Puolivälierä Ruotsi-Suomi 7.5

  • 56 143
  • 417
Tila
Viestiketju on suljettu.

Bandana

Jäsen
Sääliksi käy HIFK:ta kun Aran "saivat" "valmentajaksi". Teille taitaa tulla ensi kaudella ikävä Apea... niin hauskalta kun se kuulostaakin.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Legenda elää ja voi hyvin. Aivan huikea suoritus molemmilta joukkueilta, tavalla tai toisella. Jaksa nyt ruveta sen kummemmin mitäs-mä-sanoimaan, kun kaikkia muitakin vituttaa varmasti ihan tarpeeksi muutenkin. Se hyvä puoli tässä IIHF-pelleilyssä on, että kisoja on ainakin tarpeeksi usein ja seuraavat kisat on jo ennenkuin pahin kyrpiintyminen on edes ehtinyt laskeutumaan. Sitäpaitsi hieno homma sekin, että nyt on viikonloppuna aikaa tehdä vaikka mitä.

Ja muuta. Pöh.
 

Petrick

Jäsen
olipahan ottelu. Vaikken mitenkään henkeen ja vereen ole MM-kisojen Suomen joukkueen kannattaja, niin vetää hiljaiseksi. Ara ois kieltämättä voinut tehdä taktiikkamuutoksia, mutta silti mielestäni syyttävän sormen voi pelaajiin osoittaa ihan täysin. Ei ammattimiehet voi sortua tuollaiseen herpaantumiseen? Tosin Selännettä en viiti haukkua, mies mätti maaleja hienosti.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Niin sitten kävi. Ei lopulta yllättänyt juurikaan. Potentiaali ei ihan riittänyt kolmanteen erään saakka. Lähden huomenna Keski-Eurooppaan puoleksitoista viikoksi, joten en olisi loppupelejä nähnytkään. Harmittaa silti vietävästi. Adios!

Viestin lähetti mirasane
Kysytään suoraan IFK-faneilta, huolestuttaako?
Ei sentään yhtä paljon kuin teitä SaiPa- faneja.

;)
 

Taskinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas stars,pelleily kielletty.
jos ei osaa puolustaa niin ei osaa...
liian vähän duunareita... liikaa turkulaisia!
hurme, berg-nummelin. ei helvetti!
 

Aina Pata

Jäsen
Eihän tämä tappio sinänsä edes hatuta, koska sitä osasi kyllä odottaa edellisten pelien perusteella. Tosin en uskonut, että Suomi tekisi enempää kuin yhden maalin.

Mutta tapa jolla hävittiin on kyllä niin tyylikäs, että. Ei taida edes uni tulla kun naurattaa niin vietävästi.
 

xps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (silloin ennen.. ja taas kerran)
uskomatonta
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jag kan bara skratta..

Tästä hyvästä leijonat tulee palkita Pena Trophyn erikoispainoksella.

Vaikka turha tästä ketään on sen enempää syytellä. Suomi pääsi karkuun melkoisen tuurin avustuksella. Ruotsi tuli ja teki tarvittavat maalit, ja meni ohi. Parempi kieltämättä voitti, vaikka näin ei tietenkään olisi saanut tapahtua. Neljän maalin johto on kuitenkin melkoinen jääkiekossakin.
 

Kako-86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NasKi, Aston Villa
Kiitos Forsberg kiitos! Jokohan loppusi tämä hypetys b-luokan kisoista. Suomen pelejä on kiva seurata, mutta puheet kultajuhlista oli turhia. Jatkossa kannattaa panostaa Eurohockey-tourin seuraamiseen, sieltä tulee sentään menestystä.
 

M. River

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ara: "Joukkueella mahtava syke, johdetaan 5-1 ja sit pieni herpaantuminen maalin edessä"

Ei voi olla! Pieni on aran mielestä 5 maalia puolen metrin päästä!
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti varjo
"Ei enää yhtään NHL- tai muuta suuren maaliman "tähteä" MM-kisoihin. SM-liigasta saadaan aivan yhtä hyvä jengi kasattua. Ei ruma sana. "

Siis hetkonen, puhummeko nyt samasta pelissä jossa NHL-pelaajat ratkaisivat ja SM-pelaajat päästivät maaleja.

Minkä siinä Koivu ja Teemu voivat kun muut kentät vuotavat minkä kerkiävät, montako maalia heidän pitäisi tehdä että kaikenmaailman Santalat, Virrat, Ylöset yms. luokattomat paskat eivät onnistu sössimään peliä?

edit: Petex: se on varmaankin grown eikä crown...

Kysymys on siitä, että haluan joukkueen. Muu jengi luottaa aivan liikaa siihen, että NHL-tähdet ratkaisevat ottelun. Hyvä jengi olisi voittanut siten, että viiden maalin jälkeen ykköskenttä olisi pantu lepäämään.

Koko kisojen ajan joukkuuesta henki yhteishengen puute. Jopa Koivu viittasi siihen jossain haastattelussa. Sisu ja "vittu mehän voitetaan henki" on puuttunut pitkin matkaa.

Sitäpaitsi mm. Lehtonen olisi ollut varmasti aivan yhtä hyvä veskari.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Katastrofi!!! The Pena Thorpyn kunniamainita tämän päiväisestä pelistä Suomen maajoukkueelle.
 

twenty

Jäsen
Suosikkijoukkue
hpk
en epäile pätkääkään etteikö jokainen pelaaja olisi antanut kaikkeaan, mutta onko joku joskus nähnyt oikeaa jääkiekkojoukkuetta joka olisi voittanut mitään ilman valmentajaa...?

...mitäköhän Saku tarkoitti negatiivisilla asioilla jotka pyörivät mielessä....?
 

Lynx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
SAAAATANAAAAAARRRGHHHHH......

Himmel sukeltakaa! Kyllä nyt jo hävettää. Saas nähä näkyykö änäri tähtiä enää ensi kisoissa? Saattoi olla niin traumaattinen kokemus Koivulle istua jäähyllä ruotsin rokottaessa.
En lähde tämän pelin osalta syyttämään teemua tai Sakua. Teemua varsinkaan....ei voi hyökkääjä pelata huonosti jos mättää hattutempun. Maalivahdeista en sano mitään.....lähinnä säälittää heidän puolestaan.
Nyt ottaa päähän kohtuu paljon.

Mitäs se Raipe siellä lasketteli, kun häivyin ruudun ääreltä loppusummerin jälkeen?
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Re: AAHHAAAHHHAHAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Viestin lähetti apostoli
EN OLE KOSKAAN OLLUT URHEILUN SUHTEEN NÄIN ILOINEN!!! KENDOT ON LYÖTY, MISSIO 2003 VALUU VIEMÄRIIN, SINNE MINNE PASKAN PITÄÄKIN VALUA!! DEN GLIDER IN!!!!

Mua vituttaa ankarasti tällä hetkellä ja oon aika kypsää kamaa.
ei paljon tarvi enää provoa - kausi on katkerasti ohi...
Silti, täytyy ihmetellä miksi sinä, Arvon apostoli ylipäätänsä kirjottelet tänne palstoille?

Kysynkin:

a) oletko jokin svedupetterien kannattaja?
b) et diggaa kiekkoa vaan isket vain heikkoa lämäriä -suomifutis rules ok?
c) onko menkkarit menossa?

ps. futis on sinänsä ihan jees laji.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
hmm

Viestin lähetti mission16W
Riemu jatkuu.

Arajuuri: "Ehkä meillä ei vain materiaali riittänyt".

No just, materiaaliltaanhan tämä oli ehkä heikoin joukkue koskaan. Jos tällä et saa mestaruutta, niin koska sitten?

Onhan Ara siinä oikeassa, että kyllä meidän huiput oli jopa ruotsalaisia kollegoja tehokkaampia, mutta SM-liiga miehet eivät vain kyydissä pysyneet. Valitettavasti.
 

Tompse

Jäsen
VITTU

ON pojilla, vittu selitykset. taas samat kiekko pomppi ruottille jas pienet marginaalit. Vittu TOTAALINEN NÖYRYYTYS sanon minä.

Eipä tule arapaskaa ikävä yhtään.

Voin vain kuvitella, miten kaikki maailman lehdet revittää tästä vitun ottelusta.

VOI VITUN VITTU.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Alex
Miksi Helenius ei pelannut? Vittu ja vielä hurreilta turpaan.

Samaa mietin itsekkin. Viisi kuudesta maalista tehtiin aivan maalivahdin alueen rajoilta. Helenius kun olisi seissyt tuolla, olisi hurrit olleet kaukana mutta ei. Helenius pidetään vaihdossa ja alivoimaan pistetään Foppaa ja Sundiinia vastaan Timonen ja Nummelin, HEI HALOO?!?!? Timonen taisi olla polvillaan pelin aikana reilusti enemmän kuin mekkaan kyykistelevä Abu Simbad koko vuoden aikana.

Kanadan naisten joukkueenkin osa pelaajista olisi tuupannut noi kaksi sankaria kumoon.

Uskomatonta peräaukosta tulevaa tavaraa koko peli siitä 5-2 kavennuksesta lähtien.

Viestin lähetti M.River
Ai se olikin kuume, joka iski poikiin.
Paskatauti niille iski. Tsernat housuissa joka ikisellä aina kun hurrit sai kiekon ja lähtivät tuomaan kiekkoa suomen alueelle.

*edit* lisätty tekstiä, editoitu quotausta.
 
Viimeksi muokattu:

pkl75

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP, Red Wings
Tulipahan historian kirjat päivitettyä. Kuvaan sopii, että pressan kommentit otetaan vielä lähetykseen. Suomen joukkueessa tää koko MM-kisajuttu otettiin jotenkin väärin, mutta asenne oli kuitenkin aivan hyvä. Nyt joka puolella mietitään syitä tämän pelin häviöön. Epäonnea vai kohtaloa vai huonoa valmennusta vai surkeaa keskittymistä. Toivottavasti leijonat nauttivat edes etelänmatkasta... Jonna Tervomaan biisi: "Yhtä En Saa" kuvastaa oikein tämän biisin asetelmia.

Ei tällainen lätkämatsi nyt voi pilata kenenkään elämää oikeasti. Silti pitää aina olla Suomen kannattaja. Joskus se tärppää.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tää on näköjään muuttunu täysin V******-ketjuksi. Minkäköhän takia mikään muu maa ei tule rinnalle/ohi selkeästä tappioasemasta kuin Ruotsi. Vaikka siellä olisi ollut viime vuoden Kanadan olympiajoukkue vastassa niin Suomi olisi selvittänyt homman! Mutta joku Ruotsi, jonka pääsarjassa suomalaiset käyvät ratkomassa mestaruuksia.?????

Onneks ei ole ruotsalaisia tuttavia tällä hetkellä..
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Kyllä meidän huipuilta puuttuu jotain!!

Eli kun on puhuttu että meidän huiput on Ruotsin huippuja tehokkaampia!! So what??!! Meidän huipuilla ei ole sitä kuuluisaa, palavaa voittamisen tahtoa, kuten esim. Fopalla. Koivultakin tosi TYHMÄ jäähy lopussa. Ja tämäkö on sitä kapteenin esimerkkiä!! Kyllä pakko myöntää, että Foppaa ja Koivua vertailtaessa, Foppa on paljon edellä!!!!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös