tehdään jos jaksetaan) Jokerien puolustus peli muistuttaa mestaruus Kärppiä, joten Onnittelut jo etukäteen Helsinkiin.

Niklas Bäckström 2003-2006
Andy Chiodo
Pekka Rinne
Tuomas Tarkki

Nämä kaikki "tähdet" syntyivät hyvällä puolustuksella...
 
Viimeksi muokattu:
Lähtee kuin TALAKKARI liukkaalta katolta :-)

eko69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,
Tiukka ja tasainen sarja tulossa. Nähdäkseni ratkaisuksi muodostuu kuka tekee ensimmäisen maalin. Jos Kärpät tekee ensimmäisen on Jokereiden avattava puolustussumppuaan, joka tuo Kärpille mahdollisuuksia lisämaaleihin pelin selvänumeroiseen ratkeamiseen. Jos taasen Jokerit saa ensimmäisen maalin, Kärpät hakkaa päätänsä seinään ja Jokereilla avautuu hyviä vastaiskumahdollisuuksia mahdollisine läpiajoineen Kärppien huonommin organisoitua puolustusta vastaan. Uskoisin tässä sarjassa pelattavan 6-7 peliä, sen verta pienet marginaalit joukkueiden kesken ovat ennakkoasetelmissa
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
No ei helvetti... Kyllä sitä olisi toivonut, että Jokerit yltäisi edes välieriin. Mutta taitaa se jäädä haaveksi, kun pahin mahdollinen vastustaja tulee vastaan. Kyllä Kärpät vie tämän aivan selvästi. Materiaaliero on huima ja ainoastaan maalivahdeissa Jokerit vie 100-0.

Tämä sarja on taputeltu ennen kun se edes kerkiää alkaa. Toivottavasti Kärpät vie suoraan 4-0, niin ei tarvitse selitellä.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
No ei helvetti... Kyllä sitä olisi toivonut, että Jokerit yltäisi edes välieriin. Mutta taitaa se jäädä haaveksi, kun pahin mahdollinen vastustaja tulee vastaan. Kyllä Kärpät vie tämän aivan selvästi. Materiaaliero on huima ja ainoastaan maalivahdeissa Jokerit vie 100-0.
Materiaalivertailu menee niukasti Jokereille ja viimeistään muikistelija kääntää vaa´an Ilmalaan. En kyllä näe mitään syytä, millä Kärpät saisi tähän sarjaan suosikiksi. Jokereilla on liigan paras maalivahti, parempi pakisto ja hyökkäyksessä playoffeihin tehtyjä vääntäjiä, kuten Rita, Hauhtonen (ainoa HIFK:n superketjusta, joka säilytti tasonsa pleijareissa), Lind, Louhi ja kovimpana valttina Lahden Jaska, joka vääntää ne tarvittavat maalit vaikka väkisin. Lisäksi Jokereiden koko kauden jauhama tylsä pakittelu+sumputus toimii paremmin kuin muikistelijan Anamuuris-peli, jossa ei ole mitään punaista lankaa. Kärppien ainoa valtti on Viuhkolan syttyminen, mutta siihenkin tarvittaisiin vähän parempia apuja, kun tällä hetkellä on pistää.

Jokerit vie sarjan 4-2, Matin mielestä kohtalo oli kova ja Harkimo antaa the Matille synninpäästön.
 
Gabba Gabba Hey

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hauska lukea kun Jokeri- ja Kärppäfanit täällä kilpaa yrittävät sysätä paineet vastustajan leiriin, todellisuudessa Kärpät on tässä sarjassa ennakkosuosikki ja sen tietävät kärppäläisetkin vallan mainiosti.

Jokerit voi sarjan viedä jos vanhat syttyvät ja Jokerit saa jotain järkeä hommaan, jotenkin vaan vaikea uskoa että niin tapahtuu.
Vaikka Kärppien pelikin on ollut hakemista aikaisempiin kausiin verrattuna niin ovathan he olleet enemmän "joukkue", kun taas Jokerit on ollut koko kauden yhtä kuin Riksman.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kyllä, yhden pisteen turvin edellä. No onhan sekin tietenkin jotain, mutta oikeasti tuo porukka sijoilla 2-6 on pisteiden puolesta yhtä hyviä. Muita eroja toki löytyy.

Pisteet Kärpille niukasti 8-7. Vai oliko Jokerit edellä jotenkin pelitavallisesti? Melko tasaista ollut tuon alkukauden TV-pelin jälkeen, siinä tosin Hallikainen oli isossa roolissa.
Jep jotenkin muistin tuon jatkoaika voiton toisinpäin.. Ei kannattaisi luottaa muistiin.

Siis tokihan tämä sarja on äärimmäisen tasainen, en minä sitä kieltänytkään. Pidän silti Jokereita hienoisena suosikkina. Suurimmat syyt:

1) Riksman + jokereiden puolustus
2) Joukkueiden Historia -> Jokereilla riittää motivaatiota/ näyttämisen halua
3) "tilastotappio"
4) Kärppien suuret kysymysmerkit eli Tarkki ja Alatalon pelityylin sopivuus pleioffeihin. Tietenkin myös Bumen ja Järventien kunto

Tosin jos seuraavat palaset loksahtava Kärpissä paikalleen niin Jokereita viedään TAAS:

1) Tarkki
2) Puolustuksen selkärangat
3) Viuhkola
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa
Hauska lukea kun Jokeri- ja Kärppäfanit täällä kilpaa yrittävät sysätä paineet vastustajan leiriin, todellisuudessa Kärpät on tässä sarjassa ennakkosuosikki ja sen tietävät kärppäläisetkin vallan mainiosti.
Kerrohan ihmeessä perustelusi.
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -
Siellähän se oli viimeisessä lauseessa noin yksinkertaistettuna.
Siinä lopussa oli perustelut miksi jompikumpi voisi yksinkertaistetusti viedä. Ennakkosuosikkia on hankala noilla perusteilla valita. Pari on kuitenkin niin tasainen, että ylipäätään on melkein pakko valita paremmin runkosarjassa menestynyt joukkue. Ero on kuitenkin siinäkin niin pieni, että lienee viisaampi katsoa joukkuiden vahvuuksia. Puolustus ja maalivahtipeli on Jokereilla selvästi edellä ja pakko kyllä sanoa itsekin (nauramatta tosin, kuten sinua asia huvittaa), että Jokereilla on etulyöntiasema.

Toki mielelläni näkisin, että Riksman murtuu hyökkäyksen edessä, vaan ei se sitä ole koko runkosarjassa tainnut tehdä kuin yhdessä tai kahdessa pelissä. Se on erittäin vähän se.
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy