Puolivälierä Suomi-Tshekki to 14.5

  • 15 482
  • 81
Tila
Viestiketju on suljettu.

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vesa Rantanen jo toitotti, ettei Tshekillä ole mitään palaa. The. End. No, aisapari Nyholm hieman hanas vastaan. Nostivat myös esiin, että Suomella on voittoisaa historiaa Venäjää, joskus Ruotsiakin vastaan, mutta Tshekki osannut olla vaikea. Tosin, taustalla välierävoitto vuoden takaa, sitä ennen tappiot puolivälierissä 2010 ja pronssimatsissa 2012.

Tshekki nyt on tollanen välimallin vastus, ei oikein tiedä mitä sieltä tulee. Kyllä sieltä kotijoukkueena sen verta kokemusta ja NHL-osaamistakin löytyy, etten kyllä rohkenis Suomea ennakkosuosikiks heittämään. Varsinkin kun Suomen kärkipelaajat ei ole näissä peleissä meritoituneet, ja toisaalta, ne veteraanit jotka ovat, eivät ole ihan parhaiden päiviensä lyönnissä.

Maalivahtipeli. Pekka Rinteen peruspäivä ja lyö laudalta Pavelecin. Samoin alivoima parempaa kuin Tshekillä, maalintekotehokkuus menee sitten tasasemmaksi. Jos tästä tulee kauhea kapina, trilleri, yhden maalin ottelu, kuten tuleekin, ollaan nesteessä jossei päästä kunnolla paikoille ja haastamaan Pavelecia.

Järkälemäiset sentterit, ykköstykki Barkov etunenässä, kykeneekö Kemppainen tekemään taikojaan kovassa paikassa. Olisko takatukka-Aaltosen paikka lunastaa löysäilyt ja iskeä terävästi tähän saumaan.

Tulee mielenkiintone ilta. Ja Ville Nieminenhän värittää Venäjä-pelin tavoin tätäkin livenä sohvalta YLEn sivustoilla.
 

IMATION

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoinen, Canes
Varsin mielenkiinnolla odotan Suomen kokoonpanoa. Kyllähän nyt pitäisi hyökkäyspelin alettava toimimaan muullakin ketjulla kuin tuolla kakkosella. Itse lähtisin Rohkeasti vaan sekottelemaan ykkös ja neloskenttiä. Esim. Sentterit päittäin. Samoin ykkös yv. On ollut kehnoa (siis se Kontiolan).

Toinen asia on tietenkin se kannattaako enää alkaa sotkea hirveästi, vaan mennä loppuun näillä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Ilman Tsekin fanaattista kotiyleisöä, näen Suomen ennakkosuosikkina tähän 51-49. Suomella parempi maalivahtipeli, puolustuspeli, Tsekillä keihään kärki puolestaan hiukan terävämpi hyökkäyksessä Voracekin johdolla. Suomella löytyy leveyttä hyökkäyksestä mun mielestä enemmän, Suomi pelaa kurianalaisemmin. Tamin sanoin, jos maalivahtipelissä on eroa, paremman maalivahdin joukkue voittaa. Sen uskon olevan tänään Suomi ja Rinne. Donskoi tänään suuressa roolissa.

Varsinaisen peliajan lopputulos: 2-2 / 2-4
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vaikka Suomella onkin paras maalivahti ja ihan hyvin pelannut puolustus, niin maalipaikkojen tuhlailu johtaa siihen, että Tshekki vie. Veikkaan Tshekille 3-4 ja Suomelle 1.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Leijonien ketjut Tšekki-otteluun - Hartikainen sivuun, Ohtamaa palaa - MAAJOUKKUE - 14.05.2015 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Maalissa:
Pekka Rinne (Juuse Saros/Atte Engren)

1. kentällinen:
Tuomo Ruutu - Petri Kontiola - Ossi Louhivaara
Sami Lepistö - Juuso Hietanen
0+1 1+0 0+1
0+0 0+0

2. kentällinen:
Jussi Jokinen - Aleksander Barkov - Joonas Donskoi
Anssi Salmela - Esa Lindell
2+7 3+3 5+2
0+2 1+5

3.kentällinen:
Antti Pihlström- Jarkko Immonen - Leo Komarov
Tuukka Mäntylä - Jyrki Jokipakka
0+0 0+0 2+1
0+0 2+0

4. kentällinen:
Janne Pesonen - Joonas Kemppainen - Juhamatti Aaltonen
Topi Jaakola - Atte Ohtamaa
1+4 3+6 1+3
0+1 0+0

Pisteiden lähde: yle.fi/tekstitv/html/P623_01.html

-Tinke

EDIT! Lisätty pisteet
 
Viimeksi muokattu:
H

Hidas_ja_kankea

...Kokoonpano...

Suomi-ketjuun olit laittanut kentällisten murheelliset tehopisteet mukaan. Pisteitä onnistunut tekemään enemmän ainoastaan Barkovin ja Kemppaisen kentälliset. Tuosta yv-pisteet siivottaessa pois, ollaan käytännössä tasakentällisillä yhden kentän varassa. Kukas ne tarvittavat häkit käy räppäämässä, jos Barkoveilla ei peli luista?

Ohtamaan ja Pihlströmin paluut on tervetulleita. Louhivaaran peluutusta vastaan ei ole mitään, mutta mahdollisessa Kanada-ottelussa mieluusti Hartikainen tilalle. Komarov onnistui ykkösessä ihan OK. Meneekö nyt korjaamaan mahoa kolmosta?
 

Sic

Jäsen
Vähän pelonsekaisin tuntein katselen tota ykköskenttää, lähinnä hyökkäyksen osalta. Ruutu on kyllä taistellut hyvin läpi turnauksen vaikkei tehoja olekaan tullut, mutta Petri Kontiola on ollut näkymätön läpi turnauksen (no tuli sieltä se yksi lörppymaali, mutta siinäpä kaikki). Konna ei selvästikään ole parhaassa iskussa ja se näkyy. Hänen johdolla ei montaa onnistunutta hyökkäystä olla nähty tässä turnauksessa ja tuo on karmaisevan näköistä myös käytännössä. Selkeästi näkee että Kontiola haluaisi onnistua paremmin, mutta kun kehosta ei vain lähde enempää irti. Mitä tulee Louhivaaraan niin onhan hän kelpo AV-pelaaja, mutta muuten taso ei kyllä meinaa riittää isoja maita vastaan.. toivotaan että Ossi pystyisi silti kaivamaan taisteluvaihteen päälle.

Kakkoskentän varassahan tässä ollaan edelleen. Ylistyssanat loppuvat Sasha Barkovin kohdalla, ja odotan malttamattomana että mitä hän saa aikaiseksi tänään. Esimerkiksi edellisessä matsissa näkyi se taito jolla Barkov pystyy hallitsemaan kentän tapahtumia laajasti kun hän on jäällä.

Kolmosessa edelleen kiikareilla vetelevä Immonen on kuin varjo parhaastaan, mutta onneksi siellä on sentään Komarov sytyttämässä pelin liekkeihin (Pihlström tarjoaa apua lähinnä energisyydellään, harmi vaan kun se ei näy tehoina). Nelonen on taistellut hyvin, ja sitä odotan näkeväni tässäkin matsissa. Maalivahtipeliin homma ei taaskaan kaadu, Pekka Rinteeseen allekirjoittaneella on vahvin luotto ikinä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Kova kuolemanottelu tiedossa, jossa Tsekin fanaattinen kotiyleisö on 6.s kenttäpelaaja. Paineet tässä on ilmanmuuta Tsekillä.

Suomen kokoonpanoa kun katsoo, niin 1.- ja 3. ketju pelaa omaa päätä ja 2. & 4. ketju heittää muutaman häkin, näin uskon Nokan kaavailleen. Pääasia, että joku pystyy ne maalit iskemään kun paikka tulee. Suomi on tuhlaillut paikkoja tässäkin turnauksessa runsaasti.

Vanha konkari Jagr ilmeisesti pelannee Suomea vastaan ja palaa kakkoskenttään Jiri Novotnyn ja Roman Cervenkan kanssa.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Vaikka Tshekillä onkin kotiyleisö, on Suomi kotijoukkue. Vaihtoedusta tulee juuri se ratkaiseva etu Suomelle, jolloin Barkovit pääsevät nakkaamaan maalit.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
KJ:n protestoitua kahden samanmaalaisen päätuomarin käyttöä IIHF on päättänyt laittaa neljästä pelistä yhteen kaksi venäläistä pillipiiparia. Arvatkaas mihin peliin...ja vielä yhden linjurin siihen kaupanpäällisiksi!
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
KJ:n protestoitua kahden samanmaalaisen päätuomarin käyttöä IIHF on päättänyt laittaa neljästä pelistä yhteen kaksi venäläistä pillipiiparia. Arvatkaas mihin peliin...ja vielä yhden linjurin siihen kaupanpäällisiksi!
No nyt, johan on kumma jos ei jotain ryssimistä tapahdu.
 

Snagari

Jäsen
KJ:n protestoitua kahden samanmaalaisen päätuomarin käyttöä IIHF on päättänyt laittaa neljästä pelistä yhteen kaksi venäläistä pillipiiparia. Arvatkaas mihin peliin...ja vielä yhden linjurin siihen kaupanpäällisiksi!
Hah, mites sattuikin. Tää näissä mm-kisoissa on kun ei voi tehdä asioita kunnolla, eli ottaa ne ammattituomarit vaikka kanadasta näihin peleihin niin ei jäisi mitään jossitteluvaraa. Nyt otat 3 venäläisveljeä ja heti on ainakin mulla epäilys että ei mene tänään karkit 50-50 kun tshekkiyleisö antaa painetta raitapaidoille.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
No mihin peliin? Juuri luin, että tuomarit kerrotaan vasta kaksi tuntia ennen pelin alkua. Jompi kumpi uutinen mättää.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
No mihin peliin? Juuri luin, että tuomarit kerrotaan vasta kaksi tuntia ennen pelin alkua. Jompi kumpi uutinen mättää.

Niin luin itsekin, mutta IIHF:n statistiikkasivulle on tällainen tieto päivitetty äskettäin. Itse olisin taipuvainen luottamaan IIHF:ään enemmän kuin Iltalehteen.
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Montako ryssätuomaria tuolla oikein on?
Meinaan kun yksi päätuomari on jo USA-Sveitsi pelissä.
 
K

Kiekkokatsoja

Pahalta näyttää, oikeuden mukaisen tuomari työskentelyn puolesta. IIHF jyräsi Jalosen vaatimuksen | Yle Urheilu | yle.fi Linkki vie YLE: sivulle, jossa selviää illan tuomarikaksikko.
Niin pahalta näyttää. Kaatuilevia Tsekkejä, ja siihen yhdistettynä arvaamattomia tuomareita. Korruptio/Lahjonta ei mahdotonta.
No, Leijonien pitää pelata omaa peliään, mutta varoa astumasta kaatuilevien Tsekkien ansaan. Pelin jälkeen voimme laskea, montako liian herkkää jäähyä tuli.
Pelillisesti 60-40 suomelle, mutta kotijoukkue ja tuomarit huomioiden 45-55 Tsekeille.
 
K

Kiekkokatsoja

Hyvä yläkerran kiekkoisä, joka toivottavasti olet Kummolaa suurempi. En tarkoita vyötärön ympäryysmittaa, vaan tekojasi. Anna Leijonille voimaa kaataa tänään Tsekit. Minä puolestani lupaan kirjoittaa jatkoaikaan, ilman värilaseja. Anna samalla ottelun Venäläistuomareille silmälasit, jotta he näkevät viheltää oikein. Anna heille myös oikea moraali, olla puolueeton. Samalla voisit asettaa heille kuulosuojaimet, jotta he eivät kuulisi yleisön mylvintää.

Ja jos sulla oikein riittää virtaa, niin passita myös Ruotsin joukkue kotimatkalle tänään, jotta he pääsevät kimppakivalla kyydillä tuomareidensa kanssa kohti tuttua kotiseutua, happy endingiä.
 

VaaRPsto

Jäsen
Vastassa olisi sitten Tshekki, heidän huutava kotiyleisö ja tietysti venäläiset tuomarit. Käytännössä siis mitä tahansa voi tapahtua.
Tshekin kotiyleisö on varmasti suuri tuki ja voima, mutta samalla on muistettava millaiset paineet se kotijoukkueelle antaa. Ruudun ja Immosen kun saisi vielä kunnolla heidän omalle tasolleen niin näissäkin kisoissa kaikki olisi mahdollista.
Lähdetään nyt kuitenkin siitä, että tämän illan peli hoidetaan tyylikkäästi kotiin.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Taas toi voivottelu alkaa tuomareista jo ennen peliä. :D Mitä merkitystä sillä on et mistä maasta nää tyypit on? Mulle sillä ei oo ainakaan mitään merkitystä. :) Katsotaan se peli eka ja itketään sitten jos on itkemisen aihetta - naurattaa vaan tää maalailu etukäteen.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Suomella ei ole mitään hätää, kunhan pelaavat tarkasti keskialueen eivätkä menetä siellä kiekkoja, joistaTshekki pääsee iskemään vastaan. Tshekki laittaa varmasti maskimiehiä Rinteen eteen ja nämä täytyy siirtää pois. Muuten pelataan samalla intensiteetillä ja taistelulla kuin tähänkin asti niin Tshekki kaatuu kyllä. Kovia pommeja heti alusta asti, jotta pelihalut pienenee, mutta kuitenkin niin ettei itseä pelata ulos tilanteista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös