Puhelin!

  • 4 778
  • 42

Puhelin?

  • Työsuhdekänny

    Ääniä: 70 23,5%
  • Numero julkista tietoa, 0-20 EUR

    Ääniä: 87 29,2%
  • Numero julkista tietoa, 20-50 EUR

    Ääniä: 93 31,2%
  • Numero julkista tietoa, 50-100 EUR

    Ääniä: 15 5,0%
  • Numero julkista tietoa, >100 EUR

    Ääniä: 7 2,3%
  • Salainen numero, 0-20 EUR

    Ääniä: 9 3,0%
  • Salainen numero, 20-50 EUR

    Ääniä: 14 4,7%
  • Salainen numero, 50-100 EUR

    Ääniä: 2 0,7%
  • Salainen numero, >100 EUR

    Ääniä: 1 0,3%

  • Äänestäjiä
    298

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Julkinenhan se on, välillä käynyt mielessä salainenkin. Laskut pyörivät 20euron molemmin puolin, halpa liittymä naurattaa..
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Poison kirjoitti:
Onko jatkoaikalaisilla muuten minkälaisia kokemuksia Tele Finlandin liittymistä ja palveluista?
Niin kauan kuin liittymä toimii, ei valittamista. Mutta kun pitää alkaa asiakaspalveluun ottamaan yhteyttä, saattaa tulla suru. Se kun on auki vain klo 18 asti arkisin ja klo 15 asti lauantaisin. Ja jonotusajat tällä hetkellä alan pisimmät ja aspa maksullinen. Eli ei kannata vaikkapa pin-koodia näpytellä väärin lauantaiiltana tai saa sunnuntain olla ilman puhelinta.

Lisäksi ei yrityksenä mikään valtavan arvostettu, hieman tuollainen "Soneran roskakuppi" joka ennen fuusioimista voidaan pilata maineen puolesta. Tämä alalla työskentelevän näkökohtana, asiakkaana ei tällaisella paljoakaan väliä ole, kunhan liittymä toimii ja laskutus pelaa reilusti.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
2 puhelinta käytössä. Pääasiassa käytössä frman luuri. Laskut varmaan jotain 50 e kuussa. Siviilipuhelimessa ehkä 2 e kuussa. Yleensä se on se työluuri, josta puhuu.

Ja mitä niihin puhelinmyyjiin tulee, niin ne soittelee just niin usein että salaiselle numerolle voisi olla käyttöä. Lehtimyyjien puhelut kyllä ovat vähentyneet, kun pyydän aina lähettämään lehdestä näytenumeron. Kun kieltäytyvät niin minun on myös helppoa kietäytyä tilaamasta yhtään mitään.

Nämä nykyiset harmit, eli Tele Finlladin liittymämyyjät ovatkin toinen asia. Pelkästään tuon aggressiivisen puhelinkampanjan takia olen päättänyt että ikinä en vaihda Tele Finlandiin. Pysyn tutulla DNA:lla, joka maksaa meikälaisen puheluilla saman kuin Tele Finland.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Julkinen numero totta kai. Mitäpäs tässä salailemaan. Keskiverrosti lasku per kuukausi on noin 10 ekeä. Tekstailen hurjasti, vaan en soita. Itara, pihi, kitsas, saita kun olen. :p
 

Jokke

Jäsen
Firman puhelin ja liittymä ja laskun koosta ei mitään hajua ja evvk oikeestaan.

Mökillä ollessa näkyi siirtyneen about 150Mbit dataa GPRS:n läpi, paljonkohan tuokin mahtaisi maksaa jos ite joutuisi maksumieheksi? :-D
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Firman puhelin ja firma maksaa laskut, myös lankapuhelinlaskut. Hyvä niin, sillä luuri viihtyy korvallani melkoisen paljon. Numerot julkista tietoa.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Julkinen numero, zeroforty kyydissä ja lasku kuukaudessa parikymppiä.

Tässä aika tuoreeltaan on tullut tehtyä toitäkin alalla, sen perusteella voin antaa vinkin, että TeleFinland, Saunalahti ja Onni-liittymän osalta DNA ovat kannattavimmat vaihtoehdot. Kaksi ensimmäistä ehkä parempia, käsittääkseni DNA:n käyttämä verkko (onko se lafka Finnet nimeltään?) on hieman heikompi kuin Soneran ja Elisan verkot, joista Saunalahti käyttää molempia. Tällä hetkellä vaihtaisin lähinnä moraalisyistä johonkin muuhun kuin TeleFinlandiin, TeleFinland kun käyttää virheellisiä tietoja markkinoinnissaan (http://saunalahti.fi/tiedote/tiedote.php?index=2055).

Vinkkinä salaista numeroa lehtimyyjien takia harkitseville voisin antaa sen, että jotkut firmat käyttävät soittolistoja, joiden numerot ovat ihan puhtaasti koneelta arvottuja. Numerot tarkistetaan telemarkkinointikiellon varalta, mutta salaisen numeron varalta niitä ei kai mitenkään kätevästi edes pystytä tarkistamaan. Kannattaa siis varoiksi iskeä telemarkkinointikielto päälle saman tien, sillä pääsee kolmeksi vuodeksi telemarkkinoinnista kokonaan eroon.
 

duud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Halpaa...

En ole koskaan maksanut omaa kännykkä laskuani, vaan aina olen saanut mellastaa firmanpuhelimella vuodesta 94 asti. Nykyisin laskuerittelyn mukaan soittelen/datailen 70-250€/kk riippuen teenkö duunia jostain korven keskeltä. Kahden teini-ikäisen lapseni laskut ovat yhteensä ~4-50€/kk. Aikas halvalla siis selvitään.
 

thegame

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Työsuhde känny, viime kuun lasku oli about 60 euroa, olin tosin lomalla pari viikkoa siitä. Normaalisti laskut 100 egen luokkaa
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haloo!

Julkinen numero, puhelinlaskut pääosin 20-30 euroa sisältäen tuplalaajakaistan. En ole puhelimessa mikään lörpöttelijä.
 

Rouva Vee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itselläni on sekä työnantajan kustantama telefooni, että omasta kukkarosta menevä kännykkä + liittymä. Oman puhelimen laskut on minimaaliset, pari euroa per kuukausi. Koska minulla on työsuhdepuhelinetu, on oma puhelin olemassa lähinnä loma-aikoja varten.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Soneran Etu-ohjelman mukaan keskimääräinen laskutus on ollut 49e ja risat ja näköjään viiskymppiä olis sen jonkun kultatason raja.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Soneran Etu-ohjelman mukaan keskimääräinen laskutus on ollut 49e ja risat ja näköjään viiskymppiä olis sen jonkun kultatason raja.

Etuohjelma poistuu maaliskuussa. Juuri tästä syystä mietin operaattorin vaihtoa. Mitä järkeä olla kanta-asiakas, jos siitä ei mitään hyödy?
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Oma puhelin ja liittymä. Laskut pyörii siinä 30-40 egen paikkeilla. Saunalahden liittymä itsellä ja hyvin toimii.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Salainen numero mulla on ja joku puhepakettiliittymä, vissiin saisi 500 minuuttia puhua ja 100 viestiä lähettää, mutta vajaaksihan tuo melkein aina jää. Vaan samapa se, kunhan laskut ovat aina sen saman parikymppiä + kolme euroa nettipaketista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös