Puolivälieräsarja 2004-2005 HPK - TPS

  • 66 094
  • 537

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Re: Re: Veroteknisiä syitä?

Viestin lähetti Kaiser Soze
Narvanmaa ei ehtinyt vaalivalmisteluiltaan ottaa selvää verotusteknillisistä asioista ja pojat ehtivät mualle. Vaalivoitto sen sijaan tuli ja Jouko on valtuustossa. - Onnea Turku.
Eikös se Narvanmaa ole joku vanha puolustelija? Onkos sen pojat jotain NHL -tähtiä vai mitä tarkoitat? Turun valtuustossa istuu muuten sen verran omituista sakkia, että moni mielisairaala ottaisi heidät avosylin hoitoon. Enkä tarkoita avohoitoa. No, toisaalta ihan asukkaidensa näköinen valtuustohan se on.
Viestin lähetti Kaiser Soze
Jos tulipaloja pelkäät, niin miksi hml:ssä olet? Sehän on viimeksi palanut, vai kyytäkös tarkoitit?
Pelkään tulipaloja, mutta en ole Hämeenlinnassa. Marko Palo kirjoitetaan isolla, kun se on erillisnimekäs.
Viestin lähetti Kaiser Soze
Miten muuten yleensä osaat maakuntakierrokselta takaisin hämeenlinnaan? Motarilla kun ajelee niin aina käy sama juttu. Hämeenlinna alkaa, ohos mentiinkin ohi jo.. Kuin vanha villinlännen kylä, jossa pölypallot vain pyörii raitilla.
Helposti. Tosin kysymys on hieman väärin aseteltu, sillä kuten jo kerroinkin, niin yleensä palailen kaupunkireissultani kotiin ja ainakin tähän mennessä olen aina löytänyt.

Raisionkin löydän helposti. Se on heti siinä Typhoonin vieressä.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti Koala
Se voittaa kumpi tekee enemmän maaleja
Ei pidä välttämättä paikkaansa. Toivon että Kerholaisetkin asian muistavat, 0-7 on makea asia mutta kuitenkin sivuseikka.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti Koala
Se voittaa kumpi tekee enemmän maaleja

Eipäs. Se voittaa, joka saa neljä (kiitos valistuksesta) voittoa kasaan. Usein toki maalimäärät korreloivat tuon voittamisen kanssa.

edit: Jaa, ehkäpa kannattaisi lukea ketju ihan loppuun asti ennenkuin painaa quotea. No, onpahan pariin kertaan sama juttu sitten peräkkäin. Eli toistohuumorina.
 
Viimeksi muokattu:

TJ MACKEY

Jäsen
Eskelinen vs. Hulkkonen

Tätä kaksikkoa odottaa innolla. Ei niinkään taistelupari toisiaan vastaan mutta samantyylisiä ja varmasti tärkeitä pelaajia tässä ottelusarjassa. Mutta viimeksi Hämeenlinnassa kaverit otti pari kertaa yhteen ja homma oli puhdasta taidetta. Molemmilta kavereilta kaks järkyttävää pommia toisillensa samassa vaihdossa jonka jälkeen pieni paini, pelikatko, ja molemmat kaverit naamat auki ja ylimielisellä ilmeellä vaihtoon. I like it! Sm-liigan viimeisiä avojään gladiaattoreita... Pakko arvostaa!

Tepsi-fanit huolissaan Hulkkosen pelistä, syttyy ihan varmasti pleijareissa. Hulk harvoja tepsi pakiston äijiä. Peliaikaa luvassa... Sama pätee Eskeliseen, mutta Tumppi ei ole niin yksin, äijäosastolta pakistosta löytyy ainakin Klesla ja Jokela. No ohan tepsillä sit Rivet, mut silti mun mielestä pakistojen fyysisyydessä suuri ero. Ja ottelusarjan ratkaisu.
 

ifota

Jäsen
Viestin lähetti ifota [12.03.2003 10:06]
Mielestäni tämä ketju kuvaa hyvin tämän hetken jatkoaikaa, provoja keskustelun tilalla ja jos joku erehtyy yrittämään keskustelua ei vaivauduta vastaamaan kunnolla. En sano olevani yhtään sen parempi, mutta nyt lupaan pitää sormeni erossa näppiksestä, jos minulla ei ole mitään sanottavaa. Samaa voin ehdottaa monelle muulle. Jos joku sanoo, että pystyy analysoimaan näitä pelejä objektiivisesti, hyvä. Minä en sitä pysty tekemään.

TPS on kolmesta mahdollisesta pudotuspelivastustajasta pahin. Lähden seuraamaan ottelusarjaa pelonsekaisella kunnioituksella TPS:a kohtaan. Turkulaiset ovat osoittaneet osaamisensa, ei ehkä tänä vuonna parhaalla mahdollisella tavalla, mutta ovat kuitenkin. Runkosarja on ohi, takit kiinni Hämeenlinna, uhoaminen tässä vaiheessa on muutenkin turhaa. Toivon sydämeni pohjasta, että Kerho voittaa. Ei muuta.
 

M10

Jäsen
Osaako kukaan Tps-fani selittää minkä vuoksi Jari Kauppila on ollut niin kesy tällä kaudella? Kakessa olisi kuitenkin sitä ratkaisupelaajan ainesta kovissa peleissä.

Salainen suosikkini Mika Alatalo tulee olemaan taas tutun vaarallinen ja inhottava puolivälierissä kerhoa vastaan. Muistuu mieleen se hattutemppu Rinkelinmäeltä..

Kuten TJ tuossa jo sanoikin, vastakkain tässä sarjassa on kaksi liigan kovinta avojään taklaajaa, Hulkkonen ja Eskelinen. Miehet taitavat olla vielä kavereita keskenään Helsingin ajoilta. Kummankaan kehitys tällä kaudella ei ole jatkunut aivan odotetunlaisesti, tosin Eskelinen on silti ollut erinomainen tänäkin vuonna.

Tässä sarjassa ei ennakkoon katsottuna ole lähellekään niin paljon väriä kuin Hifk-Lukko sarjassa. Hermomiehiä (lainaus Ifk-Lukko otteluketjusta) löytyy molemmista joukkueista melko vähän. Toisaalta siihen ei vaadita kuin yksi ylilyönti (tyyliin Rauteen filmi) niin jännitteitä alkaa löytymään.

Alkas jo kinkerit.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Morrow10
Osaako kukaan Tps-fani selittää minkä vuoksi Jari Kauppila on ollut niin kesy tällä kaudella?

Mihin verrattuna? Kauppilahan on vetänyt juuri niin kovan kauden kuin mieheltä osasi parhaimmassa tapauksessa odottaa.

2002-2003
Pelicans
SM-liiga 37 9 + 20 = 29
HIFK
SM-liiga 14 3 + 5 = 8
2003-2004
Pelicans
SM-liiga 45 13 + 15 = 28
2004-05
TPS, rs
50 14 + 16 = 30

Nyt sitten odotellaan pysyykö Kauppilan playoff-saldot aikaisempien kausien tasolla, vai yllättääkö Kauppila kaikki tekemällä enemmän kuin kaksi maalia tai enemmän kuin kuusi tehopistettä.

Asiaa tarkemmin ajateltuna, taisin astua Morrow10:n miinaan tai sitten M10:llä on jotain sellaista tietoa Kauppilan ratkaisjan kyvyistä, jota minulle ei jostain syystä suotu.

No yhtä kaikki. Itselleni ei olisi ihme, jos Tepsin sentterikalusto muuttuisi näissä pleijareissa vielä muotoon Koivu, Lius, Kauppila, Rau6ee.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Salaliittojen kevät!

Niin, näyttäisi taas siltä, että kevät on tulossa, räystäät tippuvat ja itseni vituttaa, koska joudun taas kerran seuraamaan Tepsin otteita sillä silmällä!

Hommahan on niin, että kaikista mahdollisista vaihtoehdoista Suomen jääkiekkoskenen ykköstykki ja kultainen vasikka HPK, sai taas kerran vastaansa Turun palloseuran pleijareihin.

Monen asiantuntemattoman silmään homma näyttäisi siltä, että kyseessä on sattuma, mutta koska itse kuulun harvoihin ja valittuihin satun tietämään, että tämä kaikki oli ennalta suunniteltua.

Hommahan on nimittäin niin, että tämä "yhteensattuma" on turenkilais-hämeenlinnalaisen Salaliitto RY:n tekosia. Em. instanssi on tehnyt pyyteetöntä myyräntyötään jo vuosia, mutta tänä keväänä on taas iskun paikka.

Salaliitto RY:n vakainpana tarkoituksena on kitkeä turkulainen mädäntynyt jääkiekkoskene siten, että sen savuavilta raunioilta on jonain päivänä nouseva feenix-lintumaiseen tyyliin uusi ja kovasti turenkilais-hämeenlinnalaista kiekkoskeneä muistuttava kiekkoimperiumi, jonka johdossa on vahvasti turenkilais-hämeenlinnalainen, jokseenkin pöyhkeä edustus.



Mutta nyt itse em. koalition viimeaikaisiin toimiin!

Ensimmäisenä toimenpiteenään ko. instanssi ujutti oman salahenkilönsä, käytettäköön hänestä nyt vaikka koodinimeä "Jouko Narvanmaa", Tepsin toimistolle sabotoimaan palloseuran organisaatiota sisäisesti. Ja hommahan toimi kuin venäläisen junan vessa.

Tärkeitä miehiä loukkaantui ennen siirtoajan umpeutumista, mutta "Jouko Narvanmaa" niminen salahenkilö vain kävi hetkuttelemassa polviaan Börsin tiskillä, eikä suonut ajatustakaan hankkia stuntteja ko. avainpelaajille. Korkeintaan naureskeli asialle makeasti naisihmisten selissä könytessään.

Ko. henkilö harrasti pitkin vuotta myös kaikkea muutakin sabotaasia, mutta näistä jutuista allekirjoittaneen on syytä vaieta, koska olen valantehneitä salaliittolaisia.



Toisena, joskin vielä huomattavampana asiana Salaliitto RY:n toimet Saku Koivun modifiointiin liittyvissä asioissa.

Kaikkihan luulevat, että esimerkiksi Saku oli loukkaantuneena sivussa tässä taannoin.

Ko. luulo on mitä suurimmassa määrin väärä. Saku oli ko. hetkellä
Salaliitto RY:n koodaajien laboratoriossa, jossa häneen asetettiin windowspohjainen haittaohjelma.

Pleijareiden alettua Saku Koivun paidassa pelaakin eräänlainen Saku Koivu-kyborgi, eli nykyisen Saku Koivun ja nykytekniikan uusimpien sovellusten sekametelisoppa.

Turenkilais-hämeenlinnalaisen koalition päämajasta voidaan PC-pohjaisesti ohjailla Saku Koivun liikkeitä kentällä. En malta olla korostamatta, että koska kyseessä on Windows-pohjainen ohjelmisto, ongelmia on takuulla luvassa, vaikka Salaliitto RY:n edustajat eivät tekisi muuta kuin leivästä paskaa.

***

Yhteenvetona päädynkin latelemaan sellaisen lopputulennon, että Hämeenlinnan ja oikeastaan koko Suomen Pallokerho tulee menemään tästä parista jatkoon 4-2 lukemin.

Syy miksi Tepsille annetaan noinkin monta voittoa johtuu siitä, että pitäähän meidän täällä Salaliitto RY:ssäkin saada sisäfilettä leivälle, koska emmehän me herraparatkoon mitään köyhiä ja kipeitä halua olla ja koska nyt on tilaisuus riistää turkulaisia selkänahkoja, tulemme tekemään sen.

Kylmä totuushan nimittäin on, että Kerhon tasaisuus, fyysisyys, paineensietokyky ja maalivahtipeli on sen verran kovemmassa kuosissa, että uskoisin sen menevän jatkoon em. lukemin.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Stan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei anneta 7-0 hävityn kärppäpelin masentaa mieliämme. Playoffeihin lähdetään rinta kaarella ja voittomielellä. Taktisina esimerkkeinä toimivat Summan ja Raatteentien taistelut...asiaan:

Luotettavalta taholta olen saanut tietooni, että Jalosen Jukka treenaa kovaa tulevaa taistoa varten. Riihimäen jääkiekkopyhätön punttisalilla tiuhaan nähty jässikkä nostaa penkistä aivan huikeita painoja. Voiman puutteeseen kerho ei siis tule kaatumaan!

Saku "Kuningas" Koivu loukkaantunee ensimmäisessä kohtaamisessa. Tämän ennakoimiseen ei tarvita suuria ennustajan lahjoja. Koivun paikan ykkösen keskeltä ottaa Rautee ja hän johdattaa turkulaiset voittoon tässä sarjassa. Tällä kertaa kerho kompastuu omaan näppäryyteensä, eikä pysty pysäyttämään Rauteeta edes sikamaisilla taponyrityksillä. Sattuneesta syystä Turengin keskustassa ei järjestetä pronssijuhlia tänä keväänä.

Koivun loukkaantuminen on sikäli valitettavaa, että turkulaiset ihmeparantajat on kaupattu maksukykyisille. Nämä ihmeellisen paljon myös Turengissa huomiota herättäneet ihmeidentekijät Jokkehan kauppasi, jotta saatiin varoja kalastukseen.
 

Santtu

Jäsen
Re: Re: Re: Palappas taas

Viestin lähetti Ossi
Ja tuosta kolmikosta huolimatta meillä on vielä Turun murre. Aika epistä. Valitsisin mieluummin sen ruotsin. Ilmeisesti aika moni turkulainenkin on tehnyt saman valinnan. It figures.

Joopa joo. Tässä on vielä viikko aikaa teroittaa pilkkakirveitä. Tuolta Suomen häpeäpilkusta, Liedon esikaupungista ja torilla säännöllisesti suoritettavasta yhteishyppelystä huolimatta yhä kartalta löytyvästä saaristokylästäkin löytyy vielä pari hyvän lääkityksen alaista, joilla on hunajapurkin ehtymisestä huolimatta vielä pelihuumori tallella. Ja sehän on ihan hauska juttu. Taidankin tehdä invaasion vielä pleijareiden aikaan siihen viehättävään kuoharitynnyriin, joka eroaa Hakametsän tunnelmasta lähinnä siitä, että kannustus ei tule vielä nauhalta.


Jo on mennyt lapselliseksi tämäkin palsta, huh huh. Moderaattorit voisivat minun puolestani poistaa koko ketjun, sellaista paskaa tämä on ja tyyliin ala-aste, mutta jääkiekkofani on useimmiten alle ala-aste tasoinen älynlahjoiltaan, joten kaippa se vaan on kestettävä. Suomalainen on suomalainen vasta sitten kun se vittuilee, pilkkaa, katkeroituu, hautoo itsemurhaa ja tappaa itsensä, tässä ketjussa on kumman paljon näitä hämäläisiä kandidaatteja joilla ei ole muuta sanottavaa kuin vittuilla, mutta suotakoot se heille ikuisesti lapsenmielisille.

Jokerit voittaa ja
hpk ottaa taas vaihteeksi ronssiset mitallit.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Re: Re: Re: Palappas taas

Viestin lähetti Santtu
Jmutta jääkiekkofani on useimmiten alle ala-aste tasoinen älynlahjoiltaan
Tämä oli hauskaa niin monella tasolla. Liekö sitten itseironiaa vai todella korkean tason huumoria. Veikkaan kuitenkin: C

Tämä jokakeväinen turkulaisten kiusaaminen on hiukan kuin joulunvalmistelut kuusenkoristeluineen. Jännittää niin vietävästi, että on pakko olla jotain puuhaa piinaavan odottelun keskellä. Mutta sitten kun juhla alkaa, on aika rauhoittua. Paitsi että joulun alla täytyy olla kiltti, että saa lahjoja. Kuulemma.

Tässä on kuitenkin vielä viikko aikaa analysoida puhki tämä taistelupari. Voimasuhteet, heikkoudet, vahvuudet... kyllä ne runkosarjan aikana tulivat jo selväksi. Ei tämä viimeinen viikko niitä miksikään muuta. Kerhon viime aikojen yskähtely on vain silmänlumetta. Ei mitään tahallista löysäilyä tahi taktikointia, vaan ihan kovan harjoittelun ja ketjuloton aiheuttamaa pientä epätasaisuutta puolimerkitysettömissä peleissä. Ja sitten kirsikaksi kakun päälle Areena-peikon häätäminen huits helvettiin, mikä osaltaan kertoo siitä, ettei se koko kauden kestänyt hyvä vire oikeasti mihinkään hukkunut. Se piti vain houkutella takaisin. Jos tuo viimeinen Jokeri-matsi olisi hävitty, olisin oikeasti hiukan huolissani. Nyt siihen ei todellakaan ole mitään syytä. Kerholla on nyt paketti niin hyvin kasassa, ettei ainakaan minun muistaakseni asiat ole olleet näin hyvin tässä vaiheessa kautta.
 

M10

Jäsen
Viestin lähetti Ohmi
Mihin verrattuna? Kauppilahan on vetänyt juuri niin kovan kauden kuin mieheltä osasi parhaimmassa tapauksessa odottaa.

Kauppilan palkkaan verrattuna. No omapahan on asianne mitä alisuorittajille maksatte, mutta kyllä taatusti ennen kautta odotitte enemmän Kakelta.

Vai onko tämä taas sitä turkulaista asennetta ennen pleijareita mitä tässäkin ketjussa niin pajon ollaan nähty..
 
Viimeksi muokattu:

Pompino

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Morrow10
Kauppilan palkkaan verrattuna. No omapahan on asianne mitä alisuorittajille maksatte, mutta kyllä taatusti ennen kautta odotitte enemmän Kakelta.

Vai onko tämä taas sitä turkulaista asennetta ennen pleijareita mitä tässäkin ketjussa niin pajon ollaan nähty..

Paljonko Kakelle maksetaan palkkaa? Jos Kaken ikäinen peluri on pelannut tuolla samalla tasolla jo monta vuotta, niin ei taatusti kovin moni odottanut mitään yht'äkkistä nousemista uudelle tasolle.

Hämeenlinnalaisesta keskustelutasosta kertoo paljon sinun vastineesi (omaperäisenä helmenä turkulaista kirjoitettu pienellä, oikein hauska) Ohmin asialliseen vastaukseen.

<Turenkilaispläjäys>
Ensi vuonna nikiksi Morrow11?
</Turenkilaispläjäys>
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Morrow10
Kauppilan palkkaan verrattuna. No omapahan on asianne mitä alisuorittajille maksatte, mutta kyllä taatusti ennen kautta odotitte enemmän Kakelta.

Vai onko tämä taas sitä turkulaista asennetta ennen pleijareita mitä tässäkin ketjussa niin pajon ollaan nähty..

Kauppilan palkasta en tiedä mitään, joten en sitä kommentoi suuntaan enkä toiseen. Sen sijaan minut voit ainakin lukea pois niiden joukoista, jotka odottivat ennen kauden alkua Kauppilalta yli kolmeakymmentä pistettä runkosarjassa. Ja pudotuspelien odotukset ovat siinä, että kaveri ei tee pistettäkään, kaikki tämän yli menevä on positiivista.

Itselläni oli ennen kauden alkua aikamoinen vääntö SergeiK:n kanssa Mikko Koivun korvaamisesta Jari Kauppilalla. Niin kuin silloin totesin Mikko Koivu(21 v) teki ensimmäisissä pudotuspeleissä enemmän pisteitä kuin Kauppila(30 v) on tehnyt koko elämänsä aikana. Mikä siis muuttuisi tällä kaudella? Se, että vetää Tepsin paidan päälle ei kaveria paranna - valitetttavasti.

ps. Tietenkin minä toivon olevani väärässä ja Kauppilan tekevän uuden pudotuspelien piste-ennätyksen ikinä missään, mutta aikamoinen yllätyshän tämä olisi - ainakin minulle.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Ohmi
Sen sijaan minut voit ainakin lukea pois niiden joukoista, jotka odottivat ennen kauden alkua Kauppilalta yli kolmeakymmentä pistettä runkosarjassa. Ja pudotuspelien odotukset ovat siinä, että kaveri ei tee pistettäkään, kaikki tämän yli menevä on positiivista.
Kauppilahan ei ole kovin tunnettu hyvänä kahden suunnan pelaajana. Itse olin suorastaan äimänä, kun siirto Tepsiin julkistettiin. Minusta kun Kauppila ei ole yhtään ns. Tepsin näköinen mies, kun tuo puolustaminen ei tunnu kiinnostavan sitten ollenkaan. Ja aika tutultahan tuo Kauppilan +/- taas näyttää.
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: Re: Re: Palappas taas

Viestin lähetti Santtu

Jokerit voittaa ja
hpk ottaa taas vaihteeksi ronssiset mitallit.

Kyllä tekee Santulle pahaa TPS:n rämpiminen tällä hetkellä.

Tottahan on, että TPS on voittanut puolet viimeisistä 16:sta mestaruudesta eli 8 mestaruutta vuoden 1989 jälkeen. Kyllähän tuona aikana on TPS fanille syötetty hunajaa oikein isolla kauhalla ja fani on tottunut voittoihin ja menestymiseen.

Nyt kun joukkue kuitenkin on valovuoden päässä liigan terävintä kärkeä, eikä mahdollisuuksia siihen kirkkaimpaan ole niin ottaahan se varmasti koville. Yritän kuitenkin ymmärtää tuon pahan olon ja nuo purkautumiset.

Arvostan TPS:n saavutuksia, joihin meidän pallokerhollamme on pitkä pitkä matka, mutta tässä ottelusarjassa teillä ei tule olemaan pienintäkään mahdollisuutta jatkopaikkaan. Niin paljon parempia me tällä hetkellä ollaan.

Itse tulen olemaan paikalla ainakin peleissä 1,3 ja 4.

Viikon päästä se alkaa!
 

M10

Jäsen
Viestin lähetti Ohmi
Kauppilan palkasta en tiedä mitään, joten en sitä kommentoi suuntaan enkä toiseen.

Tarkalleen en minäkään Kauppilan palkkaa tiedä mutta siitä voisin lyödä vetoa että yli sm-liigan keskipalkan se on. No, pitäkää Kauppilanne. Onneksi se tsemppaa teillä eikä meillä.

Pampino pistä sinäkin jäitä hattuun. Elä ole Hermomies. Se nyt oli vain yksi Hämeenlinnalais-Helsinkiläinen kirjasimen vaihto. Turku nyt sattuu olemaan jo pelkästään sanana niin hauska.

Niin kaikki tämä vääntö lähti siitä minun yksinkertaisesta ja provottomasta kysymyksestä: Miksi Jari Kauppila ei ole pelannut muutakuin keskinkertaisen kauden? Rooliahan olisi kai ollut mm. A.Aallon loukkaantumisen myötä.
Mikä siis mättää, vai ovatko kaikki todellakin sitä mieltä että tämä on Kaken huipputaso? Minä meinaan näkisin pleijareissa Kauppilan varteenotettavana ratkaisupelaajana. Sehän on nyt jääkiekkoilijan ihanneiässäkin..
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Viestin lähetti Morrow10
Niin kaikki tämä vääntö lähti siitä minun yksinkertaisesta ja provottomasta kysymyksestä: Miksi Jari Kauppila ei ole pelannut muutakuin keskinkertaisen kauden?
Täällä ensitunnelmia Kauppilan sopparin julkaisun jälkeen. Ei miehestä jaksanut juuri kukaan innostua. Kake on pelannut aika tarkalleen noita odotuksia myötäillen.

Valtakunnan ykköslehden huippunopeassa verrkoversiossa on lyhyt juttu Tepsin tunnelmista ennen pudotuspelejä. On kyllä aika paksua propakandaa =)
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti AnaMasa
Valtakunnan ykköslehden huippunopeassa verrkoversiossa on lyhyt juttu Tepsin tunnelmista ennen pudotuspelejä. On kyllä aika paksua propakandaa =)

Otti jotenkin silmään "Uskon että viikon harjoittelu tekee Sakulle hyvää, ja hän on todennäköisesti ja toivottavasti pelikunnossa pudotuspelien alkaessa." eli mies on juuri ja juuri siinä kunnossa, että pääsee kaukaloon, mutta jaksaako mies koko pelin ja missä kunnossa Saku ihan oikeasti on?

Lisäksi myös kiintoisaa nähdä mikä on se erikoskenttä ylivoimaan. Eihän tuosta joukkueesta nyt saa edes kuin yhden kentän aikaiseksi jolla on jotain realistisia mahdollisuuksia pyörittää toimivaa ylivoimaa.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Re: Re: Taas on se aika vuodesta

Viestin lähetti rinkeli22
Suosikin viitta on siis tukevasti Kerhon yllä, mutta tämähän ei urheilussa vielä mitään tarkoita. Mitään ei tule ilmaiseksi, ja kyllä Tepsi pistää meidät ahtaalle, varsinkin jos paketti ei ole kasassa, Noronen höntyilee, tai asenne ei ole maksimus..

Mutta on se kiva kun taas aletaan pelata kunnon pelejä..
Siinä omat ajatukseni tästä ottelusarjasta. rinkeli22 ne kiteytti pirun hyvin.

Suosikkina ei ole helppoa lähteä ottelusarjaan ainakaan huonosti menneen runkosarjan lopun takia.
Kun TPS voittaa ensimmäisen ottelun, niin tästä sarjasta saadaan vielä kunnon näytelmä.

4-2 Palloseuralle.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Morgoth
Lisäksi myös kiintoisaa nähdä mikä on se erikoskenttä ylivoimaan. Eihän tuosta joukkueesta nyt saa edes kuin yhden kentän aikaiseksi jolla on jotain realistisia mahdollisuuksia pyörittää toimivaa ylivoimaa.

Metsäranta-Ojala-Tuokko
Paukkunen-Eronen

Oisko noin? Ainakin yllätysmomenttia. Pampamin tulivoima ja viivapelote on meitin tarkimmin varjeltu salaisuus; siniselle ei muita edes tarvita...Matu jakelee samettikäsillään, Kimmo hoitaa maskimiehen hommat vankkumattomasti ja riparikiekot Maket hoitavat "läheltä ylös niinku Jari sanoo".

Totta puhuen, aika vähissä on yv-osaaminen.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Sakunkin pelaaminen siis vielä epävarmaa, no sehän kääntää vain entistä enemmän vaakaa tepsille, eikö siis...

Mikä Sakulla oikeasti on, polven piti parantua parin ottelun huililla, mutta eipä näytä parantuneen.. Ettei vain olisi asenne puolella enenmmän herneitä nenässä, tahi sitten jotain muuta...

Tekisi kyllä hyvää otteluparille, jos Sakukin kentälle saataisiin.Olisi se vielä vihdyttävämpää kenties.

Kyllä tää alkaa niin pahasti kääntyä tänne asuinseudulle päin jotta ihan meinaa masentua....
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Viestin lähetti sunnuntai

Mikä Sakulla oikeasti on, polven piti parantua parin ottelun huililla, mutta eipä näytä parantuneen.. Ettei vain olisi asenne puolella enenmmän herneitä nenässä, tahi sitten jotain muuta...

Ehkä Sakukin on huomannut että nuoremmat menee ohi vasemmalta että oikealta.
Tai sitten on jotain mitä ei haluta kertoa julkisuuteen...
Toivottavasti TPS pystyy laittamaan kampoihin HPK:lle ettei pääsisi liian helpolla.
 

pygmalion

Jäsen
Viestin lähetti sunnuntai
Mikä Sakulla oikeasti on, polven piti parantua parin ottelun huililla, mutta eipä näytä parantuneen.. Ettei vain olisi asenne puolella enenmmän herneitä nenässä, tahi sitten jotain muuta...

Saku olisi kaiketi pelannut jo keskiviikkona, mikäli sarjatilanne olisi siihen antanut aihetta. Tilanne taitaa vaan olla se, että polven lisäksi pipiä on keskimääräistä enemmän vähän muuallakin, mutta siitä ei tähän aikaan vuodesta kannattane huudella sen enempää.

Mies on jonkinmoisessa pelikunnossa viikon kuluttua. Lääkäri ei välttämättä olisi samaa mieltä, mutta se tuskin näkyy esityksissä suuremmin.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viestin lähetti pygmalion
Saku olisi kaiketi pelannut jo keskiviikkona, mikäli sarjatilanne olisi siihen antanut aihetta. Tilanne taitaa vaan olla se, että polven lisäksi pipiä on keskimääräistä enemmän vähän muuallakin, mutta siitä ei tähän aikaan vuodesta kannattane huudella sen enempää.

Juu, ja näihin lausuntoihin kannattaa aina luottaa. Ennenkään ei ole yhdenkään pelurin vammoja vähätelty/piiloteltu pleijareissa. Todellinen kunto (hyvä tai huono) on varmaankin aika pienen sisäpiirin tiedossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös